Edellisen istunnon raakaöljyn myyntiarvo lakkaa – nopea perustavanlaatuinen näkymä!

Torstain Aasian kaupankäyntiaikoina WTI Raakaöljyn hinnat onnistuivat lopettamaan edellisen päivän laskusuuntaisen vedon, vetämällä joitain tuoreita tarjouksia noin 45,00 dollarin puoliväliin, mikä johtui pääasiassa COVID-19-rokotteen käyttöönotosta Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja odotetusta optimismista. rokotteen hyväksyminen Yhdysvalloissa, mikä lopulta lisäsi toiveita polttoainekysynnän elpymisestä ja vaikutti raakaöljyn hintojen nousuun. Tämän lisäksi toinen syy raakaöljyn kasvulle voidaan katsoa johtuvan sijoittajien lisääntyneestä hermostuneisuudesta, joka johtui terrori-iskusta kahteen kaivoon, jotka sytytettiin pienessä öljykentässä Pohjois-Irakissa.

Lammen toisella puolella laajapohjainen Yhdysvaltain dollari ei onnistunut saamaan mitään positiivista vetovoimaa, mutta se oli edelleen masentunut ennen Euroopan istuntoa, mikä myös tuki jonkin verran raakaöljyn hintoja, koska öljyn hinta on kääntäen suhteessa Yhdysvaltain dollarin hintaan . Päinvastoin, epäonnistuneet YVA-raportit, jotka osoittivat Yhdysvaltain raaka-ainevarastojen suuren kasvun viime viikolla, eivät myöskään aiheuttaneet laskusuuntaista painetta raakaöljyn hintoihin. Suurin osa analyytikoista oli yllättynyt siitä, miten tämä yllättävän suuri Yhdysvaltain raaka-ainevarastojen kasvu ei vaikuttanut markkinoihin. Sillä välin markkinoiden kannattavuudella oli merkittävä rooli korkeamman tuottoisimman raakaöljyn hinnan rajoittamisessa. Toisaalta raakaöljyn voittoja rajoitti myös Brexit, epävarmuus Yhdysvaltojen elvytyspaketista ja Kiinan ja Yhdysvaltojen jännitteet. Tällä hetkellä, WTI Raakaöljyn kaupankäynti on 45,59 ja konsolidoitumassa välillä 45,55 – 45,88.

Kuten olemme jo maininneet, Yhdysvaltain öljyvarastot nousivat viime viikolla johtuen Yhdysvaltain raakaöljyn viennin pudotuksesta alimmalle tasolleen vuodesta 2018, yhdistettynä lukitusrajoituksiin useissa osissa Yhdysvaltoja, yrittäen hallita koronavirusta, joka kansi polttoaineen kysynnän elpymiselle. Yhdysvaltojen energiatietohallinnon (EIA) tiedot osoittivat 15.129 miljoonan barrelin rakennuksen 4. joulukuuta päättyneelle viikolle, mikä oli paljon enemmän kuin ennustettu 1.424 miljoonan barrelin vetoa ja edellisen viikon 679.000 barrelia. piirtää. Elinkeinonharjoittajat eivät kuitenkaan kiinnittäneet paljon huomiota näihin tietoihin, ja he edelleen piristivät optimismia siitä, että Yhdistynyt kuningaskunta otti käyttöön COVID-19-rokotusohjelman ja rokotusten välittömän aloituksen Yhdysvalloissa..

Toisaalta raakaöljy onnistui pysäyttämään yön yli aiheuttamansa tappiot, kun öljykauppiaat alkoivat keskittyä uutisiin siitä, että Yhdysvaltojen päättäjät olivat hyväksyneet korkean teknologian aseiden myynnin Yhdysvalloista Yhdistyneille Arabiemiirikunnille (UAE). Yhdistyneiden arabiemiirikuntien ja Iranin välinen sota. Tämän lisäksi raakaöljyn hintojen nousua vauhdittivat edelleen raportit, joiden mukaan Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto (FDA) kokoontuu myöhemmin päivällä keskustelemaan BNT162b2: sta, COVID-19-rokotteesta, jonka kehitti Pfizer (NYSE: PFE) ja BioNTech SE (F: 22UAy). Kanada hyväksyi myös ensimmäisen COVID-19-rokotteen keskiviikkona ja ilmoitti, että rokotukset alkavat ensi viikolla, mikä vaikutti edelleen myönteisesti raakaöljyn hintoihin.

Päinvastoin, markkinoiden kaupankäynnin kehitys oli negatiivinen päivänä, kun Aasian ja Tyynenmeren osakkeiden laskeva ulkonäkö ja tappiot Yhdysvaltain osakefutuureissa pyrkivät korostamaan riskiä. Riskialttiiden markkinoiden taustalla olevan syyn voi kuitenkin katsoa johtuvan uutisista, joiden mukaan Yhdysvallat on lisännyt mustalle listalle kiinalaiset rikospäälliköt ja joitain muita Kiinasta tulevia diplomaatteja korruptiontorjuntapakotteissa. Tällä välin epävarmuus Brexit-neuvotteluista ja kasvava määrä koronavirustapauksia ympäri maailmaa asettavat lisäpaineita osakemarkkinoille. Näiden negatiivisten otsikoiden katsottiin olevan yksi avaintekijöistä, joka piti kannen raakaöljyn hintojen ylimääräisissä valoissa.

Riskimielisyydestä huolimatta laajapohjainen Yhdysvaltain dollari ei pystynyt pysäyttämään edellisen päivän laskusuuntaa, mikä pysyi laskusuuntaisena, koska epäilykset COVID-19: n maailmantalouden elpymisestä jatkuvat, kuten Yhdysvaltojen hiljaiset tiedot osoittavat . Greenbackin tappioista on kuitenkin tullut keskeinen tekijä, joka auttaa raakaöljyn hintoja pysymään hintatarjouksessa, koska öljyn hinta on kääntäen suhteessa Yhdysvaltain dollarin hintaan. Samaan aikaan Yhdysvaltain dollari-indeksi, joka seuraa dollarin palautusta muiden valuuttojen joukosta, on pudonnut 91,043: een.

Markkinakauppiaat pitävät silmänsä USA: n ärsykkeiden otsikoissa ja rokoteuutisissa. Sillä välin Brexitin kauppaneuvotteluihin ja Kiinan ja Yhdysvaltojen väliseen päivitykseen liittyvät päivitykset eivät ole menettäneet merkitystä päivällä. Onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me