Disse er de mest givende XRP-vandhaner i august 2020

xrp vandhaner

I dagens artikel vil vi se kritisk på nogle af de mest givende XRP-vandhaner, du kan få adgang til og drage fuld fordel af i august.

Ripple (XRP) indtog igen den tredje position i de mest værdifulde kryptoaktiver ved markedsværdi. Den stigende popularitet og udvidelse af kryptomarkedet har tiltrukket mange mennesker – kryptoentusiaster, investorer og brugere – til industrien for digitale aktiver. En af de nemmeste metoder til at få adgang til kryptoaktiver, herunder Ripple, er at bruge en vandhane.

XRP-vandhaner er websteder, der gør det muligt for enkeltpersoner at tjene gratis XRP-mønter ved at udføre enkle opgaver og aktiviteter. Disse websteder kræver en række opgaver, der let kan udføres, såsom at udfylde en undersøgelse, udfylde en captcha, spille forskellige spil, se forskellige videoer eller bekræfte, at du er menneske, for at modtage gratis XRP. En fordel ved at bruge en Ripple-vandhane er, at du ikke behøver at bruge en udveksling af kryptokurrency for at få adgang til din optjente XRP.

Men hvis du vil have fuld adgang til og ejerskab af din gratis XRP, skal du eje en XRP-tegnebog. Brugere af vandhaner skal linke XRP-tegnebogadressen til platformen for at modtage deres optjente midler. Ripple-tegnebøger fås i forskellige typer, såsom softwaretegnebøger, mobile tegnebøger, webtegnebøger, hardwaretegnebøger og papirbøger. Det er værd at bemærke, at Ripple-tegnebøger kræver, at brugerne indbetaler 20 XRP for aktivering af deres tegnebogadresse.

I skrivende stund handlede Ripple til $ 0,300075 ifølge data fra CoinMarketCap.

Xcolander.com

XCOLANDER

Det Xcolander vandhane er en af ​​de mest givende veje for brugerne at tjene XRP. Desuden leverer hjemmesiden vandhaner til en række andre digitale mønter, såsom Ethereum (ETH), Tron (TRX), Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Stellar Lumen (XLM) og mere . For at få gratis XRP-mønter skal brugerne klikke på rulleknappen – “claim”. Antallet af mønter, du kan få, afhænger af det antal, du ruller.

Brugere kan vinde op til 22.22 XRP, hvis de rammer heldetallet 10000. Desuden kan de gøre krav på ved at spille hvert 15. minut for at vinde gratis mønter mellem 0,00002222 XRP og 22,22000000 XRP. Indtægtsbetaling sker via CCBOX.IO ved hjælp af en CCBOX-nøgle, der vil være knyttet til deres Xcolander-konto. Derudover har Xcolander nogle andre XRP-indtjeningsfunktioner, herunder lotteri og væddemål. Interessant er der ikke noget gebyr for tilbagetrækning af de optjente mønter.

Coinfaucet.io

Coinfaucet.io

Coinfaucet er en god kanal og løsning til dem, der ønsker at tjene nogle mønter gennem en kran fra Ripple. Siden starten i 2017 har dette websted været en fremragende og populær kryptohane på grund af sin enkle tilgang til at tjene XRP. Hver time kan brugere af platformen få gratis Ripple ved at spille et ligetil spil. Interessant nok kan op til $ 300 gratis XRP vindes ved at klikke på en knap. Mønterne krediteres øjeblikkeligt din Ripple-tegnebog. I skrivende stund er over 17,59 millioner XRP vundet af over 600 tusind registrerede brugere på denne vandhane.

En anden måde at tjene gratis XRP på Coinfaucet er at følge platformen på sociale medier, netop på Twitter, for at få gratis promokoder. Disse koder giver brugerne mulighed for at få ekstra ruller uden at vente på den obligatoriske periode på en time. Dette øger altid chancerne for at vinde flere gratis XRP.

Desuden har denne vandhane et unikt, givende henvisningsprogram af høj kvalitet, som brugerne kan tjene flere mønter på. De kan få 50 procent af hvad deres venner tjener med gratis Ripple. Derfor, hvis du har venner, der er begejstrede for kryptomarkedet og er interesseret i at tjene gratis XRP, kan du invitere dem til at registrere sig på Coinfaucet-platformen. Da dine venner så gratis XRP ved hjælp af denne vandhane, får du lige 50% af det, de laver uden begrænsninger.

Det er værd at nævne, at brugere kan trække deres gratis XRP straks tilbage til deres Ripple-tegnebøger, når de har nået eller optjent minimumsbeløbet på 1 XRP..

XRPfaucet.info

XRPfaucet er en populær Ripple-vandhane, der giver brugerne mulighed for at tjene gratis XRP hvert 60. minut ved at udfylde eller udfylde captcha og klikke på “ROLL” -knappen. Brugere kan vinde op til 5 XRP hvert 60. minut. Mængden af ​​gratis Ripple, du kan få, afhænger af antallet, du ruller. Krav kan fremsættes af hver bruger hver time for at tjene flere gratis mønter. Tilbagetrækning af den gratis XRP på denne vandhane kan foretages, når du har akkumuleret op til det mindste tilbagetrækningsbeløb, som sendes til XRP-tegnebogen, der er knyttet til din konto.

AdXRP.cc

adxrp

AdXRP er en kran, der gør det muligt for brugere at tjene gratis XRP ved at se websteder. Platformen er knyttet til reklamen, hvor brugerne kan tjene via Pay to Click (PTC) og Pay to Surf (PTS) reklametjenesten. Med over 77 websteder og 0,022300000 XRP tilgængelige på platformen kan brugerne modtage gratis XRP ved at udføre enkle opgaver. Som et af de mest dygtige reklamenetværk giver platformen brugerne mulighed for at tjene ved at se websider. Desuden er de i stand til at få op til 8% provision fra henvisninger. Derfor kan indtjening ske gennem direkte og indirekte henvisninger. Således kan de købe direkte henvisninger i en levetid eller sælge direkte henvisninger for at tjene penge. Brugere kan trække deres optjente XRP fra denne vandhane ind i deres XRP-tegnebog, når de har akkumuleret op til minimumsudbetalingsbeløbet på 5 XRP.

Konklusion

Selvom det kunne være en gentagende opgave, er vandhaner fremragende værktøjer til at tjene XRP-mønter, især for nye kryptoentusiaster, der ønsker at lære mere om XRP-transaktioner og brug af tegnebog.

Fremhævet billede: quoteinspector.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me