Vitalik Buterinin nettovarallisuus kasvaa, kun ETH saavuttaa ennätyskorkeudet

Vitalik Buterinin nettovarallisuus

Vitalik Buterin on nimi, joka tulisi mainita kryptovaluutta-teollisuuden kuvauksessa. Hän on kuuluisa johtamisesta joukkueelle, joka loi Ethereumin, markkina-arvoltaan toiseksi suurimman kryptovaluutan Bitcoinin jälkeen. Ei vain, se on suosittu altcoin, ja monet pitävät sitä vaihtoehtona Bitcoinille. Tästä syystä ei ole yllättävää, että salauksen harrastajat ovat kiinnostuneita Vitalik Buterinin nettovarallisuudesta.

Vuonna 2013 perustettu Buterinin Ethereum on kasvanut erittäin nopeasti ja siitä on tullut älykkäiden sopimusten ja sovellusten ykkönen. Vaikka tämä on myötävaikuttanut valtavasti tilan kehitykseen, jossa Ethereum-verkossa on tutkittu monia erilaisia ​​käyttötapauksia, se on myös johtanut sietämättömiin transaktiomaksuihin, erityisesti DeFin myötä. Tämä johti verkon päivittämiseen Ethereum 2.0: een vuonna 2020. Puhumme tästä lisää hetkessä.

Vitalik Buterin nettovarallisuus

forbes.com

Buterin on epäilemättä auttanut kehittämään kryptovaluutta- ja blockchain-tilaa Ethereum-projektilla. Hän on myös yksi niistä, joilla on korkein nettovarallisuus avaruudessa. Tammikuussa Forbes raportoitu että hänestä tuli yksi miljardööreistä viimeisen Bitcoin-pumpun aikana, joka nosti hinnan yli 41000 dollariin. On syytä huomata, että Buterin on enemmän kiinnostunut blockchain-tekniikasta tiede kuin sijoittaja. Forbesin raportin mukaan Vitalik Buterinin nettovarallisuus on noin 360 miljoonaa dollaria salausta.

Tämä johtuu pääasiassa hänen ETH-varastostaan, joka on ilmoitettu olevan 330000 kolikkoa. Monet ajattelevat tämän pienen määrän kolikoita Ethereumin perustajille, koska Bitcoinin luoja Satoshi Nakamoto otti miljoonan 21 miljoonasta kolikosta itselleen. Epäilemättä Buterinin kiinnostus kehittää tekniikkaa ajaa Ethereum 2.0 -projektia.

Ethereum 2.0

cybavo.com

Salausvaluutatila on jo kauan odottanut Ethereum 2.0: n käynnistämistä. Tämä on päivitys, joka auttaa parantamaan Ethereum-verkon skaalautuvuutta ja sen yleistä suorituskykyä. Nämä tapahtuvat erityisesti alentamalla transaktiopalkkioita. Yksi hankkeen tärkeimmistä piirteistä on kuitenkin ETH: n panos.

Tämä on mahdollista Ethereumin siirtymällä Proof-of-Stake-verkosta. Toisin sanoen kaivostyöläisiä ei enää tarvita. Uusia kolikoita ei tarvitse kaivaa, mutta ne voidaan antaa palkkiona niille, jotka omistavat omistuksensa verkon suojaamiseksi.

Panostusnäkökulma sai paljon hyväksyntää Ethereumin käyttäjiltä. Ethereum 2.0: n ensimmäinen vaihe käynnistettiin 1. joulukuuta 2020. Siihen asti ja tammikuun 2021 välisenä aikana verkossa oli yli 3 miljardin dollarin arvoinen Ethereum. Jos hän panostaa ETH: nsa kuten monet muutkin omaisuuden haltijat, on mahdollista, että Vitalik Buterinin nettovarallisuus kasvaa merkittävästi vuonna 2021.

Ethereum saavuttaa ennätyskorkeudet

quoteinspector.com

Ethereum on ollut markkinoiden kehityksen kärjessä vuoden 2020 lopusta lähtien, aivan kuten Bitcoin. Vaikka monet uskovat, että ETH seuraa Bitcoinin hintakehitystä, meneillään olevat temput voivat johtua muusta kuin vain seuraamisesta Bitcoinin polulla. Kryptovaluutat ovat yleensä arvokkaampia verkon sitoutumisen lisääntyessä.

Miljardien dollareiden panostaminen ETH-verkkoon on todennäköisesti merkittävä tekijä, joka vaikuttaa DeFi: n sekä älykkään sopimuksen ja dapps-infrastruktuurin hintaan. Analyytikot ovat maininneet useita kertoja Ethereumin yliarvostuksen. Tämä johtuu verkosta löytyvästä infrastruktuurista.

Salausvaluutta käy nyt kauppaa $ 1707,37: ssä sen jälkeen, kun se ylitti vuoden 2017 kaikkien aikojen ennätyksen, hieman yli 1400 dollaria. Analyytikot odottavat Ethereumin jatkavan tietään ylöspäin ja voi rikkoa 2 dollaria,000 vuonna 2021, mikä tarkoittaa, että Vitalik Buterinin nettovarallisuus nousee. Aivan kuten Bitcoinilla, tätä hintatason nousua voi edistää omaisuuden jatkuva ostaminen Harmaasävyiltä. Muuten, se on johtava digitaalisen omaisuudenhoitaja maailmassa. Viime viikolla Harmaasävy osti 76 miljoonan dollarin arvosta Ethereumia, kun taas vuonna 2020 se osti puolet kaikesta vasta lyötystä ETH: sta.

On kuitenkin nousemassa kilpailijoita, joista yksi on Tron. Tron-lohkoketju tuli ulos Ethereumista vuonna 2018, ja sitä on kritisoitu liian monista Ethereumin ominaisuuksista. Kuten arvata voi, se oli pääasiassa älykäs sopimus- ja dapp-alusta, aivan kuten Ethereum. Kun DeFi kukkii edelleen Ethereumissa, Tron on tehostanut peliäan sisällyttääkseen DeFi-rahakkeet alustalleen.

Tronin perustaja on toistuvasti kehunut, että Tron ohittaa pian Ethereumin DeFi- ja älykkäiden sopimusten keskuksena. Tronin tärkein myyntipiste on alhaiset transaktiopalkkiot, mikä on valtava helpotus jatkuvasti kasvavista Ethereum-maksuista. Tällä hetkellä WrappeBTC ja WrappedETH, kaksi eniten käytettyä DeFi-merkkiä, ovat saatavilla Tronissa. Tämä tarkoittaa, että on vain ajan kysymys, ennen kuin suuri määrä Ethereumin käyttäjiä siirtyy Troniin. On syytä huomata, että TRX on nyt noin 0,03722 dollaria.

Johtopäätös

Jos Vitalik Buterinin nettovarallisuus kasvaa vuonna 2021, Ethereumin on tehostettava peliäan ja erityisesti pyrittävä laajentamaan verkkoa pian, tai kilpailijat, kuten Tron, ohittavat sen. Verkon sitoutumisaste käyttäjien kanssa on ratkaisevassa asemassa kryptovaluutan arvon ja siten hinnan parantamisessa, mutta Ethereum saattaa olla menettämisen partaalla.

Ainoa syy siihen, että jotkut käyttäjät pitävät Ethereumia toistaiseksi, voi olla, että sopivaa korvaavaa tuotetta ei ole vielä saatavilla. Tronista voi pian tulla sopiva vaihtoehto, jolla on paljon suurempi skaalautuvuus, ja on vain ajan kysymys, ennen kuin Ethereum menettää merkityksensä. Ethereum 2.0: n skaalautuvuuden parantamisen on aika tulla voimaan ETH: n tulevaisuuden pelastamiseksi.

Esitelty kuva: forklog.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me