UniCrypt: Turvallisuuden ja luotettavien sijoitusmahdollisuuksien välinen yhteys

UniCrypt

Hajautetut rahoitushankkeet ovat menettäneet kuluttajien luottamuksen, joka heillä on ollut ajan myötä. UniCrypt on alusten joukossa, jotka ovat tarttuneet tähän mahdollisuuteen, blockchain-alustana, joka luo parhaan mahdollisen sillan likviditeettipalkkioiden välille ja lisää samalla kuluttajien luottamusta.

Alusta esitteli äskettäin käynnistyslevyn, jonka avulla kaikki DeFi-projektit voivat järjestää ennakkomyynnin täysin hajautetusti. UniCrypt luo erinomaisen alustan aloittaville blockchain-projekteille likviditeetin turvaamiseksi ja markkinoiden menestymisen edistämiseksi.. 

Hajautettuna ja automatisoituna alustana projektiryhmät pystyvät siirtämään projektinsa ennakkovaiheesta markkinoiden alustamiseen. Lisäksi on taattu skaalautuvuus ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, joka on tehokas jokaiselle osallistujalle.

Unicrypt-tiimi mainitsee käynnistyslevynsä ennakkomyynninä, joka on tarkoitettu vaihtoehtona keskitetyille alustoille, kuten Binance Pad ja Yksikerroksinen tyyny.

Eristyminen keskitetyistä laukaisualustoista

UniCryptin Launchpad on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se on täysin hajautettu, skaalautuva ja automatisoitu tuottamaan kustannuksia, jotka hyödyttävät kaikkia isännöityjä projekteja ja tokenien haltijoita. Alusta määrittelee DeFin uudelleen olennaisesti, mikä antaa startup-projekteille vapauden käynnistää ennakkomyynti ilman hakemusta ja myöhempää hyväksyntää kotikeskustiimiltä.

Koska tehtävänään on tarjota kaikille yhtäläiset mahdollisuudet, UniCrypt-käynnistin on täällä kaikille, jotka haluavat aloittaa matkansa. He saavat osallistua ja merkitä tunnukset “tarkastettuina”. Loppujen lopuksi se on täysin hajautettu, autonominen ja erittäin skaalautuva foorumi.

UniCrypt on kilpailu kaikille keskitetyille ikäisilleen, mukaan lukien Binance-käynnistyslevy, TrustSwap, muutamia mainitakseni. Vaikka keskitetyillä ennakkomyynnillä olevilla kantoraketeilla on ollut melko suuri suosio, niitä ei vielä ole kaikilla alueilla. Yksi tällainen tapaus on kaikkien vapaus käyttää alustaa.

Hankkeen ennakkomyynti keskitetyllä käynnistyspaikalla on oltava läsnä useilla tekijöillä isäntäalustasta riippuen. Esimerkiksi Binance tarkastelee projektin historiaa, kuinka kauan se on ollut olemassa, sen potentiaalia salausmarkkinoilla, sen hyväksymistä ja paljon muuta. Käynnistyspaneelin tiimi päättää sitten, mikä projekti on parhaiten tehty. Vaikka tämä on loistava tapa välttää vilpillistä toimintaa, nuoret projektit voivat tuntea pelottavan tällaisissa tilanteissa.

Esiintymisehdot UniCrypt-listalle ottamiseksi

UnicryptLähde: Cryptoslate

Projektien, jotka haluavat päästä Unicryptiin, on ensin aloitettava tunnuksensa ja asetettava pehmeät / kovat korkit. Kaikkien ennakkomyynnin aloittavien rahakkeiden on lukittava vähintään 30%: lla ja mahdollisuus jopa 100 prosenttiin niiden likviditeetistä Uniswapin likviditeettipooli. Heti kun olet suorittanut tämän ensimmäisen vaiheen, alusta aktivoi käyttöliittymässä olevan Unicrypt whitelist -toiminnon.

Seuraava vaihe esittelee enimmäiskierrokset, joihin projekti toivoo osallistuvan; UniCryptillä on asetettu enintään kaksi kierrosta jokaiselle ennakkomyynnille. Ryhmä voi sitten tutkia vaihtoehtoja koskien tunnusta, johon he haluavat saada varat.

Ensimmäinen kierros on varattu UNCX- ja UNCL-tunnusten haltijoille, joilla on oltava vähintään 4 UNCX tai 50 UNCL voidakseen osallistua. Tämän kierroksen onnistunut ennakkomyynti olisi loppuunmyyty 2 tunnissa.

Lisäksi tämä tekijä lisää sijoittajien kiinnostusta kyseiseen projektiin. UniCrypt toivoo maustavansa kaiken, sillä UNCX: n tai UNCL: n 100 parasta haltijaa saavat osan ennakkomaksun aikana kertyneistä maksuista.

Tämä palkintomekanismi kannustaa panostamiseen ja tarjoaa parhaan mahdollisen aloitushankkeen, jossa on enemmän kuvakkeiden haltijoita. Tunnuskumppaneiden omistajilla on myös mahdollisuus osallistua ja voittaa palkintoja yksityiseltä alueelta.

Toinen ennakkomyyntikierros on avoin kaikille, mukaan lukien tunnusryhmän sallittujen osoitteiden luettelo. Tapahtuma kestää 1 sekunnista kahteen viikkoon. Kun ennakkomyyntikierrokset ovat päättyneet, markkinat alkavat julkisesti nimetyllä toiminnolla.

Unicrypt taistelussa DeFi-petoksia vastaan

DeFi: n syntymisen jälkeen monet projektit ovat yrittäneet palauttaa sijoittajien toivon ja luottamuksen DeFi-maailmaan. UniCrypt on täysin hajautettu ja itsenäinen alusta, joka tukee salkunhoitoa ja tarjoaa käyttäjille mahdollisuuksia ja avointa sijoitusten hallintaa.

Valmiilla alustalla on täydellinen linkki UniCrypt-likviditeettikaappeihin, joissa on Uniswap v3 -siirto, mikä lisää alustan tehokkuutta.

DeFi-projektit voivat myös käyttää UniCrypt-käynnistyslevyä epäilyttävien projektien tunnistamiseen, jotka käynnistävät ennakkomaksut alustalla, vaikka ne ovatkin itsenäisiä, mutta ne on merkitty haitalliselle toiminnalle, mukaan lukien lokien kirjaaminen, projektien mustalle listalle ja välityspalvelimille. Alustan tilintarkastajat varmistavat sellaisenaan, että nämä tiedot ovat saatavilla etukäteen ennakkomyynnin aikana.

Likviditeettikaapit ovat vakuutus sijoittajille siitä, että UniCrypt on etulinjassa taistellessaan DeFi-tilaa syrjäyttävällä vilpillisellä toiminnalla. Siksi kehittäjän on lukittava likviditeettinsä tietyksi ajaksi etsittäjien varojen suojaamiseksi. Lisäksi kaikki saavat rahansa takaisin, jos projekti ei saavuta ennalta pehmeää ylärajaa.

Valoisa tulevaisuus UniCryptille

Vuosi 2021 on jännittävä vuosi Unicryptille, koska sen kehitystiimi aikoo integroida toisen lohkoketjun tulevina kuukausina. Se korjaa edelleen nykyisen DEX-ympäristön puutteita ja parantaa sitä. Unicrypt verkko on nopeasti tullut suosituin lukitusprotokolla Uniswap-ekosysteemissä, ja sillä on tällä hetkellä yli 94 miljoonaa dollaria lukittua likviditeettiä 2715 likviditeettikaapissa.

DeFi-huijaukset eivät ole loppumassa. Lisääntyneen tietoisuuden ja turvatyökalujen käsite ei suojaa ihmisiä huijareilta. Silti jokaisen on pakko tutkia näitä hankkeita erottaakseen huonot hyvistä. Loppujen lopuksi DeFi-teollisuus on erinomainen paikka voittaa ja osallistua poikkeuksellisiin innovaatioihin.

UniCrypt-hinta, UNCX-hintaindeksi, kaavio ja tiedot | KolikkoGecko

Tällä hetkellä, UniCrypt on ainoa likviditeettialusta, joka mahdollistaa siirtymisen välittömään vaihtoon Uniswap V3: een. Innovatiivinen hajautettu käynnistyssivusto keskittyi tarjoamaan enemmän luottamusta ja mahdollisuuksia kaikille projektitiimeille ja sijoittajille. Alustan avulla kaikkien sidosryhmien on helppo aloittaa salamannopeasti ja saada legitiimiys sijoittajien kanssa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me