Bedste IOTA-tegnebøger i 2019 | Funktioner, sikkerhed og mere

bedste iota tegnebøger IOTA tegnebøger

finder.com

IOTA er en unik kryptokurrency, der er baseret på en alternativ blockchain-teknologi kaldet Tangle, designet til at blive brugt med IoT-enheder (Internet of Things).

Men mange MIOTA-indehavere er ikke i stand til at finde mange tegnebøger, der understøtter kryptoen. Dette skyldes, at det er meget svært at inkorporere IOTA-rammen, da det er meget forskelligt sammenlignet med blockchain.

Der er dog flere lagringsmuligheder til rådighed. I vores omfattende guide præsenterer vi de bedste IOTA-tegnebøger.

Treenighed

Treenighed er en officiel desktop tegnebog, der blev udviklet af holdet bag IOTA. Den eneste understøttede mønt af Trinity er MIOTA, og der tilføjes sandsynligvis ingen andre kryptoer. Det skal bemærkes, at tegnebogen stadig er i beta-test.

Tegnebogen kan let bruges og få adgang til for at foretage overførsler med MIOTA. Interfacets hovedside indeholder transaktionshistorikken, en kurve for prisudvikling og parres med BTC, USD, EUR og ETH.

Trinity bakkes op af et genopretningsfrø. Der er også mulighed for at generere flere konti, men et ”seed” på 81 tegn kræves for hver af dem. To-faktor-godkendelse (2FA) understøttes også for at tilføje ekstra sikkerhed.

Den er tilgængelig på mange sprog, og du kan skifte mellem temaer og din node ved blot at åbne en rullemenu.

Der er to tilstande til tegnebogen: enkel og avanceret. Den avancerede tilstand leveres med funktioner som automatisk bekræftelsesindstilling, en sikkerhedstimeout og en knap, der nulstiller tegnebogen.

Trinity er kompatibel med Mac, Windows, Linux, Android og iOS via TestFlight. Android-versionen er rapporteret at være tilbøjelig til nedbrud, så det anbefales ikke.

Trinity tegnebog

IOTA Wallet til Android

Denne lette IOTA-tegnebog blev lavet til Android-brugere. Tegnebogen giver dig let adgang til MIOTA-midler på farten. Det kan nemt downloades og installeres, hvorefter du kan sende, holde eller modtage IOTA-mønter.

Tegnebogen er udstyret med en QR-scanner, en valutakurs for IOTA til fiat-valuta og yderligere adgangskodeindstillinger.

Appen er stadig i beta, da den for nylig blev udgivet. På grund af dette har der været mange negative rapporter om bugs.

Ledger Nano S

IOTA Foundation samarbejdede med Ledger Nano S for at indarbejde Trinity-tegnebogen i hardware-tegnebogen.

Ledger Nano S bruger en sabotagesikker chip, der er baseret på den resistente EAL5-protokol. Ledger er den bedste IOTA-tegnebog til dem, der ønsker at opbevare deres mønter i kølerum.

Tegnebogen er sikret med en PIN-kode og en sikkerhedskopifras, der genereres ved opsætning. Det ligner en almindelig USB med en OLED-skærm og to fysiske knapper til bekræftelse af transaktioner. Brugere kan gemme en række forskellige kryptokurver ud over IOTA, såsom Bitcoin, Litecoin, Ethereum og hundreder mere.

Tegnebogen tilsluttes via et USB-kabel til din computer eller telefon, og du kan nemt navigere i de indstillinger og apps, du har brug for.

Brugere skal bare få adgang til Ledger Live manager og download IOTA-applikationen og installer den.

Ledger Nano S

outsidia.com

GUI IOTA Light Wallet

Det GUI IOTA Light Wallet er integreret i IOTAs grafiske brugergrænseflade, som giver dig let og hurtig adgang til midler. Tegnebogen kan bruges på operativsystemer som Windows, Linux og Mac, men det betragtes som den bedste IOTA-tegnebog til Windows-brugere.

Interfacet er brugervenligt, ligetil og kan nemt bruges af begyndere. Tegnebogen giver dig mulighed for at køre en fuld node eller en lys node, efter at du har downloadet tegnebogen. Det anbefales, at brugerne vælger indstillingen lysnode, da du ikke behøver at oprette forbindelse til andre netværksnoder via statisk IP.

De private nøgler opbevares ikke på en tredjepartsserver, hvilket betyder, at kun du har adgang til dine mønter.

Guarda tegnebog

Guarda er en populær tegnebog med flere kryptokurrency, der ud over IOTA understøtter en række andre kryptoer, såsom BTC, ETH, XRP, XMR, TRX og en række ERC20-tokens. Denne web tegnebog anses for at være meget sikker og pålidelig, og det parret med sin kompatibilitet på tværs af platforme gør den til den bedste IOTA tegnebog til MIOTA handlende.

Tegnebogen kan installeres på Windows, Macintosh, Linux desktop-systemer samt Android- og iOS-mobilenheder.

For at undgå muligheden for at blive hacket, mens du sender data over netværket, gemmer Guarda ikke private nøgler eller tegnebogsdata. Alle oplysninger gemmes sikkert i enhedens sikre hukommelse, som slettes automatisk hver gang du logger ud af tegnebogen.

Guardas topfunktion er utvivlsomt dens evne til at foretage konvertering i tegnebogen. Brugere er i stand til at udveksle kryptoaktiver mellem hinanden uden at kræve registrering, begrænsninger eller andre yderligere procedurer.

Guarda tegnebog

Nostalgi

Nostalgi er en let desktop tegnebog, der kan installeres på computere, der kører på Windows-, Mac- og Linux-operativsystemer.

Tegnebogen håndhæver gode sikkerhedsforanstaltninger, som vil sikre, at MIOTA-midler ikke kan hackes så let. På bagsiden er appen ikke til dem, der mangler nogle grundlæggende færdigheder, da den er ret kompleks at bruge. Dette er grunden til, at denne tegnebog ikke anbefales til brugere, der ikke har nogen viden om kodning.

For at bruge nostalgi skal tegnebogen være forbundet til en server, hvor IOTA kører på en PoW-protokol. Den første ting du skal gøre er at bruge en HTML-editor som Text Wrangler til at åbne nostalgia.html-filen. Resten af ​​processen kan være for kompliceret for dem, der er mindre teknologisk kyndige, men der er forskellige tutorials tilgængelige om, hvordan man installerer det.

Dem, der vil være i stand til at bruge nostalgi, vil drage fordel af hurtig forbindelse til IOTA-netværket, hvilket igen giver dem mulighed for at foretage hurtige transaktioner.

Konklusion

Med dette afslutter vi vores artikel om de bedste IOTA-tegnebøger. Hvis du har nået slutningen af ​​denne artikel, skal du have en idé om, hvilken slags IOTA-tegnebog du leder efter.

Fremhævet billede: cryptobit.media

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me