WhatToMine – Top kryptovalutaer, der ikke kan udvindes

Alle kryptoentusiaster ved, hvad en minedriftsalgoritme og whatomine er, og hvad det gør. En minedrift involverer validering af transaktioner og generering af nye blokke, også kaldet en ny mønt, og algoritmen stiger i vanskeligheder over tid for at justere gennemsnitlige generationstider.

Men der er nogle kryptokurver, som ikke kan udvindes, mange af jer undrer sig måske over hvad der er, men dette er til en senere artikel. I dagens artikel vil vi se på nogle af de mere populære altcoins, der mangler et minedrivningsincitament, men som stadig er værdifulde.

Krusning

Ripple blev ikke skabt til at fungere som en almindelig mønt. Det var designet til at blive brugt af institutioner i banksystemet snarere end individuelle brugere for at fremskynde grænseoverskridende transaktioner og pådrage sig billigere gebyrer.

XRP, den oprindelige valuta af Ripple-platformen, kan ikke udvindes og har ingen minearbejdere. Transaktionerne valideres på en privat blockchain for at sikre pålidelighed og hastighed.

Men hvorfor kan du ikke mine XRP? Nå, den første årsag er, at alle Ripple-mønter er oprettet og administreret af et enkelt firma, nemlig Ripple Labs. Selvom de benægter, at de har fuld kontrol over mønten, hvilket har ført til mange kontroverser vedrørende dette aspekt.

100 milliarder XRP er oprettet indtil nu, og kun 41 milliarder er i øjeblikket i omløb. I modsætning til Bitcoin, der har en voksende cirkulerende forsyning ud af en maksimal forsyning på 21 millioner, kan Ripples samlede forsyning ikke ændres, da alle de mønter, der nogensinde vil eksistere, er blevet udråbt.

XRP er den andenrangede mønt i henhold til en markedsværdi på $ 13.000.110.726 med en nuværende handelspris på $ 0.316764.

Fantastisk

Stellar blockchain har en oprindelig valuta kaldet Stellar Lumens, XLM, som heller ikke kan udvindes. Da platformen blev lanceret, blev der oprettet et samlet loft på 100 milliarder XLM. Den anden måde, hvorpå nye Stellar genereres, er via en inflationsmekanisme, der har en fast rente på 1% om året. De nye mønter udstedes hver uge og cirkuleres af et stemmesystem.

Stellar Development Foundation er en nonprofit organisation, der regulerer distributionen af ​​Stellars.

Stellar opnår decentral aftale ved at bruge sin egen proprietære konsensusalgoritme kaldet Stellar Consensus Protocol (SCP), som bruger kvorum / noder til at opnå enighed.

XLM besidder den 7. position med hensyn til markedsværdi, som anslås til at være $ 1.948.363.405, der i øjeblikket handles til $ 0.101850 pr. Enhed.

Cardano

Cardano er en anden krypto, der ikke bruger “Bevis for arbejde” -konsensus til sin møntgenereringsproces. I stedet bruger den deres proprietære Proof of Stake-algoritme kaldet The Ouroboros. Når en ny blok frigives, udstedes der ikke nye ADA-mønter.

Der er dog stadig en mineproces, som er involveret i genereringsprocessen, og transaktionsgebyrer gives stadig til “minearbejdere”. Så lad os fortsætte med WhatToMine og se, hvordan tingene foregår.

Minearbejdere er faktisk interessenter, som er minenoder, der investerer midler. Alle interessenter er forpligtet til at vælge en slotleder, som er den eneste enhed, der er i stand til at frigive en blok.

Hvert slot repræsenterer 20 sekunder, hvilket betyder at en blok offentliggøres med et interval på 20 sekunder. En slotleder vælges af interessenter til hver slot.

ADA har en markedsværdi på $ 1.113.758.798 og er prissat til $ 0,042957, der er placeret som 11..

EOS

EOS er en ikke-udvindelig mønt, der anvender en delegeret Proof of Work-protokol til blokdistribution og konsensus. Protokollen sikrer, at alle møntindehavere på netværket er i stand til at vælge en blokproducent.

De nye blokke offentliggøres, når 21 runder er afsluttet. Antallet af blokke, som en skaber kan frigive, afhænger af, hvor mange stemmer han / hun modtog fra møntindehaverne.

EOS var oprindeligt baseret på Ethereum blockchain, men i 2018 lancerede det sit eget mainnet, og derefter blev ERC-20 EOS-tokens udskiftet.

EOS rangerer 5. på grund af dets loft på 2.199.769.490 dollar og handles i øjeblikket til $ 2,43.

NEO

NEO er en anden krypto, som ikke kan udvindes. Efter at have afsluttet udviklingen forudgravede udviklerne 100 millioner mønter.

NEO-blockchain bruger en Proof of Stake-protokol til at distribuere sin NEO på netværket. På lang sigt fordeles konsensus også.

Platformen har også et andet token bortset fra NEO, der kaldes GAS, hvor sidstnævnte token gives som en belønning til dem, der spiller NEO-mønter. GAS bruges til at betale for transaktionsgebyrer på netværket.

De fleste PoS-kryptokurver kræver, at brugeren holder deres tegnebog åben hele tiden for at modtage deres indsatsbelønninger, men ikke med NEO. Brugere har hævdet, at deres tegnebøger med indsat NEO kan producere GAS, som kan trækkes tilbage hvert 5. minut.

NEO er på 17. plads for sit markedsværdi på $ 497.960.833, og handelskursen på $ 7.66 er denne mønt, der anbefales af Whattomine?.

IOTA

Den samlede levering af IOTA er begrænset til 2.779.530.283 mønter. Alle mønter blev præget i løbet af ICO-fasen, og ligesom Ripple er den eneste måde at få IOTA på at købe den fra en børs eller direkte fra selskabet. IOTA er et projekt oprettet for at etablere kommunikation mellem maskiner, der er forbundet til tingenes internet (IoT).

Dens kerneteknologi, Tangle, er en ny datastruktur, der kører ved hjælp af en Directed Acyclic Graph i stedet for en blockchain. For at foretage en betaling på denne atypiske distribuerede hovedbog skal du validere to andre betalinger fra andre brugere.

MIOTA besidder den 13. placering for sit loft på $ 818.027.285 og værdien på $ 0.294304.

Afsluttende tanker om whattomine-udgave

I kryptokurrency er minedriftincitamenter, der holder minearbejdere validerende transaktioner og kører netværket.

Men som nogle kryptoer har vist os, er der andre måder at holde konsensus og brugermotivation i et netværk, såsom at placere eller udvikle en solid brugssag for den pågældende mønt. Vi vil se i den næste artikel WhatToMine nøjagtigt, så hold dig opdateret.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me