Stabile mønter – hvad er de, og hvad betyder de?

stabile mønter

Et af de største problemer med kryptovalutaverdenen er, at de fleste af de mønter, du kan købe og handle, ikke holder deres værdi hele tiden. Faktisk har de en tendens til enten at gå op eller ned i værdi superhurtigt, så du skal finde en kreativ måde at tackle denne proces på. Og stabile mønter kan muligvis hjælpe.

Hvad er stabile mønter?

Disse er kryptokurver designet til at opretholde stabile værdier. Tether er et godt eksempel, fordi dette er et blockchain-aktiv, der fortsat handles for $ 1. Det er forbundet med USD, og ​​det vil fortsat være sådan i det lange løb. Selvom hver stabil mønt har sin egen andel af mekanismen, har de alle den samme hovedidee. De har en sikkerhed, og de styrer leveringen. Dette vil give incitamenter til markedet for at handle mønten til den specifikke pris.

stabile mønter

I kryptokurrency verden vil der altid være begrænsninger og handler, som du bare ikke kan gøre, fordi du bruger en bestemt valuta. Det vil naturligvis for det meste være noget af problemet, især på grund af begrænsninger og regler. Børser vil ikke være i stand til at have en aftale i USD, så de bliver nødt til at stole på kryptokurver, der aktivt opretholder deres værdi stabil i så lang tid som muligt.

Brug af stabile mønter

Kryptovalutabørser foretrækker naturligvis at bruge stabile mønter, fordi disse holder deres værdi, og folk er mere interesserede i at sælge og bruge dem på en fantastisk og unik måde. At kunne bruge stabile mønter som det er altid vigtigt, fordi du får meget mere fokus og tillid til de løsninger, du fokuserer på. For det meste kan det være meget svært at gøre, så du skal altid skubbe grænserne, når du prøver at identificere de rigtige løsninger, der passer til dine behov. Det er aldrig let at forsøge at opnå storhed især på lang sigt, og jo mere du gør det, jo bedre bliver det.

Og problemet med nogle af de stabile mønter er, at de er sårbare over for sammenbrud. Hvis der er problemer, har mønter som Tether ikke den rigtige mængde USD-opbakning for at overføre tilbage til fiat. Det kan føre til et sammenbrud, hvis det ikke håndteres korrekt, så det kan være ekstremt vigtigt på lang sigt at vide, hvordan man styrer og håndterer alt dette..

Men tether er ikke den eneste stabile mønt derude. Gemini-stabile mønter har også 1 til 1 tilgang, når det kommer til USD. De ting, der gør dem bedre her, er, at de har overholdelse af regler og gennemsigtighed. Det betaler bestemt en hel del, og det giver dig en meget bedre rolle og seje resultater, som du kan udforske hele tiden. Men regeringer, der er involveret i initiativet, ender med problemer, fordi platformen kan fryse enhver konto og ikke tillade, at ejeren overfører tokens. Det faktum, at der er et enkelt fejlpunkt, kan være ok, men at gøre tokens ikke-overførbare er naturligvis en stor ulempe.

stablecoins

MakerDao

Dette er en decentraliseret autonom organisation, der også arbejder mod den amerikanske dollar. Men det understøttes af Ethereum, hvilket er meget vigtigt. Deres DAI-stabile mønt er også værd $ 1, og de opretholder stabilitet via et meget kraftigt smart kontratsystem, der er designet til at være autonomt. For at du kan få DAI-mønten, skal du sende tokens til Maker-platformen, og de låser tokens op. Dette er den første stabile mønt bakket op af ETH. Ulempen er, at den er super kompleks, og den bevæger sig i et langsomt tempo. Så det kan muligvis ikke tilbyde den samlede hastighed og effektivitet, som mange mennesker forventer af denne slags ting. Det er stadig værd at begynde med, men resultaterne kan helt sikkert forbedres med det.

Basecoin

Dette er endnu et eksempel på mønt, der opretholder $ 1-metoden, men de bruger konsensus som et hovedfokus her. De kontraherer og udvider møntforsyningen baseret på situationen. Hvis møntværdien går under $ 1, får de møntindehavere til at købe obligationer, og de mønter, der bruges til dette, vil blive ødelagt. Så når prisen stiger, fjerner de ekstra mønter for at opretholde stabiliteten. Det giver en god tilgang til stabile mønter, og tilgangen er god. Det understøttes via fremtrædende fonde, men dets basisobligationsproces har brug for tro på protokollen, og det kan være et tveægget sværd oftere end ikke.

Havven

Havven fokuserer også på stabilitet, men i deres tilfælde har de et system, der automatisk bakker sig selv med to mønter. Nomins er den første mønt, og dette er de stabile mønter. Havvens er reserve tokens. Et gebyr for Nomins-transaktionerne går til virksomheden, og systemet frigiver Havvens for at stabilisere sig selv og undgå problemer.

Fordele og ulemper for kryptoindustrien

Som du kan forestille dig, er den primære fordel, at vi får stabilitet i kryptovalutaverdenen, hvilket er super svært at opnå på dette tidspunkt. Ikke kun det, men at have systemer, der automatisk justerer og korrigerer sig selv for at undgå at overgå visse værdier, er super imponerende og også meget værd at bruge.

Ulempen er, at mange af disse systemer er superkomplekse, og det betyder, at de til tider måske fejler, hvis der endda er den mindste fejl. Det er stadig meget vigtigt, at vi kan have stabile mønter og bruge dem på en meningsfuld måde til transaktioner. De fleste stabile mønter har været i stand til at opretholde deres likviditet og værdi i nogen tid. Og det betyder, at potentialet for at have stabile kryptokurver er bestemt der. Vi er bare nødt til at stole på dem og stole på det system, der er oprettet her, for at levere bedre og mere kraftfulde resultater på lang sigt. Det er bestemt værd at tjekke stabile mønter, hvis du vil have stabile kryptokurver!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me