Uniswap [UNI] -ennuste – saavuttaako se jälleen 8,65 ATH?

Uniswapin UNI-tunnus on ollut laskussa alusta lähtien. Tunnus, joka loi valtavan hypeä avaruudessa, on edelleen joukossa esteitä uusien kaikkien aikojen korkeimpien kohtien saavuttamiseksi.. 

Sisällys

 1. Tietoja Uniswapista
 2. Uniswapin UNI Token Launch
 3. UNI-hintavertailu muiden hallintotapojen kanssa
 4. UNI-hintahistoria
 5. UNI-hintaennuste vuodelle 2020
 6. UNI: n hintaennuste vuodelle 2021
 7. UNI-hintaennuste vuodelle 2022
 8. Onko UNI-tunnus hyvä ostos?
 9. Usein Kysytyt Kysymykset

Tietoja Uniswapista 

Uniswap on hajautettu automatisoitu P2P-pörssin markkinatakaaja (AMM). Se on rakennettu kahdeksi älykkääksi sopimukseksi Ethereumille. 

Toisin kuin keskitetyt pörssit, jotka edellyttävät ostajan ja myyjän toimeksiantoa elinkelpoisten markkinoiden luomiseksi, Uniswapin likviditeetti tulee suoraan likviditeetin tarjoajilta. Elinkeinonharjoittajien ja likviditeettipalvelujen tarjoajien erottaminen eliminoi merkin pumppaamisen esteen. Kuka tahansa tai mikä tahansa projekti voi listata tunnuksen Uniswapiin kaupankäyntiin ilman lupaa. 

Uniswapissa olevat kryptovaluuttaparit ovat ETH-määräisiä; esimerkiksi YFI-ETH, DAI-ETH. Näiden parien likviditeettipoolit rakennetaan käyttämällä samankaltaisia ​​pareja. 

Uniswapin UNI Token Launch 

UNI-tunnus tuoda markkinoille 17. syyskuuta vei myrskyn lisäksi DeFi-ekosysteemin lisäksi myös koko kryptovaluutan. Aiemmat käyttäjät ja likviditeetin tarjoajat Uniswapissa heräsivät 17. syyskuuta vähintään 1000 dollaria rikkaammin. 

UNI: n yllätyskäynnistys aiemmille käyttäjille aiheutti paljon epävakautta Uniswapin hallintotunnuksen hinnassa. 

Hyödyllisyys ja kannustimet hallinto-merkkien pitämiseen erottavat hyvän projektin huonosta. Viime aikoina lukuisia DeFi-projekteja on tulossa esiin aivan kuten ICO-mania. Nämä projektit osoittavat valtavaa volyymivirtausta likviditeetin louhinnan alkuvaiheessa. Pian viljelijät kuitenkin pudottavat rahakkeensa markkinoille, koska käytännössä ei ole kannustinta pitää näitä rahakkeita. 

Hallintomerkit tarjota äänioikeus projektin päivityksiin. Menestynyt projekti houkuttelee enemmän ihmisiä, jotka yrittävät hyötyä sen hallinnosta kuin vain satoviljelyyn suunniteltu projekti. 

UNI-hintavertailu muiden hallintotunnusten kanssa 

Vertaileva tutkimus muiden hallintotapojen kanssa ei myöskään ole luotettava johtuen äskettäin löydetystä satoviljelyhulluudesta, joka saattaa kasvaa tai laantua tulevaisuudessa. Lisäksi, vaikka yleinen tuotonviljelyn käsite vaatii rahakkeiden sijoittamisen tai alustan käyttämisen, niiden arvo taataan eri tavoin eri alustoilla. 

Huomaa, että hajautetut sovellukset (DApps), kuten MakerDAO, Compound tai Aave, eivät ole uusia, mutta hallintatunnusten puomi on. 

Otetaan esimerkki COMP-tunnuksista. Nämä ovat hallintotunnuksia, jotka jaetaan lainanantajille ja lainanottajille alustoilla. Jakelusta hyötyvät sekä lainanantajat että lainanottajat jakamalla 50-50. 

omistusoikeus > hallinto

– Kyle Davies (@ kyled116) 24. syyskuuta 2020

Pohjimmiltaan hallintotunnuksilla ei ole mitään roolia alustan toiminnassa. Alustan suorat tulot välitetään likviditeetin tarjoajille ja muille verkon osallistujille. Hallintomerkin palkkiot ovat lisäpalkkioita, jotka joskus syntyvät polttamalla osa näistä ansioista tai jotka voivat olla täysin erillään niistä. 

Viimeiseksi itse hallintotunnukset ovat kasvaneet tähtitieteellisesti parin viime kuukauden aikana. Tukea ja vastuksia ei ole määritetty pitkän aikavälin kaavioissa (viikoittain ja kuukausittain).

YFIYFI / USD: n 1 viikon kaavio Poloniexissa (TradingView)

YFI, yEarn Financen hallintotunnus oli korkeimmillaan 5500%: n nousulla elokuun jälkeen. Muutkin, kuten Aave (LEND), SNX, MKR, nousivat myös ekstaattisesti viime kuukausina. Siksi määritellään DeFi-puomi. 

Tällaisessa härkämarkkinoiden tai hintojen löytämisvaiheessa kaikki on mahdollista, koska riski: palkkataso on suuri. 

UNI-hintahistoria 

UNI-tunnuksen kaikkien aikojen korkein hinta Binancessa on 8,62 dollaria 18. syyskuuta. Käynnistyksen yhteydessä merkin hinnassa oli huomattavaa vaihtelua välillä 2,4 – 3,6 dollaria. Itse 17. päivänä tunnus nousi korkeimmalle tasolle, 5,93 dollariin.

Uni hintakaavioUni hintakaavio | Lähde: KolikkoGecko

 Ensimmäisen 20 laukaisupäivän aikana merkki on ollut punaisella 13: sta. 3,63 dollarin tuki ja vastustaso ovat olleet kriittisiä UNI: lle. 

UNI-hintaennuste vuodelle 2020

UNI-tunnuksen lyhyt hintahistoria ja massiivinen hintavaihtelu vaikeuttavat hintakehityksen analysointia. Lisäksi näiden rahakkeiden yllätyskäynnistys on yllättänyt kryptovaluutan käyttäjät. Tunnuksen ympärillä on siis paljon FOMO: ta ja FUD: ää. 

Kaikille, jotka ovat olleet riittävän kauan salauksessa, tunnuksen käynnistäminen johtaa yleensä laskusuuntaan, kun sidosryhmät ja varhaiset sijoittajat löytävät tavan poistua asemastaan. 

Uni-tunnusUNI / USD: n 1 päivän kaaviokuva vakuuksista (TradingView)

UNI on ollut laskusuhdanteessa alusta lähtien. Uniswapin UNI teki listan parhaista pörsseistä kuten Coinbase, Binance ja FTX ensimmäisen julkaisupäivänsä aikana. 

21 päivän yksinkertainen liukuva keskiarvo on luotettava tuki sonneille. UNI-tunnus nousi tämän tason alapuolelle 1. lokakuuta tehdyn väärennetyn purkautumisen jälkeen. Vastus 3,89 dollarin hinnalle on ensiarvoisen tärkeää, jotta karhu siirtyisi pitämään lyhyitä positioita tuolloin.  

Lisäksi 50 SMA: n yläpuolelle sulkeminen on erityisen tärkeää nousutapauksessa, koska se lisää uskottavuutta puhkeamiseen. Elinkeinonharjoittajien on pidettävä mielessä potentiaaliset vastustusvyöhykkeet noin 5 dollaria. 

Neljän tunnin kaaviossa hinta on saavuttamassa laskevan kolmion lautasen loppua, mikä on edelleen laskeva. Aleneva kolmion kuvio tunnistetaan alempien korkeuksien ja vaakasuoran tuen kautta muodostaen suorakulmaisen kolmion. 

Uni hintakaavioUNI / USD: n 4 tunnin kaaviokuva vakuuksista (TradingView)

Kuvion tuki on 3,65 dollaria, jos hinta vahvistuu tämän tason alapuolelle, laskeutuvan kolmion kohde osoittaa 0,13 dollaria. 

Yleisenä ajatuksena on, että UNI-tunnuksen on määriteltävä tukensa ja vastustuksensa selkeämmin ajan myötä, koska tällä hetkellä siitä on paljon epävarmuutta ja äärimmäiset mahdollisuudet saavutettavissa. 

Jos hinta rikkoutuu laskevan vastuksen yläpuolelle, se voi saavuttaa tavoitteet nykyisen kaikkien aikojen korkeimmalla tasolla (ATH) 8,65 dollarilla. 

UNI-hintaennuste vuodelle 2021

UNI-tunnuksen julkaisemisesta on kulunut vain kolme viikkoa. Siten merkin hinnan arvioiminen tulevana vuonna perustuu täysin perusarvoon tietyillä todennäköisyydillä. 

Uniswapin mahdolliset tulevaisuuden skenaariot ovat:

 1. Uniswap pysyy edelleen keskitetyn vaihdon volyymin tasalla ja on jopa 500 miljoonaa dollaria vuodessa. Nämä palkkiotuotot ansaitsevat likviditeetin tarjoajat, ja sitten pörssin hallinta on arvokkaampaa.
 2. DeFi-tilan laajentaminen Ethereumin ulkopuolella tai yleinen vaihto pörssiin johtaa likviditeetin menetykseen, ja hallintotunnuksella on vain vähän arvoa tulevaisuudessa.
 3. UNI-tunnus ja alusta kehittyy ajan mittaan palvelemaan markkinoita eri tavalla. Tällä hetkellä joukkue on keskittynyt Uniswap-alustojen rakentamiseen ja tekee sen apurahojen ja julkisten hyödykkeiden kautta.

Lisäksi Uniswap kantaa myös teknisen riskin, joka liittyy älykkääseen sopimusperusteiseen projektiin, toisin sanoen sopimuksia voidaan hyödyntää. 

Tällä hetkellä kannustin UNI-rahakkeiden louhintaan tukee likviditeetin lisäämistä. Ethereum GAS: n korkeiden palkkioiden vuoksi vaihtotapahtuman kustannukset ovat kuitenkin yli 3 dollaria. Tämä torjuu foorumin matalan määrän vähittäiskauppiaita; siten vähentää ansaintavälineenä olevien liiketoimien määrää. 

UNI-hintaennuste vuodelle 2022

Hajautetun rahoituksen tulevaisuus ei ole vain kehittäjien ja käyttäjien vaan myös sääntelyviranomaisten käsissä. Keskustelu arvopaperilainsäädännön soveltamisesta on ottanut uuden käänteen DeFi-hallintomerkkien kanssa. 

Ethereum, foorumi, jolle se on suunniteltu, on myös kriittinen rooli projektin tulevaisuudessa. 

Ethereum-kaasun hinnat vaihtelevat päivittäin kysynnän mukaisesti. Jos monet ihmiset yrittävät käyttää Ethereumia kerralla, kaasun hinnat ovat korkeammat. Jos aktiivisuus on vähäistä, kaasun hinnat laskevat. Kerros-2: n ja ETH 2.0: n käyttöönotto on edelleen poissa tulevaisuudessa, joten siihen asti vähittäiskaupan käyttöönotto on edelleen esteenä. UNI-tunnus voi houkutella käyttäjiä alustalle, mutta heidän menestyksensä on kietoutunut toisiinsa, mikä aiheuttaa sekaannusta kauppiaiden keskuudessa. 

Vaikka voitot ovat olleet joillekin runsaat, on myös ollut lukuisia tapauksia, joissa matto vetää myös varhaisen myyntitapahtuman. Siksi säätely voi olla tarpeen myös avaruuden orgaanisen kasvun kannalta. 

Lue myös: Ripple (XRP) -ennuste: x3 (1,0 dollaria) vuoden 2020 loppuun mennessä?

Onko UNI-tunnus hyvä ostos? 

Sijoittaminen UNI-rahakkeisiin vastaa tällä hetkellä sijoittamista start-up- tai venture-rahastoihin. Vaikka näkymät näyttävät kirkkailta, tulevaisuuden menestymisen todennäköisyys on pimeässä. Äärimmäisten hintaliikkeiden aiheuttamien riskien suojaamiseksi salkun hajauttaminen auttaa lisäämään voittojen todennäköisyyttä. Käyttäjien on pyrittävä sijoittamaan vain yhteen salaukseen; eikä vain yhtä DeFi-projektia. Avaruus on vain kuuden kuukauden ikäinen, ja ekosysteemi voi kehittyä monin eri tavoin.

Koska alusta on johtava DEX, alustan hallintakoodeilla on varmasti tunnustusta ja arvoa markkinoilla. UNI: n symbolisen likviditeetin louhinnan kannustimet päättyvät kuitenkin 17. marraskuuta, jolloin voimme todeta myynnin pysähtymisen. Kunnes tarjonta näyttää ylittävän kysynnän.  

Lisäksi neljän ensimmäisen vuoden korkea inflaatio yhdessä hallintotunnuksen rajoitetun käytön kanssa heikentää sen markkinoitavuutta alkukaudella. Sijoittajien on huolehdittava myös rahakkeiden sääntelynäkymistä. 

Voi kommentoida paljon lähiajan hintaa … &# 128293;

… Mutta luulen vain olevan yllättynyt siitä, että ihmiset ovat yllättyneitä $ UNI raivoaa. &# 129412;

Käytetyin sovellus, Bitcionia suuremmat maksut, volyymi on suurempi kuin monet CEX: t ja yksi Ethereumin parhaista demoista.

Opi näkemään & osta todelliset. &# 128064;

– DCinvestor.eth ⟠ aftab.eth (@iamDCinvestor) 18. syyskuuta 2020

UKK

Q1. Mikä on Uniswapin (UNI) nykyinen hinta?

XRP on tällä hetkellä 3,20 dollaria Binancella.

Q2. Saako UNI 10 dollaria?

Edellä mainittujen Uniswap-alustan orgaanisen kasvun perusteella tehtyjen ennusteiden mukaan UNI voi saavuttaa 10 dollaria tulevaisuuteen. 

Q3. Mistä voin ostaa UNI-tunnuksia?

Voit ostaa Ripple [XRP]: n ylimmistä kryptovaluutanvaihdoista, mukaan lukien Binance, Bitstamp, Okex, Poloniex ja FTX.

Voit myös käydä kauppaa johdannaisillaan esimerkiksi FTX, Binance, Okex,ja niin edelleen.

Q4. Mikä on huomenna Uniswapsin UNI-hinta?

Mitä tekniseen tasoon tulee, UNI käy kauppaa 3.4000-3.000 dollarin välillä.

Q5. Onko UNI Token suuri etu investointeihin?

DeFi-tila yhdessä hallintotunnuksensa kanssa on suhteellisen uusi tällaisen tuomion tekemiseksi tarkasti. Kuitenkin nykyisten tilastojen mukaan, jos haluaa sijoittaa DeFi-rahakkeisiin – UNI erottuu toimivana vaihtoehtona. 

Q6. Selviääkö Uniswap?

Uniswap on hajautettu alusta ERC-20-rahakkeiden kaupalle. Alustan selviytyminen ei ole uhkaa, mutta siihen liittyy teknisiä ja sääntelyyn liittyviä riskejä. 

Vika älykkäiden sopimusten suunnittelussa voi aiheuttaa varojen menetyksiä alustalla. Lisäksi sääntelyviranomaiset voivat ilmoittaa maassansa käytettäviä rajoituksia, jotka vähentävät sen markkinoitavuutta. 

Q7. Saako UNI 10 dollaria?

UNI: n markkina-arvo on 10 dollaria 10 miljardia dollaria. Vaikka se ei ole mahdotonta, mahdollisuudet saavuttaa 10 dollaria lähitulevaisuudessa ovat synkät, koska jopa ylin keskitetyn pörssin Binance BNB -kolikon kapasiteetti on tällä hetkellä 4,2 miljardia dollaria.

Q8. Mikä on Uniswapin (UNI) arvo seuraavien viiden vuoden aikana?

Uniswapin ennustetaan vaihtavan $ 8.00 seuraavien viiden vuoden aikana.

Q9. Onko UNI Token taipuvainen putoamaan tai nousemaan seuraavien viiden vuoden aikana?

Uniswap on innovatiivinen alusta, joka voisi korvata keskitetyt kaupankäyntialustat, mukaan lukien perinteisten arvopapereiden lanseeraaminen Ethereumiin. Siksi on hyvät mahdollisuudet sen kasvuun. Tunnusjakeluprosessi saattaa kuitenkin estää hinnankorotusta. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me