6 parasta tarkistettua monikryptovaluuttalaitteistolompakkoa

Lompakot ovat tärkeä osa salausekosysteemiä, koska niillä on kaikki avaimet, olivatpa ne yksityisiä tai julkisia sijoittajien hallussa. Tämän vuoksi he ovat usein hakkereiden ja hyökkääjien kohteina. Siksi sijoittajayhteisö etsii aina vaihtoehtoja, jotka ovat turvallisia ja pitävät rahakkeet ja kolikot turvassa. Koska kyseessä on niin tärkeä näkökohta, on välttämätöntä, että joku ymmärtää, mitkä vaihtoehdot ovat käytettävissä ja mikä sopii heille parhaiten.

Mitä ovat kryptovaluutta-lompakot?

Muodollisen määritelmän mukaan, kryptovaluutta-lompakko on ohjelmisto, joka pitää yksityiset ja julkiset avaimet ja muodostaa yhteyden muihin lohkoketjuihin auttaakseen käyttäjiä lähettämään ja vastaanottamaan digitaalista valuuttaa ja tarkistamaan saldonsa. Jos käyttäjä haluaa vastaanottaa tai lähettää Bitcoinia tai muuta kryptovaluutta, hänen on oltava digitaalinen lompakko tämän tapahtuman suorittamiseksi.

Kryptovaluuttaa käyttää yli miljoona ihmistä lompakot päivittäin, mutta on edelleen suuri tietokuilu, joka aiheuttaa useita väärinkäsityksiä näiden lompakoiden toiminnasta. Toisin kuin vanhan tyyppiset taskutasot, digitaaliset lompakot eivät tallenna valuuttaa. Itse asiassa valuuttoja ei ole tallennettu mihinkään mihinkään yksittäiseen sijaintiin, eikä niitä ole missään missään fyysisessä muodossa. Kaikki olemassa olevat ovat blockchainiin tallennettuja tapahtumia.

Kuinka Wallets siirtää kryptovaluutan

Kun henkilö lähettää bitcoinia tai mitä tahansa muuta digitaalista valuuttaa toiselle henkilölle, hän siirtyy olennaisesti kolikoiden omistuksestaan ​​toisen henkilön lompakon osoitteeseen. Jotta vastaanottaja käyttäjä voi vastaanottaa nämä kolikot ja avata varat, käyttäjän lompakkoon tallennetun yksityisen avaimen on vastattava julkista osoitetta, jolle valuutta on osoitettu. Jos julkiset ja yksityiset avaimet vastaavat toisiaan, saldo vastaanottajan digitaalisessa lompakossa kasvaa ja pienenee vastaavasti lähettäjän lompakosta. Toisin kuin nykypäivän perinteisessä maailmassa, todellista kolikoiden vaihtoa ei tapahdu. Tapahtumaa merkitsee pelkästään lohkoketjun tapahtumatietue ja saldon muutos lähettäjien ja vastaanottajien kryptovaluutta-lompakossa.

Kryptovaluutta-lompakotyypit

Lompakoita on useita erilaisia, jotka tarjoavat erilaisia ​​tapoja tallentaa ja käyttää digitaalista valuuttaa. Laajasti luokitellut kryptovaluutta-lompakot voidaan jakaa kolmeen erilliseen luokkaan – ohjelmisto, laitteisto ja paperi. Ohjelmistolompakot jaetaan edelleen työpöydälle, mobiililaitteille tai verkossa.

Työpöydän lompakot:

Nämä ovat lompakoita, jotka käyttäjät voivat ladata ja asentaa tietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen. Nämä lompakot ovat käytettävissä vain yhdestä tietokoneesta, johon ne ladataan ja asennetaan. Yhden pisteen pääsyn ansiosta työpöydän lompakoiden katsotaan tarjoavan yhden korkeimmista turvallisuus kuitenkin, jos tietokone, jossa lompakot sijaitsevat, hakkeroidaan tai virus hyökkää, on mahdollista, että käyttäjä voi menettää kaikki varat.

Positiivisia tietoja työpöydän lompakoista on, että yksityisiä avaimia ei ole tallennettu mihinkään kolmannen osapuolen palvelimeen ja se toimii saumattomasti TOR-ohjelmiston kanssa, mikä lisää yksityisyyttä. Ainoa negatiivinen seikka, jonka voi saada työpöydän lompakosta, on se, että nämä lompakot saattavat tarvita käyttöjärjestelmän päivityksen ajoissa, koska se tarvitsee uusimman käyttöjärjestelmän toimiakseen.

Online-lompakot:

Verkkolompakot toimivat yleensä pilvessä ja tarjoavat käyttäjälle pääsyn mistä tahansa tietokonelaitteesta ja mistä tahansa. Vaikka verkkolompakot ovatkin helpommin käytettävissä, ne säilyttävät yksityiset avaimesi verkossa ja niitä hallitsee kolmas osapuoli, mikä tekee niistä alttiimpia hakkerointihyökkäyksille ja varkauksille. Verkkolompakon selkeät positiiviset puolet ovat se, että se on ihanteellinen pienten cryptocurrency -määrien pitämiseen, koska se tarjoaa helpomman pääsyn nopealla transaktiolla, kun taas haittapuolella nämä lompakot ovat alttiimpia hakkeroinnille ja varkauksille, ja niillä on suuri haittaohjelmien riski.

Matkalaukut:

Nämä lompakot ovat periaatteessa sovelluksia, jotka toimivat käyttäjän puhelimella. Nämä lompakot antavat käyttäjille tarvittavan ketteryyden, koska ne voidaan kuljettaa missä ja missä tahansa, jolloin käyttäjät voivat käyttää sitä missä tahansa myyntipisteessä, myös vähittäiskaupoissa. Matkapuhelimet ovat yleensä paljon pienempiä ja niillä on yksinkertaisemmat toiminnot kuin työpöydän lompakoilla, koska mobiililaitteissa on vain vähän tilaa. Parasta näistä matkapuhelimista on se, että se on paras päivittäisiin tapahtumiin, koska niitä on helpompi käyttää tien päällä. Lisäksi monissa näistä sovelluksista on QR-koodin skannaus, mikä tekee kryptovaluutassa maksamisesta nopeampaa.

Paperilompakot:

Nämä lompakot ovat helppokäyttöisiä ja tarjoavat erittäin korkean turvallisuustason. Pohjimmiltaan pidetään siltana perinteisten paperijalkojen ja digitaalisen salauksen välillä. Vaikka termi paperilompakko voi yksinkertaisesti viitata julkisten ja yksityisten avaintesi fyysiseen kopioon tai tulosteeseen, se voi viitata myös ohjelmistoon, jota käytetään luomaan turvallisesti avainpari, joka sitten tulostetaan. Paperilompakon käyttäminen on suhteellisen yksinkertaista. Bitcoinin tai minkä tahansa muun valuutan siirtäminen paperilompakkoon tapahtuu siirtämällä varoja ohjelmistolompakosta julkiseen osoitteeseen, joka näkyy paperilompakko.

Vaihtoehtoisesti, jos joku haluaa nostaa tai käyttää valuuttaa, heidän on vain siirrettävä varoja paperilompakostaan ​​ohjelmistolompakkoon. Tätä prosessia kutsutaan “pyyhkäisyksi”, ja se suoritetaan joko syöttämällä yksityiset avaimet manuaalisesti tai skannaamalla QR-koodi paperilompakossa. Paperilompakon edut ovat sen käyttäjälle tarjoama tason hallinta, koska sitä ei ole tallennettu mihinkään laitteeseen. Lisäksi digitaalinen hakkerointi niihin on melkein mahdotonta. Vaikka turvallisuus on äärimmäisen korkea, haittapuolena jotkut sijoittajat ajattelevat, että on melko hankalaa siirtää digitaalisia valuuttoja paperilompakolla.

Laitteiston lompakot:

Laitteiston lompakot tallentavat käyttäjän yksityiset avaimet laitteeseen, kuten USB. Vaikka laitteistolompakot tekevät tapahtumia verkossa aivan kuten ohjelmistolompakot, ne tallennetaan offline-tilaan, mikä tarjoaa kaivattua lisäturvaa. Laitteiston lompakot ovat yleensä yhteensopivia useiden verkkoliitäntöjen kanssa ja tukevat myös erilaisia ​​kolikoita ja valuuttoja; se riippuu vain siitä, kumpi käyttäjä päättää käyttää. Lisäksi tapahtuman tekeminen on helppoa. Käyttäjät yksinkertaisesti liittävät laitteen mihin tahansa Internet-yhteensopivaan tietokoneeseen tai laitteeseen, antavat PIN-koodin, lähettävät valuutan ja vahvistavat. Laitteiston lompakot mahdollistavat helpon liiketoiminnan, samalla kun pidät rahasi offline-tilassa ja poissa hakkereiden ja digitaalisten varkaiden vaarasta. Laitteiston lompakon positiiviset puolet tarjoavat enemmän turvallisuutta kuin kaikki muut lompakot. Turvallisuuden lisäksi nämä lompakot ovat kannettavia laitteita, jotka voidaan helposti taittaa ja kantaa. Useimmat laitteistolompakot tukevat erilaisia ​​kolikoita. Ainoa haittapuoli näiden lompakoiden kohdalla on, että käyttäjä voi tarvita teknistä osaamista voidakseen käyttää sitä helposti.

Koska laitteistolompakot tarjoavat kattavimman ratkaisun käyttäjille, täytyy nähdä markkinoilla olevat vaihtoehdot.

Ledger Nano S

Ledger Nano S

Ledger Nano S tukee yli 25 kryptovaluutta, mukaan lukien Bitcoin, Ethereum, Ripple ja Altcoins, jolloin käyttäjä voi hallita useita varoja samalla laitteistolompakolla. Ledger Nano S: n yksityistä avainta ei koskaan paljasteta. Se on suojattu suojatussa sirussa, jonka lukitsee PIN-koodi, sama siru kuin passeissa ja luottokorteissa.

Laite on yksinkertainen ja sitä ohjataan vain kahdella painikkeella, ja kaikki toiminnot voidaan vahvistaa sen näytöllä. Ledger-kumppanisovellusten avulla käyttäjät voivat helposti hallita salaustapahtumia.

Ledger Nano S perustuu kaksoispiiriarkkitehtuuriin (ST31 CC EAL5 +, STM32) ja laiteohjelmiston eheys varmistetaan salaustodistuksella. Suojattu siru tarkistaa laitteen eheyden joka kerta, kun se kytketään päälle, jolloin siitä tulee väärinkäyttötarra laitteen suojaamiseksi.

Aivan kuten muut ledkirjojen lompakot, myös Ledger Nano S toimii BED: n, ainutlaatuisen, omistaman Ledgerin kehittämän käyttöjärjestelmän avulla. Tämä järjestelmä luo oman suojan jokaisen Ledger-lompakon sovelluksen ympärille suojaamaan niitä hyökkääjiltä.

Saatat myös pitää: Sumsung sijoittaa suosittuun Bitcoin Hardware -lompakonvalmistajaan, Ledger

Ledger Blue

Ledger Blue

Ledger Blue on ensiluokkainen laitteistolompakko, jolla on edistynyt käyttökokemus suuren kosketusnäyttöliittymän ansiosta. Se on rakennettu suojatun elementin ympärille ja sisältää kaikki suojausominaisuudet, joita käyttäjä odottaa Ledger-laitteelta.

Ledger Blue tukee yli 30 kryptovaluutta, mukaan lukien Bitcoin, Ethereum, XRP ja Altcoins, jolloin voit hallita jopa 11 omaisuutta samanaikaisesti saman laitteistolompakon kanssa. Tässä laitteistolompakossa on värinäyttö ja suuri kapasitiivinen kosketusnäyttö, jossa on naarmuuntumaton lasi, joka on koteloitu kestävään kanteen.

Aivan kuten Nano S, Ledger Blue to on suunniteltu kestävän suojatun sirun ympärille, joka on rakennettu kestämään hienostuneita hyökkäyksiä: yksityiset avaimesi on turvallisesti eristetty laitteen sisällä.

Trezor Yksi

Trazor Yksi

Trezor yksi on painetestattu laitteistolompakko, joka tukee monenlaisia ​​kryptovaluuttoja kohtuuhintaan. TREZOR Onen (Satoshi Labs) takana olevaa yritystä pidetään edelläkävijänä Bitcoin-teollisuudessa ja se tulee todella esiin tuotteessa. Lisäturvatoimenpiteet, kuten PIN-koodit ja tunnuslauseet, tekevät laitteistolompakosta niin lähellä “hakkerointikestää” kuin saat.

Toisin kuin Ledger, TREZOR-lompakot tukevat yleensä 700 kolikkoa ja ERC-20-rahakkeita. Tärkeimmät tuetut kolikot ovat Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Dash (DASH), Zcash (ZCH), Stellar (XLM). Lompakko ei tällä hetkellä tue Ripple (XRP), Monero (XMR) ja Cardano (ADA)

Trezor T.

Trazor T.

Trezorin malli T. mukana tulee tyylikäs musta pinta ja mukavan kokoinen 240 x 240 LCD. Nestekidenäytön kautta käyttäjä voi käsitellä ja määrittää lompakkoa tarpeen mukaan. T-mallin tyylikäs muotoilu tekee siitä houkuttelevamman kuin vastaava, koska se antaa valmiin ja hienostuneen tunnelman. Lisäksi mallin T kanssa saatavana oleva kosketusnäyttö luo uuden suojaustason.

Liittyvät: TREZOR-lompakon tukitiedot [LSK], decred [DCR] & Bitcoin Private [BTCP]

Aivan kuten Trezor One, myös Trezor T pystyy käsittelemään yli 500 kryptovaluutta, mukaan lukien Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, Zcash ja monet muut.

Pidä avain

Säilytä avain

Pidä avainta perusti Darin Stanchfield vuonna 2015 ja sen pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa. KeepKey osti Bitcoin-lompakon Multibit vuonna 2016 ja myöhemmin Shapeshift hankki itsensä elokuussa 2017. Yritystä johtaa Darin toimitusjohtajana ja Ken Hodler (kyllä, Hodler on hänen todellinen nimensä) CTO: ksi..

Vaikka lompakko väittää olevansa kehittynein turvallisuuden kannalta, se jää kilpailijoiltaan valuuttatuen suhteen. KeepKey tukee vain 40 erilaista digitaalista omaisuutta.

Tärkeimmät tuetut kolikot ovat Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, DASH, Dogecoin, Ethereum, Litecoin. Muita ominaisuuksia, jotka tekevät Keepkeystä erityisen, ovat se, että se antaa käyttäjän PIN-suojauksen luvattomalta käytöltä, ylimääräisen salasanasuojauksen, mukautettavat tapahtumanopeudet ja rajattomat lompakon osoitteet yhdessä laitteessa. Laitteiston lompakolla on myös Shapeshift-tuki, ja se lisää hieman uskottavuutta.

Archos Safe T minilaitteiston lompakko

Archos Safe T minilaitteiston lompakkoArchos Safe T minilaitteiston lompakko

Archos on ranskalainen yritys, jonka pääpaino on tähän mennessä ollut tablettien, puhelimien, Android-laitteiden ja kannettavien tallennuslaitteiden tuotannossa. Salakirjoitusten kysynnän kasvaessa yritys tuli salaustilaan Archos SafeT -merkillä varustetulla laitteiston lompakolla. Se toimii kuin tyypillinen laitteistokylmälaukku, jonka avulla käyttäjät voivat tallentaa kryptovaluuttansa turvallisella, offline-tavalla.

Kuten nimestään käy ilmi, tuote on pienempi versio Archoksen lippulaivalaitteesta, nimeltään Archos Safe-T Touch. Lompakossa käytetään STM32 STMicroelectronics ARM Cortex-M3 120 MHz -piiriä, jota tukee salattu piirisarjamuisti neljällä 256-bittisellä AES-avaimella. Archos Safe-T Minissä on luettava mutta yksinkertainen 128x64p OLED-näyttö, jonka lävistäjä on 0,96 tuumaa. Se käyttää suojattua ominaisuutta nimeltä EEPROM (sähköisesti pyyhittävä ohjelmoitava lukumuisti).

Tämän vain luku -muistin sisältö voidaan pyyhkiä ja ohjelmoida uudelleen vain pulssijännitteellä. Archos Safe-T Mini tukee kohtuullista määrää markkinoiden kryptovaluuttoja. Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Litecoin (LTC), Dash (DSH), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC) ja laaja valikoima ERC-20-rahakkeita lompakossa. Vaikka lompakko ei tue useita tärkeitä kryptovaluuttoja, projekti on väittänyt, että he aikovat laajentaa varastotarjontaansa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me