Likviditeetin lisääminen likviditeettivaraston purkamiseen: Vaihe vaiheelta -opas

Tässä artikkelissa opastamme, kuinka voit lisätä likviditeettiä Uniswap-likviditeettipooliin. Julkaisimme edellisen raportin, jossa kuvataan parhaita likviditeettipoolin tarjoajia. Tässä opit yhdestä tunnetuista likviditeetin tarjoajista; Uniswap Likviditeettivarasto. Johdannon lisäksi opit vaiheittaisen oppaan kuinka lisätä ja poistaa likviditeettiä Uniswapissa. 

Aloitetaan samanaikaisesti muutamalla esittelyllä. Vaikka ensimmäinen DeFi-tori joka mahdollisti likviditeetin yhdistämisen automatisoitujen valmistajien kautta, on Bancor, Uniswap on siitä lähtien tullut suositummaksi. Muiden hajautettujen markkinapaikkojen tavoin se käyttää avoimen lähdekoodin likviditeettiprotokollaa Ethereumissa. 

Uniswap-älykäs sopimus on kirjoitettu Vyper älykäs sopimuskieli. Se mahdollistaa hajauttamisen, sensuuriresistenssin, turvallisuuden ja luvattoman hyödyllisyyden. Sen jälkeen kun Uniswap V1 julkaistiin vuonna 2018, siitä on tullut Ethereumin suosituin markkinatakaaja (AMM) -vaihto. 

Uniswapilla on erillinen ja hajautettu protokolla automatisoitua likviditeetin tarjoamista varten Ethereum-merkkikauppapareille. Jokaisella Erc-20 – Erc-20 -kauppaparilla on oma älykäs sopimus, joka pitää varaa jokaisesta tunnuksesta. Tämä älykäs sopimus hallitsee myös sitä, kuinka varoja voidaan muuttaa. Joko sinusta tai kenestä tahansa voi tulla likviditeetin tarjoaja tallettamalla tokenit älykkääseen sopimukseen ja vastaanottamalla pool-rahakkeita vastineeksi. 

Nämä poolitunnukset seuraavat osuutta likviditeetin tarjoajan kokonaisvarannoista. Poolitunnuksia voidaan myös käydä kauppaa kohde-etuutena milloin tahansa. Uniswap-protokolla on tarkoitettu automatisoituun likviditeetin tarjoamiseen Ethereum-yhteensopiville tunnuksille, ERC-20. Älykäs sopimusprotokolla pitää sisällään token-varauksia ja määrittää muutettavissa olevat asiat. 

Uniswap-likviditeettisarja

Puhutaan nyt Uniswap Liquidity -poolista. Keskustelemme siitä, miten he työskentelevät ja sopiiko se kaikille tai tietylle ihmisryhmälle. Uniswap on hajautettu ERC-20-vaihto, mutta sitä ei ole tarkoitettu vain rahakkeisiin; se tukee myös Ethereumia. Voimme myös nähdä Uniswapin vaihtoprotokollana, jonka avulla voit vaihtaa luotettavasti ERC-20-tunnuksia.

Uniswap-likviditeettisarja kerää tunnukset älykkääseen sopimusmalliin, ja käyttäjät käyvät kauppaa likviditeettipoolia vastaan. Uniswapissa sinä tai kuka tahansa voi helposti vaihtaa rahakkeita; lisää rahakkeita altaaseen ansaitaksesi maksuja. Voit myös lisätä tunnuksen Uniswapiin. 

Hyvä asia Uniswap-alustassa on, että voit vaihtaa Ethereumin helposti mihin tahansa ERC-20-tunnukseen. Tämä vaihto tapahtuu hajautetusti. Et ole tekemisissä minkään yrityksen kanssa, ei ole mukana KYC: tä 

Vaihtoa ei ole, joka välittäjä helpottaisi näitä tapahtumia. 

Keskitetyt alustat pitävät rahaa, ja ne veloittavat sinulta rahasi pitämisestä, mutta Uniswap-alusta on päinvastainen. Uniswap on hajautettu vaihto, jossa sinulla on aina täydellinen hallinnan rahoihisi. Kun aloitat tapahtuman, se ottaa rahat heti pois lompakostasi ja laittaa ne takaisin toiseen muotoon. Näin se varmistaa, ettei sensuuria ole. 

Tuottoviljely Uniswapilla

Tuottoisen maatalouden avulla voit ansaita enemmän rahaa salaustuotteillasi. Tätä varten sinun on oltava likviditeetin tarjoaja. Uniswapin avulla voit tulla likviditeetin tarjoajaksi. 

Vaihda maksut

Samanaikaisesti kirjautumalla alustalle, jaat 0,3% poolien transaktiomaksuista. Siksi, jos annat likviditeettipoolille esimerkiksi 40% likviditeettiä, ansaitset 40% transaktiomaksusta.

Voit kuitenkin seurata, kuinka paljon ansaitset. Voit tehdä sen yksinkertaisesti luomalla tilin tässä

Tulojesi seuraaminen on yhtä helppoa kuin seuraava: 

1. Kirjaudu Uniswap-verkkosivulle ja kirjoita näytettävä osoitteesi. 

uniswap

2. Napsauta järjestelmän “Analysoi sijoitetun pääoman tuottoprosenttia”, jotta voit käsitellä maksuvalmiusasemaa ja näyttää ne yhteenvetotaulukossa.

uniswap

3. Napsauta osoitetta ja näet ROI: n ja muut KPI: t.

uniswap

Kuinka Uniswap Liquidity Pool toimii

Selitämme edelleen Uniswap Liquidity -poolin toiminnallisuutta. Likviditeettipoolit ovat älykkäiden sopimusten merkkien yhdistelmä. Tässä likviditeettipoolissa on tarpeeksi ERC-20-rahakkeita, jotta voit vaihtaa, lähettää ja poolata toisen kanssa. On huomionarvoista, että Ethereum toimii kanavana. 

Likviditeettivaraston poistoUniswap Liquidity Poolin toiminta | Lähde: Poista vaihto

Tämä tarkoittaa, että pooli sisältää suuren määrän Ethereumia ja muita ERC-20-merkkejä Uniswap-keskuksessa. Siksi voit luoda uuden vaihtoparin uuteen likviditeettipooliin mille tahansa valitsemallesi merkille. Samanaikaisesti se on täysin avoin kaikille.

Esimerkiksi, voit olla osa ETH / DAI-likviditeettipooli. Sinun on tehtävä sama arvo Ethereumia ja ERC-20-tunnusta, johon haluat osallistua. Jos haluan liittyä ETH / DAI: han Uniswap Liquidity -pooleissa, sinulla on oltava tarkka määrä sekä DAI: ta että Ethereumia samanaikaisesti. Siksi, kun joku tulee sisään ja päättää vaihtaa DAI: n Ethereumiin Uniswapilla, maksuvalmiusesi vahvistetaan. 

Sinulla voi kuitenkin olla pysyvä menetys. Tämä tapahtuu, kun rahasi kallistuu kohti Ethereumia tai DAI: ta. Samaan aikaan pysyvä riippuu kaupasta, jonka on tapahduttava tuolloin. 

Jos joku haluaa käydä kauppaa Ethereumilla DAI: ta vastaan, DAI-likviditeettisi saattaa kutistua Ethereumin likviditeetin noustessa. Jos DAI laskee dollarilla, Ethereumin pitäisi nousta samalla marginaalilla. Tämä on tapa, jolla Uniswap Liquidity Pool toimii. 

Lue myös: 10 parasta DeFi-likviditeettisäiliötä

Kuinka tuottaa tuottoa Uniswap V2: lla

Vaihtoalustalla näet napsautettavat painikkeet, kuten Vaihda, Lähetä ja Pool. ”Poolissa” voit joko lisätä likviditeettiä, poistaa likviditeettiä tai luoda vaihtoparin. Uniswap on suunniteltu siten, että voit lisätä tai poistaa alustan likviditeettipoolin. Selitämme, kuinka voit suorittaa nämä tehtävät joutumatta ongelmiin linjalla.

uniswap

Vaihtoalustalla näet napsautettavat painikkeet, kuten Vaihda, Lähetä ja Pool. ”Poolissa” voit joko lisätä likviditeettiä, poistaa likviditeettiä tai luoda vaihtoparin. Uniswap on suunniteltu siten, että voit lisätä tai poistaa alustan likviditeettipoolin. Selitämme, kuinka voit suorittaa nämä tehtävät joutumatta ongelmiin linjalla.

Kuinka luoda likviditeettivarasto Uniswap V2: lle

Likviditeettipoolin luominen on samanlainen kuin oman pörssin luominen. Tämän avulla voit hallita tunnuksiasi. Tässä on vaiheet poolin luomiseen: 

1. Aloita vierailemalla verkkosivusto.

2. Kun Metamask-ilmoitus-ponnahdusikkuna tulee näkyviin, napsauta Vahvista-painiketta yhdistääksesi Uniswap-tilisi.

3. Napsauta Pool-välilehteä. 

et

4. Käy läpi pudotusvalikko ja valitse ”Luo ​​vaihto”. Tämä voi tarkoittaa vaihdon luomista.

5. Kopioi tunnuksen sopimusosoite (esimerkiksi Etherscanista). 

6. Liitä osoite Token Address -kenttään ja valitse se avattavasta valikosta. 

7. Napsauta “Liity pooliin” -painiketta. 

8. Metamask Notification -ponnahdusikkuna tulee näkyviin, napsauta Vahvista-painiketta

Kuinka lisätä likviditeettiä Uniswap-likviditeettipooliin

Ennen maksuvalmiusjoukon lisäämistä seuraavat vaiheet. Enemmän on esimerkiksi perusvaatimuksia; MetaMask tai muut Web3-lompakot ja rahakkeet. Samanaikaisesti löydät täältä vaiheet; 

1. Sinun tarvitsee vain kirjautua Uniswap-sivustoon (https://uniswap.exchange). Kun olet valmis, napsauta “Liity pooliin” siirtyäksesi käyttöliittymään likviditeetin lisäämiseksi.

uniswap

2. Etsi uima-altaita. Voit esimerkiksi mieluummin käyttää TEND-, KIMCHI-, Dai- tai muita altaita.

Poista ROI

3. Voit sitten napsauttaa “lisää likviditeettiä”, joka sijaitsee vasemmalla puolella heti talletuskentän yläpuolella. Uniswap näyttää yhdistettyjen lompakoiden saldon (Eth ja muut ERC-20-rahakkeet). Näet myös valuuttakurssin ja likviditeettipoolin osuuden. 

uniswap

4. Kun olet syöttänyt ETH- tai DAI-arvon, Uniswap täyttää automaattisesti oikean määrän muita varoja nykyisen valuuttakurssin mukaan. 

5. Voit napsauttaa tapahtuman tietoja saadaksesi lisätietoja, kuten lyömiesi likviditeettimerkkien lukumäärän. Yksityiskohdat tulevat myös lyömäsi rahakkeiden arvon kanssa. 

6. Napsautat nyt sinistä Lisää likviditeetti -painiketta. MetaMask-lompakkoa käyttäville voit säätää kaasua ja napsauttaa sitten “vahvista”. Liitteenä olevassa kuvassa näkyy Dai-tunnusten määrä. 

uniswap

7. Kun tapahtuma on vahvistettu Ethereumblockchainissa, tehtävänne on valmis. Näet päivitetyt ETH- ja DAI-saldosi ja osuutesi kaupankäynnin parin koko likviditeettipoolista. 

uniswap

Kuinka poistaa likviditeetti Uniswap-likviditeettipoolista

poista likviditeetti

Ennen kuin voit poistaa likviditeetin Uniswapista, napsauta “pool” ja sitten pari, jonka annoit myös likviditeetille

 1. Napsauta DEX-käyttöliittymässä Poista likviditeetti
 2. Valitse poistettavan likviditeetin määrä, jonka haluat poistaa Uniswap Liquidity -poolista
 3. Vahvista poisto
 4. Vahvista tapahtuma
 5. Jatka lopullista vahvistusta

Johtopäätös

Toivomme, että tämä opas on erittäin hyödyllinen sinulle ja auttaa sinua päättämään, sopivatko Uniswap Liquidity -poolit sinulle. Voit päättää kokeilla sitä pienellä määrällä kuin haluat; se on kaikki valintasi. 

UKK

Mitä ovat maksuvalmiuspoolit?

Ne ovat rahakkeita, jotka on lukittu älykkääseen sopimukseen likviditeetin helpottamiseksi. Likviditeettipoolien tehtävänä on tyypillisesti antaa kauppiaille mahdollisuus käydä kauppaa digitaalisilla varoillaan ansaitsemalla samalla varoja omistuksistaan. 

Mikä on Uniswap V2?

Poista V2-vaihto on Uniswap V1: n iterointi ja parannus. se sisältää seuraavan ominaisuuden; 

 • ERC20 / ERC20-parit
 • Hinta Oracle
 • Salamanvaihto
 • Ydin- / auttajaarkkitehtuuri
 • Tekniset parannukset
 • Polku kestävyyteen
 • Testnet ja julkaisun tiedot

Ero Uniswap V2: n ja V1: n välillä?

Uniswap V2 on yksinkertaisesti V1: n parannus. Vaikka Uniswap V1 on rakennettu Ethereum-lohkoketjuun, V2 on erillinen lohkoketju. 

Uniswap V1 vaatii likviditeetin tarjoajia tallettamaan vastaavan arvon ETH: hin jokaisesta pooliin lisäämästään merkistä. kun taas Unswap V2 toteuttaa ERC-20 / ERC-20-likviditeettitalletuksia.

Kuinka ansaita rahaa Uniswap-altailla?

Voit ansaita rahaa likviditeetin tarjoajana Uniswapissa. Esimerkiksi tarjoamastasi aavemaisesta likviditeetistä ansaitset 0,3% poolista. 

Kuinka lasket poolin likviditeetin?

Käyttää X * Y = K poolin likviditeetin määrittämiseksi. X, Y ja K edustavat vastaavasti ETH: n, ERC-20-tunnuksen ja vakion arvoa. Yllä oleva yhtälö edustaa ETH / ERC-20-tunnuksen kysyntää ja tarjontaa, ja se käyttää sitä tasapainottamaan yhdistetyn tunnuksen hintaa. 

Kuinka löytää kannattavin uima-allas?

Harkitse kannattavampia pooleja ottamalla huomioon volyymit, poolin ROI ja niin edelleen. tehdä se tarkistamalla tässä

Mitkä ovat likviditeettiriskit?

 • Arvonalentumistappio,
 • palkkiot ja
 • mahdolliset älykkäät sopimusvirheet. 

Jaa kysymyksesi ja kommenttisi alla olevan kommenttikentän avulla. 

Lue myös:

 • Kymmenen parasta DeFi-lainausalustaa vuonna 2020
 • DeFi-Flash-laina selitetty – salauslainat ilman vakuuksia

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me