Crypto.com Exchange Review: Nopea ja turvallinen salauskauppapaikka kaikille

Crypto.com on kryptovaluutan vaihto, joka putoaa onnistuneen vaihdon koriin. Heillä on yksi tehokkaimmista verkkotunnuksista vaihtotilassa.

Mitä tulee tuotteisiin ja ominaisuuksiin, crypto.com ei tee kompromisseja. Alalla on tonnia kryptovaluutanvaihtoa, mutta Crypto.com tarjoaa asiakkailleen suuria etuja, joita muiden alustojen ei tarvitse tarjota.

Crypto.com syntyi MCO-projektista (kryptovaluutta), joka käynnistettiin alkuperäisen kolikkotarjouksen (ICO) kautta vuonna 2017.

Ajatuksella tuottaa kryptovaluutan maksukortti ja kryptomassan käyttöönotto, yhteisö on aloittanut kryptovaluutan vaihto-liiketoiminnan.

Vuoden 2018 viimeisellä neljänneksellä yritys toi markkinoille Crypto.com Coin (CRO), joka on Crypto.com Chain blockchainin alkuperäinen digitaalinen omaisuus..

Seuraavana vuonna, vuonna 2019, Crypto.com julkisti omansa kryptovaluutan vaihto powered by CRO. Asiakas voi maksaa kaupankäyntimaksunsa CRO-tunnuksella ja saada täyden alennuksen maksuista.

Käyttäjät saavat myös 20% korkoa vuodessa päivittäin, jos he päättävät sijoittaa CRO-rahakkeita 180 päivän ajaksi.

Crypto.com väittää olevansa pörssi, jolla on syvä likviditeetti, alhaiset palkkiot ja paras toteutus alustan edessä.

Crypto.com-ominaisuuksien yleiskatsaus

Kuten mainittiin, Crypto.com-vaihto tarjoaa suuria etuja käyttäjille, jotka tekevät kauppaa CRO-kolikon kanssa.

Crypto.com-alustalla on hyödyllinen joukko ominaisuuksia, jotka ovat käteviä useimmille käyttäjille. Tämä vaihto on yksi parhaista valinnoista niille, jotka tarvitsevat yksinkertaisen ja saumattoman kryptovaluutta-alustan.

Siitä huolimatta Crypto.com-alustalta puuttuu vakiintuneisiin yrityksiin, kuten Binance ja Kraken, vielä luetteloitujen kryptovaluuttaparien valinnassa..

Tällä hetkellä pörssissä on 29 vaihdettavaa kryptovaluuttaparia. Asioiden rajoitusten osalta Crypto.com ei helpota vivutettua kaupankäyntiä.

Se ei tarjoa kryptien kauppaa fiat-valuuttoja vastaan; se sallii kuitenkin kolikoiden kaupan Tetherin (USDT) kanssa, joka on suhteellisen vakaa omaisuus.

Mainitsemisen arvoinen, Crypto.com on edelleen sen beeta; siten sen odotetaan paranevan huomattavasti ominaisuustilassa.

Äskettäin toteutetut infrastruktuuripäivitykset sisältävät:

 1. Uudistettu vastaava moottori ja tilausten hallintajärjestelmä: Tämä päivitys lisää suorituskykyä ja läpäisykykyä 10x.
 2. Unified REST ja Websocket API: Jotta käyttöönotto olisi helppoa molemmille alustoille.
 3. Verkkoliittimet: Tämä antaisi käyttäjille mahdollisuuden ylläpitää sitkeä yhteys tilausten ja kauppojen tekemiseen suurtaajuuskaupalla.
 4. Uudelleen suunniteltu arkkitehtuuri, turvallisuus, skaalautuvuuden ja viiveen parantaminen: Salli asiakkaiden käydä kauppaa tehokkaalla, vankalla riskimoottorilla ja korkealla vipuvaikutuksella.
 5. Korkean käytettävyyden ja joustavuuden lisääminen: Tämä päivitys lisää vakautta ja eliminoi yksittäiset vikapisteet jokaisessa komponentissa.

Crypto.com ExchangeCrypto.com Exchange

Syndikaatti – Alennetut hinnat panostamalla

Syndikaatti on ainutlaatuinen tarjous Crypto.com-pörssissä. Se on varainkeruualusta joillekin lupaaville kryptovaluutoille, jotka listataan Crypto.com Exchangessa. Crypto.com-kolikoiden (CRO) haltijat, jotka ovat kiinnittäneet CRO: ta, voivat saada etusijalle merkinnän alennuksen listalleottamisen aikana alennuksella.

Tukikelpoisuus

Ollakseen kelpoinen osallistumaan Crypto.com Exchange Syndicate -tapahtumaan käyttäjän on:

 1. Suorita rekisteröintimenettely onnistuneesti Crypto.com Exchangessa.
 2. Panosta vähintään 10000 CRO: ta heidän Crypto.com Exchange -tililleen.
 3. Käytä CRO-kolikoita tilataksesi merkkiluettelotapahtuman alennuksella tilausjakson aikana.
 4. Ole kansalainen kampanjassa mainituilta osallistavilta markkinoilta.

Lopullinen jakaminen

Merkintäajan päättymisen jälkeen lopullinen allokaatio ja mahdolliset CRO-hyvitykset lasketaan seuraavilla kaavoilla:

CRO-kaava

CRO-hyvitys = käyttäjän lupaama CRP – (käyttäjän lopullinen allokaatio X-projektitunnus: CRO-token)Missä,

Projektirahojen tilaus yhteensä on jokaisen osallistujan antaman CRO: n kokonaissumman ja hinnan suhde

Projektin tunnus: CRO Rate on kiinteä liittymishinta 50%: n alennuksella

Pehmeä panos – palkitseva järjestelmä

Pehmeä panostus on ominaisuus, jonka kautta käyttäjät palkitaan siitä, että he pitävät digitaalisia omaisuuseriä vain salkussaan.

Olkoon se BTC, LTC, ETH tai MCO; haltijoille maksetaan siitä. Pehmeä panostus eroaa tyypillisestä panoksesta, koska se ei vaadi pitkäaikaista sitoutumista.

Käyttäjät voivat kuitenkin saada ylimääräisiä palkintoja, jos he panostavat aktiivisesti CRO-kolikoita.

CRO-tunnuksen pinoaminenCRO-tunnuksen panostus

Crypto.com-ekosysteemi

Crypto.com on laajentunut huomattavasti viime kuukausina. Sen ekosysteemissä on laaja valikoima tuotteita. Jotkut vaikuttavista ovat:

Crypto.com-sovellus

Crypto.com -sovellusta on helppo käyttää, sillä siinä on upea käyttöliittymä ja virralliset ominaisuudet. Sovelluksen käyttäjillä on mahdollisuus tallettaa yli 20 erilaista fiat-valuuttaa, joissa he voivat myös ostaa ja myydä yli 50 erilaista kryptovaluuttaa.

Salaa Ansaitse

Crypto.com antaa käyttäjille ominaisuuden ansaita kryptovaluutta korkopohjalta. Käyttäjä, joka tallettaa ja panostaa rahakkeitaan, saa jopa 8 prosentin korkoa vuodessa. Huomaa, että Stablecoin-talletukset saavat korkeammat korot kuin tavalliset, kuten Bitcoin ja Ethereum.

Crypto Pay

Kuten nimestä voi päätellä, Crypto Pay on ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat saada alennuksia CRO-tunnuksina jokaisesta ostoksestaan.

MCO VISA -kortti

MCO VISA -kortti on ehkä hyödyllisin tuote, jota Crypto.com tarjoaa. Se on maksukortti, jonka avulla käyttäjät voivat muuntaa salauksensa fiatiksi ja viettää ne yli 40 miljoonaan paikkaan, joissa VISA hyväksytään tällä hetkellä.

Rahoitus Crypto.com Exchangessa

Varojen tallettaminen Crypto.com-tilille on yksinkertaista, suoraviivaista ja nopeaa. Vaihtotiliä voidaan rahoittaa useilla tavoilla.

Ennen kuin menet eri menetelmiin, tässä on nopea menettely rahoittaa tili pörssissä.

Siirrä varoja Crypto.com-sovelluksesta Exchange: Kirjaudu sisään Crypto.com-sovellukseen. Noudata aloitusnäytön järjestystä: Siirto → Nosta → Salaus → Crypto.com Exchange. Valitse siirrettävä kryptovaluutta, ja talletus tehdään välittömästi ilman mitään maksuja.

Talletus muista lompakoista: Kirjaudu sisään Crypto.com Exchange -verkkoportaaliin ja valitse sitten Saldo-painike (oikeassa yläkulmassa).

Valitse talletettavaksi kryptovaluutta ja valitse “Talleta”. Suorita tapahtuma lompakon osoitteella tai QR-koodilla.

Crypto.com-vaihtotalletusCrypto.com-vaihtotalletus

Rahoitusmenetelmät

Menetelmä Tallettaa Peruuttaa Käsittelyaika
Luottokortti Ei Ei
Luottokortti Joo Ei Välitön
Tilisiirto Joo Joo 5-7 työpäivää
Salauslompakko Joo Joo Välitön

Peruuttaminen

Nosto Crypto.com-sivustolta on samanlainen kuin varojen tallettaminen pörssiin.

Klikkaus tässä tietää kuinka nostaa varoja Crypto.com Exchangesta Crypto.com App -sovellukseen.

Klikkaus tässä tietää kuinka nostaa varoja Crypto.com Exchangesta ulkoiseen lompakon osoitteeseen.

Palkkion rakenne

Talletusmaksut ja rajoitukset

Crypto.com-pörssille ei makseta maksuja ja rajoituksia.

Nostomaksut ja rajoitukset

Nostot Crypto.com Exchangesta on ketjussa tapahtuva tapahtuma, jolla cryptocurrency siirretään ulkoiseen osoitteeseen (lompakko tai pörssi)..

Koska nämä ovat blockchain-tapahtumia, mukana on joitain maksuja.

Alla on suosituimpien salausvaluuttojen maksu:

PalkkiotPalkkiot

Saat lisätietoja maksuista ja rajoituksista napsauttamalla tässä.

Plussat & Miinukset Crypto.com Exchangesta

Plussat

 • Alennus kaupankäyntimaksusta: Käyttäjät voivat käyttää alennusta kaupankäyntimaksusta, kun he panostavat CRO: n pörssiin ja maksavat palkkion CRO: lla.
 • Ekosysteemitarjonta: Vaihtofoorumin lisäksi käyttäjät voivat käyttää muita ominaisuuksia, kuten Crypto.com-sovellus, Crypto Earn, Crypto Pay ja MCO VISA Card.
 • Alennukset syndikaatin kautta: Syndikaatti on ominaisuus, jossa käyttäjät saavat jopa 50%: n alennuksen, kun uusi salausresurssi on listattu pörssissä.
 • Vankka suojaus: Crypto.com pitää käyttäjien varat rikkomatta mitään suojausprotokollaa. Kun yritys oli tarkastettu, se sai PCI: DSS 3.2.1 (taso 1) ja ISO 27001: 2013 -sertifikaatit, jotka tarjoavat lisäkerroksen turvallisuudesta.
 • Live-chat-tuki: Heidän sovelluksen sisäinen live-tuki on hyödyllistä, koska se antaa käyttäjille mahdollisuuden ottaa yhteyttä tukitiimiin 5 minuutin kuluessa.

Haittoja

 • Korkeampi nostomaksu: Nostomaksu on suhteellisen korkea kaikilla kryptovaluutoilla.
 • Kaupan leviäminen: Käyttäjät ovat ilmoittaneet, että leviäminen on liian korkea kaupassa. Siksi on suositeltavaa, että elinkeinonharjoittajat tarkistavat muiden pörssien leviämisen ennen kaupankäyntiä varmistaakseen, että he saavat sopivan koron.
 • Suhteellisen uusi vaihto rajoitetulla parivalinnalla: Crypto.com on suhteellisen uusi vaihto verrattuna Coinbase- ja Binance-kaltaisiin pörsseihin, joten sillä ei ole vielä todistettuja kokemuksia. Lisäksi kaupankäynnissä olevien salausparien määrä on rajallinen. Tästä huolimatta sen odotetaan kasvavan paremmin tulevina vuosina.

Crypto.com Analytics

 • Sitoutumiset
Vierailuja yhteensä 1,79 miljoonaa (+ 39,20%)
Keskimääräinen vierailun kesto 05:07:03
Sivut käyntiä kohti 5
 • Kaupankäynnin yksityiskohdat
Kokonaistilavuus 10 404 073 dollaria

1137,37 BTC

Äänenvoimakkuus ERV 10 404 073 dollaria
Saatavilla olevat valuutat 13
Säännelty Ei
Tyyppi Keskitetty vaihto
 • Päätilastot
Sijoitus Valuutta Pari Äänenvoimakkuus (24h) Määrä (%)
1. Bitcoin BTC / USDT 3 710 694 dollaria 35,64%
2. Crypto.com CRO / BTC 2221256 dollaria 21,33%
3. Crypto.com CRO / USDT 1 630 995 dollaria 15,66%
4. Ethereum ETH / USDT 338 306 dollaria 3,25%
5. Ripple XRP / USDT 316182 dollaria 3,04%

Onko Crypto.com Exchange turvallinen?

Crypto.com Exchangen tiedetään vastaanottaneen salaustilan korkeimmat turvallisuusilmoitukset. Harvat sertifikaatit sisältävät Cryptocurrency Certification Consortium, ISO / IEC 27001: 2013, ja PCI: DSS.

Heidän vakuutuksensa yhdessä sertifioinnin kanssa perustuu käyttäjien korkeimman turvallisuuden takaamiseen. Crypto.com-pörssi väittää asiakkailleen, että varat varastoidaan kylmävarastoon.

Se jopa väittää tarjoavansa kylmän lompakon vakuutusrahaston, kun varoja menetetään. Lisäksi, jos Yhdysvaltain kansalaisilla on Yhdysvaltain dollareita Crypto.com-sivustolla, FDIC vakuuttaa heidät enintään 250 000 dollarilla.

Mobiilisovelluksen etupuolella se tarjoaa täydellisen kaksivaiheisen todennuksen biometristen tietojen avulla.

Johtopäätös

Crypto.com-sivustossa on melkein kaikki paikallaan ollakseen ihanteellinen salauksenvaihto sekä aloittelijoille että kokeneille salauksen kauppiaille. Pidimme koko ekosysteemiä kiehtovana, koska se voi lisätä suurta arvoa Crypto.com -vaihdon käyttäjille. Siksi suosittelemme ehdottomasti tätä vaihtoa sinulle. Alla on joitain Crypto.comin houkuttelevia tarjouksia, hintojen alennuksia ja tarjouksia.

 • Ei kaupankäyntimaksua uusille käyttäjille * 90 ensimmäisen päivän ajan.
 • 2% bonuksen talletuskorko uusille käyttäjille *, jotka tallettavat salauksen 30 päivän kuluessa onnistuneesta kirjautumisesta. Huomaa, että bonus maksetaan CRO-rahakkeiden muodossa.
 • Jopa 50%: n alennus kaikista kaupoista nykyisille käyttäjille.

* Käyttäjien on suoritettava Advanced Level KYC voidakseen nauttia kaupankäyntimaksuista vapauttamisesta.

UKK

1. Mikä Yhdysvaltojen osavaltio on käytettävissä Crypto.com Exchange?

Crypto.com-pörssi on saatavana kaikissa Yhdysvaltojen 50 osavaltiossa. MCO VISA -korttia ei kuitenkaan ole saatavana Yhdysvaltain alueilla.

2. Mitkä ovat Crypto.com Exchangessa saatavilla olevat kryptovaluuttamarkkinat ja -parit?

Markkinakauppaparit
BTC ETH, XRP, LTC, MCO, CRO, EOS, XLM, ATOM, LINK, XTZ, BCH, ICX, VET, ADA
CRO ETH, XRP, LTC, MCO, EOS, XLM, USDC, ATOM, LINK, XTZ, BCH, ICX, VET, ADA
USDT BTC, ETH, XRP, LTC, MCO, CRO, EOS, XLM, USDC, ATOM, LINK, XTZ, BCH, VET, ICX, ADA

3. Mitä kryptovaluuttoja Crypto.com-lompakko tukee?

Crypto.com-lompakossa tuetaan useita kryptovaluuttoja.

Valuuttaluettelo sisältää BAT, BTC, CELR, CRO, DAI, ELF, ENJ, ETH, FET, GNT, HOT, KNC, LINK, LTC, MANA, MATIC, MCO, MKR, OMG, PAX, USDT, USDC, WTC , XLM, SRP ja ZRX.

4. Kuinka Crypto.com eroaa muista pörsseistä?

Huolimatta nuoresta kryptovaluutanvaihdosta, Crypto.com on osoittautunut vahvaksi kilpailuksi muille pörsseille.

Erottamalla Crypto.com muiden kanssa, tämä vaihto tarjoaa arvokkaita ominaisuuksia, kuten palkkioiden, VISA-korttien ja salauksen antamisen laajan luettelon kaupankäyntityökaluista.

5. Onko Crypto.com-sivustoa koskaan hakkeroitu??

Crypto.com on ollut alalla vähän yli vuoden, ja tähän mennessä sitä ei ole hakkeroitu millään tavalla tai muodossa.

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me