Ethereumin tulevaisuus: Onko se kuollut vai nouseeko se?

Ei kauan sitten Ethereumia kutsuttiin projektiksi, joka muutti maailman keskittämisestä hajautetuksi. Vaikka Bitcoin ja sen lohkoketju loivat perustan hajauttamiselle, Ethereum antoi vision olla joustava ja dynaaminen lohkoketju, joka voisi ratkaista reaalimaailman ongelmia.

Ethereum esitteli maailmalle älykkäät sopimukset ja siitä tuli suurin alusta projektien käynnistämiseen ja Dappin luomiseen altkoiinien maailma. Oli olemassa kaikenlaisia ​​ennusteita siitä, kuinka Ethereum ottaisi Bitcoinin haltuunsa taistelussa olevan ylin kolikko. Mutta sitten tuli vuosi 2018, ja Ethereumia etsittiin kaikista ongelmista, ja haastava Bitcoin oli menneisyyden uutinen. Tällä hetkellä Ethereum on edelleen epävakaa siitä, miltä sen nykyisyys ja tulevaisuus näyttävät. Ethereum voi liikkua eri tavoin, ja artikkelissa yritetään tutkia samaa.

Ymmärtääksemme, mihin Ethereum voi suuntautua teknologiana tai investointina, täytyy sukeltaa toiseksi tunnetuimman kolikon historiaan.

Mikä on Ethereum

Ethereum on avoimen lähdekoodin julkinen palvelu, joka käyttää blockchainia perustekniikkana älykkäiden sopimusten ja salausvaluuttakaupan helpottamiseksi turvallisesti ilman kolmatta osapuolta. Ethereumin kautta on saatavana kaksi tiliä: ulkoisesti omistetut tilit (joita ohjaavat yksityiset avaimet, joihin ihmiskäyttäjät vaikuttavat) ja sopimustilit. Kolikko Ethereum on kopioitu vaihtovälineeksi ja sen avulla kehittäjät voivat ottaa käyttöön kaikenlaisia ​​hajautettuja sovelluksia.

Muiden projektien ja Dappin isännöinnin vuoksi monet ihmiset pitävät Ethereumia vain alustana, mutta se tarjoaa paljon enemmän siihen liittyviä asioita, kuten älykkäät sopimukset, Ethereum Virtual Machine (EVM) ja sen todellinen valuutta, Ether, vertaisverkkosopimuksiin.

Saatat myös pitää: Ethereum Battles EOS for the Future of Dapps and Smart Contract Supremacy

Ethereumin historia

Ethereumin idean esitteli ensin Vitalik Buterin vuoden 2013 lopulla kokemuksensa seurauksena Bitcoin-yhteisössä. Pian sen jälkeen Vitalik julkaisi Ethereumin valkoisen kirjan, jossa hän kuvaa yksityiskohtaisesti Ethereum-protokollan teknisen suunnittelun ja älykkäiden sopimusten arkkitehtuurin.

Sitten tammikuussa 2014 Vitalik ilmoitti virallisesti Ethereumista Pohjois-Amerikan Bitcoin-konferenssissa Miamissa, USA: ssa. Noin samaan aikaan Vitalik alkoi myös työskennellä tohtori Gavin Woodin kanssa ja yhdessä perustaa Ethereumin.

Huhtikuussa 2014 tohtori Gavin julkaisi Ethereumin keltaisen kirjan, joka toimi Ethereumin virtuaalikoneen (EVM) teknisenä eritelmänä. Lyhyesti sanottuna EVM keskittyy tietoturvan tarjoamiseen ja epäluotettavien koodien poistamiseen estääkseen palvelunestohyökkäykset tietokoneilta ympäri maailmaa.

Varojen keräämisen oikeudellinen monimutkaisuus ennakkomyynnillä johti Ethereumin säätiön (Stiftung Ethereum) perustamiseen kesäkuussa 2014 Zugissa, Sveitsissä. Ethereum käynnisti eetterikolikoiden, Ethereumin verkkovälineen, ennakkomyynnin 42 päivän ajan heinä-elokuussa 2014 ja keräsi 18,4 miljoonan dollarin rahoituksen vastineeksi 60102 216 eetteriä.

Kerätyillä rahoilla Ethereumin säätiönä tunnettu yritys voisi maksaa takaisin lainvelat, kuukausien kehitystyön ja Ethereumin jatkuvan kehityksen talouden..

Ethereumin kehitys

Tunnuksen onnistuneen ennakkomyynnin ja sen jälkeisen pääoman keräämisen jälkeen toinen kehityksestä vastuussa oleva organisaatio, nimeltään ETH DEV, aloitti työnsä Ethereum Foundationin sopimuksella. Kehittäjien kiinnostus Ethereumia kohtaan kasvoi tasaisesti koko vuoden 2014, ja ETH DEV -tiimi toimitti sarjan ProConsept (PoC) -julkaisuja kehitysyhteisölle arvioitavaksi. ETH DEV -tiimi piti jatkuvasti päivityksiä ja säännöllisiä viestejä, jotka pitivät yhteisöä ajan tasalla Ethereum-blogista, myös Ethereumin vauhtia..

Huhtikuussa 2015 tiimi ilmoitti myös DEV-apurahaohjelmasta, joka tarjosi rahoitusta kehittäjien ehdotuksille ja panoksille sekä Ethereum-alustalle että Ethereumiin perustuville projekteille. Vaikka satoja kehittäjiä oli jo antanut aikansa ja ajatuksensa Ethereum-projekteihin ja avoimen lähdekoodin projekteihin, tämä ohjelma palkitsi ja tuki näitä kehittäjiä heidän panoksestaan. DEV-apurahaohjelma toimii edelleen tänään, ja ohjelman rahoitus uusittiin äskettäin tammikuussa 2016.

Sen lisäksi, Ethereum Frontier -verkko käynnistyi 30. heinäkuuta 2015. Tämä antoi kehittäjille mahdollisuuden aloittaa älykkäiden sopimusten ja hajautettujen sovellusten kirjoittamisen suorassa Ethereum-verkossa. Kaivostyöläiset alkoivat liittyä Ethereum-verkostoon auttaakseen turvaamaan Ethereum-lohkoketjun ja ansaitsemaan eetteriä kaivostoiminnasta. Vaikka Frontier-julkaisu oli tarkoitettu kehittäjien käytettäväksi beta-versiona, se oli kykenevämpi ja luotettavampi kuin kukaan ei odottanut.

Lue myös: Ethereum Cloud Mining: Kuinka opastaa & Parhaat palveluntarjoajat / verkkosivustot

Aloittamisestaan ​​elokuussa 2015 tammikuuhun 2017 Ethereum oli pitkälti keskeneräinen ja kärsinyt useista virheistä, jotka estivät yrityksiä haluamasta rakentaa uutta älykästä sopimusinfrastruktuuriaan. Sama epävakaa infrastruktuuri oli vastuussa kolikon suorituskyvystä vuonna 2017. Koko vuoden 2016 Ethereumin hinta kuitenkin nousi 1–7 dollarin välillä, vaikka se nousi 11 dollariin ennen surullisen DAO-hakkerointia.

Vaikka vuoden 2017 merkintä oli huojuvia syitä, 2017 oli vuosi, joka muutti Ethereumin omaisuutta ikuisesti. Ethereum käynnisti testin älykkäät sopimukset. Tämä antoi aloittelijoille mahdollisuuden johtaa johdannaismerkkejä, joilla on suhteellinen arvo Etherille, mitä nyt kutsutaan ICO: ksi tai alkuperäiseksi kolikoiksi. Ethereumin vakiintuessa ja yhä useammalle ICO-projektille, vuodesta 2017 tuli ICO-vuosi ja Ethereumille rakennettujen suosittujen merkkien, kuten Golem, OmiseGO, Augur, TenX, Status, Monaco, Decentraland ja sadat, lanseeraaminen. toisten kokee valtavaa kasvua.

Ethereum ja sen ongelmat vuonna 2018

2018 osoittautui Ethereumin täydelliseksi vastakohtaksi vuoteen 2017 verrattuna, kun Ethereumin lohkoketju alkoi kohdata ongelmia. Älykäs sopimuslohkoketju, joka julistettiin tekniikan tulevaisuudeksi, ja ns. 2.0-versio jaetusta pääkirjateknologiasta alkoivat pian menettää raiteitaan. Vuonna 2018 paljastettiin joitain kriittisiä ongelmia Ethereumille, jotka voivat tehdä tai rikkoa sen tulevaisuutta. Esitettyjä ongelmia olivat mm-

  1. ICO ja Dapp muuttuivat hölynpölyksi: Alustan ollessa paikallaan, Ethereumista tuli pian alusta, joka voisi tukea monia erilaisia ​​sovelluksia hajautetuille sovelluksille (dApps). Tämän avoimen ja helppokäyttöisen lohkoketjun takia monet kehittäjät hyppäsivät kyytiin ja alkoivat käyttää ICO: ita rahoittamaan pyrkimyksiään tarjoamalla natiivia ERC-20-tunnuksiaan kaikille tulijoille keräämään varoja blockchain-projektien loppuunsaattamiseen. Niin monien sovellusten ja projektien myötä Ethereum koki massiivisen transaktiokuormituksen täydellisen voiman, eikä se onnistunut hallitsemaan ylikuormitusta. Ethereum-verkko pystyy käsittelemään vain noin 15 tapahtumaa sekunnissa, ja Cryptokitties teki selväksi, että Ethereumin tarvitsi jonkinlainen skaalausratkaisu tai päivitys seuraavan vaiheen ottamiseksi.
  2. Ei voida päivittää nopeasti: Ethereum kohtasi koko vuoden 2018 skaalausongelmia. Oli ehdotuksia, että Ethereumin päivitykset olisivat ratkaisu skaalausongelmiin. Tähän sisältyi sirpale, valtion kanavat ja plasma, mutta on myös merkittäviä päivityksiä, kuten Konstantinopol ja Casper. Ethereum pystyi myös päivittämään sen vain Konstantinopoliin paljon vaivojen jälkeen eikä silti mitään konkreettista ratkaisua.
  3. Nouseva kilpailu: Monet Ethereumissa olleet projektit itsenäistyivät ja alkoivat kilpailuttaa Ethereumille viemällä paljon Dappia ja projekteja Ethereumista. Tronin ja EOS: n kaltaiset alustat olivat vähemmän ruuhkaisia ​​ja niillä oli moitteeton nopeus, joka parantaa Dapp-kokemusta.

Mikä on Ethereumin edessä?

Ethereum on nähnyt osuutensa onnistumisista ja epäonnistumisista vain kahdessa vuodessa. Vaikka 2017 otti kaikki korkeimmat vuodet 2018, se haastoi sen maahan. Tämä antoi paljon spekulaatiota siitä, mihin Ethereum oli menossa. Monet ihmiset kutsuivat sitä kuplaksi, oli joukko ihmisiä, jotka kutsuivat sitä edelleen nukkuvaksi jättiläiseksi. Tässä on luettelo asioista, jotka voivat mennä oikein tai väärin Ethereumille.

Jos asiat muuttuvat positiivisiksi Ethereumille | Will Ethereum nousee?

1. Kypsytetty Ethereum-kolikko ja ICO: t: Ethereumilla on edelleen noin 5000 projektia, jotka keräävät rahaa ICO: n kautta, ovat edelleen toiminnassa, ja nämä projektit ovat siirtymässä kohti hallituksen asetusten noudattamista luomalla avoimempia, todennettavia, lainmukaisia ​​yrityksiä. Kun ICO: n ympäristömääräykset ovat selkeämpiä ympäri maailmaa, nämä hankkeet voivat alkaa hyväksyä lisäinvestointeja Ethereumin avulla, ikään kuin voisi olla tulvaportteja useammalle ICO: lle.

2. Jos Ethereum päivittyy nopeasti ja 2.0 on pelinvaihtaja: Vaikka Ethereumilla on edessään skaalautuvuusongelmia, sillä on kuitenkin kasvi taistelemaan sitä vastaan. Kujalla on päivityksiä, jotka odottavat kujalla sijaitsevaa Ethereumia, ja ne, jotka Ethereum pystyy omaksumaan sirpaloitumisen, valtion kanavat ja plasman Casperin kanssa, Ethereum on paljon vahvempi lohkoketju ja saa takaisin kunniansa. Ethereumin perustaja Vitalik Buterin on keskittynyt Ethereum 2.0: een ja kutsui sitä “yhdistelmäksi joukkoa erilaisia ​​ominaisuuksia, joita olemme tutkineet, puhuneet ja rakentaneet aktiivisesti useita vuosia ja joka lopulta on muodostumassa yhdeksi yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. ” Nämä sanat ovat harkitsemisen arvoisia, vielä enemmän, koska Ethereumilla on älykkäässä sopimuksessa etusijalla oleva etu.

3. Ethereum 2.0 voisi elvyttää Ethereum Mining: Osana 2.0 -päivitystä Vitalik Buterin ja hänen tiiminsä päättivät rakentaa kokonaan uuden lohkoketjun Ethereum-verkolle – sellaisen, joka toimii yksinomaan vaarnanhallintajärjestelmän (PoS) kautta. Kaivostoiminnan kannalta tämä oli merkittävää, koska panosvedosjärjestelmä ei vaadi huippuluokan grafiikkasuorittimia, pinoja kaivoslaitteita tai raskaita sähköverkkoja. PoS vaatii ihmisiä vain panostamaan kolikoitaan, ja vähimmäispanosmäärä on 32 eetteriä, mikä vähentää energiakustannuksia 99%. Jos joukkue pystyy tuomaan ETH 2.0 -palvelun onnistuneesti verkkoon, uusi koodi voisi suorittaa tapahtumia käyttämällä vain yhtä prosenttia tänään kulutetusta energiasta.

Jos asiat muuttuvat negatiivisiksi Ethereumille | Onko Ethereum kuollut?

1. Ethereum ei voi skaalata maailmanlaajuisesti: Jos Ethereumin päivitys epäonnistuu, se ei voi skaalata nykyisessä toteutuksessa. Tämä on johtanut siihen, että monet ihmiset uskovat, että Ethereum epäonnistuu ennemmin tai myöhemmin. Ethereum-lohkoketju sallii tällä hetkellä vain 15 tapahtumaa sekunnissa. Visa tukee jopa 45000. Tämä skaalautuvuusongelma on merkittävä este valtavirran omaksumiselle. Se on saanut monet asiantuntijat uskomaan Ethereumin kuolevan – ja heidän Ethereumin hintaennusteensa olivat lähellä nollaa.

2. Kilpailut lamauttavat Ethereumin: Koska Ethereum räjähti markkinoilla, monet projektit jopa asuessaan Ethereumin lohkoketjussa loivat täsmälleen samat projektit ja lupasivat poikkeuksellisia parannuksia siellä, missä Ethereum epäonnistuu. Näiden yritysten menestys voi olla merkittävä syy siihen, miksi Ethereum epäonnistuu ja on lopulta kauhea sijoitus. Mikä tahansa korkea Ethereum-hintaennuste ei ole mikään, jos nämä Ethereum Killers onnistuvat. Näihin hankkeisiin kuuluu toistaiseksi TRON ja EOS, mutta luettelo tulevista projekteista ei ole loputon. Tähän kuuluvat Ethereum Classic, Straits, Waves, Lisk, Cosmos (ATOM) ja Cardano (ADA), jotka kasvavat nopeasti.

3. Ethereumin louhinta kuolee: Jos Ethereum ei päivity, Ethereumin kaivostoiminta kasvaa kalliiksi. Nykyinen sotavanki tarkoittaa sitä, että ihmiset ympäri maailmaa turvaavat Ethereumin lohkoketjun GPU-moottorilla toimivien kaivoslaitteidensa avulla tapahtumien käsittelyyn. Tämä on mahdotonta tulevina vuosina, koska tämä kaivosprosessi kuluttaa enemmän sähköä kuin monet maat.

Perustuu Kansainvälisen energiajärjestön julkaisemaan raporttiin, jos Ethereum olisi maa, se olisi energiankulutuksen kannalta Mongoliaa korkeampi. Tämä tarkoittaa, että hallitus alkaa pian torjua näitä kaivostyöläisiä.

Johtopäätös

Ethereum on helppo irrottaa ja ennustaa kuoleman rankan vuoden jälkeen, ja “World Computer” -potentiaalia on vähennetty paljon, mutta Ethereum on edelleen iso projekti sen poistamiseksi. Ethereum on nähnyt ongelmansa ja pyrkii ratkaisemaan ne tulevina vuosina. Se ei välttämättä tarkoita massiivista nousua vuonna 2019, mutta ehkä voimakkaan ja välttämättömän kasvun alkua. Sen ainoa kerta kertoo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me