Kuinka ja mistä ostaa Bitcoinia Iso-Britanniassa (tarkistetut TOP-pörssit)

Yhdistynyt kuningaskunta on ollut teknisesti taitava kansakunta. Maa on ollut se, joka antoi maailmalle historiallisen teollisen vallankumouksen, joka muuttaa tapaa toimia teollisuudessa. Vaikka maa jäi jonkin verran jälkeen modernista tekniikasta Yhdysvaltojen ja Japanin nousun myötä, se on palautumassa ja siirtymässä uudempaan digitaaliseen tekniikkaan melko nopeasti. Ja numerot sanovat sen myös.

 • Tech laajenee 2,6 kertaa nopeammin kuin muu Britannian talous, Tech Nationin vuoden 2018 raportin mukaan.
 • Digitaalisen teknologian sektori on Yhdistyneen kuningaskunnan taloudessa lähes 184 miljardia puntaa, kun se vuonna 2016 oli 170 miljardia puntaa.

Lontoo on hiipinyt piikilaakson jälkeen hitaasti maailman toiseksi eniten yhdistettyyn teknologiapaikkaan, ja se on vieläkin parempi ulkomaisten asiakkaiden osuuden suhteen. Vaikka Lontoo sattuu olemaan episentrumi, tekniikan kasvu ei rajoitu kaupungin maantieteellisiin rajoihin. Saman raportin mukaan teknologian kasvu leviää hitaasti Ison-Britannian 16 kaupunkia, mukaan lukien kaupungit kuten Newbury, Reading, Stafford, Huntingdon jne..

Crypto ja Blockchain Isossa-Britanniassa

Aivan kuten monissa maailman maissa, salaus- ja estoketjuteollisuudella on melko syntymää Isossa-Britanniassa. Maan taloudellisen valvontakoiran mukaan Taloushallinnon viranomainen (FCA) Isossa-Britanniassa sijaitsevan pörssin osuus päivittäisestä maailmankaupasta on noin 1 prosentti. Lontoo on taloudellinen keskus ja startup-yritysten sekä kypsien rahoitusyritysten keskus, ja se on houkutellut suuria salausyrityksiä. Äskettäin finanssivalvonnan tekemä kysely Kantarin avulla TNS antoi mielenkiintoisia faktoja siitä, miten teollisuus oli muotoilussa ja kuinka kryptovaluutan yleisö on edelleen melko syntyvä, mutta kasvaa. Joulukuussa 2018 Kantar haastatteli 2132 ihmistä saadakseen näkemyksensä uusimmasta tekniikasta, joka voi muuttaa maailman toimintaa. Raportin löytö osoitti, että tällä hetkellä hyvin pieni määrä taipumusta kryptovaluuttoihin tarkoittaa myös sitä, että valtavia markkinoita on vielä jäljellä. Raportin havainto oli seuraava –

 • Yli 70% kyselyyn osallistuneista ei ole kuullut kryptovaluutoista tai ei osannut määritellä sellaista.
 • Kryptovaluuttojen ostaminen ei ole kovin suosittua maassa, ja siksi arvioitiin, että vain 3% koko otoksesta on ostanut kryptoja aiemmin.
 • Kryptovaluutan omistajat käyttävät yleensä omia rahojaan sen ostamiseen. Kukaan vastaajista ei ilmoittanut lainanneensa rahaa rahoitusyrityksiltä tai ystäviltä / perheeltä.
 • Vain 8% kaikista kryptovaluutan omistajista suoritti syvällisen tutkimuksen ennen ostamista, 16% ei tehnyt aikaisempaa tutkimusta.
 • Yli yksi kolmesta ei ole koskaan tarkistanut kryptovaluuttansa arvoa ostamisen jälkeen.
 • Noin 40% kryptovaluutan omistajista odottaa pitävän sitä vähintään 3 vuotta, kun taas puolet heistä ilmoitti myyvänsä osan tai kaikki jo.

Asetusten kehittäminen

Vaikka edellä mainitut luvut ovat edelleen hyvin naiiveja, jotta saadaan täydellinen kuva teollisuudesta ja sen potentiaalista Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Myös sääntelyviranomainen ymmärtää tämän ja on seurannut tarkasti, kuinka sääntelyseinä rakennetaan tämän ympärille. Suuri osa siitä kiertää edelleen Brexitin ympärillä, koska se taas päättäisi sääntelyn kulun, kun Britannia irtoaa itsestään Euroopan unionista.

Brittiläinen sääntelyviranomainen perusti Cryptoasset-työryhmän alkuvuodesta 2018 saadakseen kantansa selväksi ja hallitakseen täydellisesti tämän päivän ja huomisen tilanteen, ja päätyi raportissaan siihen, että Ison-Britannian on oltava ennakoiva salausvaluutan ja lohkoketjun sääntelyssä tasapaino markkinoiden turvallisuuden ja avoimuuden varmistamisen ja johtavan aseman säilyttämisen välillä rahoitusinnovaatioissa.

Yhdistyneellä kuningaskunnalla, jolla on selkeä mitattu lähestymistapa kryptovaluuttojen sääntelyn kehittämiseen, ei vielä ole erityistä kryptovaluutta-lakia, ja kryptovaluuttoja ei vieläkään pidetä laillisena maksuvälineenä maassa. Mutta maa tajuaa, että sen on kohdeltava tätä viimeisintä innovaatiota “ainutlaatuisella identiteetillä”.

Suosituimmat pörssit Isossa-Britanniassa ostamaan Bitcoinia

Ymmärtämällä mahdollisuuden ja markkinoiden määrän, joka on vielä jäljellä, monet kaupat – globaalit ja paikalliset – ovat avanneet myymälän ja auttavat Britannian kansalaisia ​​ostamaan bitcoineja. Näiden vaihtojen on edelleen noudatettava rekisteröintiprosessia FCA: n kanssa pitäen “huonot pelaajat” poissa teollisuudesta. Koska tarkkaavainen sääntelyviranomainen pitää huonot vaihdot maasta, katsotaanpa, mitkä ovat parhaat markkinapaikat / pörssit, joiden avulla britit voivat ostaa bitcoinia.

Kolikkopohja

Yksi maailman suurimmista salauspörsseistä olen myös johtaja täällä Isossa-Britanniassa. Coinbase-synonyymit luottamukseen ja oikeudenmukaisuuteen salausmaailmassa, koska vaihto on turvallista eikä sitä ole koskaan hakkeroitu. Coinbase on helppo ja nopea tapa uusille käyttäjille ostaa bitcoineja. Se tukee asiakkaita yli 30 maassa, mukaan lukien Yhdysvallat, Eurooppa (Saksan lisäksi), Isossa-Britanniassa, Singaporessa, Kanadassa ja Australiassa, ja tämä luettelo kasvaa päivittäin. Sen avulla käyttäjät voivat ostaa bitcoineja maksukortilla, pankkisiirrolla, SEPA-siirrolla ja muilla.

Plussat

 • Luottamus arvoinen
 • Korkea likviditeetti ja rajoitukset
 • Helppo käyttää, tulokasystävällinen
 • Erilaisia ​​maksutapoja

Haittoja

 • Pankkisiirtojen suorittaminen kestää noin 3-5 päivää
 • Coinbasella on valtuudet seurata käyttäjien kuluttamia Bitcoinia

kolikkopohjan vaihto bitcoiniin Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Coinmama

Luno

Coinmama on yksi suosituimmista paikoista, joista britit ostavat Bitcoininsa, ja maailmanlaajuinen asiakasvoima on 200 000 asiakasta. Sen avulla käyttäjät ympäri maailmaa voivat ostaa Bitcoinia debit- ja luottokorteillaan, joista se perii 6% maksuja tapahtumaa kohti. Eurooppalaisille asiakkaille se hyväksyy myös maksut SEPA: lla, jos transaktiopalkkiot ovat suhteellisen alhaiset. Coinmama-alusta on melko turvallinen ja tapahtumien nopeus on nopeampaa. Coinmama tukee tällä hetkellä Biatia, ETH: ta, ETC: tä, BCH: tä, LTC: tä, ADA: ta, QTUM: ta, XRP: tä ja USD: ta sekä EURO: ta Fiatissa

Plussat

 • Maailmanlaajuinen läsnäolo – Käyttäjät voivat ostaa mistä tahansa maasta
 • Tarjoaa yhden korkeimmista rajoituksista bitcoinien ostamiseen luottokortilla
 • Turvallinen ja luotettava

Miinukset

 • Veloitus- ja luottokorttimaksujen osalta Coinmama on ehdottomasti yksi korkeimmista.

vaihto bitcoiniin

Luno

Plussat

 • Luotettu vaihto, joka on ollut olemassa pitkään
 • Talletukset ja nostot sähköpostiosoitteeseen tai matkapuhelinnumeroon ovat melkein ilmaisia

Miinukset

 • Ei asiakaspalvelua
 • Rajoitetut ominaisuudet (maissa, jotka eivät kuulu niiden vaihto-luetteloon)

luno-salauksenvaihto

Katkera

Jälleen paikallinen brittiläinen tori, josta on tullut suosittu paikka ostaa Bitcoineja. Se ei ole suoraan pörssi, koska se ei ole kauppapaikka vaan pikemminkin P2P-vaihtoalusta eikä keskitetylle palvelimelle ole tosiasiallisesti tallennettuja kolikoita. Asiakkaat voivat ostaa bitcoinia välittömästi Barclays Pingitin, Faster Payments -yhteensopivan pankkisiirron, Paym- tai luotto- / maksukortin kautta.

Plussat

 • Turvallinen, koska sillä on vain P2P
 • Yksinkertainen käyttöliittymä

Miinukset

 • Ei hinnoittelun selkeyttä
 • Ei kaupankäyntialusta
 • Korkea markup
 • Ei ole helppoa Yhdysvaltoihin Euroopasta

bittylicious bitcoin exchange Iso-Britannia

Bitpanda

Bitpanda on suosittu eurooppalainen pörssi, jonka pääkonttori sijaitsee Itävallassa. Se aloitettiin vuonna 2014 ja väittää, että ne olivat “yhteistyössä paikallisten viranomaisten kanssa”, mutta erityistä lupaa ei anneta. Mutta vaihtoa vastaan ​​ei ole ollut paljon valituksia sen perustamisesta lähtien, mikä selvittää sen luotettavuuden. Pörssi tukee vain Bitcoinia, Ethereumia, Dashia, Bitcoin Cashia ja Litecoinia ja sallii kaupankäynnin vain euroja vastaan. Heillä on korkeat maksurajat ja alhaiset palkkiot monilla maksutavoillaan. Bitpanda tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden ostaa bitcoineja luottokortilla, maksukortilla, SOFORT, Skrill, NETELLER, giropay, eps, SEPA ja verkkopankkisiirrolla.

Plussat

 • Suuria hakkerointeja ei ole vielä tehty, mikä tekee siitä turvallisen
 • Erilaisia ​​maksutapoja, joista käyttäjä voi valita
 • Yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä

Miinukset

 • Paljastamattomat palkkiot, jotka laskelman perusteella näyttävät tällä hetkellä olevan 2%
 • Vähemmän tukea altcoineille

bitpanda

CEX.io

CEX.IO perustettiin vuonna 2013 kaivosaltaaksi. Lontoossa toimiva yritys muuttui myöhemmin täysimittaiseksi kryptovaluutanvaihdokseksi. Pörssin pääkonttori on Isossa-Britanniassa ja se on maksupalveluntarjoaja asiakkaiden varojen vastaanottamiseksi, mutta Financial Conduct Authority (FCA) ei valvo niitä. Useat kolikot ovat kaupankäynnin kohteena CEX.IO: lla, mukaan lukien BTC, ETH, DASH ja ZEC EUR, USD ja GBP. CEX.io antaa käyttäjien ostaa bitcoinia luottokortilla, ACH-pankkisiirrolla, SEPA-siirrolla, käteisellä tai AstroPaylla. Luottokortilla tehdyt ostokset antavat sinulle pääsyn bitcoiniin välittömästi. CEX.io toimii Yhdysvalloissa, Euroopassa ja tietyissä Etelä-Amerikan maissa.

Plussat

 • Tuki monille maille ja alueille
 • Alhainen 0,2%: n kaupankäyntimaksu
 • Vakiintunut ja luotettu vaihto
 • Kohtuullinen määrä kolikoita ja markkinoita

Miinukset

 • Paljon negatiivisia käyttäjäarvosteluja Internetissä
 • Huonot kartoitusvaihtoehdot
 • Ei eksoottisia altcoineja

cex

PaikallisetBitcoins

Aivan kuten monissa maissa ympäri maailmaa, Localbitcoins löytää fanejaan Isossa-Britanniassa. LocalBitcoin on maailmanlaajuinen peer-2-peer-kryptovaluutan vaihto, jossa käyttäjät voivat käydä kauppaa kryptovaluutoilla fiat-valuutoille ja päinvastoin keskenään. Vaihto on paljon suosittua paikoissa, joissa hallitus torjuu kryptovaluuttoja ja valuutanvaihtoa. Ostaminen ja myyminen LocalBitcoinissa on tavallaan riskialttiinta, koska huijarit voivat yrittää houkutella aitoja ostajia ja myyjiä. Vaikka Local Bitcoins tarjoaa turvatalletuspalvelun, joka pitää kolikoita väliaikaisesti, kunnes maksu on vahvistettu, vilpillisten maksujen ongelmista on valituksia

Plussat

 • Valtava asiakaskunta
 • Escrow-palvelu
 • Paljon maksutapoja
 • Voi olla yksityinen, nopea ja helppo
 • Henkilökohtainen kauppa ei vaadi henkilökohtaisia ​​tietoja

Miinukset

 • Riskialtista
 • Korkeat palkkiot

paikalliset kolikot

Bitcoin.de

Bitcoin.de -yhtiön omistaa Bitcoin Deutschland AG, joka on FIDOR Bank AG: n ”sidottu edustaja”. Tämä kumppanuus innovatiivisen (ja mikä tärkeintäkin, hyvin säännellyn) pankin kanssa tuo yritykselle paljon vakautta. On syytä huomauttaa, että FIDOR Bank on yksi Saksan ensimmäisistä “2.0-pankeista”, joka keskittyy ensisijaisesti digitaalisiin varoihin. on myös kumppanuuksia Krakenin ja Ripplen kanssa. Kaupankäynti alustalla ei ole välitöntä (suurimmaksi osaksi), toisin kuin useimmissa pörsseissä. Bitcoin.de -ohjelmaa ei ole vielä hakkeroitu, ja yli 98% kolikoista varastoidaan kylmävarastossa. Pörssi tarjoaa vain Bitcoinia ja Bitcoin Cashia euroon nähden. Käyttäjät voivat ostaa bitcoinia verkosta muilta Bitcoin.de-käyttäjiltä SEPA-pankkisiirroilla.

Plussat

 • Turvallinen liitettynä pankkiin
 • Koskaan ole hakkeroitu vielä
 • Varastojen kylmävarastointi tekee siitä turvallisemman
 • Hyväksyy pankkisiirrot

Miinukset

 • Reaaliaikainen kaupankäynti vain FIDOR-pankkitilien haltijoille
 • Vain 2 omaisuutta, joilla tällä hetkellä käydään kauppaa – BTC BCC
 • Kaupankäynti vain euroissa
 • Huono karttatyökalu

bitcoin.de

Nimitetty

Cointed tarjoaa runsaasti kryptovaluuttapalveluja, mukaan lukien pankkiautomaattien verkoston, vihreän kaivoksen, maksupalvelut, verkkokaupan laitteistolompakkoille ja kryptovaluutanvaihtofoorumin. Tässä tarkastelussa keskitymme Cointed-salaukseen. Bitcoinin lisäksi Cointend tarjoaa myös tukea ETH: lle, DASH: lle, ETC: lle, LTC: lle, XMR: lle ja Zcashille. Tämä on selvästi EU-keskitetty vaihto, koska se toimii vain euron kanssa. Käyttäjät eivät voi tällä hetkellä tehdä talletuksia Yhdysvaltain dollareina tai muulla valuutalla.

Plussat

 • Fiat tuki
 • Luottokortit, tuetut EU-pankkisiirrot
 • Hyvä alusta ja kunnollinen kolikoiden valikoima

Miinukset

 • Eurooppalainen
 • Kaupankäynti vain euroissa
 • Korkeat kaupankäyntimaksut
 • Vipu ei ole käytettävissä

yhdessä

Paymium

Paymium oli ensimmäinen eurooppalainen Bitcoin-pörssi, joka perustettiin vuonna 2011. Se tarjoaa EUR / BTC -vaihtopalvelun ja noudattaa kaikkia asiaankuuluvia eurooppalaisia ​​määräyksiä. Asiakkaat voivat ostaa bitcoineja SEPA: lla, pankkisiirrolla tai luottokortilla. Paymium tarjoaa Bitcoin-maksupalvelujen integroinnin kauppiaille, jota monet pörssit eivät tarjoa. Palveluun sisältyy 0%: n palkkiot ja automaattinen muuntaminen euroiksi.

Plussat

 • Suuri eurooppalainen pörssi
 • Tuetut luottokortit
 • Hyvä alusta ja rajoitetut vahvistamattomat tilit

Miinukset

 • Ei säännelty
 • Tukee vain Bitcoinia
 • Vipu ei ole käytettävissä

paymium

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me