Kymmenen parasta DeFi-lainausalustaa vuonna 2020

DeFi-laina-alustat ovat luvanneet korjata perinteisen pankkitoiminnan jälkeen jääneen aukon. Näin ollen se toimii uutena rahoituspalvelujen mahdollistajana samalla kun se täyttää Blockchainin ja kryptovaluutan massatarpeet. Sitä kutsutaan yleisesti avoimeksi rahoitukseksi, koska se vie edelläkävijää avoimelle pankkiliikkeelle, jossa ihmiset eivät tarvitse keskuspuolta rahoituspalveluihin.

Samaan aikaan tässä artikkelissa kerrotaan, mitä sinun tarvitsee tietää DeFi-lainasta, ja jakaa samalla muutamia yksityiskohtia parhaista DeFi-laina-alustoista. On kuitenkin tärkeää selventää, mikä DeFi-lainaus on, ja tehdä muutama ero DeFi-lainasta.

DeFi-lainat ja -lainat

DeFi-luotonannossa sijoittajat ja lainanantajat antavat korkoa varten lainan tai talletuksen hajautetun järjestelmän ja hajautetun sovelluksen kautta. Toisaalta yksityishenkilö tai yritys lainaa rahaa korkoihin hajautetun verkon kautta. Sekä luotonanto että lainanotto käyttävät DApps: ää, älykkäitä sopimuksia, muun muassa DeFi-protokollia.

Miksi hajautettu luotonanto?

Vaikka hajautettu rahoitus antoi rahoitukselle uuden merkityksen, hajautettu lainaus tarjosi lainanantajille erilaisia ​​lainausmahdollisuuksia ja etuja. Siksi DeFi-lainalla on alla luetellut edut:

  • Suojausrahoitus

Salausvaluutatila on yleensä epävakaa, mikä usein lähettää sijoittajille pakkauksia. Siksi, jos sijoittaja ei halua palaa markkinoilla, turhauttavia hintavaihteluita, sijoittaja tai haltija myydään härkäajoissa, DeFi-lainaus tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden sijoittajille, jotka haluavat pitää salausta tietyn ajan aika.

DeFi-lainojen avulla kauppiaat tai sijoittajat voivat myös tallentaa Crypton fiatille täyttääkseen muita tarpeita myymättä. Esimerkiksi yritys, jolla on salausvaroja ja joka ei halua myydä hanketta toteuttaakseen, voisi yksinkertaisesti lähestyä DeFi-laina-alustaa tallettaakseen Crypton fiatille projektin toteuttamiseksi.

  • Ansaitse kiinnostusta salausvarojen hallussapidosta

Salausvarojen haltijana sinun ei tarvitse myydä myyntiä karhujen välttämiseksi. Sen sijaan lainaat sitä älykkäässä sopimuksessa määritellyillä koroilla. Ansaitset rahasi määrätyn ajan kuluessa koroilla.

Näin ollen DeFi-lainasta tulee paniikkimyynnin paratiisi.

Samaan aikaan DeFin taustalla oleva tekniikka ei vaadi tiukkaa dokumentointia, kuten perinteisessä luotonantojärjestelmässä nähdään. Pikemminkin se on napsautusten toiminto hajautetun sovelluksen kautta. Tällä hetkellä lainanantajat ansaitsevat korkoja ilman stressiä hajautetussa ja keskitetyssä verkossa.

Kuinka DeFi-lainaus toimii?

Hajautettu luotonanto on yhtä yksinkertaista kuin laittaa kätesi taskuun lainata lainaa. Hajautettu sovellus ja Smart-sopimus edustavat kuitenkin välittäjiäsi ja neuvottelijoita. Olettaen, että sinulla on 50000 dollaria lainaa DApp: n kautta, sinun tarvitsee vain painaa joitain tietokoneesi painikkeita, ja siinä kaikki.

Tapahtui, että avasit DAppin, joka isännöi älykkään sopimuksen ja joukon lainanottajia. Joten napsautuksella päätät, minkä koron haluat antaa lainalle, jos etsit, lainaus on matkalla. Samanaikaisesti älykäs sopimus automatisoi luotonanto- ja lainasopimukset.

Suosituimmat DeFi-laina-alustat

DeFi-laina-alusta on samanlainen kuin perinteinen laina-alusta, paitsi että siinä ei ole keskusviranomaista. Näin ollen kaikki tekemäsi tapahtuu luotettavan verkon kautta. Saatat kuitenkin haluta tietää useita DeFi-laina-alustoja. Ne ovat seuraavat:

1. Aave [LEND]

Aave

Se on Ethereum-pohjainen avoimen lähdekoodin ja ei-säilytysyhteyskäytäntö, joka mahdollistaa rahamarkkinoiden luomisen. Vaikka se tarjoaa muita palveluja, se on suosittu luotonannossa. Kuten useita DeFi-lainausalustoja, se tarjoaa myös kaksi DeFi-merkkimallia: aToken ja LEND.

aToken on ERC-20-merkki, jossa lainanantajat korottavat yhdistelmää, kun taas LEND on hallintotunnus. Aave tarjoaa erilaisia ​​lainoja ja luotonantopalveluja, kuten vakuudettomia lainoja, “koronvaihtoa”, pikalainaa ja ainutlaatuisia vakuustyyppejä.

Korko vaihtelee alkuperäisistä ja flash-lainoista 0,25 prosentissa ja pikalainoissa 0,09 prosentissa.

Se on kuitenkin yksi DeFi-lainausalustoista, jotka tukevat monia omaisuuseriä, kuten Basic Attention Token (BAT), Dai (DAI), Ethereum (ETH), Kyber Network (KNC), Aave (LEND), ChainLink (LINK), Decentraland ( MANA), Maker (MKR), Augur (REP), Synthetix (SNX), TrueUSD (TUSD), USD-kolikko (USDC), Tether (USDT), Wrapped BTC (WBTC), 0x (ZRX) ja Synthetix USD (SUSD) ).

2. Valmistaja

Luoja

Maker-protokolla, jota kutsutaan yleisesti Multi-Collateral Dai (MCD) -järjestelmäksi, on yksi arvostetuimmista DeFi-lainaus- ja lainanottoalustoista. Se perustettiin vuonna 2015 keinona kiertää kryptovaluutan volatiliteetti. Siksi DAI on sidottu dollariin luotonannosta ja lainanotosta, kun älykkäät sopimusehdot täyttyvät.

Ethereumiin rakennettu avoimen lähdekoodin protokolla MakerDAO antaa käyttäjille, joilla on ETH ja joilla on pääsy MetaMaskiin, lainaa DAI: n muodossa. Samoin kuin monet muut DeFin lainausalustat, se isännöi kaksoismerkkimallia: Maker ja Dai. Dai on dollariin sidottu kiinteä kolikko, jonka avulla käyttäjät voivat lainata ja lainata vastaavasti. Toisaalta Maker Token on hallintotunnus, joka ylläpitää järjestelmän vakautta.

Alusta tarjoaa käyttäjille 9,05%, 4,6% korkoa ja 30D keskimääräisen koron. Jos sinulla on ETH, WBTC, USDC ja BAT, voit lainata ja lainata Maker-protokollalla.

3. Yhdiste 

Yhdiste

Yhdiste on toinen suosittu avoimen älykäs sopimus, joka on rakennettu Ethereum Blockchainille. Sen avulla lainanottajat ja lainanantajat voivat lukita salausvaransa protokollaan.

Toisin kuin muut DeFi-lainausalustat, se sallii järjestelmäänsä lukitut tokenisaatioominaisuudet cTokensin avulla. Tokenisaation avulla käyttäjät voivat digitaalisesti edustaa omaisuuttaan kaupankäyntiin, lainaamiseen ja niin edelleen.

Näin ollen kun talletat ETH: n, saat cTokenin, jota voidaan käyttää vakuudeksi. Toisaalta COMP-tunnus on sen DeFi-tunnus. Se tukee kuitenkin laajaa yhdeksän Ethereumille liikkeeseen laskettua omaisuuserää, mukaan lukien BAT, DAI, SAI, ETH, REP, USDC, WBTC, USDT ja ZRX.

Sillä on vaihteleva DeFi-laina- ja lainakorko tuetun valuutan mukaan. BAT: n, DAO: n, ETH: n, USDC: n, WBTC: n, USDT: n ja ZRX: n lainakorko ovat 0,03%, 2,99%, 0,14%, 3,08%, 0,29%, 2,2%, 2%, vastaavasti.

4. InstaDApp

Instaapp

Tämä on monikäyttöinen DeFi-alusta, joka hallinnoi digitaalista omaisuutta. Se tarjoaa erilaisia ​​DeFi-palveluja, kuten lainananto, lainanotto, vaihto, vipuvaikutus jne. Katsokaa sitä DeFi-pankkina, jonka avulla voit integroida palvelusi käyttämään tarkoitustasi.

Alusta tarjoaa käyttäjille yhden napsautuksen vaihtamisalustan, jotta he voivat helposti siirtyä halvemmille, alhaisemmilla koroilla luotettaville alustoille, etenkin Makerille ja Compoundille.

Epäsuorasti se tarjoaa sinulle älykkään lompakon portaalin DeFi-protokollille. Se on kuitenkin yhtä helppoa kuin omistaa Coinbase-lompakko tai MyEtherWallet tai mikä tahansa siihen liittyvä lainata, lainata, vaihtaa tai vaihtaa.

Alusta on kuitenkin ilmainen käyttää paitsi, että sinulla on oltava riittävästi ETH: tä transaktiopalkkioihin.

5. dYdX

dydx

dYdX toi blockchain-alueeseen marginaalikaupan, optiot ja johdannaiset, jotka ovat tavallisesti fiat-markkinoilla ja yhteisiä perinteisille sijoituksille. Alustalla käyttäjät voivat käydä kauppaa, lainata ja lainata ETH: ta, DAI: ta ja USDC: tä. Se tarjoaa myös rajat ylittävää kauppaa ja eristettyä marginaalikauppaa sekä jatkuvan BTC / USDC-markkinasopimuksen, joka on 10x vipuvaikutus.

Alustoilla olevat lainat ovat 125%: n vakuuksilla ja 115%: n itsestään selvitystilassa. Samaan aikaan, toisin kuin monet muut DeFi-lainausalustat, sillä ei ole alkuperäistä tunnusta, koska sellaiset veloittavat kauppamaksuja tuetuissa tunnuksissa.

6. Dharma-protokolla

Dharma

Se on hajautettu velka- ja rahoitusrahasto, jossa lainanantajat, lainanottajat ja muut rahastonhoitajat käyvät kauppaa ja käyvät kauppaa muiden kanssa. Siinä on Dharman sovintoratkaisuja, jotka jäljittelevät perinteisiä rahoitusvälineitä ja sidosryhmiä, kuten agentteja, jotka ovat tyypillisesti mukana lainojen helpottamisprosessissa. Neljä pääagenttia ylläpitää verkkoa: lainanottajat, luotonantajat, vakuutuksenantajat ja välittäjät. Lainanottajat ja luotonantajat ovat yksinkertaisia ​​operaattoreita. Välittäjät ovat agentteja, jotka isännöivät tilauskantaa potentiaalisille lainanantajille selailemaan, kun taas vakuutuksenantajat ovat vastuussa laiminlyönnin mahdollisuuden tunnistamisesta ja velan liikkeeseenlaskun ehtojen jäsentämisestä..

Se käyttää dTokenia hallintoon ja Daoa vakaana kolikkona. Se tukee kuitenkin tällä hetkellä vain kahta omaisuutta, Daoa ja USDC: tä. Se ylläpitää avoimen lähdekoodin ja ei-vapausrangaistus-vapauslompakkoa, jossa käyttäjät voivat hallita varoja 100-prosenttisesti. Dollaritalletukset ansaitsevat 2,7% APR-yhdistelmäprotokollan kautta, kun taas talletukset takaavat yli 1 miljardin dollarin salausvaluuttavakuus. Alusta sallii kuitenkin jopa 1000 dollaria päivässä.

7. bZx 

bzx

Alusta tarjoaa ainutlaatuisen vaihtoehdon hajautetulle marginaalikaupalle dYdX. Se hyödyntää bZxR-tunnusta välittäjille kerätäksesi kaupankäyntimaksuja. Toisin kuin jotkut muut DeFi-alustat, välittäjät vastaavat lainanottajia ja lainanantajat tilaavat siten, että lainanottajat voivat saada marginaalilainoja. Alusta perustuu kuitenkin syvävakuutusrahaston ylläpitoon. Siksi veloitetaan lainanantajilta 10% tuloistaan ​​ja yhdistetään se rahastoihin sen varmistamiseksi, että lainanantajat katetaan aina, jos lainanottajat eivät pysty maksamaan lainojaan.

Siitä lähtien, kun se on uudistanut tuotemerkkinsä vuonna 2018, se on integroinut kaksi muuta DeFi-alustaa: Fulcrum Trade and Torque, hajautetun laina- ja marginaalikaupan alustan sekä DeFi-lainanottoalustan.

Se tukee lainaa ja lainaa Basic Attention Token, Kyber Network, 0x, Chainlink, Ethereum, Augur, sUSD, USD Coin, Bitcoin, Dai ja Sai avulla.

Luotonanto ja lainanotto riippuvat iTokenista ja pTokenista, kun taas bZxR-tunnus on hallintaa varten.

Koska se käyttää iTokenia luotonantoon, lainan korot ovat seuraavat: Dao, USDC ja ETH ovat vastaavasti 1,03%, 1,29% ja ETH 0,95%.

8. KittieFight

kisurahoitus

Tämä on ensimmäinen innovatiivinen DeFi-laina-alusta, joka tarjoaa pelillistä lähestymistapaa lainojen tarjoamiseen pelaajille ja muille salauksen käyttäjille. Se lisäsi pelaamista keinona lisätä likviditeettiä käyttämällä tuottoviljelyä ja kannustettuja turnauksia. Vaikka pelaajat ja kehittäjät saavat kannustimia DApps: n isännöimisestä ja palkkiot pelaamisesta, heillä on etuoikeus voittaa KTY-tunnuksia ja lainata ETH: ta.

Kuitenkin monia yksityiskohtia DeFi-lainakoroista ja tuetuista valuutoista ei ole nyt saatavilla, koska ne tekevät IDO: ta. Sillä välin voidaan päätellä, että foorumi tukee ETH: ta ja sen alkuperäistä hallintotunnusta KTY.

9. Keskuskone

keskusyksikkö

Keskuskone käynnistettiin virallisesti vuonna 2018 hajautettuna viestintäalustana. Se käynnistettiin uudelleen DeFi-laina-alustana Sablierin, reaaliaikaisen rahoituksen protokollan ostamisen jälkeen Ethereumin lohkoketjussa.

Käynnistyksen jälkeen sen myyntipiste on uusi takaajapooli, joka toivoo suojaavan vakuusvarastot, vakuussuhteet voivat olla paljon pienemmät lisäämättä järjestelmälle aiheutuvaa riskiä, ​​toisin kuin salauslainan vakuusaste 150%.

Alusta käyttää Mainframe-tunnusta, MFT: tä hallinnointiin ja yTokenia palkitsemaan lainanantajia.

UKK

Mikä on DeFi-alusta?

Ne ovat hajautettuja rahoituspalveluja tarjoavat alustat tai ne, jotka tarjoavat sinulle itsepankkiprotokollia.

Mikä on hajautettu luotonanto?

Se viittaa niihin lainanantomenetelmiin, joita lainanantopäätösten tekemiseen ei tarvita keskusta, mukaan lukien luoton korot.

Kuinka DeFi-lainaus toimii?

Sinun tarvitsee vain rekisteröityä hajautettuun sovellukseen, joka tarjoaa haluamasi palvelut. Jos haluat lainata, napsauta DeFi-lainakorkoja ja muita vaatimuksia, jotka haluat ehkä lainata.

Onko BlockFi DeFi?

BlockcFi on keskitetty, kun taas DeFi on hajautettu. Implisiittisesti, sinulla ei ole avaimesi, kun käytät blockfiä.

Kuinka voit DeFi?

Se on yhtä yksinkertaista kuin kirjautua valitsemallesi DeFi-alustalle päättää lainasta, lainasta, säästämisestä, kaupasta ja tapauksesta riippuen.

Kuinka ansaitset rahaa DeFI: n kanssa?

Voit ansaita rahaa lainaamalla korkoa, käymällä voittoja jne.

Mikä on DeFi-pulssi?

Se on samanlainen kuin Coin Market Cap, Coingecko ja muut kryptovaluutta-resurssit. Se tarjoaa kuitenkin kaiken mitä sinun tarvitsee tietää DeFi-markkinoista ja tilastoista.

Mitä ovat DeFi-rahakkeet?

Ne ovat DeFi-alustojen hallinto- tai natiivimerkkejä. Esimerkiksi KTY, LEND, dToken ovat KittieFightin, Avaren ja Dharman DeFi-tunnukset.

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me