PrimeXBT Review: Yksityiskohtainen opas PrimeXBT Exchangesta

Palkittuna alustana PrimeXBT-pörssi tarjoaa käyttäjille parhaat spot-, futuuri- ja swap-kaupat yli 300 kaupankäyntiparille, mukaan lukien kryptovaluutat, indeksit, valuutat ja hyödykkeet. Alla annamme yksityiskohtaisen selvityksen; PrimeXBT: n historia, vaihdon edut ja haitat, turvatoimenpiteet, alustalla käydyn kaupan, talletus- ja nostovaatimukset sekä pörssin tarjoamat ainutlaatuiset ominaisuudet. 

[lwptoc labelShow = ”näytä”]

Mikä on PrimeXBT?

PrimeXBT on Bitcoin-kaupankäyntialusta, jonka avulla voit vaihtaa laajan valikoiman varoja ylimmän salausvaluutan avulla. Vuonna 2018 lanseeratusta PrimeXBT: stä on tullut yksi johtavista johdannaispörsseistä maailmassa – hiljattain laajennettuParas Bitcoin-foorumi marginaalikaupallevuoden 2020 ADVFN International Financial Awards -palkinnoissa. 

primeXBT

Seychellien pääkonttori Prime Technology Limited valvoo St. Vincentin ja Grenadiinien lakien nojalla perustetun pörssin liiketoimintaa lisenssinumerolla 222LLC2019 – PrimeXBT Trading Service LLC. 

Edut ja haitat PrimeXBT: lle

Plussat : 

 • Turvallinen alusta multisig-yhteensopivilla kylmillä lompakoilla
 • Laaja valikoima omaisuuseriä. 
 • Käyttäjä-interaktiivinen ja ystävällinen foorumi.
 • Säännelty kryptovaluutan vaihto Seychelleillä.
 • Erittäin alhaiset 0,05% kaupankäyntimaksut
 • Pieni kaupankäynnin vähimmäismäärä 0,01 BTC

Haittoja :

 • Rajoitettu luettelo kryptovaluutoista.
 • Kohtuullisen korkeat palkkiot ja leviäminen.  

Onko PrimeXBT turvallista käydä kauppaa kryptovaluutoilla? 

Yksi suurimmista huolenaiheista omaisuuden kauppiailla on turvallisuus. Koska PrimeXBT keskittyy innokkaasti turvallisuuteen ja vaatimustenmukaisuuteen, alustan kauppiaiden ei tarvitse huolehtia omaisuuden tai varojen mahdollisesta menetyksestä. Seychellien rekisteröidynä yrityksenä käyttäjät voivat lisäksi olla rauhassa tietäen, että yritys ei ole huijausprojekti. 

Alusta tarjoaa kolmikerroksisen suojausprotokollan, nimittäin asiakasvarallisuuden suojaus, kaupankäynnin infrastruktuuri ja lompakon suojaus.

 • Asiakkaan omaisuuden suojaus: PrimeXBT käyttää useita kuluttajansuojamenetelmiä, jotka täydentävät “säännöllisiä stressitestit ja turvatarkastuksia” varmistaakseen korkeiden turvallisuusstandardien noudattamisen. Joitakin vaihtoon lisättyjä ominaisuuksia ovat kaksivaiheinen todennus, BTC-osoitteiden sallittujen luettelo, digitaalisten varojen kylmävarastointi, moniallekirjoitustekniikka, salaus ja salasanojen salaus.. 
 • Suojattu kaupankäyntiinfrastruktuuri: Pörssin kaupankäyntimoottori on luotu ainutlaatuisesti parantamaan tilausten yleistä toteutusnopeutta ja minimoimaan viive suojaamaan käyttäjiä liukastumiselta. Lisäksi alusta suorittaa täydellisen riskitarkastuksen toimeksiannon toteuttamisen jälkeen varmistaakseen, että kaupankäynnin riskit ovat pienentyneet. Sivusto lukee, 

“PrimeXBT on ylpeä siitä, että sillä on yksi markkinoiden edistyneimmistä ja luotettavimmista kaupankäyntiohjelmistoista.”

 • Huippuluokan lompakon suojaus: Valtava osa PrimeXBT-asiakkaiden digitaalisista varoista varastoidaan ja pidetään kylmäsäilytyslompakkoissa, jotka on kiinnitetty multisig-kortilla estämään hakkereita varastamasta varoja. Vain markkinoiden luomiseen tarvittavat varat vapautetaan kuumiin online-lompakkoihin – toiminto, joka vaatii useiden työntekijöiden koordinoitua toimintaa. 

Kun ymmärrämme PrimeXBT: n ja sen sitoutumisen varojesi suojaamiseen, seuraavassa osassa keskitymme pörssissä tarjottuihin kaupankäyntimarkkinoihin ja -välineisiin.  

PrimeXBT-kauppamarkkinat / -välineet 

Vaikka PrimeXBT-pörssi ylpeilee nyt laajalla salaustuotteiden arsenaalilla, se aloitti kaupankäyntialustansa suosituimmilla kryptovaluutoilla, mukaan lukien Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), EOS ja XRP – kaikki kaupankäynti dollaria vastaan. 

Ajan myötä pörssi otti käyttöön useita BTC-futuureja ja -optiotuotteita auttaakseen käyttäjiä monipuolistumaan uusiksi instrumenteiksi. PrimeXBT on ilmoittanut alustallaan useista markkinoista, mukaan lukien valuutat, hyödykkeet ja indeksit. Alustan merkittäviä vaihdettuja varoja ovat: 

Forex: USD / JPY, AUD / USD, CAD / USD, EUR / USD ja GBP / USD. 

Kryptovaluutat: BTC, ETH, LTC, XRP, EOS ja XMR (vipuvaikutusta tarjotaan BTC-, ETH-, XRP- ja LTC-pareille.) 

Indeksit: S&P 500, NASDAQ 100, NIKKEI 225 ja ASX 200, FTSE 100, DAX 30 ja Hang Seng.

Hyödykkeet: Maakaasu, raakaöljy (Brent ja WTI), kulta ja hopea.

PrimeXBT-marginaali- ja vipuvaikutukset

PrimeXBT tarjoaa asiakaskunnalleen useita marginaalikauppavaihtoehtoja ja jopa 100x vipuvaikutus ammattimaisille kauppiaille.  Marginaalikauppa on veto joko pitkästä (osto) tai lyhyestä (myynti) vedosta tietylle omaisuuserälle. Pitkän aseman ottaminen merkitsee olennaisesti vedonlyöntiä omaisuuden kyvystä nostaa hintaa, kun taas viimeksi mainittu haluaa, että hinta laskisi.

Omaisuuserän vipuvaikutus antaa käyttäjille mahdollisuuden ottaa suurempia positioita kuin heillä on pääoma. 100-kertainen vipuvaikutus tarkoittaa, että 100 dollarin talletuksella käyttäjät voivat käydä kauppaa jopa 10000 dollariin, mikä vahvistaa heidän yleistä asemaansa kaupassa. 

Huom: On erittäin tärkeää huomata, että korkeampi vipuvaikutus lisää myös riskiä, ​​että positiosi lakkautetaan. 

PrimeXBT-vaihtotilaustyypit

Palkitun pörssin avulla voit avata neljän tyyppisiä toimeksiantoja kaupankäynnin aikana, nimittäin markkinointi-, limiitti-, lopetus- ja yksi peruuttaa muut (OCO) -tilaukset. 

Myös vakiomuotoinen markkinatilaus toteutetaan välittömästi ostohintaan. Limit-toimeksiannolla laajennetaan elinkeinonharjoittajille mahdollisuus määrittää haluttu markkinahinta, kun taas stop on käsky sulkea tietty markkina-asema. Yksi peruuttaa toisen kopioidun OCO: n, jota usein käyttävät ammattimaiset tai kokeneet kauppiaat, on yhdistelmä stop- ja limit-järjestystä, joka on annettu estämään varojen mahdollinen verenvuoto. 

Stop loss and take profit -ominaisuus on myös sisällytetty jokaiseen kauppaan.

Kuinka rekisteröityä PrimeXBT: hen?

PrimeXBT pyytää käyttäjältä vain sähköpostiosoitettaan ja vähintään 0,001 BTC: tä tai vastaavan määrän avaamaan tilin alustalla ja aloittamaan kaupankäynnin. Vaihto lisäsi kuitenkin äskettäin puhelinnumeron tarpeen asiakkaiden maantieteellisten tietojen keräämiseksi, kun kiellettyjen valtioiden sääntelyvalvonta lisääntyy niiden hallituksissa. Käyttäjällä kestää vain muutama minuutti tilin avaaminen alustalla. 

Alustan sisällä on viitteitä löyhistä KYC-protokollista, jotka korostavat, että sivuston käyttö ei edellytä henkilökohtaisia ​​tietoja. Kun BTC-osoitteen luonti on automatisoitu siinä tapauksessa, että käyttäjä päättää siirtää BTC: n toisesta osoitteesta, on käytetty talletusmahdollisuuksia luottokorteilta, mutta vaaditaan fiat-BTC-muunnosta ennen kuin varat saapuvat tilille.

Regiter-painike

Palkkiot, talletukset ja nostot

Nostoja varten heidän on ensin siirrettävä varat kaupankäyntitililtä henkilökohtaisiin lompakkoihinsa, minkä jälkeen tilinomistajia vaaditaan tarkistamaan nostamisen laillisuus lisäämällä vastaanottajan BTC-osoite sallittujen luetteloon. Heitä veloitetaan myös 0,0005 BTC: n vakiomaksusta. 

primexbt-palkkiot

Toiminta heidän alustallaan houkuttelee kahdenlaisia ​​maksuja: kauppamaksut ja yön yli -rahoitus. Tuotteiden vipuvaikutus aiheuttaa yleensä yön yli -rahoitusmaksun kohde-etuudesta riippuen, mutta jos velkaantunut positio avataan ja suljetaan ennen arkipäivän päättymistä, se ei ole altis yönmaksulle.

Symboli Kaupankäyntimaksu Rahoitus / päivä pitkä Rahoitus / päivä Lyhyt
BTC / USD 0,05% 0,0417% päivittäinen rahoitusosuus 0,0417% päivittäinen rahoitusosuus
ETH / USD 0,05% 0,0556% päivittäinen rahoitusosuus 0,0556% päivittäinen rahoitusosuus
ETH / BTC 0,05% 0,0556% päivittäinen rahoitusosuus 0,0556% päivittäinen rahoitusosuus
LTC / USD 0,05% 0,0694% päivittäinen rahoitusosuus 0,0694% päivittäinen rahoitusosuus
LTC / BTC 0,05% 0,0694% päivittäinen rahoitusosuus 0,0694% päivittäinen rahoitusosuus
XRP / USD 0,05% Päivittäinen rahoitusosuus 0,0833% Päivittäinen rahoitusosuus 0,0833%
XRP / BTC 0,05% Päivittäinen rahoitusosuus 0,0833% Päivittäinen rahoitusosuus 0,0833%
EOS / USD 0,05% 0,0750% päivittäinen rahoitusosuus 0,0750% päivittäinen rahoitusosuus
EOS / BTC 0,05% 0,0750% päivittäinen rahoitusosuus 0,0750% päivittäinen rahoitusosuus

PrimeXBT palvelee myös kryptovaluutan käyttäjiä ympäri vuorokauden asiakaspalvelusta sunnuntaista perjantaihin. Lisäksi vaihto sisältää myös blogin ja interaktiivisen chatbotin heidän sivustollaan olevan UKK-osion ohella. Tämä ja sivuston monimutkainen luonne (helppo ohjata) tekevät siitä suosikin sekä aloittelevien että ammattimaisten kauppiaiden keskuudessa. Se on myös Android- ja IOS-käyttäjien käytettävissä.

Lisäominaisuudet 

 • Turbo-kauppa

Oletko korkean riskin ammattimainen kauppias? Sitten PrimeXBT tarjoaa sinulle optimaalisen kauppapaikan PrimeXBT: n kautta Turbo-kauppa foorumi. Se tarjoaa sinulle “ainutlaatuisen, yksinkertaisen, vuorovaikutteisen ja käyttäjäystävällisen alustan, jonka avulla voit ansaita jopa 90% ennustamalla yksinkertaisesti eri omaisuuserien lyhytaikaisia ​​hintamuutoksia” alustalla, mukaan lukien alkuun kuuluvat salaus- ja valuuttaparit. Turbo Trading on kuin binaarinen optiotili. 

PrimeXBT Turbo

Lisäksi asetetaan alhainen 1 dollarin pääomavaatimus, jonka avulla elinkeinonharjoittajat voivat rakentaa pääomansa pienestä summasta ilman riskiä menettää suuria määriä rahoitustaan. Moduulin uusille käyttäjille tarjotaan yksi BTC demotilillä taitojensa parantamiseksi. 

Lisää T&C PrimeXBT Turbo Trading -moduulista. 

 • Covesting-moduuli

PrimeXBT covesting-moduuli voit valita parhaiten menestyvien kauppiaiden joukosta ja kopioida heidän sijoitus- ja kaupankäyntitoimintonsa automaattisesti. Tämä avaa älykkäämmän tavan käydä kauppaa (varsinkin jos olet oppiva kauppias) valitsemalla parhaat strategiat ja kaupankäynnin tulokset satojen ammattikauppiaiden kautta. 

PrimeXBT Covesting

Kun olet valinnut haluamasi elinkeinonharjoittajan, valitse määrä, jonka haluat asettaa kohdistetulle strategialle, ja alkaa ansaita sama kuin valittu strategia. Voit myös ansaita ylimääräisiä tuloja antamalla muiden PrimeXBT-käyttäjien kopioida strategiasi. 

 • Kopiointikauppa

Kopiointi-kaupankäynnin avulla voit olla passiivinen markkinaosapuoli sen sijaan, että annat ammattikauppiaiden toteuttaa strategiansa puolestasi. Tämä vie joitain arvauksia ja varhaisia ​​tappioita, joita uudet kauppiaat voivat kokea yhtälöstä. Sen avulla elinkeinonharjoittaja voi hallita kaupankäyntiriskiään paremmin kuin manuaalinen kaupankäynti, koska riski jakautuu useiden onnistuneiden kauppiaiden strategioihin. 

PrimeXBT CopyTrading

PrimeXBT-kumppaniohjelma

PrimeXBT tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden ansaita passiivisesti tuloja kutsumalla ystäviäsi ja uusia asiakkaita kauppaan alustalla. Kun he aloittavat kaupankäynnin, tytäryhtiö voi ansaita jopa 1250 dollaria, mikä tekee siitä yhden kannattavimmista tytäryhtiöohjelmista. 

PrimeXBT Affilaite

Kolme pääryhmää tytäryhtiöitä ovat klassiset tytäryhtiöt – jotka PrimeXBT-kumppaneina voivat ansaita jopa 70% heidän osallistujansa tuottamasta tulo-osuudesta; suosittuja tytäryhtiöitä saat 40–1250 dollaria jokaisesta pätevästä kauppiaasta, jonka esität PrimeXBT-alustalle, ja klassinen / suosittu hybridi tytäryhtiö saat kiinteän maksun jokaisesta kelvollisesta liidistä, ja sen jälkeen saat tulo-osuuden joka kerta, kun viitteesi käyvät kauppaa.

Kauppiaat, joilla on aktiivinen sosiaalinen media, bloggaaminen tai koulutusyhteisö, voivat myös ansaita ylimääräisiä passiivisia tuloja PrimeXBT Ambassador -ohjelma.

Johtopäätös

Kaiken kaikkiaan PrimeXBT tarjoaa yhden parhaista alustoista salakirjoitusjohdannaisten ja lukuisten varojen, kuten valuuttojen, indeksien ja hyödykkeiden, kaupankäyntiin. Alan kilpailukykyisten palkkioiden, käyttäjän interaktiivisen alustan ja korkean vipuvaikutuksen ansiosta PrimeXBT elää palkittuun otsikkoonsa – etenkin Bitcoinin vipuvaikutteisilla kauppamarkkinoilla. 

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

K: Mikä on PrimeXBT?

PrimeXBT on BTC-pohjainen marginaalikauppapaikka, joka tarjoaa vipuvaikutusta useilla markkinoilla olevilla instrumenteilla, mukaan lukien kryptovaluutat, indeksit, hyödykkeet ja valuutat. 

K: Mitä varoja voin käydä kauppaa PrimeXBT: llä?

Pörssi tarjoaa useita omaisuuseriä, joista käydään kauppaa muun muassa kryptovaluutoilla (Bitcoin, Ethereum, Litecoin jne.), Forexilla (USD, AUD, CAD, EUR jne.), Hyödykkeillä (kuten maakaasu) ja indekseillä (S&P 500, Nikkei 200 jne.). Täydellinen luettelo löytyy tässä

K: Mitkä ovat PrimeXBT: n palkkiot?

Kaupankäynnissä voi olla 2 erilaista maksua – kauppamaksut ja yön yli -rahoitus. Yksityiskohtaista tietoa maksuista löytyy tässä

K: Onko PrimeXBT: llä sovelluksia iOS: lle, Androidille, PC: lle?

Kyllä, lataa iOS-sovellus tai Android-sovellus. Alustan verkkoversio on saatavana kaikissa selaimissa eikä vaadi ohjelmistojen lataamista.

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me