Bitbuy-arvostelu | Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää BitBuysta, Kanadan parhaasta salauspörssistä

Mikä on Bitbuy?

Bitbuy.ca on yksi vanhimmista ja suosituimmista kryptovaluutanvaihdoista Kanadassa. Vuonna 2013 Adam Goldman perusti Torontossa sijaitsevan pääkonttorinsa Instabit-nimisen pörssin, joka lopulta sai tuotemerkin Bitbuylle vuonna 2016. Vuonna 2013 kryptovaluutat tai edes Bitcoin eivät olleet puoliksi yhtä suosittuja kuin nykyään. Joten sellaisen vaihdon aloittaminen, jossa ihmiset voivat ostaa ja myydä salauksia, ei ollut tuolloin todellakaan helppoa, ellei sen takana ole vahvaa visiota.

Alusta lähtien Bitbuy on tarjonnut laadukkaita palveluja Bitcoinsin ja muiden suurten kryptojen ostamiseen, myyntiin ja kauppaan Kanadassa. Sinun on huomattava, että kaikki Bitbuyn tarjoamat palvelut ovat rajoitettu Kanadan kansalaisille tai vakituisille asukkaille voimassa olevien paikallisten määräysten vuoksi. Viimeisten seitsemän vuoden aikana Bitbuy on saavuttanut monia virstanpylväitä ja osoittanut räjähdysmäistä kasvua sekä liikevaihdossa että asiakaskunnassa. Tänä vuonna Bitbuy on myös luokiteltu yhdeksi Kanadan nopeimmin kasvavista yrityksistä. Lisätietoja tästä löytyy tässä.  

Tästä päivästä lähtien Bitbuyä voidaan pitää yhtenä luotettavimmista vaihtoehdoista kanadalaisille ostaa, myydä ja käydä kauppaa kryptovaluutoilla. Tässä keskustelussa keskustellaan tämän vaihdon kaikista avaintekijöistä, kuten turvallisuudesta, käyttöliittymästä, rekisteröintimenettelystä, maksuista jne. Tämän Bitbuy-tarkastelun loppuun mennessä olemme varmoja, että pystyt päättämään, tuleeko tämä vaihto on sinulle tai ei. 

Bitbuy-salauksen tärkeimmät kohokohdat

Kaikista salaustoiminnoista, joita olemme nähneet ja tarkastelleet, Bitbuy on vähän erilainen. Tämä vaihto keskittyy tekemään parhaansa sen sijaan, että tarjoaisi kaikki salauspalvelut kohtuullisella laadulla. Seuraavassa on muutamia asioita, jotka tekevät Bitbuy-vaihdosta harkittavan. 

 • Upea käyttöliittymä – Jos olet aloitteleva salauksen käyttäjä ja asut Kanadassa, Bitbuy on sinulle. Tämän vaihdon käyttöliittymä on kiehtova, koska se on kattava, mutta erittäin helppo käyttää, ymmärtää ja navigoida.  
 • Suojattu – Bitbuy on yksi turvallisimmista salauspörsseistä Kanadassa, ja sen on tunnustanut FINTRAC. Koska koko salaustori on hajautettu, on vaikea löytää Bitbuyn kaltaisia ​​pörssejä, jotka myös keskitetyt viranomaiset tunnustavat.   
 • Helppokäyttöinen – Käyttäjäystävällisyys on Bitbuyn ytimessä tilin luomisesta muutamassa minuutissa pankkitalletuksiin ja nopeisiin nostoihin. Siksi myös käyttäjät, joilla ei ole salaustietoa, voivat helposti käyttää Bitbuyä. 
 • Luotettava asiakaspalvelu – Bitbuy tarjoaa hämmästyttävää asiakaspalvelua kaikille käyttäjilleen. Hyvin kuratoidun UKK-luettelon lisäksi käyttäjät pääsevät tukitiimiin sähköpostitse. Bitbuy on ylpeä erinomaisesta asiakastuesta, ja heidän vastauksensa sähköpostikyselyihin on alan paras.
 • Vain kanadalaisille – Tämän vaihdon käyttäjät voivat olla vain Kanadan asukkaita ja kansalaisia. Käyttäjät voivat rahoittaa tilinsä käyttämällä Interac eTransfer- ja Bank Wire -ohjelmaa, joiden perusvaluutta on CAD. Talletukset ja nostot voidaan tehdä CAD: nä ja myös muilla kryptovaluutoilla.
 • OTC Deskin saatavuus – Bitbuy tarjoaa myös OTC-palvelun niille, jotka ovat kiinnostuneita käymään kauppaa yli 20 000 dollaria. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen vähittäiskauppiaille, joilla on suuri määrä, ja myös institutionaalisille sijoittajille.     

Saatavilla olevat omaisuusluokat Bitbuyssa

Bitbuy-käyttäjät pääsevät käyttämään seitsemän tärkeimmät kryptovaluutat: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH), Stellar Lumens (XLM) ja EOS. Käyttäjät voivat ostaa tai vaihtaa näitä salauksia Kanadan dollareilla (CAD) tai muilla kryptovaluutoilla. 

Voit seurata heidän tärkeimpiä salaussuuntauksia tässä

Onko Bitbuy Exchange turvallinen?

Kuten aiemmin mainittiin, Bitbuy on yksi turvallisimmista pörsseistä Kanadassa. Viimeisen seitsemän vuoden aikana tällä vaihdolla ei ole historiaa hakkeroitu tai osallistu väärinkäytöksiin. Liittovaltion virasto suorittaa säännöllisiä tarkastuksia ja on tunnustettu MSB (Money Service Business) FINTRAC selittää tämän salausvaihdon uskottavuuden ja luotettavuuden. 

Alla on joitain merkittäviä toimenpiteitä, joita Bitbuy Canada noudattaa tarjoamaan äärimmäistä turvallisuutta asiakkaan varoille. 

 • Kaksitekijäinen todennus – 2 FA on pakollinen kaikkien tapahtumien suorittamiseen tai jopa kirjautumiseen heidän tililleen pörssissä. 
 • Kylmävarastotoiminnot – Tämä on pakollista kaikille vaihdoille, jotka väittävät olevan aitoja ja turvallisia. Kylmävarastointi on prosessi, jolla varat varastoidaan offline-lompakkoon, joka ei ole missään yhteydessä Internetiin. Bitbuy väittää, että 95% asiakkaan varoista on tallennettu kylmään lompakkoon ja erotettu ydinverkosta. Siksi on mahdotonta varastaa varoja Bitbuy-verkosta.
 • KYC-vahvistus – Kaikki Bitbuy-palveluun rekisteröidyt käyttäjät käyvät läpi varmennusprosessin, joka tunnetaan nimellä “KYC”, joka yleensä käsitellään automaattisesti ja on pakollinen huijattujen potentiaalisten käyttäjien suojaamiseksi.. 
 • Tietoturvatarkastukset – Bitbuy tekee säännöllistä yhteistyötä blockchain-kyberturvallisuusvirastojen, kuten Salauslaite tai ISO (Blockchain Intelligence Group) suorittamaan erilaisia ​​tarkastuksia, mukaan lukien todisteet varauksista.
 • Todiste vakavaraisuudesta – Eri turvatarkastuksissa pääteltiin, että tämä vaihto oli läpäissyt tarkastukset kaikissa luokissa, mukaan lukien salauksen ja fiat-vakavaraisuuden suhde 1: 1. Tämä selittää tällä pörssissä käydyn omaisuuden kirjanpidon avoimuuden.
 • Bitcoin-vakuutus – Bitbuyn käyttäjät voivat tallentaa bitcoin-osuutensa offline-holviin vakuutuksen kanssa heidän omistusosuuksiensa kokonaismäärään saakka. Tämä on ollut mahdollista heidän kumppanuutensa kanssa Knox. Lisätietoja tästä löytyy tässä

Muita Bitbuyn toteuttamia kriittisiä turvatoimia ovat päivittäiset salaustoiminnot ja useiden varmuuskopioiden ottaminen. Jokainen tapahtuma, joka tapahtuu pörssissä, välitetään SSL: n kautta lisäturvallisuuden lisäämiseksi.   

Kuinka käydä kauppaa BitBuyTrading-liitännöillä 

Bitbuyn käyttäjät voivat valita kahdesta eri kaupankäyntityypistä, jotka ovat Express ja Pro.

bitbuy-käyttöliittymä

Pikakauppa”On tarkoitettu aloittelijoille, kun taas”Pro-kauppa’On tarkoitettu edistyneemmille salaustoimijoille. Jokainen, jolla on Bitbuy-tili, voi käyttää sekä Express- että Pro-kaupankäyntivaihtoehtoja. Express-kaupan vaihtoehtojen käyttäjille kaikki on tehty todella yksinkertaiseksi alustalla. Tämän vaihtoehdon käyttäjät saattavat olla enemmän aloittelevia kauppiaita, jotka haluavat ostaa salauksen muutamassa sekunnissa. 

Prosessi on myös saumaton, koska käyttäjän on vain valittava salausresurssi, valittava määrä ja napsautettava ostamista tai myymistä. Kaupat ovat myös nopeita, mutta palkkiot voivat olla hieman korkeammat kuin Pro Trade -vaihtoehto. 

Toisaalta Pro-kauppa on tarkoitettu ammattimaisille krypto-kauppiaille, joilla on taipumus analysoida markkinoita ennen krypto-omaisuuden ostamista tai myyntiä. Tätä tarkoitusta varten tämä pörssi on tehnyt yhteistyötä TradingView’n kanssa tarjotakseen teollisuuden tason kartoitustyökaluja teknisille analyytikoille. 

Kaupan ammattilaiset pääsevät myös käyttämään edistyneitä tilaustyyppejä, ja käyttöliittymä näyttäisi siltä, ​​että mikä tahansa muu salausvaihto, kuten Coinbase tai Binance, tilauskirjoilla, kauppahistoriaikkunoilla jne. Myös täällä veloitettu maksu on halvempi kuin Express-kaupankäyntivaihtoehto. Jos haluat katsoa Bitbuy Pro -esittelysivua, napsauta tässä.   

Kuinka rekisteröityä Bitbuy-palveluun?

Rekisteröityminen Bitbuy-palveluun on melko helppoa, ja koko prosessi kestää vain muutaman minuutin. Alla on vaiheittainen rekisteröintiprosessi. 

Vaihe 1: Käy virkamiehen luona Bitbuy-verkkosivusto.

Napsauta “Rekisteröidy aloittaaksesi”Bitbuy

Vaihe 2: Napsauta alaosassa olevaa Rekisteröidy täällä.  

bitbuy

Vaihe 3: Näet alla olevan ruudun. Kirjoita sähköpostiosoite, ensisijainen salasana ja napsauta ‘Rekisteröidy’ (Voit myös antaa Bitbuy-viittauskoodin, jos joku on viitannut sinuun.)    

bitbuy

Vaihe 4: Tämän jälkeen sinun on käytävä postilaatikossa ja vahvistettava sähköpostiosoitteesi napsauttamalla saamiasi linkkejä.  

bitbuy

Sinun on voitava nähdä alla oleva näyttö vahvistaaksesi, onko sähköpostiosoitteesi vahvistettu.  

bitbuy

Vaihe 5: Sinut ohjataan alla olevalle sivulle, jossa sinun on annettava kirjautumistunnuksesi ja napsautettava Kirjaudu sisään.  

bitbuy

Vaihe 6: Syötä matkapuhelinnumerosi (vain Pohjois-Amerikan numerot, joiden koodi on +1) ja vahvista kirjoittamalla OTP. Voit myöhemmin muuttaa 2FA-tekniikkasi Google Authenticatoriksi.

bitbuy

Vaihe 7: Täytä kaikki alla olevassa kuvakaappauksessa mainitut henkilökohtaiset tiedot.   

bitbuy

Vaihe 8: Valitse sinulle sopivat vaihtoehdot, anna suostumus vahvistamiseen valitsemalla Hyväksy-vaihtoehto ja napsauttamalla Pyydä vahvistusta.

bitbuy

Vaihe 9: Lataa lopuksi asianmukaiset asiakirjat ja napsauta Lähetä. Tämä on vain kertaluonteinen KYC-vahvistusprosessi, jolla varmistetaan, että kukaan ei kirjaudu sisään kadonneella henkilötunnuksellasi tai että käyttäjiä ei huijata. Kun vahvistus on suoritettu, voit rahoittaa tiliäsi ja käydä kauppaa salauksilla Bitbuy-pörssissä.   

bitbuy

Talletus ja nostaminen

Käyttäjät voivat suorittaa talletuksia ja nostoja Bitbuy-tililleen kryptovaluutoilla ja CAD-fiat-valuutalla. Talletusmenetelmiin kuuluvat kryptot, pankkisiirto ja Interac-verkkosiirto. 

Alla olevasta kuvakaappauksesta näet Bitbuy-tilisi vähimmäis- ja enimmäistalletus- / nostorajat. Voit myös huomata, että käsittelyaika on paljon nopeampaa, kun se tehdään Interac-verkkosiirrolla, kuin perinteinen pankkisiirto. 

Vähimmäissumma, jonka voit nostaa, on 50 dollaria ja 20 000 dollaria Interac-verkkosiirrolla ja pankkisiirrolla. Ensimmäisen kotiuttaminen kestää noin 24 tuntia, kun taas jälkimmäinen menetelmä kestää noin 2-3 työpäivää.       

bitbuy

Alla olevista kuvakaappauksista löydät talletuksiin ja nostoihin liittyvät tiedot, kun ne tehdään kryptovaluuttojen kautta.

bitbuy

bitbbuy

Huomasimme, että salaukset ovat paras tapa tallettaa ja nostaa varoja Bitbuy-tilillesi, koska talletusmaksua ei ole. Nostomaksu on myös halvempi verrattuna tavanomaisiin nostomenetelmiin. Lisäksi käsittelyaika on nopeampi, kun se tehdään salauksen kautta.    

Bitbuy-palkkiot

Löysimme tämän vaihdon perimän maksun olevan hyvin kohtuullinen ja vastaava heidän tarjoamiensa palveluiden kanssa. Tosiasiassa Bitbuy veloittaa halvimmat palkkiot verrattuna kaikkiin muihin pörsseihin Kanadassa. Kuten edellä mainittiin, kaikki Bitbuy-käyttäjät saavat käyttää Express Trade-, Pro Trade- ja OTC-ominaisuuksia.  

Pro Trade -vaihtoehto on halvempi kuin Express-kauppa. Kryptojen ostamisesta / myymisestä veloitetaan valmistajapalkkio 0,1% ja takaajamaksu 0,2%. Vertailun vuoksi peritään kiinteä 0,5%: n maksu siitä, että Express-kaupankäyntivaihtoehdosta joko ostetaan tai myydään saatavilla olevia kryptovaluuttoja.. 

Pankkisiirron talletusmaksu (0,5%) on halvempi kuin Interac-verkkosiirto (1,5%). Interacin e-Transfer-menetelmä on tapa tehdä nopeampi talletus, vaikka palkkiot olisivatkin hieman korkeammat.

Tämä vaihto perii 1,5%: n maksun varojen nostamisesta Bitbuy-tililtään pankkisiirroilla ja Interac-verkkosiirroilla. Sinun ei tarvitse maksaa mitään maksua, jos teet kauppaa salauksen kautta. Lisätietoja Bitbuy-maksuista löytyy tässä.  

Bitbuy-ammattilaiset & Haittoja

Plussat 

 • Bitbuyn käyttöliittymä ja käyttökokemus ovat parhaita, mitä olemme nähneet salausvaihdossa.
 • Tämä vaihto tarjoaa erinomaisen asiakastuen ja nopean vasteajan. 
 • Yksi harvoista vaihdoista, joilla on tiukat määräykset. Tämä tarjoaa maksimaalisen turvallisuuden käyttäjien varoille ja lisää vaihdon luotettavuutta. 
 • Hyvin kuratoidut tilityypit (Express & Pro), koska ne palvelevat sekä aloittelijoita että kokeneita salakirjoittajia. 
 • Bitbuyn kumppanuus Knox on arvokasta, koska vakuutusten tarjoaminen kaikille nykyisille käyttäjilleen Bitcoineja ilman lisäkustannuksia voidaan ehdottomasti pitää ammattilaisena. 

Haittoja

 • Tällä hetkellä käytettävissä vain Kanadan kansalaisille ja asukkaille.
 • Vain suurimmat kryptovaluutat ovat käytettävissä keinotteluun ja kauppaan. 
 • Kohtuullinen palkkarakenne. Olisi voinut olla halvempaa muutamilla alueilla.   

Tuomio

Bitbuy Canada on ehdottomasti yksi markkinoiden ainutlaatuisista pörsseistä. Heidän aikomuksensa olla paras siinä, mihin he osaavat, sen sijaan, että tekisivät kaiken samalla, kun he tarjoavat vähemmän laatua, selittää sitoutumisensa tarjoamiinsa palveluihin. Tämän pörssin tarjoamat alustat ja palkkiot ovat erittäin hyvin kuratoituja palvelemaan sekä aloittelijoita että kokeneempia kauppiaita. Alustan käyttäjäystävällisyys, erinomainen tukitiimi ja asiakkaan varojen suojaamiseksi toteutetut vankat turvatoimet ovat joitain tämän vaihdon merkittävimpiä piirteitä.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

K: Olen kotoisin Brasiliasta. Voinko mitenkään käyttää Bitbuyn tarjoamia palveluja? 

A – Valitettavasti ei. Tämä vaihto on tarkoitettu vain Kanadan kansalaisille tai pysyville asukkaille. Rekisteröitymiseen tarvitaan pysyvä osoite Kanadassa ja Pohjois-Amerikan matkapuhelinnumero. 

K – Voinko käyttää PayPalia tai Skrilliä Bitbuy-tilini rahoittamiseen?  

A – Ei. Voit käyttää Interacia ja pankkisiirtoa tilisi rahoittamiseen. Voit myös käyttää cryptocurrencies rahoittaa tiliäsi. 

K – Ovatko varani turvassa, kun talletan ne Bitbuy-tililleni?   

A – Joo. Ne ovat ehdottoman turvallisia. Viimeisen seitsemän vuoden aikana ei ole tapahtunut yhtäkään tapausta, jossa tätä vaihtoa hakkeroitaisiin tai asiakasvaroja varastettaisiin. Se on merkitys, jonka tämä vaihto antaa asiakkaan varoille.   

K – Olen ammattimainen salaustekninen kauppias ja maksan mieluummin vähemmän maksuja. Mikä kaupankäyntivaihtoehto minun pitäisi valita? Express tai Pro?  

A – Sinun tulisi ehdottomasti valita Pro Trade -vaihtoehto, kun pääset käyttämään TradingView-kartoitustyökalua markkinoiden analysoimiseksi. Tämän tilin maksut ovat myös pienemmät verrattuna Express-tiliin. Kippis.  

Jos asut Kanadassa ja haluat päästä salauksiin äärimmäisen helposti, Bitbuyn pitäisi olla sinun vaihto. Rekisteröidy Tässä

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me