Bitcoin [BTC], Ethereum [ETH], Ripple [XRP] -hinta-analyysi viikolle 2.-8.7.

mainos Phemex

Vuoden ensimmäinen viikko heinäkuu toi joitain vihreitä takaisin tärkeimpien kryptovaluuttojen näyttöön. Paljon uutiset he ovat siirtäneet näyttöä ylös ja alas. Ottaen huomioon RBI-pyöreä ja dateline, suurimmat kryptovaluutanvaihdot Intia ovat lopettaneet INR- / salausvaihtotoimintonsa ja päinvastoin.

Liiketoiminnan jatkamiseksi useimmat ovat turvautuneet salauksesta salauskauppaan ja P2P-verkko. Muiden Aasian uutisten perusteella Etelä-Korea ryhtyy toimiin, jotka tuovat sen lähemmäksi kryptovaluutan hyväksymistä.  

Yhdysvalloissa, Kolikkopohja on siirtynyt askeleen lähemmäksi tullakseen Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomission täysin säännellyksi välittäjä-jälleenmyyjäksi (SEC) hankkimalla kolme yritystä yhdessä välittäjä-jälleenmyyjälisenssin, vaihtoehtoisen kaupankäyntijärjestelmän lisenssin ja rekisteröidyn sijoitusneuvojan lisenssin.

Afrikassa Kenian parlamentti on antanut valtiovarainministerilleen kahden viikon määräajan päättää maassa olevien valuuttojen kohtalosta.

Perinteiset rahoitus- ja teknologiayritykset alkavat rakentaa polkua blockchainiin ja kryptovaluuttoihin. Sveitsi Vaihto, Kuusi, käynnistää salausvaihdon Facebook muuttaa henkilökunta rakensi lohkoketjunsa. Ja yllätysvierailu Input-Output Hong Kongin toimitusjohtajalta Charles Hoskinsonilta [IOHK] ja luonut Cardano Googlen Lontoon toimistoon myös uutisia tällä viikolla.

Lähde: Coin360.io, käyty 8. heinäkuuta 2018 klo 9.06 IST

Bitcoin [BTC]

Bitcoin, palasi taas vihreään kovan viime viikon jälkeen. Bitcoinin markkina-arvo nousi lähes 117 miljardiin dollariin. Hinnat nousivat korkeimmalle 6 863,99 USD ja alin piste USD 6305,70 viikon aikana. Seuraava looginen askel sonnien aktivoitumiseksi näyttää olevan 7000 USD, vaikka 6800-6840 USD tuntuu paljon vastustusta.

bitcoin-hinta-analyysiLähde: https://in.tradingview.com/symbols/BTCUSD/

Jos höyry jatkuu, BTC: n pitäisi varmasti ylittää 7000 USD tällä viikolla. Vaihtoja, jotka olivat aktiivisempia, volyymin mukaan, BTC: n kanssa eri parien kanssa tällä viikolla, olivat ZB.com (10,87%), Binance (4,46%) ja OKEx (3,38%).

Karhun iskiessä viikon ensimmäisellä puoliskolla sonni palasi takaisin jytinä lopussa, jolloin viikko päättyi 5,65%: n voittoon. Markkina-arvo oli 106 miljardia USD. Hinnat nousivat viikon aikana korkeimmalle tasolle 6465,51 USD ja alimpaan 5835,78 USD: n pisteeseen, mikä osoitti selkeää kohinaa 6000 USD: n vastustasojen ympärillä.

Vaihdot, jotka olivat aktiivisempia, volyymien mukaan, BTC eri parien välillä tällä viikolla Binance (10,36%), CoinEx (7,58%) ja ZB.com (4,38%). Mielenkiintoinen tosiasia pörssin volyyminkäsittelyssä, eniten vaihdettu pari näyttää olevan mielenkiintoinen pari BTC / USDT, mitä tulee volatilimpaan salaukseen, joka on yhdistetty vakaaseen kolikkoliinaan.

Muutama ääni, joka havaittiin puhuvan Bitcoinista. Tyler Winklevoss verrattuna Bitcoinista digitaaliseen kultaan. Ron Paul, entinen Yhdysvaltain kongressin jäsen ja Mises-instituutin arvostettu neuvonantaja lainattiin sanomalla, että Bitcoin, kultatakainen valuutta voi esiintyä rinnakkain vapaassa yhteiskunnassa. Allianzin pääneuvonantaja, Mohamed El-Erian, sanoi, että Bitcoin olisi ostoalueella, jos se putoaisi 5000 dollaria.

Ethereum [ETH]

Ethereum, markkina-arvoltaan toiseksi suurin kryptovaluutta, on myös onnistunut palauttamaan tuen samalla tavalla kuin Bitcoin ja muut kryptot. Se oli ollut hyvin matalalla punaisella, vaikka oli nähnyt paljon vihreitä latvoja viikon päättyessä.

Kuten raportoimme ETH oli hieman alle 0,96% nähtyään joitain korkeuksia, jotka olivat liian kylmän huomatun takia. Eterin hinnat, päällimmäisenä, tällä viikolla olivat 461,21 USD ja olivat matalalla 419,68 USD jälleen osoittavat laajan kantaman, jolla sonnit ja karhut taistelivat.

Ethereumin hinta-analyysiLähde: https://in.tradingview.com/symbols/ETHUSD/ Aktiivisemmat, volyymikohtaiset vaihdot ETH: n kanssa eri pareittain tällä viikolla, olivat CoinEx (5,97%), OKEx (4,42%) ja talous (3,69%) ). ETH / USDT-pari, joka tuottaa maksimimäärät

Joitakin uutisia tällä viikolla aiheesta “Ethereum oli krypto-hedge-rahasto”, Austinissa, nimeltään Multicoin Capital ja tukee Chris Dixon, Andreessen Horowitzin suhtautui erittäin myönteisesti Ethereumin tulevaisuuteen ja Ripplen ja Litecoinin tankkaamiseen.

Etelä-Afrikan keskuspankki on päättänyt a usean pankin projekti testata pankkien välisiä maksusiirtoja Ethereum-pohjaisen alustan, Quorumin, kohdassa ”Project Khokha”. Myös koripallojoukkue Sacramenton kuninkaat ovat päättäneet kaivaa Ethereumin rahoittamaan teknisen koulutuksen apurahoja.

Ripple [XRP]

XRP seurasi myös sitä suuntausta, että muut kolikot rikkovat laskevaa trendiviivaa. Se kannatti vauhtia, vaikka se näki myös myyntipaineita korkeammilla tasoilla, kun karhut alkoivat hyökätä viikon päättyessä punaisella pudotuksella 3,47%. XRP-hinta, huipulla, tämä viikko oli 0,491110 USD ja olivat matalalla 0,427302 USD.

Ripple Price -analyysiLähde: https://in.tradingview.com/symbols/XRPUSD/

Vaiheet, jotka olivat aktiivisempia, määrällisesti XRP: n kanssa eri parien kanssa tällä viikolla, olivat CoinBene (21,86%), Bitbank (12,61%) ja Bithumb (8,88%). XRP / USDT-pari loi maksimimäärät, joita seurasivat XRP-parit Japanin JPY: n ja Korean KRW: n kanssa.

XRP keräsi uutisia, jotka sisälsivät SBI Holdings Puheenjohtaja sanoi Ripple (XRP) on seuraava maailmanlaajuinen salausvaluutan ja rahan standardi. Ripple löysi myös uuden kumppanin Intian pankkijärjestelmässä muodossa Kotak Mahindra Bank mikä antaa Kotakille mahdollisuuden hyödyntää xCurrentia nopeammin ja tehokkaammin rahalähetysten maksamiseen.

Lue myös: BTC, ETH, XRP hinta-analyysi viikolle 25. kesäkuuta – 1. heinäkuuta – sekaviikko, jolla on hyviä pitkäaikaisia ​​positiivisia tuloksia

Muut liikkeet ja ravistelijat

Muut kolikot, jotka valmistuivat tällä viikolla ylä- ja alaosaan Coin Market Cap -tuotteen mukaan (katsottu 1. heinäkuuta klo 23.30 IST), olivat

Liikkuvat

  • SelfKey – näyttää nousua 396,03%
  • SalPay – osoittaa nousua 170,11%
  • Whalecoin – Nousu 132,34%

Ravistimet

  • Peepcoin – Näytetään pudotus 92,95%
  • Zippie – pudotus 45,59%
  • Token Desk – Näytetään pudotus 45,57%

Mikä olisi mielestänne salausmarkkinoiden mieliala ensi viikolla? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me