Crypto Flashback 2018- ICO: t laskevat, hinnat romahtivat, mutta kryptoala seisoo vahvempaa kuin koskaan

mainos Phemex

2018 oli todellisuuden tarkastuksen vuosi. Kaikki hyppy, kaikki uudet korkeudet ja epärealistiset ennusteet pysähtyivät, kun markkinat alkoivat romahtaa. Mutta näiden vuotavien markkinoiden taustalla oli todellista perustavaa laatuaista kasvua. Yritykset kasvoivat, sopivimmat selviytyivät, kun heikot lopettivat toimintansa, ja nyt vaihe on asetettu vuodelle 2019. Vaalikaa ylä- ja alamäkiä, jotka tekivät vuodesta 2018 salausalan #BUIDL: n vuodeksi.

Tammikuu 2018

Tammikuu alkoi räjähdyksellä, kun BTCC ilmoitti ostavansa Hongkongissa toimivan Blockchain-sijoitusrahaston. Ruotsin sääntelyviranomaiset alkoivat miettiä omaa kansallista kryptovaluutta e-Kronaa, kun taas intialaiset kollegansa julkaisivat veroilmoituksia salauksen kauppiaille. Projekteissa IOTA kohtasi 4 miljoonan Yhdysvaltain dollarin hakkeroinnin, joka toi projektin turvallisuusongelmia

Helmikuu 2018

Enemmän käyttötapauksia ja enemmän pelottelua kryptovaluuttaan perinteisestä rahoitus- ja teknologiamaailmasta. Vaikka Islanti alkoi miettiä salauskaivosteollisuuden verotusta, Volkswagen ja Porsche tulivat blockchain-teollisuuteen. Vaihtoa varten Coinbase ja Bitfinex alkoivat käyttää Segwit Bitcoin -päivitystä. Perinteinen teknologia- ja rahoitusmaailma ei vieläkään tue syntyvää “rahaa”, kun Kiinan Baidu ja Weibo vetävät merkkijonoja salausmainoksille, kun taas Bank of America ilmoitti salauksen olevan kasvava uhka pankeille

Maaliskuu 2018

Syötä maaliskuu ja positiiviset uutiset alkavat Paypalin hakemuksella patentin nopeammalle salausmaksulle. Kiinassa PBOC ilmoitti Kiinan digitaalisen valuutan nimeltä DCEP. Maapallon länsipuolella Ripple teki yhteistyötä Hyperledger blockchain -konsortion kanssa, kun taas Tennessee hyväksyi lakiesityksen blockchainin ja älykkään sopimuksen laillistamisesta. Maaliskuussa Facebook näki myös tietojen rikkoneen maksuja, ja blockchain-pohjaisten tekniikoiden vaatimus tuli kovemmaksi.

Huhtikuu 2018

Huhtikuu osti itselleen sääntelyviranomaisten välisen sodan. Jotkut maat ostivat sääntöjä hyväksi, toiset vain vetivät jousia eteenpäin. Tueksi Australia vahvisti uudet AML / CTF-säännöt salauksenvaihdolle, kun taas Ranska alensi salausveron 19 prosenttiin. Kryptoja vastaan ​​Iranin ja Intian keskuspankit, mutta salausvaluutan käytön kielto. Vaikka Iranilla oli täydellinen kielto, Intian keskuspankki kielsi pankkeja avustamasta salaustoimia Intiassa. Huhtikuussa Yahoo Japan osti myös 40% osuuden japanilaisesta kryptovaluutanvaihdosta BitArg

Toukokuu 2018

Jo neljä kuukautta vuodessa, ja Bitcoinin käyttötapa alkoi kasvaa. Floridan hallituksen viranomaiset alkoivat hyväksyä veroja BTC: n ja BCH: n kautta, kun taas Tšekissä Praha asensi Bitcoin-pankkiautomaatit tuodakseen kryptovaluutan yleiseen käyttöön. Sääntelyviranomaiset ympäri maailmaa pysyivät edelleen skeptikoina kryptovaluutan suhteen, kun Japanin FSA pyysi salausvaihtoa poistamaan ZCashin, Moneron ja Dashin sekä Zimbabwen keskuspankin salauksen. Ethereum jatkoi #BUIDL: ää, kun se julkaisi Casper-protokollapäivityksen.

 Kesäkuu 2018

Kesäkuun myötä useammat valtavirran yritykset alkoivat omaksua kryptoja. NASDAQ Powered DX Exchange ilmoitti lanseerauksestaan ​​Top Coinsin kanssa, kun taas Akon lanseerasi AKoininsa futuristisen kaupungin rakentamiseksi. Kiinan hallitus arvioi hankkeiden osalta EOS: n parhaaksi estoketjuksi, kun taas Tether yritti puhdistaa maata julkaisemalla raportin USD-varastoistaan.

Heinäkuu 2018

Heinäkuun tullessa Intian pankkivalvontaviranomainen lisäsi pankkisaartaan salausliiketoimintaan, jonka seurauksena Zebpayn oli poistettava käytöstä fiat-talletukset ja nostot. Thaimaa, toisaalta, antoi kaksi hätäasetusta laillistettuina kryptovaluuttoina. Vaikka mailla oli oma sanansa salauksista, kansainvälisestä elimestä, G20 hyväksyi Financial Stability Boardin suosituksen salaustuotteista. Projekteissa Litecoin integroitui HTC Exodukseen, kun taas DEX: ää tukeva Vitalik kutsui keskitettyä vaihtoa “Burn in Hell”

Elokuu 2018

Elokuun tullessa kaikki silmät kääntyivät SEC: n ja Bitcoin ETF: n suuntaan. Vaikka SEC teki pettymyksen salauksen harrastajille hylkäämällä ETF: n, ponnistelut institutionaalisen rahan tuomiseksi jatkuivat. Myös CBOE oli melko optimistinen ETF: n ylittämiseen tällä kertaa, mutta asiat eivät tulleet hedelmällisiksi. Vaikka asiat olivat keskellä hälinää lännessä, Kiina kielsi salaukset jälleen. Projektista keskustelut XRP: n turvallisuudesta tai jatkumattomuudesta Joseph Lubinin kanssa väittivät XRP: n olevan ollenkaan estoketjutekniikka.

Syyskuu 2018

Intian sääntelyviranomaisten estopelissä oli ensimmäinen onnettomuus Zebpayn ollessa lopettamassa toimintansa, koska se ei kestänyt ilman fiat-tukea. Vitalik osti vähän pessimismiä, kun hän mainitsi, että salauksessa ei ollut 1000x-kasvua, mutta Goldman nousi positiivisesti ilmoittamalla työskentelevänsä Bitcoin-johdannaisilla. XRP-keskustelu jatkui BIS: n kehotuksella XRP: tä keskittämään. Kiinassa Bitmain ilmoitti suunnitelmistaan ​​tulla julkiseksi.

Lokakuu 2018

Lokakuu tuo tukea Jack Ma ja Elon Musk. Vaikka Ma uskoo, että bitcoin ja blockchain voisivat olla avainasemassa rahattomassa yhteiskunnassa, Muskin tylsä ​​yritys alkaa hyväksyä BTC: tä, LTC: tä, BCH: ta ja ETH: ta. Tim Draper antaa epätavallisen nousevan ennusteen Bitcoinin kohdentamisesta saavuttamaan 250000 dollaria vuoteen 2022 mennessä, kun Tron alkaa laajentaa MainNet-verkkoaan.

Marraskuu 2019

Kuluu melkein vuosi kaikkien aikojen korkeimmasta hetkestä, ennen kuin Wall Street hyväksyy Bitcoinin “omaisuusluokaksi”, mutta SEC: n Jay Clayton jatkaa kantaansa sanomalla, että komissio tukee BTC: n ETF: ää vain, kun markkinoiden manipulointiin puututaan. BCH saa kovaa haarautumista dramaattisimmalla tavalla, kun Bitcoin Cash ABC voitti Bitcoin Cash SV: n ja osoittautui näiden kahden hallitsevaksi ketjuksi. Kun adoptio lisääntyy Etelä-Amerikassa, paikallisten bitcoinien Bitcoin-kaupankäyntimäärät saavuttavat kaikkien aikojen korkeimman tason Chilessä, Kolumbiassa Argentiinassa ja Venezuelassa, kun taas Sveitsi julkaisee ensimmäisen salauksen ETP: n.

Joulukuu 2018

Vuoden loppu lähestyy BTC: n vuotuista alhaisinta USD 3000: ta ja Ethereum menettää 90% arvostaan, koska se nousi kaikkien aikojen korkeimmalle. On toivoa ja positiivisuutta, että vuosi 2019 on parempi vuosi. Binance aikoo käynnistää ensimmäisen DEX: n, kun taas Facebook jatkaa palkkaamista blockchain-paikkoihin. Myös teollisuus muuttuu puhtaammaksi, kun Mt Goxin toimitusjohtaja saa 10 vuoden toimikauden.

Täällä olemme vuoden 2018 lopussa. Hope 2019 tuo lisää lounasta, jännitystä ja kyllä ​​hallitsevuutta salausteollisuuteen.

Onko 2019 parempi vuosi kryptoista? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me