Breaking: Facebookin Libra Whitepaper paljastaa tehtävän vaaka-kolikon käynnistämisen takana

mainos Phemex

Ja kauan odotettu valkopaperi Facebookin salauksesta on julkaistu aikataulun mukaan 18. kesäkuuta 2019. Julkaistun valkoisen paperin mukaan Facebookin kryptovaluutta kutsutaan nimellä “Vaaka” ja kolikko otetaan käyttöön vuoden 2020 alkupuoliskolla..

Facebook tuo markkinoille Libra Coin Whitepaperin

Mukaan valkoinen paperi, Vaaka-kolikko rakennetaan Vaaka-lohkoketjuun, ja sitä tukee vakaa digitaalinen valuutta. Kolikko lanseerataan vuoden 2020 alkupuoliskolla uutishuone Facebook-sivu, sosiaalinen jättiläinen puhuu vuoden 2020 suunnitelmasta ja kertoo Calibrasta, joka on Facebookin uusi tytäryhtiö. Lausunnossa sanotaan, että Calibran rahoituspalvelun avulla käyttäjät voivat osallistua Libra-verkostoon ja sellaisenaan ensimmäinen Calibran lanseeraama tuote olisi digitaalinen lompakko Libra-kolikoille.

Tänään jaamme suunnitelmia Calibralle, äskettäin perustetulle Facebook-tytäryhtiölle, jonka tavoitteena on tarjota rahoituspalveluja, jotka antavat ihmisten pääsyn Libra-verkostoon ja osallistuvat niihin. Ensimmäinen tuote, jonka Calibra esittelee, on digitaalinen lompakko Vaakalle, uudelle globaalille valuutalle, jota käyttää blockchain-tekniikka. Lompakko on saatavana Messengerissä, WhatsAppissa ja erillisenä sovelluksena – ja sen odotetaan julkaisevan vuonna 2020.

Tehtävä Vaaka-kolikon takana

Palataksemme Vaaka-lehteen, tehtävänä on “mahdollistaa yksinkertainen maailmanlaajuinen valuutta ja rahoitusinfrastruktuuri, joka antaa mahdollisuuden miljardeille ihmisille”. Tästä huolimatta Facebookin tavoitteena on tarjota taloudellinen ratkaisu kaikille 1,7 miljardille aikuiselle, joilla ei ole pankkia, vaikka lähes miljardilla ihmisellä on pääsy matkapuhelimiin ja Internetiin.

Facebookin Libra-julkaisun johdanto-osassa keskusteltiin Govtin suhtautumisesta salaukseen ja selitettiin, kuinka harvat nykyiset projektit ohittavat säännöksiä. Siinä sanotaan, että Facebook uskoo yhteistyöhön yksiköiden, myös sääntelyviranomaisten, kanssa menestyäkseen tällä alalla, lukee sen;

Uskomme, että yhteistyö ja innovaatiot finanssialan kanssa, mukaan lukien sääntelyviranomaiset ja asiantuntijat eri toimialoilla, ovat ainoa tapa varmistaa, että kestävä, turvallinen ja luotettava kehys tukee tätä uutta järjestelmää. Ja tämä lähestymistapa voi antaa valtavan harppauksen kohti edullisempaa, helpommin saatavilla olevaa, paremmin yhteydessä olevaa maailmanlaajuista rahoitusjärjestelmää.

Tänään Facebook on tulossa yhdessä 27 organisaation kanssa ympäri maailmaa perustamaan voittoa tavoittelematon Vaaka-yhdistys ja…

Mark Zuckerberg ಅವರಿಂದ ಈ ದಿನದಂದು ಪೋಸ್ಟ್ ಮಾಡಲಾಗಿದೆ ಮಂಗಳವಾರ, ಜೂನ್ 18, 2019

Vaaka-kolikon erittely

Vaakojen asemasta digitaalisena valuuttana asiakirjassa lisättiin jatkuvasti luotettavaa digitaalista valuuttaa ja infrastruktuuria, jonka kenties maailman on todistettava ”rahan internet”..

Rahoitusvarojen suojaamisen mobiililaitteella tulisi olla yksinkertaista ja intuitiivista. Rahan siirtämisen maailmanlaajuisesti pitäisi olla yhtä helppoa ja kustannustehokasta kuin – ja jopa turvallisempaa ja turvallisempaa kuin – tekstiviestin lähettäminen tai kuvan jakaminen riippumatta siitä, missä asut, mitä teet tai kuinka paljon ansaitset.

Lisäksi asiakirjassa määriteltiin Vaaka kolmella eri näkökulmalla, jotka tekivät siitä osallistavan rahoitusjärjestelmän ja valtuuttivat miljardeja ihmisiä.

  1. Se on rakennettu turvalliseen, skaalautuvaan ja luotettavaan lohkoketjuun;
  2. Sitä tukee omaisuuserä, joka on suunniteltu antamaan sille sisäinen arvo;
  3. Sitä hallinnoi riippumaton Vaaka-yhdistys, jonka tehtävänä on kehittää ekosysteemiä.

Vaaka-kryptovaluutta toimii natiivissa lohkoketjussaan nimeltä ‘Libra Blockchain’, joka on avoin lähdekoodi. Kaiken kaikkiaan lohkoketju on rakennettu ottaen huomioon turvallisuus, skaalautuvuus, varastoinnin ja läpimenon tehokkuus sekä tulevaisuuden sopeutumiskyky.

Miksi Vaaka on vakaa kolikko?

Kuten todettiin, Vaaka tulee olemaan varallisena kiinteillä varoilla, ja valkopaperiraportin mukaan se johtuu siitä, että – Vaaka on hyväksyttävä monissa paikoissa, ja ominaisuuksien saatavuus on helpompaa kaikkialla.

Jokaiselle luotavalle Vaakavarastolle pidetään kori pankkitalletuksia ja lyhytaikaisia ​​valtion arvopapereita luoden luottamusta sen sisäiseen arvoon. Vaaka-varannon tarkoituksena on säilyttää Vaakojen arvo ajan myötä.

Kuten todettiin, valuutta on suunniteltu vakaaksi digitaaliseksi valuutaksi, ja sitä tukee myös kilpailukykyinen pörssijärjestelmä, joka ostaa / myy Vaaka-kolikon fiat-valuuttansa kanssa – tietysti vaihtokurssi on vaihdon huomion keskipiste..

Vaaka on suunniteltu vakaana digitaaliseksi kryptovaluutaksi, jonka takana on täysin reaalivarojen varaus – Libra Reserve – ja jota tukee kilpaileva pörssien verkosto, joka ostaa ja myy Vaaka.

Vaaka-yhdistys

Lisää tästä – se on myös perustanut itsenäisen, voittoa tavoittelemattoman jäsenjärjestön nimeltä The Libra Association. Yhdistyksen pääkonttori sijaitsee Genevessä, Sveitsissä, ja se suorittaa keskeisen tehtävän verkoston ja reservin hallinnan kehyksen luomiseksi ja auttaa myös sosiaalisten vaikutusten myöntämistä taloudellisen osallisuuden tukemiseksi. Se on myös paljastanut perustajajäsenensä. Erityisesti muutamien jäsenten nimet ovat niitä, jotka ilmoitettiin aiemmin sijoittajina Libra-projektiin..

Seuraavassa ovat Libra-yhdistysten perustajajäsenet, joissa Facebook toivoo olevan noin vähintään 100 jäsentä vuoden 2020 ensimmäiseen puoliskoon mennessä, kun Vaaka-kolikon on tarkoitus tulla todellakin lanseeraamaan markkinoilla.

Maksut: Mastercard, PayPal, PayU (Naspersin fintech-käsivarsi), Stripe, Visa

Teknologia ja markkinapaikat: Varausosuudet, eBay, Facebook / Calibra, Farfetch, Lyft, MercadoPago, Spotify AB, Uber Technologies, Inc.

Televiestintä: Iliad, Vodafone Group

Lohkoketju: Anchorage, Bison Trails, Coinbase, Inc., Xapo Holdings Limited

Pääomasijoitus: Andreessen Horowitz, läpimurtoaloitteet, Ribbit Capital, Thrive Capital, Union Square Ventures

Voittoa tavoittelemattomat ja monenväliset järjestöt sekä akateemiset laitokset: Creative Destruction Lab, Kiva, Mercy Corps, Women’s World Banking

“Siirrä”, Uusi ohjelmointikieli & Vaaka-lohkoketju

Vaaka-asiakirjassa puhutaan edelleen uudesta ohjelmointikielestä nimeltäLiikkua’, Lanseerauksen tarkoituksena on o toteuttaa mukautettu tapahtumalogiikka ja älykkäät sopimukset Libra Blockchainin päälle. Kaiken kaikkiaan tämä Vaakojen lohkoketju on yksi tietorakenne, joka tallentaa tapahtumien ja tilojen historian ajan mittaan – mutta nykyisen ja edellisen lohkoketjun tapauksessa se näkee lohkoketjun kokoelmana tapahtumalohkoista.

Koska Vaaka pyrkii palvelemaan miljardeja ihmisiä yhdessä päivässä, Move on suunniteltu turvallisuuden ja turvallisuuden ensisijaiseksi tavoitteeksi, Whitepaper lukee lisäämällä; Helpottaakseen kaikkien validointisolmujen välistä sopimusta suoritettavista tapahtumista ja niiden järjestyksestä, Libra Blockchain omaksui BFT-lähestymistavan käyttämällä LibraBFT-konsensusprotokollaa.

Tiukempien yksittäisten tietojen osalta Facebook selittää sen;

Vaaka-lohkoketju on salanimi ja sen avulla käyttäjät voivat pitää hallussaan yhtä tai useampaa osoitetta, joka ei ole yhteydessä heidän todelliseen identiteettiinsä..

Joten lukijat, mitä mieltä olet Facebookin Libra Coinista? Luuletko Vaaka-kolikon johtavan salaustilassa aivan kuten Facebook sosiaalisessa mediassa.? Kerro meille alla olevasta kommentista

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me