Margex: Kryptovaluuttajohdannaisten tulevaisuus jopa 100-kertaisella vipuvaikutuksella!

Kun kryptovaluuttamarkkinat osuivat 1 biljoonan dollarin markkina-arvoon aiemmin vuoden aikana, sijoittajien aalto pääsi tekoon – kaikki etsimään pinnallista kasvua. Etsitään vielä enemmän voittoja salakirjoitettu kaupankäynti on myös noussut ylöspäin, kun kauppiaat yrittävät lisätä mahdollisia voittoja positioistaan. 

Tässä artikkelissa keskitymme Margexiin, joka on yksi nopeimmin kasvavista salausjohdannaisten pörsseistä, joka tarjoaa puhtaan, käyttäjäystävällisen ja korkean vipuvaikutuksen alustan ammattimaisille kauppiaille – antaen heille mahdollisuuden hyödyntää salaustoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Mikä on Margex?

Margex on Bitcoin-pohjainen johdannaisten kaupankäyntialusta, joka antaa kauppiaille mahdollisuuden käydä kauppaa jopa 100X vipuvaikutuksella. Alustan tarkoituksena on päästä eroon salauksen monimutkaisesta kaupankäyntirakenteesta tarjoamalla samalla käyttäjäystävällinen, halpa ja turvallinen alusta kauppojen suorittamiseen. 

Ainutlaatuisesti Margex tarjoaa seuraavan sukupolven alustan, joka on rakennettu ensimmäiseksi yhteisöjohtavaksi vaihdoksi, jonka avulla sen käyttäjät voivat äänestää ja valita joukosta ominaisuuksia ja jopa ehdottaa uusia. Tämä antaa kauppiaille mahdollisuuden osallistua unelmakaupan alustan rakentamiseen, yhtiön tiedottaja sanoi. 

Seychellien kotipaikka, joka aloitettiin vuonna 2019, tarjoaa kauppiaille pääsyn maailmanlaajuisille salausmarkkinoille ja tuo kauppiaille uuden mukavuuden tason. Käyttäjät voivat käydä kauppaa Bitcoin-futuureilla vivulla kuudella merkkiparilla, mukaan lukien ETH, LTC, XRP, EOS, YFI ja BTC. 

Miksi Margex?

Huolimatta siitä, että Margex on suhteellisen uusi markkinoilla, se on yksi parhaista salausjohdannaisista. Ja on useita syitä, miksi sinun pitäisi katsoa ja kokeilla alustaa.

 • Yksityisyys: Vaihto arvostaa tietosuojaasi eikä paljasta mitään henkilökohtaisia ​​tietojasi. Lisäksi pörssissä ei ole KYC: tä. 
 • Suojattu kaupankäynti: Margex käyttää käytännöllisintä ja erittäin skaalautuvaa infrastruktuurityyppiä, joka jopa markkinoiden huippuaktiviteetin aikana antaa kauppiaille mahdollisuuden käydä kauppaa keskeytyksettä. Varat säilytetään kylmässä lompakossa korkeimman turvallisuustason varmistamiseksi.
 • Läpinäkyvyys: Selkeä koontinäyttö kaikista kaupoista, tilauksista ja toteutuksista on käytettävissäsi, mikä varmistaa, että hallitset varojasi milloin tahansa.. 

MP-suojajärjestelmä

Huolimatta biljoonan dollarin markkinoiden saavuttamisesta, salakenttä on edelleen lapsenkengissään, joten markkinoiden villi volatiliteetti. Siitä huolimatta salausmarkkinoiden manipulointia kokee edelleen voimakkaasti maailmanmarkkinoilla. Tämä on johtanut siihen, että useat sääntelyviranomaiset ja hallitukset vaativat markkinoiden hallintaa koskevien lakien ja sääntöjen lisäämistä. 

Margex tarjoaa kuitenkin ainutlaatuisen ja yksinomaisen ratkaisun – MP Shieldin -, jonka tarkoituksena on suojata sinua markkinoiden manipuloinnin riskeiltä ja estää kauppojen epäoikeudenmukainen selvitystila. Joten miten MP Shield toimii?

Kuten aiemmin mainittiin, Margex riippuu yli 12 eri likviditeetin tarjoajasta selvittämään salauksen hintamuutokset. Tekoälypohjaisen algoritmiteknologiansa avulla Margex seuraa johdonmukaisesti hintalähteitä jokaiselta likviditeetin tarjoajalta varmistaakseen, ettei mitään niistä manipuloida.. 

Erityisesti Margex keskittyy tarjoamaan oikeudenmukaiset ja tasavertaiset kaupankäyntimahdollisuudet kaikille kauppiaille seuraamalla jatkuvasti epäilyttävää kaupankäyntiä. Pörssi ei myöskään listaa epälikvidejä salausvaroja, joita joskus hinnoitellaan ja manipuloidaan pump and dump -järjestelmissä. 

Hyödynnä kaupankäynti ja marginaali

Kuten mainittiin, Margex tarjoaa käyttäjille korkean vipuvaikutuksen, jopa 100-kertaisen aseman, mikä lisää heidän potentiaalisia voittojaan kaupasta. Alla on täydellinen taulukko kaikkien Margexin varojen vipuvaatimuksista:

Kuva: Margex / maksut

Alusta tarjoaa vähintään 5-kertaisen vipuvaikutuksen jokaiselle vaihdettavissa olevalle omaisuuserälle, ja minimitilauskoko on asetettu 1 dollarin arvoon.

Margexin ominaisuudet

Margex tarjoaa MP Shield -suojausjärjestelmän ja edistyneen vipuvaikutuksen lisäksi myös monia ominaisuuksia alustallaan, mukaan lukien: 

 • Ei kauppiaiden tietotaitoa asiakkaallesi (KYC) -vaatimuksia. 
 • Erittäin likvidit markkinat, joita tukee 12 likviditeetin tarjoajaa.
 • Salamannopea tilauksen toteutus. 
 • Kilpailukykyiset kaupankäyntimaksut.
 • Ystävällinen käyttöliittymä.
 • Kaikkien kauppojen indikaattorit (kaupankäyntimaksut, rahoitus, PnL jne.) Ovat ruudulla käytettävissä reaaliajassa kaikista kaupoista.
 • Säädettävä eristetty vipuvaikutus jopa 100-kertaiseksi kaikille vaihdettavissa oleville varoille. 
 • Stop-loss / take-voiton samanaikainen käyttö jokaiselle kaupalle
 • MP-suojajärjestelmä

Kaupankäyntimaksut, nostot ja talletukset 

Talletukset ja nostot 

Margex-talletukset ja nostokanavat rajoittuvat kuitenkin vain Bitcoiniin, mikä todistaa puutteen vain uusille käyttäjille, jotka haluavat ostaa salausjohdannaisia ​​fiatilla. Vaihto tarjoaa myös mahdollisuuden ostaa salaus luottokortillasi heidän kolmannen osapuolen strategisen kumppaninsa, Changellyn kautta.

Nostot rajoitetaan myös kerran päivässä kello 13.00 UTC, koska kaikki varat tallennetaan kylmävarastoon lompakkoon turvallisuussyistä. Nostoista veloitetaan 0,0005 BTC plus muuttuvan verkkomaksu. 

Palkkiot

Margex tarjoaa erittäin kilpailukykyisiä palkkioita kaikista kaupankäyntivälineistä, Maker’sin ja Takerin palkkiot vaihtelevat vastaavasti 0,019% ja 0,06%. 

Pörssi tarjoaa myös yön yli -rahoituskorot, jotka perustuvat lukuisiin tekijöihin, kuten markkinoiden volatiliteettiin, avoimen pitkä / lyhyen kaupan globaaliin suhteeseen, ja muuttuvat vastaavasti. Rahoituskustannukset johtuvat 8 tunnin välein.

Koko maksurakenne on käytettävissä tässä.

Ekstrat 

 • Lähetysohjelma

Margex tarjoaa asiakkaille myös viittaus- ja kumppaniohjelman, joka antaa heille mahdollisuuden ansaita passiivisia tuloja kaupastaan. Toisin kuin muut pörssit, Margex jakaa oikeudenmukaisen ja tasaisen 40% kaupankäynnin palkkioista, jotka ansaitset viitteestäsi. Maksut suoritetaan päivittäin Bitcoinissa selkeällä analysointijärjestelmällä, joka seuraa palkkiotasi. 

 • Live-esittely

Haluatko oppia käymään kauppaa salausjohdannaisilla ilman riskiä? Voit siirtyä Margex Live Demo -alustalle, joka tarjoaa virtuaalisia varoja vipuvaikutus- ja marginaalikaupan harjoittamiseen. 

 • Yhteisöohjatut ominaisuudet 

Margex antaa käyttäjille mahdollisuuden ehdottaa ja äänestää ominaisuuksista, jotka he haluaisivat nähdä alustalla – ensiluokkaisessa “yhteisölähtöisessä” vaihdossa. Tämän tarkoituksena on luoda täydellinen kauppapaikka kauppiaille. 

Onko Margex legitiimi projekti?

Cryptocurrency-teollisuutta on kertynyt melkoisesti huijausprojekteja, mutta on turvallista sanoa, että Margex-pörssi ei todellakaan kuulu niihin. Pörssi tarjoaa laillisen ja säännellyn alustan, jonka kokenut kehittäjäryhmä on suunnitellut räätälöimällä kaikki epäilyt projektin väärennöksistä.. 

Johtopäätös

Margex ottaa vähitellen salausjohdannaisten markkinat ainutlaatuisen ja käyttäjäystävällisen alustansa kautta. Huolimatta kilpailusta jo vakiintuneiden pörssien kuten Binancen, Deribitin ja Huobin kanssa, pörssin ylivoimaiset ominaisuudet antavat sille vaatimuksen tulla yhdeksi maailman parhaista salaustuotteiden johdannaisista. 

UKK

 • Mikä on MARGEX?

Margex on bitcoin-pohjainen johdannaispörssi (kaupankäyntialusta), joka antaa kauppiaille mahdollisuuden käydä kauppaa jopa 100-kertaisella vipuvaikutuksella.

 • Onko pankkisiirto käytettävissä oleva talletusmenetelmä Margexilla?

Ei. Mutta käyttäjät voivat käyttää luottokorttiaan tallettaakseen varoja Margex-johdannaiskaupan tililleen. 

 • Saavatko yhdysvaltalaiset sijoittajat käyttää Margexia?

Tällä hetkellä yhdenkään yhdysvaltalaisen sijoittajan ei sallita käydä kauppaa alustalla. 

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me