Den Kuailianske miljøfrembringende blockchain-teknologi til verden

Der er gået 10 år siden Bitcoin blev født og den første brug af Blockchain, en teknologi der ikke er stoppet med at udvikle sig, og det er ikke underligt. Blockchain har åbnet en enorm verden af ​​muligheder for både store virksomheder og individuelle brugere, ikke kun for udvikling af nye applikationer eller forbedringer af computersystemer, men for muligheden for at opnå belønninger gennem kryptokurvedrift og dermed skabe et marked, der er mere konkurrencedygtigt hver dag . I denne forstand ser vi, at individuelle brugere gradvist er udeladt af det “traditionelle” kryptokurvedrift, og det er derfor, vi i dag vil introducere dig til Kuailiansk økosystem.

Hvad er Kuailian?

Kuailian er et decentraliseret økosystem, der tilbyder os værktøjer til at få adgang til en verden af ​​kryptokurver på en enkel måde (køb og udveksling af kryptokurver i sin kryptobank).

Kuailian er registreret i Estland, et af de mest avancerede lande i verden for så vidt angår blockchain, og bringer markedsressourcer baseret på blockchain-teknologi til alle sine brugere og overtager styringen af ​​alle systemer og giver dermed adgang til de forskellige tjenester uden at skulle have stor viden og store mængder kryptokurver.

Hovedattributter for Kuailian

Bestemt er det meget vanskeligt at vælge et enkelt kendetegn, der kan definere et økosystem som Kuailian, men den ærlighed og gennemsigtighed, som virksomheden opererer med, skal fremhæves og faktisk på en overordnet måde, da det takket være selve blockchain-teknologien giver os mulighed for at høre virksomhedens drift og bevægelser i realtid. Ved at afsætte så meget tid som nødvendigt kan du spore alle bevægelser og operationer og sørge for, at kryptokurver fungerer og genererer resultater (husk at blockchain-poster er offentlige og uforanderlige).

Derudover kan du se de juridiske optegnelser over virksomheden i Estland og de to licenser udstedt af den finansielle tilsynsmyndighed i dette land.

Drift af sin Smart Pool og Proof of Stake-teknologi

Med udseendet af Bitcoin begyndte Proof of Work eller bevis for arbejdsminedrift, hvor det er nødvendigt at have kraftigt computerudstyr, der bliver forældet på kort tid og også medfører enorme energiforbrug ved at have dem til at arbejde utrætteligt dag efter dag. Men ikke alle kryptokurver bruger dette valideringssystem, i andre tilfælde anvendes minedrift kaldet Proof of Stake eller bevis for deltagelse, hvor du skal have en forudbestemt mængde kryptokurrency, der fungerer med dette system, for at validere operationer. Under denne forudsætning hjælper Kuailian os ved at skabe store kryptokursudvekslinger, der tillader validering af operationer og generering af belønninger for det.

Men den teknologiske udvikling stopper ikke (og Kuailians udvikling heller ikke). De mest moderne og kraftfulde netværk bruger nye konsensusprotokoller. Mange mennesker ved allerede, at Kuailian arbejder med Master Nodes, som samlet er validatorer af højtydende operationer og et af de vigtigste produkter, de arbejder med, men i dag understøttes forskellige konsensusteknologier i Kuailian som:

Bevis for indsats, Delegeret bevis for indsats, Tærskelbevis for indsats, Masternodes, Overskudsandel, Bevis for aftale, Bevis for historie, Bevis for autoritet, Tendermit, Motorvej, Byzantinsk fejltolerance (BFT), Ikke-BFT, Show, Multi- BFT BFT, asynkron BFT – Future Casper og Ouroboros.

Det er her, Kuailians evne til at gøre tilgængelige for almindelige mennesker noget, der ellers ville være … umuligt. Både for den nødvendige mængde kryptokurver og for den viden, der kræves for at implementere den. Således bruger Kuailian en 1000-dages langvarig indsatsstrategi og enkel mådeindsats (Stake / Unstake), som vil blive inkorporeret inden for kort tid.

Automatiseringer i Kuailian

Kuailian har grupperet og opdelt masternoderne, så de er tilgængelige for alle, hvilket giver adgang til en del af de belønninger, der genereres af deres Smart Pool.

Dernæst forklarer vi, hvordan -simple- indgangsprocessen til Kuailian er.

  1. Opret en Kuailian-konto.
  2. Gennemfør KYC (da vi taler om et firma, der er lovligt registreret i EU), og betal registreringsgebyret ($ 50,95 betalt i Ether).
  3. Køb de Kuais, vi ønsker, til en pris af $ 100 hver (betalt i Ether). En Kuai er ikke et token, og det er ikke en kryptovaluta, det er måleenheden for en licens til at drive softwaren i 1000 dage. Jo flere licenser, jo højere afkast.
  4. Angiv Ethereum-tegnebogen, hvor vi ønsker at indsamle den daglige fordeling af fordele.

Kuais brugbarhed skal bemærkes. På den ene side er den tilgængelig for alle på grund af dens lave omkostninger, og på den anden side formår den at kanalisere brugernes kryptovalutaer til Smart Pool, det vil sige det system, som Kuailian har udviklet til automatisk styring af brugerkryptovalutaer og masternoder. Det opnås således, at der hver uge kan implementeres nye masternoder gennem de nye licenser, der er erhvervet af både nye og eksisterende brugere.

Alle bidrag styres af et Machine Learning-system, hvis funktion ikke kun er at samle Master Nodes automatisk, men også analyserer kryptokurrencymarkedet for at fastslå, at Master Nodes er de mest rentable og med tilstrækkelig likviditet til at kunne udtrække uden problemer de genererede belønninger og på samme tid som selve masternoderne kan afvikles, hvorved både belønningerne og masternoderne overføres til Bitcoin eller Ethereum

Sidst men ikke mindst skal det bemærkes, at fordelene ved brugerbidrag distribueres dagligt og automatisk direkte til brugerens tegnebog. En stor fordel, da vi normalt skal håndtere grænseflader, der kræver et minimum af tilbagetrækning, forsinkelser, når vi foretager betalinger manuelt eller endda afhænger af tilladelse til i sidste ende at have dine egne penge. Kuailian tilbyder i sin klare forpligtelse til gennemsigtighed et automatiseret dispersionssystem udviklet på Ethereum-netværket eller almindeligvis kaldet Dispersion Smart Contract, hvis funktion er at distribuere dagligt og uden mulighed for snyd eller fejl, fordelene blandt brugerne og vigtigst af alt synlig gennem Ethereum blockchain.

Ekstra: Både Smart Pool og Kuailian Bank og resten af ​​tjenesterne har et tilknytningssystem, hvorved hver henvisning, der bliver bruger af Kuailian, vil generere overskud for den, der var vært for det.

Kuailian Bank og de næste nyskabelser

I sin søgen efter at skabe et komplet økosystem kan Kuailian levere finansielle tjenester i betragtning af sine licenser og dets samarbejde med forskellige partnere i sektoren. Den har i øjeblikket en cryptocurrency-udvekslingstjeneste med “FIAT” -valutaer, men de planlægger at tilføje deres egen tegnebog, betalingskort, digitale betalingsterminaler blandt andre finansielle tjenester.

Derudover holder Smart Pool ikke op med at udvikle sig, og der udvikles nye muligheder, såsom højfrekvent handel (HFT) eller voldgiftssystemer; alle styres af det samme Machine Learning-system, der styrer økosystemet.

 Et voksende økosystem

Kuailian er ikke kun et økonomisk økosystem, det går meget længere, ligesom blockchain-teknologi gør. Kuailians hovedmål er at bringe eksisterende markedsressourcer baseret på blockchain-teknologi tættere på hinanden for at gøre dem mere effektive, mere gennemsigtige og med en brugeroplevelse, der aldrig er set før takket være blockchain-teknologien. Meget snart vil det blive indarbejdet i Kuailian Travel-systemet, en tjeneste uden for den “finansielle” sektor, men det vil uden tvivl markere et før og efter på rejsemarkedet, hvilket gør Kuailian til et benchmark i blockchain-verdenen.

Konklusion

Hvis du leder efter et firma, der gør din adgang til en verden af ​​blockchain og kryptokurver mere tilgængelig og tæt … Kuailian er din bedste allierede.

Officielle links

  1. Web: https://kuailiandp.com/
  2. Instagram-officiel: https://www.instagram.com/kuailiandpofficial/
  3. Formelt medlem af Enterprise Ethereum Alliance: https://entethalliance.org/members/#k

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me