WTI-raakaöljy liukastuu matalammalle, 47 dollariin – ylöspäin suuntautuva trendilinja tukee

Tiistaina Aasian kaupankäynnin aikana WTI Raakaöljyn hinta ei onnistunut pysäyttämään edellisen päivän menetysputkeaan, joka kiihtyi 47,50–48,00 dollarin välillä, koska uuden koronavirustekannan nopea leviäminen Isossa-Britanniassa kehotti useita maita sulkemaan rajansa brittiläisille matkailijoille ja rahti, mikä puolestaan ​​herätti huolta polttoaineiden kysynnästä ja vaikutti raakaöljyn menetyksiin. Syy öljyn hintojen voimakkaisiin tappioihin voi johtua myös markkinoiden mielialasta, joka pyrkii heikentämään korkeatuottoisempia raakaöljyn hintoja.

Markkinoiden kaupankäyntiin oli kuitenkin kohdistunut paineita myös Brexitin epävarmuuden ja uuden koronavirusvaihtoehdon (COVID-19) aiheuttamien pelkojen vuoksi..

Samaan aikaan laajapohjainen Yhdysvaltain dollari onnistui säilyttämään edellisen päivän nouseva ennakkoluulonsa edelleen vihreänä, mikä nähtiin myös yhtenä tärkeimmistä tekijöistä, jotka pitivät raakaöljyn hintoja paineessa, koska öljyn hinta on käänteisesti liittyvät Yhdysvaltain dollarin hintaan.

Tällä hetkellä raakaöljyn kaupankäynnin arvo on 47,66 dollaria ja se on vahvistumassa välillä 47,59 ja 47,97. Markkinoiden kaupankäyntiasiat eivät pysäyttäneet edellisen päivän laskusuuntaansa, mutta pysyivät masentuneina Aasian alkuvaiheessa, kun uusi COVID-19 -kanta, joka leviää rajusti Yhdistyneessä kuningaskunnassa, pakotti maita asettamaan uusia lukkoja ja rajoitettuja matkoja, mikä tietysti herätti huolta tuoreen polttoaineen kysynnästä. Viimeisimmän raportin mukaan COVID-19-viruksen uusi kanta on jo raportoitu italialaisilla potilailla, kun taas New Yorkin kuvernööri Andrew Cuomo uskoo, että se kiertää jo New Yorkissa, mikä voi johtaa liikkumisen lisärajoituksiin. On myös huomattava, että jotkut Aasian maat, kuten Intia, Pakistan, Venäjä, Jordania ja Hong Kong, ovat myös keskeyttäneet matkustamisen Yhdistyneestä kuningaskunnasta, mikä on lisännyt huolta polttoainekysynnästä. Nämä vaiheet seurasivat sen jälkeen kun Ison-Britannian hallitus varoitti, että tämä COVID-19-viruksen mutaatio näytti leviävän paljon nopeammin kuin edelliset.

Harkitessaan öljymarkkinoiden nykytilaa Venäjän varapääministeri ja entinen energiaministeri Alexander Novak sanoi: “Tapaamme kuukausittain, koska uskomme, että markkinat eivät ole vieläkään elpyneet ja ovat edelleen erittäin epävakaat. Meidän on omaksuttava käytännönläheinen lähestymistapa ja pystyttävä reagoimaan nopeammin. “

Tämän lisäksi vallitsevat pelot sopimuksettomasta Brexitistä ja pitkäaikainen Kiinan ja Yhdysvaltojen välinen tuska painostivat myös riskialttiutta, mikä lopulta heikensi korkeamman tuoton raakaöljyn hintoja. On syytä muistaa, että Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on päättänyt lisätä kymmeniä kiinalaisia ​​yrityksiä, mukaan lukien maan suurin sirunvalmistaja SMIC, kauppaosaston mustalle listalle.

Laajapohjainen Yhdysvaltain dollari puolestaan ​​onnistui säilyttämään edellisen päivän noususarjansa ottamalla joitain uusia tarjouksia Aasian istunnon aikana, koska sijoittajat suosivat edelleen turvasatamien omaisuutta riskittömän markkinatunnelman jälkeen. Yhdysvaltain dollarin voitot näyttävät kuitenkin melko vaikuttavan Yhdysvaltojen elvytyslaskun edistymisestä, jolla on taipumus heikentää Yhdysvaltain valuuttaa. Kuten jo mainittiin, elvytyspaketin edistyminen vahvistettiin sen jälkeen, kun Yhdysvaltain parlamentin puhemies Nancy Pelosi sanoi: “Kongressidemokraatit ovat päässeet republikaanien ja Valkoisen talon kanssa sopimukseen koronaviruksen hätäavusta ja omnibus-paketista, joka tarjoaa kiireellisesti tarvittavat varat ihmishenkien pelastamiseksi. ja amerikkalaisten toimeentuloon. ” Siten greenbackin voitot pitivät raakaöljyn hinnan alhaisena, koska öljyn hinta on kääntäen suhteessa Yhdysvaltain dollarin hintaan. Samaan aikaan Yhdysvaltain dollari-indeksi, joka seuraa dollarin palautusta muiden valuuttojen joukosta, on noussut 90.145: een.

Nousevalla puolella Yhdysvaltain kongressin jäsenet äänestävät tällä hetkellä 900 miljardin dollarin avustuspaketista ja 1,4 biljoonan dollarin valtion kokonaislaskusta, ja useimmat päättäjät kannattavat sujuvaa kulkua. Apupaketin lisääntyvät toiveet auttavat kuitenkin rajoittamaan syvempiä menetyksiä markkinoiden mielialalla. Lisäksi menetyksiä rajoitti myös Euroopan lääkeviraston kommentit, jotka viittaavat siihen, että ei ole näyttöä siitä, että äskettäin kehitetyt rokotteet eivät toimisi uuden koronavirusvaihtoehdon kanssa. Tämän lisäksi Ison-Britannian pääministeri Boris Johnson osoitti halukkuutensa pyrkiä 11. tunnin Brexit-ponnisteluihin.

Päivittäinen tuki ja vastarinta

S1 46,68

S2 47,83

S3 48.54

Kääntökohta 48,99

R1 49,7

R2 50,14

R3 51,29

Yhdysvaltain öljy käy kauppaa 46,75-tasolla ja saa tukea 46,25: ssä, jota pidentää nouseva trendiviiva. Neljän tunnin aikataulussa US Oililla on edessään vaikea aika jatkaa noususuuntaansa; siksi voimme odottaa jyrkää myyntiä laskevan 46,30-tuen purkautumisen yhteydessä, mikä voi johtaa siihen seuraaviin tukitasoihin 45,80 ja 45,11. Vastaavasti vastus pysyy 47,95: ssä. Onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me