WTI råolie glider ned, til $ 47 – Opadgående Trendline-understøttelser

Under tirsdagens asiatiske handelssession, blev WTI Priserne på råolie undlod at stoppe deres tabende strækning den foregående dag og vippede i et hakket interval mellem $ 47,50 og 48,00, da den hurtige spredning af en ny stamme af det nye coronavirus i Storbritannien opfordrede flere lande til at lukke deres grænser for britiske rejsende og fragt, som igen rejste bekymring over brændstofefterspørgslen og bidrog til tabet af råolie. Årsagen til de store tab i oliepriserne kan også tilskrives den nedadgående markedstemning, der har tendens til at underminere de højere afkast priser på råolie.

Markedshandelsstemningen var imidlertid også under pres på grund af usikkerheden om Brexit og den frygt, der blev udløst af det nye coronavirus (COVID-19) variant.

I mellemtiden lykkedes den brede amerikanske dollar at opretholde sin bullish bias fra foregående dag og fortsatte med at blinke grønt, hvilket også blev betragtet som en af ​​de nøglefaktorer, der holdt råoliepriserne under pres, da olieprisen er omvendt relateret til prisen på den amerikanske dollar.

I øjeblikket handler råolie til $ 47,66 og konsolideres i intervallet mellem 47,59 og 47,97. Markedshandelsstemningen undlod at stoppe sine baisse bevægelser den foregående dag og forblev deprimeret under den tidlige asiatiske session, da den nye COVID-19-stamme, der spredes voldsomt i Storbritannien, skubbede lande til at indføre nye lockdowns og begrænsede rejser, som naturligvis udløste bekymringer for efterspørgsel efter nyt brændstof. I henhold til den seneste rapport er den nye stamme af COVID-19-virus allerede rapporteret hos italienske patienter, mens New Yorks guvernør Andrew Cuomo mener, at den allerede cirkulerer i New York, hvilket kan føre til yderligere begrænsninger af bevægelsen. Det skal også bemærkes, at nogle asiatiske lande som Indien, Pakistan, Rusland, Jordan og Hongkong også har suspenderet rejser fra Storbritannien, hvilket har rejst yderligere bekymring over efterspørgslen efter brændstof. Disse trin fulgte, efter at den britiske regering advarede om, at denne mutation af COVID-19-virus syntes at sprede sig meget hurtigere end tidligere.

Når man overvejer den nuværende situation på oliemarkedet, sagde den russiske vicepremierminister og tidligere energiminister Alexander Novak: ”Vi mødes månedligt, fordi vi mener, at markedet stadig ikke er kommet sig, og det stadig er ekstremt ustabilt. Vi er nødt til at følge en praktisk tilgang og være i stand til at reagere hurtigere. ”

Bortset fra dette afvejede den fremherskende frygt for en no-deal Brexit og den langvarige kinesisk-amerikanske kræsning også risikosentimentet, som til sidst underminerede de højere afkastede råoliepriser. Det er værd at huske, at den amerikanske præsident Donald Trump har besluttet at tilføje snesevis af kinesiske virksomheder, herunder landets bedste chipmaker, SMIC, til handelsafdelingens sorte liste.

Til gengæld lykkedes den brede amerikanske dollar at opretholde sin gevinststræk den foregående dag, idet der blev taget yderligere bud under den asiatiske session, da investorer stadig foretrækker de sikre havneaktiver i kølvandet på et risikofri markedssentiment. Gevinsterne i den amerikanske dollar synes imidlertid ret upåvirket af fremskridtene med den amerikanske stimulusregning, der har tendens til at underminere den amerikanske valuta. Som allerede nævnt blev fremskridtene med stimuluspakken bekræftet, efter at det amerikanske husets formand Nancy Pelosi sagde: “Kongressedemokrater har nået til enighed med republikanerne og Det Hvide Hus om en nødhjælps- og omnibus-pakke, der leverer hastigt nødvendige midler til at redde livene. og levebrød for det amerikanske folk. ” Dermed holdt gevinsterne i greenback råoliepriserne nede, da olieprisen er omvendt relateret til prisen på den amerikanske dollar. I mellemtiden er US Dollar Index, der sporer greenback mod en spand med andre valutaer, steget til 90.145.

På den bullish side stemmer medlemmerne af den amerikanske kongres i øjeblikket om $ 900 mia. Hjælpepakke og regningen om regningsudgifter på $ 1,4 billioner omnibus, hvor de fleste beslutningstagere foretrækker en jævn passage. Imidlertid hjælper det skærpede håb om en hjælpepakke med at begrænse dybere tab med hensyn til markedssentimentet. Desuden blev tabene også begrænset af kommentarerne fra Det Europæiske Lægemiddelagentur, hvilket tyder på, at der ikke er noget bevis for, at de nyligt udviklede vacciner ikke fungerer sammen med den nye coronavirus-variant. Udover dette viste britiske premierminister Boris Johnson også sin vilje til at presse på for en 11. timers Brexit-indsats.

Daglig support og modstand

S1 46,68

S2 47,83

S3 48,54

Drejepunkt 48.99

R1 49,7

R2 50,14

R3 51,29

US Oil handler på 46,75 niveau og får støtte på 46,25, udvidet med en opadgående trendlinje. På den fire timers tidsramme står US Oil over for en hård tid med hensyn til en fortsættelse af sin bullish tendens; Derfor kan vi forvente en kraftig udbydelse ved en bearish breakout på 46.30 support, hvilket kan føre den mod de næste supportniveauer på 45.80 og 45.11. Omvendt forbliver modstanden på 47,95. Held og lykke!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me