Kuinka sijoittaa Bitcoin-futuureihin – lopullinen opas aloittelijoille

Bitcoinista on tullut suosittu sijoitus, olemme nähneet laitosten yhä useammin sisällyttävän Bitcoinin sijoitusportfolioonsa viime vuosina. Sijoittajien on pitkään pidetty Bitcoinin volatiliteettia tarjoavan vahvaa voittopotentiaalia. 

Kun yhä useammat ihmiset tunnistavat Bitcoinin sisäisen arvon, sijoittajat ovat luottavaisempia kuin koskaan ennen Bitcoinin tulevasta arvosta. Täällä futuurit alkavat niille, joiden usko on kiinnitetty Bitcoiniin. 

Bitcoin-johdannaiskauppa on ylittänyt spot-kaupan viime aikoina päivittäisen kaupankäynnin määrän suhteen. Data Tracker Skewin ja BitcoinTradeVolume.comin mukaan päivittäinen johdannaiskaupan volyymi ylitti spot-kaupan 10-18 kertaa, noin 5-10 miljardilla dollarilla päivässä. Siirtymiseen vaikuttaa useita tekijöitä, kuten itse Bitcoinin epävakauden heikkeneminen, mikä auttaa täyttämään Bitcoinin lupauksen olla vakaa arvovarasto. Toinen syy ihmisten poistumiseen spot-markkinoista on Bitcoin-valaiden vaikutus spot-markkinoilla, joilla on hallussaan ja hallitseva suhteeton määrä digitaalista valuuttaa markkinoilla ja joilla on valtava vaikutus hintaliikkeeseen.

Whatut ovat Bitcoin Futures?

Markkinoiden kehittyessä otettiin käyttöön Bitcoin Futures, jotta sijoittajat voisivat hyödyntää Bitcoinin volatiliteettia massiivisen voiton saamiseksi. Futuurit tai futuurisopimukset ovat sopimuksia hyödyke-omaisuuden ostamisesta tai myymisestä kiinteään hintaan määritettynä ajanjaksona tulevaisuudessa. 

Futuurien periaate on, että se antaa sijoittajille mahdollisuuden hyötyä hyödyntämällä hyödyke-omaisuuden tulevaa suuntaa koskevaa spekulaatiotaan. Sijoittajien ei tarvitse omistaa bitcoinia futuurikauppaa varten.  

Futuurisopimus ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 2012. Tänään Bitcoin-futuureista on tullut yksi suosituimmista kaupankäyntituotteista avaruudessa. 

Why Kauppa Bitcoin Futures?

Futuurisopimukset antavat sijoittajille mahdollisuuden suojata laskevaa hintariskiä pitämällä samanaikaisesti lyhytaikaista futuuriasemaa, jolloin sijoittajat voivat vähentää tappioita ilman lisävaroja. Elinkeinonharjoittajat voivat myös astua positioihin pienellä pääomalla ja tavoittaa suurempia voittoja vipuvaikutuksella.  

Yksi futuurisopimusten ainutlaatuisista ominaisuuksista BTCC: n bitcoin-futuurikauppapaikka on negatiivisen tasapainon suoja. Toisin kuin useimmat muut pörssit, joissa usein vaaditaan käyttäjiä jakamaan tappiota negatiivisen saldon ollessa. Vuodesta 2019 BTCC on luvannut kattaa käyttäjän negatiivisen saldon 100% sen sijaan, että kaikki voittoa tuottavat käyttäjät jakavat tappiot. 

BTCC tarjoaa ikuisen sopimuksen, viikoittaisen sopimuksen ja päivittäisen sopimuksen bitcoinille, eri vivutuksella 10x150x eri kauppiaiden tarpeiden mukaan. Esimerkiksi ikuisella sopimuksella ei ole voimassaolon päättymispäivää, ja se sopii kauppiaille, jotka haluavat pitää tehtäviä pitkään. Vaikka päivittäinen sopimus BTCC: llä tukee jopa 150x, se on suunniteltu kauppiaille, jotka etsivät suuria voittoja lyhyessä ajassa.

How Futuurit urakka?

Jokainen BTCC: n sopimus edustaa yhtä kryptovaluutan yksikköä, mikä tarkoittaa yhtä BTC: tä, joka on yhtä BTC / USDT-sopimusta. Elinkeinonharjoittaja voi mennä pitkään, jos hän uskoo, että hinta on tulevaisuudessa korkeampi kuin sen nykyinen kauppahinta, ja avata lyhyen position, jos hän uskoo, että hintaa alennetaan jossain vaiheessa tulevaisuudessa.

Esimerkiksi kun BTC: n nykyinen markkinahinta on 12 000 dollaria. John arveli, että BTC: n hinta rikkoo 12 000 dollaria ensi viikolla, hän päätti pitkäaikaisen aseman 100x: llä käyttäen marginaalina 1200 USDT: tä, mikä vastaa Bitcoinin hintaa 12 000 dollarilla. Toisaalta Bobby uskoo, että Bitcoinin hinta laskee alle 12 000 dollarin ensi viikkoon mennessä, hän lyhentää aseman 100x käyttäen 1200 USDT marginaalia, mikä vastaa BTC: n hintaa $ 12,000.

Sekä Johnin että Bobbyn kanssa tehdään pörssi futuurisopimuksen tekemiseksi. Viikon kuluttua, jos BTC: n hinta käy kauppaa $ 12,100: lla, se tarkoittaa, että Johnilla on voittoa pitkästä asemastaan. John ansaitsi 100 dollaria (hintavoitosta) x 10 = 1000 dollaria seurauksena. Bobby menettää 100 dollaria (hinnan laskusta) x 10 = 1000 dollaria. 

Johnin ja Bobbyn futuurisopimuksen päättyessä BTCC selvittää sopimukset Tetherissä (USDT). Jos he kuitenkin vaihtoivat fyysisen toimituksen ikuisen sopimuksen, he voivat valita, että omaisuus toimitetaan fyysisesti. Tällöin John sijoitti 12 000 dollaria käyttäen 1200 USDT marginaalia avatakseen pitkän position, jonka arvo on 10 BTC 100x vipuvaikutuksella..

Sen jälkeen kun Bitcoinin hinta nousi 12 100 dollariin, John voi halutessaan toimittaa realisoituneen voiton fyysisesti. Johnin olisi kuitenkin täytettävä alkuperäisen futuurisopimuksen kokonaisarvo, joka on 10 * 12 000 = 120 000 dollaria 10 BTC: n ostamiseksi..

Pfyysinen toimitus ikuinen Ctarjonta BTCC: llä

Suurin osa pörsseistä tukee käteismaksua sopimuksen päättyessä, mikä tarkoittaa, että futuurisopimusten haltijat eivät saa kohde-etuutta (bitcoinia). On kuitenkin kasvava trendi, että yhä useammat ihmiset valitsevat sopimuksen fyysisen toimituksen. BTCC on yksi varhaisimmista pörsseistä, jotka käynnistävät fyysisen toimituksen ikuiset sopimukset.   

Yksi fyysisen toimituksen ikuisten sopimusten kaupan eduista on, että hinnan manipuloinnille ei ole mahdollisuutta, koska jokainen kauppias, jolla on sopimus, saa lopussa olevan bitcoin-varan, eikä hinnan laskemiseen ole mitään kaavaa bitcoinista. 

BTCC: n jatkuvat sopimukset tukevat sekä fyysistä toimitusta että käteissuoritusta. Elinkeinonharjoittajat voivat saada omaisuutensa, kuten BTC ja ETH, fyysisesti toimitettaviksi, ja varata ne omaan lompakkoonsa. Voit vaihtaa Bitcoinin ikuisia sopimuksia BTCC: ssä 10x, 20x, 50x – 100x vipuvaikutuksesta.

Johtopäätös

Ottaen huomioon Bitcoinin arvon kasvavan tunnustamisen ja futuurisopimusten mahdollisen hyödyn. Ei ole mikään yllätys, että Bitcoin-futuurisopimus on valtava hitti. On erittäin tärkeää valita pörssi, jolla ei ole vain vakautta ja turvallisuutta, mutta joka tarjoaa myös joustavia ja käyttäjäystävällisiä kaupankäyntituotteita.

Yhdeksän vuotta vanhan pörssin aikana BTCC ei ole koskaan kokenut mitään turvatapahtumia, mikä on harvinaista kryptovaluutta-alalla. Kasvavan suosion myötä 6 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa jatkaa kauppaa BTCC-alustalla. Yksi maailman vanhimmista pörsseistä on osoittautunut hyväksi koko 9 vuoden historiansa aikana avaruudessa. Englannin markkinoiden lisäksi BTCC on nyt saatavana koreaksi (비트 코인 선물), Japanilainen (ビ ッ ト コ イ ン 先 物 取 引) ja vietnam (Hợp đồng tương lai Bitcoin). 

Valitse ilmainen tili BTCC: llä ja tee ensimmäinen Bitcoin-futuurikauppasi nyt. Uusille käyttäjille on nyt saatavana 2000 USDT: n talletusbonus!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me