Coinsbit Review: En sikker, hurtig og generøs kryptoudveksling

Dårlig tegnebogssikkerhed, ikke-eksisterende kundesupport og langsomme handelsmotorer har fået tusindvis af kryptohandlere til at lukke deres konti og stoppe med at handle helt. Fra de første dage af Bitcoin, dets eksponentielle vækst i 2017 til sin nuværende tilstand, kæmper folk stadig for at finde pålidelige kryptobørs.

Coinsbit, en hurtigt stigende FIAT- og kryptohandelsmarked kommer bevæbnet med alle de funktioner og tjenester, som handlende altid har ledt efter. Uanset om det er at beskytte dine data, behandle transaktioner hurtigt eller give en intuitiv grænseflade, kontrollerer udvekslingen alle felter.

Hvad mere er, det tilbyder i øjeblikket en $ 500 kontant belønning til nye handlende. Det er utroligt, ikke? For at kontrollere, at virksomheden er legitim og ikke en fidus, oprettede vi en konto på platformen. Her er en omfattende gennemgang af Coinsbit og vores oplevelse af kryptobørs.

Coinsbit: En oversigt

Coinsbit har et poleret, professionelt designet websted, der indlæses problemfrit på både stationære og mobile enheder. Det er velorganiseret for at gøre det let at tilmelde sig, handle eller få adgang til en af ​​dens mange funktioner.

Hjemmesiden giver en oversigt over alt, hvad du måske vil vide om udvekslingen. Selv uden at rulle, bemærker du iøjnefaldende, at børsen accepterer Visa og MasterCard. Du lærer, at det giver P2P-lånetjenester og har en investeringstjeneste.

Når du ruller ned på hjemmesiden, lærer du mere om handelsplatformen gennem en vidensbase. Coinsbit giver også socialt bevis for, at det er et legitimt kryptohandelsselskab og ikke en bande svindlere, der er ude for svindelhandlere. Mere præcist har den links til artikler fra pålidelige forretninger som Forbes Magazine, der bekræfter dens legitimitet.

Nu på kerneforretningen er her en oversigt over Coinsbits vigtigste funktioner og tjenester:

  • Crypto udveksling: du kan købe Bitcoin ved hjælp af Visa / MasterCard eller sælge Ethereum for Ripple. Coinsbit er en omfattende børs for både Fiat og digitale valutaer.
  • IEO Launchpad: nye kryptoprojekter, der hurtigt vil markedsføre deres mønter, kan anvendes til lancering gennem Coinsbits IEO-platform.
  • API til praktisk autohandel: udvekslingen giver dig mulighed for at oprette forbindelse til din konto med en automatisk handels bot uden problemer. Og som en standard praksis beskytter Coinsbit din krypto på en sådan måde, at ingen bot kan overføre den ud af din konto.
  • InvestBox: dette er en unik investeringstjeneste, der kun gives udelukkende til udviklere på platformen.
  • P2P-lån: du kan låne noget krypto fra investorer for at tilføje din handelskapital og give den tilbage med overskud. Alternativt kan du låne din Bitcoin ud til en erhvervsdrivende og tjene renter, når de tilbagebetaler. Coinsbit beskytter tjenesten, så du skal ikke bekymre dig om at blive bedraget.
  • Henvisningsprogram: overtal dine venner til at begynde at handle på Coinsbit, og du får en del af deres handelsgebyrer som en gave fra børsen. Præcis betaler børsen dig 15% af handelsgebyret Coinsbit opkræver dine venner.

Kom godt i gang på Coinsbit: Grib en bonus til en værdi af $ 500

Det tager mindre end et minut at oprette en konto på Coinsbit. Du behøver kun at angive en e-mail-adresse og en stærk adgangskode for at sikre din konto. Når du bekræfter din e-mail og log-in, overrasker Coinsbit dig med en gave af sine interne Coinsbit-mønter (CBC).

Vær opmærksom på, at luftdråber ikke altid vil være tilgængelige. Men på din heldige dag behandler Coinsbit dig med CBC-tokens til en værdi af $ 500.

Væk fra luftdropene skal du finansiere din konto for at begynde at handle på børsen. Handelsplatformen understøtter 40+ valutaer, og du kan finansiere din konto ved hjælp af halvdelen af ​​dem. Hvis du er nybegynder med Bitcoin-handel, skal du sandsynligvis vælge indskud ved hjælp af euro eller amerikanske dollars og gennemføre betalingerne via Visa eller MasterCard.

For erfarne handlende har du dog et væld af valutaer, du kan bruge til at finansiere din Coinsbit-konto. Indskud er gratis for de fleste mønter, selvom du kan forvente gebyrer for udbetalinger. Nedenfor er en oversigt over Coinsbits gebyrer.

betalingsmiddel Depositum Tilbagetrækning Min depositum Min tilbagetrækning
BTC 0 BTC 0,0012BTC 0,001 BTC 0,002BTC
ETH Gratis 0,01 ETH 0,001 ETH 0,02 ETH
USD Gratis / 7% 2% $ 10 $ 15
BCH Gratis 0,001 BCH 0BCH 0,002 BCH
BNB Gratis 0.5BNB 18bnb 0,55
CBC Gratis 15CBC 0cbc 16CBC
LTC Gratis 0,01LTC 0,001LTC 0,02LTC

Handel på Coinsbit: glat og let

Coinsbit’s handelsgrænseflade er bygget til komplette begyndere. Det er ligetil, gennemfører transaktioner superhurtigt (10.000 transaktioner pr. Sekund), men præsenterer også nyttige funktioner for den avancerede erhvervsdrivende.

Som standard viser børsen prisbevægelser ved hjælp af grønne og røde lysestænger. Men hvis du vil, kan du skifte til søjler, hule lys, linie eller Heikin Ashi-lys. Du kan også lege med andre konfigurationer som tidszoner, baggrundsinformation og akse.

Ikke desto mindre er processen med at gennemføre en handel på Coinsbit ubesværet. Fanerne til køb og salg af ordrer er placeret under chats i grønne og røde farver. Børsen viser dig den aktuelle pris på, hvad du vil købe plus det beløb, du skal betale, inklusive Coinsbits 0,2% handelsgebyr.

For at skifte mellem valutaer kan du besøge Coinsbits udvekslingsfunktion og bytte dit Ethereum til enhver anden valuta. Det er en hurtig service, og du skal være i stand til at udveksle krypto inden for Coinsbit uden teknisk hikke.

Kunde support

Coinsbit yder kundesupport døgnet rundt gennem sin chatbot. Det er en iøjnefaldende funktion, der vises på højre side af hjemmesiden. For at starte kommunikation skal du angive dit navn og din e-mail-adresse, hvorigennem Coinsbit kan svare dig.

Du kan også logge på kommunikationsfunktionen ved hjælp af din Facebook- eller Google-konto. Men hvis du foretrækker at handle crypto så privat som muligt, kan du fravælge denne mulighed. Mere vigtigt er det, at Coinsbit værdsætter deres kunder og har et solidt ry for at være hurtig til at svare på kundens problemer.

Til afslutning

I en branche fuld af middelmådige børser er Coinsbit et frisk pust. Fremhævet på Forbes Magazine og tildelt for sine fantastiske tjenester, er den webbaserede platform ikke din gennemsnitlige Bitcoin-handelsbørs.

Coinsbit er en omfattende markedsplads, der giver dig mulighed for praktisk at handle med større digitale valutaer plus FIAT. Du behøver ikke at være en erfaren forhandler for at bruge sin tjeneste. Hvis du har grundlæggende handelsviden, kan du købe og sælge krypto på platformen uden besvær.

Udover handel er Coinsbit et sted, hvor du kan låne og låne krypto til andre handlende. Og fordi udvekslingen letter tjenesten, kan du altid være sikker på, at dine penge er sikre. Apropos sikkerhed, Coinsbit opbevarer 95% af handlernes krypto i kolde tegnebøger af sikkerhedsmæssige årsager. Det giver dig også mulighed for at bruge 2FA og indstille en kode, som du skal producere, før du kan trække penge på børsen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me