Kiina tuo pankkitason sääntelyn estoketjuun, mutta se ei ole valmis omaksumaan salausta

mainos Phemex

Kiina on tunnettu hyvin itsepintaisesta asennoitumisestaan ​​kryptoja kohtaan. Vaikka huhujen mukaan Kiina ottaa käyttöön salauksen, kun Kiina hyväksyy salauslain, todellisuus ei kuitenkaan ole totta. Toisaalta Kiinan blockchain-aloitteet viittaavat siihen, että se tuo pankkitason tietoturvan blockchainiin ja työskentelee vilpittömästi blockchainin sääntelemiseksi. Tässä on katsaus Kiinan erilaisiin blockchain-aloitteisiin. 

Huangzhao julkaisee ensimmäisen hallituksen lohkoketjun

Viime aikoina Kiinan itäkaupungissa Hangzhoussa on valmistunut “Government Service Chain” -rakennuksen ja koeajon, ensimmäisen lohkoketjuun perustuvan hallituksen järjestelmän perustavan järjestelmän. Aloitetta on teknisesti tuettu paikallisella blockchain-projektilla Bytom. Järjestelmä tarjoaa huippuluokan turvallisuutta Bystackin yhden pääketjun + monisivuketjuisen arkkitehtuurin avulla ja on alun perin asettanut neljä lohkoketjun solmua.

Itse asiassa koeajo alkoi toukokuussa ja viimeisten 6 kuukauden aikana on luotu yli 3 miljoonaa lohkoa. Luodut lohkot ovat käynnistäneet monia sovellusskenaarioita. 

Järjestelmän rakentaminen on myös osoitus siitä, että tulevaisuudessa on olemassa itsenäisiä ja hallittavia lohkoketjuja, jotka tukevat useita hallituksen asioita ja lohkoketjuja. 

Bytomin Bytackin toimitusjohtaja Ma Qianli sanoi, 

Toisin kuin POC (Proof of Concept) -tuote, valtion palveluketju julkaistiin kuuden kuukauden testiajon ja joukon tutkimustyön jälkeen, mikä edistyy blockchain plus Government -palvelumallin kanssa ja palvelee ihmisiä, joilla on parempi sähköisen hallinnon kokemus.

Asukkaiden on läpäistävä henkilöllisyyden todentaminen, jotta he voivat harjoittaa liiketoimintaa viranomaisen kanssa. Jatkossa henkilöllisyystiedot synkronoidaan myös valtion palveluketjuun, jotta asukkaiden henkilöllisyystiedoilla voi olla pidempi voimassaoloaika ja laajempi soveltamisala. Lisäksi tarve palata takaisin ylempien osastojen välillä poistuu. Lisäksi tulevaisuudessa, kun useammasta osastosta tulee osa ketjua, on entistä helpompaa koordinoida hallituksen asioita osastojen, kaupunkien ja maakuntien välillä. 

Kiinan kansantasavalta asettaa toimialan standardit koko finanssialalle

Kansallisen teknisen komitean varapuheenjohtaja Yifei Fan puhui äskettäin, että pankin tavoitteena on tehostaa uuden tekniikan käyttöönottoa koko rahoitusalalla. Mielenkiintoista on, että blockchain on myös luettelossa. Jotkut näistä sisältävät pilvipalvelut ja tekoälyn. 

”Rahoitusalalta joko puuttuu standardit tai sen on päivitettävä nykyisiä standardeja. Nykyiset rahoituspalvelusäännökset eivät ole riittävän selkeät ja vahvat ohjaamaan alan korkealaatuista kehitystä. ” 

Hän sanoi, 

Mielenkiintoista on, että julkilausuma tulee sen jälkeen, kun hallitus on luonut kaksi muuta alan standardia. Yksi kaikkien uusien blockchain-projektien ja 11 fintech-tuoteluokan rekisteröimiseen digitaalisia maksuja varten. 

Alibaba’s Ant Financial Working Towards Singapore Virtual Bank -lisenssi

Alibaba Groupin Ant Financial, kiinalainen verkkomaksutoimisto on sanoi hakemaan digitaalisen pankkilisenssin Singaporesta. Lisäksi Singaporen rahaviranomainen myöntää enintään viisi uutta digitaalisen pankin lisenssiä. Näihin kuuluvat myös pankkien ulkopuoliset pelaajat. Tämä valtuuttaa operaattorit tarjoamaan erilaisia ​​rahoituspalveluja ja ottamaan talletuksia yksityisasiakkailta, joilla on täysi digitaalisen pankin lisenssi. 

Lisäksi säännössä on pyydetty hakijoita toimittamaan hakemuksensa 31. joulukuuta mennessä, minkä jälkeen MAS odottaa ilmoittavansa menestyneistä hakijoista vuoden 2020 puolivälissä. 

Sen odotetaan myöntävän viisi virtuaalipankkilisenssiä, joista 2 on virtuaalipankkilisenssejä ja 3 virtuaalipankkilupia. Tämä antaa Fintech-yrityksille mahdollisuuden käyttää edistynyttä tekniikkaa ja data-analyysiä parempien pankkipalvelujen tarjoamiseksi suhteellisen alhaisin kustannuksin.

Shanghaisesta koettelemaan paikallisia salauksenvaihtoja

Shanghain virkamiehet ovat kaikki valmiita tarkastamaan paikallisia salauksenvaihtoja. Lisäksi Kiinan ryöstö sosiaalisen median alustalle Weibo, joka estää kaikkien Blockchain and Crypto Trading -sovellusta käyttävien viestien julkaisemisen, riittää oletettavaksi, että varmuus salauksen ympärillä Kiinassa ei ole lähellä ja kestää kauan.

Ei vain tällä kertoimien sekoituksella on toinen käänne siihen, toisessa tapauksessa Kiina aikoo palkita sotilaat kryptoissa. Blockchain-pohjaiset rahakkeet annetaan sotilaille, jotka saavat korkeampia pisteitä opettajilta heidän koulutusjaksonsa aikana. Lisäksi sotilaat voivat myös saada salauspalkintoja, kun he suorittavat tiettyjä tehtäviä tai menestyvät alallaan.

Kiina voi kansallistaa OTC-työpisteet

Viime aikoina haastatella Luke Martinin kanssa Primitive Crypto -yrityksen perustaja Dovey Wan mainitsi, että on erittäin todennäköistä, että lähitulevaisuudessa kaikki likviditeettikanavat, mukaan lukien OTC-pöydät ja pörssit, kansallistetaan. Hän sanoi,

“Lähitulevaisuudessa on mahdollista, että kaikki likviditeettikanavat, mukaan lukien OTC-toimistot ja pörssit, kansallistetaan. Ne (Kiinan hallitus) voivat vaikuttaa likviditeettiin ja dApps: ään. “

Lisäksi keskusteltiin digitaalisen Renminbin mahdollisista eduista. Tästä Wan kommentoi, että se “keskittää rahavoiman voimakkaasti takaisin PBoC: lle”. Hän mainitsi myös, että se auttaa hillitsemään Kiinan “varjo pankki-ongelmaa”, joka on 10 biljoonaa dollaria varoja. Itse asiassa, vaikka digitaalinen RMB aikoo korvata Kiinan fiatin, se poistaa perinteisen valuutan tarjoaman yksityisyyden ja kirjataan Kiinan keskitettyyn kirjanpitoon.

Vahvista sääntelyä ja valvontaa, pura salausvaluuttakauppa – PBOC Shanghain toimisto

Viimeaikaisessa kehityksessä Shanghain rahoitusvakauden yhteinen konferenssitoimisto ja Kiinan kansantasavallan keskuspankin Shanghain päämaja ovat asettaneet salakirjoituksen salakirjoitukselle. He seuraavat aktiivisesti virtuaalivaluutan liiketoimintaa lainkäyttöalueella. Kun se on löydetty, se hävitetään välittömästi ja estetään tapahtumasta aikaisin. Ilmoituksessa todetaan edelleen,

Kun se on löydetty, se hävitetään välittömästi ja estetään tapahtumasta aikaisin. Sijoittajien tulisi olla varovaisia ​​sekoittamatta blockchain-tekniikkaa virtuaalivaluuttaan. Virtuaalivaluutan liikkeeseenlaskun rahoituksessa ja kaupankäynnissä on useita riskejä, mukaan lukien väärä omaisuusriski, liiketoiminnan epäonnistumisriski, sijoituskeinotteluriski jne. Sijoittajien tulisi lisätä tietoisuutta riskien ehkäisemisestä ja olla varovaisia ​​huijaamisesta..

Lisäksi, jos sijoittajat löytävät erilaisia ​​virtuaalivaluuttaliiketoiminnan muotoja ja organisaatioita tai henkilöitä, he voivat ilmoittaa sääntelyviranomaisille. Kansalaiset, joita epäillään rikosten tekemisestä, voidaan lähettää yleiseen turvallisuuteen.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me