En begyndervejledning til Bitcoin

Har du undret dig over bitcoin? Er du nysgerrig efter at vide mere om Bitcoin? Denne Bitcoin begyndere guide er dit første skridt i at mestre bitcoin.

Begyndervejledning til Bitcoin:

Hvad er Bitcoin?

Bitcoin er et peer-to-peer online betalingssystem, der ikke involverer nogen central myndighed eller formidler for en transaktion at finde sted. Det bruger kryptografi til at verificere disse transaktioner gennem netværksnoder og registrerer dem derefter i en offentlig distribueret hovedbog kaldet blockchain. At være et open source-netværk er designet af bitcoin offentligt, som ingen ejer eller kontrollerer. Siden starten i 2008 er Bitcoin vokset til en teknologi, et brugerfællesskab, et investeringsmiddel og en valuta.

Hvorfor Bitcoin er vigtigt?

“Bitcoin er modstandens valuta …”

Finanskrisen i 2007-2008 startede med krisen på markedet for subprime-realkreditlån i USA. For at tiltrække nye kunder begyndte de amerikanske banker at udstede risikable lån, der til sidst blev en misligholdelse. Folks manglende evne til at betale pengene tilbage fik bankerne til at kollapse. Parallelt med dette brugte bankerne folks penge til at investere, og når investeringerne ikke betalte sig, mistede de finansielle institutioner penge og gik konkurs. Som svar på dette forsøgte den amerikanske regering at redde dem gennem skattepenge. Dette førte til kundetilfredshed i hele landet. Da den globale økonomi er sammenkoblet, udviklede dette sig til internationale bankkriser, der bragte verdensøkonomien i stå.

Ved at sætte deres tillid til en bank mistede folk deres penge. Som en modforanstaltning trykte regeringen flere penge, men der er ingen maksimal grænse for mængden af ​​penge, der kan udskrives, og det førte til et fald i pengernes værdi sammen med usikkerhed om faldet i penges værdi. Denne finansielle krise fik folk til at kræve en valuta, der ikke kontrolleres af en central myndighed.

Hvilken slags problemer Bitcoin løser?

Et valutalternativ kan kun trives, hvis ingen har lanceret det, og systemet ikke har noget centralt fejlpunkt. Dette er, hvad Satoshi Nakamoto lancerede i 2008, et peer-to-peer elektronisk kontantsystem. Bitcoin har fastsat det maksimale antal bitcoins, der kan være i omløb, og den hastighed, hvormed nye kan produceres, hvilket sikres ved hjælp af kodningen, der bruges i dets design. Dette gør det muligt for værdien af ​​hver bitcoin at være afhængig af udbud og efterspørgsel på markedet og fri for enhver statslig indgriben.

Med vores nuværende valuta er der en tredjepart involveret i verifikation og validering af en transaktion. Bitcoin eliminerede behovet for formidlere ved at gøre det muligt for brugerne at handle direkte med hinanden. Du har bare brug for en Bitcoin Wallet til at gemme dine bitcoins, der fungerer som en fysisk tegnebog i stedet for en bank. Kodningen, der bruges i designet af disse tegnebøger, gør dem synlige for alle, der ønsker at gennemgå den, der sikrer sikkerheden af ​​dine indskud. Desuden er bitcoin-netværksprocessen anonym, betalinger er virkelig hurtige, og når de først er sendt, er der ingen der får dem tilbage.

Den aktuelle status for Bitcoin

Da bitcoin først blev introduceret i 2009, var dens værdi $ 0 og senere $ 0,39. Over tid stimulerede de flade valutakriser og bankblokader interessen hos offentligheden. Sidste år, i midten af ​​juni, har værdien af ​​blockchain været $ 14,37 mia. Hvis førende var prisen på bitcoin. I slutningen af ​​juni måned steg prisen på bitcoin til omkring $ 300.

Den samlede værdi af bitcoin, der eksisterer, er på $ 10 mia. Det ville være korrekt at sige, i øjeblikket er værdien af ​​bitcoin-markedet meget mere værdifuld end endda Twitter, som er et af de største sociale mediefirmaer i verden.

Fordele og ulemper ved Bitcoin

“Med e-valuta baseret på kryptografisk bevis uden penge til at stole på en tredjeparts mellemmand, kan penge være sikre og transaktioner ubesværet.”

Det er kun syv år siden bitcoin blev introduceret, og det er stadig i sin tidlige udviklingsfase. Men der er mange funktioner i bitcoin, der bestemt er byens snak.

Fordele ved bitcoin

 • Ingen tredjeparter – Fraværet af formidler gør det til en billig mulighed. Fra en sælgers POV, når du har bitcoin-penge, har du dem, og købere kan ikke tage dem tilbage.
 • Frihed – Send dine penge hvor som helst i verden til enhver tid.
 • Digital identitet – Oprettelse af digitale identiteter er en af ​​de funktioner, der er meget elsket af bitcoin-entusiasterne. Dette gør det også lettere at tilmelde sig platforme og tjenester.
 • Ingen central kommando – Bitcoins ejes af ingen, og ingen enkelt virksomhed er ejer af det. Det betyder, at hverken regering eller banker kan forhindre dig i at modtage eller sende bitcoin-penge, hvor som helst i verden.
 • Pseudo anonymitet – Selvom bitcoin ikke giver dig fuldstændig anonymitet, er det ikke nødvendigt at oplyse din identitet i netværket.
 • Gennemsigtighed – Alle afsluttede transaktioner er tilgængelige for alle, men dine personlige oplysninger er skjult.
 • Styring & Sikkerhed – Brugere har kontrol, Sælgere kan ikke opkræve ekstra gebyrer, og bitcoin kan krypteres for at sikre sikkerhed.

Ulemper ved bitcoin

 • Risiko & Volatilitet – Begrænset antal mønter og stigende efterspørgsel gør den meget ustabil. Men det forventede, at volatiliteten over tid vil falde.
 • Manglende bevidsthed – Mange mennesker er stadig uvidende om, og en stor del af befolkningen har ikke en klar forståelse.
 • Høj risiko – Øget regulering, mangel på applikationer, begrænset skalering og manglende sikkerhed gør det til en højrisikovirksomhed.
 • Begrænset brugssager – Skønt Bitcoin giver innovative løsninger til hurtigere og lettere betalinger, men det har problemer, når det kommer til gennemførlighed. Et par fejl, der forhindrer dets acceptibilitet, er problemer med skalerbarhed og gebyrer.

Bitcoin er i begyndelsen og udvikler sig stadig. Det vil tage tid for bitcoin at nå sit fulde potentiale.

Sådan fungerer Bitcoin?

Bitcoins er virtuelle mønter, der er designet til at være selvstændige for deres værdi. For at gemme eller flytte dine penge har du ikke brug for banker. Disse bitcoins adfærdsmæssige karakter svarer til fysiske guldmønter. Dette betyder, at når du først har bitcoins, kan du gemme dem som værdi. For nylig har vi set bitcoin også bruges til betalingsformål, men brug af bitcoin som valuta er stadig underlagt afhjælpning af problemer med skalerbarhed med Bitcoin blockchain.

Bitcoins handles grundlæggende fra den specifikke bitcoin “tegnebog” for en person til en anden. Når vi taler om tegnebogen, er det en digital butik til dine bitcoins, som du kan bruge på din smartphone, computerdrev, tablet eller i skyen.

Nu kender du det grundlæggende i Bitcoin. I den næste artikel gennemgår vi tip og ressourcer, du har brug for til at mestre Bitcoin.

Er du klar til næste trin?

Fortæl os alle dine tvivl om bitcoin i kommentarer. 

 Følg os på

Twitter , Facebook , Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me