Bitcoin ETF ‘odota ja katso’ -tilassa, kun SEC saa paljon kritiikkiä sitä vastaan

mainos Phemex

Salausyhteisö odottaa innokkaasti ETF: n hyväksyntää, mutta monet ortodoksiset hyödyke- ja pörssiyhtiöt ovat ilmaisseet hyväksyvänsä ETF: n.

Securities Exchange Commission (SEC) pyysi 13. helmikuuta 2019 kauppiaiden kommentteja ehdotuksesta. Jotkut kauppiaat vahvistivat uskoaan digitaaliseen omaisuuteen, mutta suurin osa oli edelleen peloissaan sen hyödyllisyydestä ja ”sisäisestä arvosta”.

Yhdysvaltain kansalainen Dina ilmaisi aiesopimuksessaan, että: “Se on epävakaa, harvat ovat manipuloineet eikä sillä ole todellista käyttötapaa. Näen, että monet ihmiset loukkaantuvat sekä taloudellisesti että muulla tavalla hyväksymällä tämän ehdotuksen. Nöyrä mielestäni tämä ehdotus hylätään. “

Bitcoinin sisäisen arvon keskustelu

Bitcoin on peer-to-peer -maksujärjestelmä, joka rakentui Blockchainiin perustuvalle hajautetulle konsensusmekanismille. Lisäksi siihen liittyvän “tunnuksen” arvo on oletettavasti kytketty sen verkkoon ja sen kykyyn arvovarastona.

Jonkin sisällä useita argumentteja “sisäistä arvoa” vastaan ​​Sam Ahn Hana Trading USA Inc. -yhtiöstä huomautti, että koska Bitcoinin hash-arvo on arvokas vain, kun se toteutetaan Blockchainissa, “hash” -arvo ei luonnostaan ​​sisällä mitään arvoa. Siksi, koska Bitcoin-arvo on tietyn verkon hash-arvon yhdistelmällä, se ei ole taloudellinen omaisuus.

Kullan hinta ei ehkä oikeuta sen kiiltoa tulevaisuudessa, kuitenkin, se pysyy edelleen samalla tavalla. Myös Bitcoinin julkinen pääkirja on muuttumaton. Arvon validoinnin siirtäminen kaivostyöläisiltä on kuitenkin olennaista.

Joidenkin elinkeinonharjoittajien mukaan tämä ei yksin määrittele sisäistä arvoa ja verkon kapasiteetti voi muuttua ajan myötä, eikä sen pitäisi muuttaa kyseisen omaisuuden ominaispiirteitä.

Sarah pyysi julkista kirjettä SEC: lle: “Haluaisin valiokunnan hylkäävän ehdotetun ETP: n. Sillä ei ole arvoa rahoitustuotteena, puhumattakaan valuuttana. “

Manipulointi

Bitcoinin volatiliteettikeskustelu on vähentynyt ajan myötä. Kuitenkin manipuloinnin ja FUD-pilvet (pelko, epävarmuus ja epäily) ympäröivät sitä ikuisesti. Ensisijainen syy liittyä Bitcoiniin perustuu tällä hetkellä sen tuottoon eikä transaktiokykyyn.

Sen menestystä koskevaa optimismia ja uskoa vastustavat myös pessimismi ja argumentit sen tosielämän hyväksymistä vastaan.

Avinash Shenoy mainitsi tapauksia, joissa Bitcoin-hintoihin kohdistui ilmeistä manipulointia sen sääntelyn ulkopuolisen rakenteen vuoksi ja altis manipuloinnille suhteellisen alhaisen markkina-arvon vuoksi.

Monista Bitcoineihin sovelletuista manipulointitekniikoista yksi niistä sisältää:

Pump and Dump -järjestelmät, jotka on järjestetty viestisovellusten, kuten sähke, kautta, ovat

läsnä kaikkialla ja tehdä kryptovaluuttojen maailmanlaajuinen manipulointi käyttämällä molempia

Botsin koordinoitu käyttö ja uutisten leviämisen nopeus sosiaalisessa mediassa

mahdollista.

Positiiviset aiesopimukset 

Vaikka kirjeiden aihe oli kritiikki, myös ETF: n hyväksynnän puolesta oli myönteisiä aiesopimuksia.

Eräässä kirjeessä todettiin, että:

“SEC: n väite, joka ei ole vielä hyväksynyt ETF: ää manipuloinnin takia ja arvostaa pääasiassa sijoittajien suojaa, on ristiriitainen, koska ilman sijoitusrahastoa sijoittaja on altis ostamaan bitcoineja sääntelemättömissä pörsseissä ja menettämään sijoituksensa (bitcoins), VanEck tarjoaa jo vakuutusta mahdollisten tappioiden kattamiseksi, ja sellaisenaan sijoittaja osoittaa kiinnostusta sijoittaa ETF-rahastoon. “

Suuri kysymys: Bitcoin ETF milloin?

ETF: n hyväksyntä näyttää olevan jumissa ikuisesti. Pala uusia uutisia ETF: n ilmapiiristä julkaistaan ​​joka päivä. SEC: n lopullinen päätös on kuitenkin odotettavissa ikuisesti.

SEC tarkistaa varmasti nämä kirjeet ja ottaa ne huomioon päätöksessään. Lisäksi Bitcoinin kasvava suosio ja institutionaalinen tuki edellyttävät myös toimia maailman suurimman talouden sääntelyviranomaiselta.

SEC: n ETF-hyväksynnän “odota ja katso” -lähestymistapa voidaan laajentaa koskemaan myös kryptovaluutan “arvopaperistamista”..

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me