Bitmix.Biz anmeldelse: Et effektivt værktøj til anonymisering af Bitcoin-betalinger

Bitcoin kan være en sikker og hurtig måde at handle på, men det garanterer ikke fuldstændig anonymitet. En meget motiveret hacker kan let spore dine poster. 

Men takket være BitMix, en platform, der anonymiserer kryptobetalinger, kan du sende krypto stressfri, idet du ved, at alle dine betalinger er helt sikre. Det er et effektivt værktøj, der fungerer ved at kombinere hver transaktion med en række andre transaktioner. Blandingsprocessen tager normalt kun et par minutter.

De sidste mønter, som en bruger modtager tilbage, er helt nye og ikke sporbare. BitMix.biz er en betroet bitcoin-mixer, der hjælper dig med at give dine Bitcoin-transaktioner den sikkerhed og anonymitet, du leder efter. 

Hvorfor har du brug for BitMix.Biz?

For et par år siden blev bitcoin enormt populær på grund af sin anerkendte anonymitet, en faktor der tiltrak et væld af brugere. Imidlertid afkøledes hype, da brugerne lærte bitcoin og ins, og hvordan transaktioner udføres. Enkelt sagt er Bitcoin-anonymitet bare en myte. Alle kan komme ind i den offentligt tilgængelige hovedbog og spore enhver transaktion, de ønsker. 

BitMix.Biz giver din mønt den komplette anonymitet, du leder efter. Til at begynde med, når du først har deponeret dine Bitcoins til platformen, fungerer BitMix.Biz ved at knuse transaktionen i små dele, som derefter overføres i forskellige retninger. Derefter returnerer platformen mønterne i samme beløb som deponeret, men som helt nye mønter, der ikke kan spores. Her er nogle værdifulde specifikationer, som BitMix.Biz har til dig.

  • Fuldstændig anonymitet
  • Støtte til flere kryptokurver
  • En flersproget platform
  • Øjeblikkelig overførsel
  • Evne til at indstille brugerdefineret gebyr
  • Garantibevis
  • Støtte til randomiseret mulighed

Fuldstændig anonymitet 

Essensen ved at bruge en Bitcoin-mixer er at få privatlivets fred og anonymitet for din mønt, der spærrer dine penge for hackere og andre former for overvågning, der kan udsætte din mønt for uautoriserede personer. Platformen anmoder ikke om personlige legitimationsoplysninger som brugeres adresser og navne, mens de udfører transaktioner.

Interessant nok opretholder BitMix.Biz ikke nogen registrering eller logbøger for sine brugere, hvilket betyder, at platformen ikke har sporbare besøgsoplysninger. Derudover gemmer Bitcoin tumbleren alle transaktionsoplysninger i maksimalt 72 timer eller straks efter brugerens anmodning.

Understøttede kryptovalutaer

Hvis du spørger rundt, ved mange kryptoholdere, at blandingstjenester kun er begrænset til Bitcoins. Nå, BitMix.Biz har inkluderet flere andre kryptoer som Dash og Litecoin. Ifølge interne kilder er der planer om at inkludere flere mønter, der vil sikre, at enhver kryptoholder er indkvarteret.

Flersproget platform

BitMix kan tilgås fra næsten alle dele af verden. Ud over verdensomspændende tilgængelighed understøtter platformen også flere store sprog som engelsk, tysk, kinesisk, hollandsk, koreansk, portugisisk, russisk, indonesisk, polsk og hindi. 

Øjeblikkelig overførsel

For at en brugers digitale aktiver kan overføres til deres respektive adresser, er en hurtig bekræftelsesmeddelelse de eneste detaljer, som man skal indsende, og deres mønter overføres straks til deres adresse. Bemærk, at BitMix har let blandede mønter i deres reserve. 

Så når du klikker på bekræftelsesmeddelelsen, modtager du dine mønter med det samme, i fuldt beløb og selvfølgelig med fuldstændig anonymitet.

Garantibevis

BitMix er i gang med at gøre kryptotransaktioner helt anonyme og meget sikre. I betragtning af at alle indehavere af digitale aktiver ikke kan være teknisk kyndige, hvordan ville de vide, at deres transaktioner virkelig tager den rigtige retning?

Nå, BitMix har allerede fundet ud af en løsning. Når du sender dine mønter til platformen, modtager du straks en adresse eller simpelthen et sted, hvor dine Bitcoins vil blive sendt. Bekræftelsen er digitalt underskrevet af platformens server som et ægthedsmærke.

Indstilling af brugerdefineret gebyr

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan angribere kommer forbi den komplekse sikkerhed konfigureret af tegnebogindehavere og stjæler digitale aktiver? Nå, måske skal du være opmærksom på det. Ved hjælp af den offentlige finansbog, der opretholder alle kryptokurrency-transaktioner, kan angribere bruge analysatorer til at kende balancen hos en kryptoejer. 

Du kan vædde på, at når nogen har sådan en slags information, er det bare et spørgsmål om tid at stjæle fra dig. Men takket være BitMix.Biz kan du indstille det brugerdefinerede gebyr, der normalt ligger mellem 0,4% og 4%. Dette gør transaktionen ret vanskelig at spore.

Platformen understøtter randomiseret mulighed

Den randomiserede mulighed er blot et ekstra sikkerhedslag, som platformen har integreret for at sikre adgang til brugernes transaktioner er fuldt bevis. Funktionaliteten giver brugerne mulighed for at modtage 2 eller flere transaktioner for hver outputadresse.

Denne funktion gør det vanskeligt for enhver, der prøver at analysere blockchain, at spore en sådan transaktion. For at denne funktionalitet skal fungere, skal du opnå de minimale udbetalinger til din adresse som angivet nedenfor;

  • Bitcoin – 0.1BTC
  • Dash- 1.0 DASH
  • Litecoin- 1.0 LTC

Kode til låsning af tidligere mønter.

Platformen tager sikkerhed og transaktionsanonymitet med et sådant alvor, at de har initialiseret en kode, som kunderne får efter hver komplette transaktion. Denne kode sikrer, at BitMix ikke tildeler den samme mængde mønter i de efterfølgende transaktioner. Dette sikrer, at enhver hacker, der forsøger at analysere blockchain, aldrig vil kunne spore destinationen for sådanne transaktioner.

Hvordan gavner BitMix-partnerprogrammet dig?

BitMix har en spændende partnerprogram der udelukkende er designet til at belønne sine loyale kunder. Hvordan lyder det at blive betalt for hver afsluttet transaktion foretaget af alle dine inviterede brugere? 

Alt hvad du skal gøre er at dele dit henvisningslink til alle dine forbindelser enten på sociale netværksplatforme eller kolleger. For hvert BTC-mix, som de handler via platformen, får du betalt. Forestil dig nu, hvor meget du kan tjene, hvis 100 af dine forbindelser gennemføres via platformen. Du er nødt til at prøve det, programmet er en rigtig fangst.

Konklusion

Selvom den oprindelige årsag til, at der blev oprettet kryptokurver, var at omgå de monetære barrierer, der blev pålagt af regeringen eller centralbankerne, skal du have bemærket, at dette har vist sig at være en vanskeligere opgave end hvad man forestillede sig. 

Men med de Bitcoin-tjenester, der tilbydes af platforme som BitMix, er det muligt at nå det oprindelige formål med bitcoin, der er baseret på total anonymitet og sikkerhed. Sådanne tjenester vil tilskynde den globale økonomi til at opskalere hurtigere end nogen fiat-valuta muligvis kan opnå i årtier. Hvis du vil vide mere, kan du henvise til Ofte stillede spørgsmål

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me