Indien: Topkryptoledere, der råber højt ved ’10 års fængselsrapport’, tvivler på godkendelse af udkast til regning

reklame Phemex

Så den 7. juni 2019 offentliggjorde Bloombergquint-medierne en klik-agn-artikel ved at skjule mange hemmeligholdte fakta bag paywall om det kommende krypto-økosystem i Indien. Mens mange opfatter det som et stykke upartisk nyhed, råber kryptosamfundet bredt på den indiske regering og den mulige effekt, det medfører.

Clait-Bait artikel eller reel rapport?

Nikunj Ohri, forfatter til Bloombergquint-medier offentliggjorde en artikel, der berettiger “Eksklusivt: Indien foreslår 10-årigt fængsel til brug af kryptokurrency, kan indføre sin egen digitale valuta”, citerer udkastet til rapport, der angiveligt har titlen ‘Forbud mod kryptovaluta & Regulering af officiel digital valuta-regning, 2019 ”. Selvom sandheden bag denne rapport stadig er uklar, fordi det, der siges at være udkastet, stadig ikke officielt deles af regeringens embedsmænd – det er heller ikke offentliggjort endnu. Rapporten nævnte, at udvalget sendte et udkast til rapport til den indiske regering, der foreslår 10 års fængsel for dem, der beskæftiger sig med kryptokurvedrift, handel, besiddelse og så videre – det tilføjede også, at Indien vil lancere Digital Rupee, et muligt alternativ til kryptokurrency for indianere.

Så vidt Bloombergquints rapport vedrører, diskuterede mange analytikere / ledere af kryptoindustrien mulige scenarier, der kunne ske i Indien. Selvom Bloombergquint hidtil er en pålidelig kilde til kryptonyheder. Økonomiske tider havde offentliggjort et lignende rapport om brugen af ​​kryptokurrency inden for det land, der indtil nu ikke havde bekræftet af den indiske regering.

Desuden, som en respons til nylig indleveret ret til information (RTI) fra Varun Sethi, Indien-baserede blockchain-advokat om ‘foreslået forbud mod kryptovaluta’, Reserve Bank of India (RBI) siger, at den ikke har nogen viden om en sådan rapport. Det benægter åbent den rapport, der engang blev nævnt af Economic Times som ‘Forbud mod kryptovalutaer og regulering af lovforslag om officielle digitale valutaer 2019’,

Hvad synes kryptoledere om fængselsrapport?

Hvis vi tror på sådanne rapporter, er her udtalelser fra kryptoledere.

Ifølge Barry Silbert, grundlæggeren & Administrerende direktør for Digital Currency Group, Indiens 10-årige Crypto Jail-rapport, vil igen øge bitcoin-bevidstheden og interessen for landet. Han siger;

Indien er ikke rodet. Dette vil naturligvis have det modsatte af den ønskede effekt på bitcoin-bevidsthed og interesse i landet https://t.co/S7OehKgNS1

– Barry Silbert (@barrysilbert) 7. juni 2019

En anden leder, Anthony Pompliano, medstifter & Partner hos Morgan Creek Digital fulgte den samme tone og tilføjede sin tvivl om regningen for at komme forbi. Med det påpeger han, hvis det gør det, vil scenariet igen være vedtagelse.

Indien foreslår en 10-årig fængselsstraf for dem, der mine, besidder eller handler med kryptokurver.

Jeg tvivler stærkt på, at dette vil blive bestået, men hvis det gør det, vil det have den modsatte effekt og faktisk føre til adoption.

Folk kan ikke lide at få at vide, hvad de skal gøre med deres rigdom.

– Pomp? (@APompliano) 7. juni 2019

Mens mange indianere tvivler på Bloombergquint-rapporten, delte Bloomberg-forfatteren Nikunj Ohri screenshotet af udkastet til rapport, som læser;

Den, der direkte eller indirekte bryder, genererer, besidder, sælger, handler i, overfører, bortskaffer eller udsteder kryptokurrency eller en kombination deraf med det formål at bruge den til et af de formål, der er nævnt i, eller direkte eller indirekte bruger kryptokurrency til nogen af ​​de aktiviteter nævnt i afsnit 8, afsnit e), g) og / eller h), straffes med bøder, som det kan være foreskrevet af centralregeringen i det første skema eller med fængsel, der skal ikke være mindre end et år, men som kan strække sig op til ti år, eller begge dele.

 Når det er sagt, er det ikke noget, der overrasker kryptoentusiaster, der er bosiddende i Indien, mange indiske kryptoindflydende kaldte denne artikel som FUD for ikke at have nogen officiel kilde. Faktisk, mens du svarer på en brugers kommentar, grundlægger & Administrerende direktør for den indiske kryptokursudveksling WazirX, Nischal Shetty erklærer, at han meget tvivler på landets premierminister, og finansministeren vil fortsætte et sådant udkast til rapport. Med hans ord; NischalKilde: Twitter

Denne fængselsrapport gik ikke uden at blive set, da Indien er det næststørste land med hensyn til befolkning, og hvis det overholder positive regler, ville det muligvis være den bedste mulighed for at bringe Indien i spidsen for den nye kryptoindustri. Faktisk, Ran NeuNer, CNBC-kryptohandler delte også sin opfattelse og råbte dette system som ‘hvad en flok idioter’.

Dette er sådan [e-mail beskyttet] Dum. En af de største industrier, der kunne modtage den indiske økonomi, er teknologi og specifikt blockchain. Hvilken flok idioter!https://t.co/LMrVajqZ1i

– Ran NeuNer (@cryptomanran) 7. juni 2019

Derudover delte CZ, administrerende direktør for en af ​​Binance Crypto Exchange en ganske unik opfattelse og siger, at regningen vil skubbe vedtagelse af privatlivets mønt fremad.

Denne lovforslag i Indien vil virkelig skubbe vedtagelsen af ​​privatlivets mønt videre.

– CZ Binance (@cz_binance) 7. juni 2019

Håber forbliver den 23. juli

Indtil videre er mange rapporter kommet og gået, og som sådan er denne rapport kun et udkast og er endnu ikke vedtaget af den indiske regering. det er dog ganske overraskende at se, hvordan Bloombergquint modtog adgang til en sådan udkast til rapport, mens et sådant udkast i virkeligheden bliver det første, der bliver bestået af Govt, der har fuldstændig adgang. alligevel, rapporteret af news.bitcoin.com tidligere, i den sidste uge i næste måned, vil Højesteret i Indien færdiggøre kryptoaspektet & økosystem i Indien. Den 23. juli 2019 kan mange misforståelser dreje sig om kryptokurrency muligvis ryddet ud.

Coingape har spurgt topledere for indisk krypto & blockchain-industri om denne sag, hold dig opdateret om at vide, hvad der er skjult bag scenen for indisk blockchain & kryptoindustri vil Coingape snart dele indsigten & hemmelighederne i denne regningsrapport ifølge de bedste kryptoledere fra Indien i den kommende nyhedsdækning. 

Fremhævet billedkilde – Blavity

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me