Kina bringer bankkravsregulering til Blockchain, men det er ikke klar til at omfavne krypto

reklame Phemex

Kina har været kendt for sin egensindige holdning til kryptoer. Mens der var rygter om, at Kina vil vedtage krypto, da Kina vedtog den kryptografiske lov, er virkeligheden dog langt fra sand. På den anden side antyder Kinas blockchain-initiativer, at det bringer sikkerhed i bankkvalitet til blockchain og arbejder inderligt på at regulere blockchain. Her er et kig på Kinas forskellige blockchain-initiativer. 

Huangzhao frigiver First Government Blockchain

I en nylig udvikling har Kinas østlige by Hangzhou gjort det afsluttet opførelsen og testkørslen af ​​sin “Government Service Chain”, det første blockchain-drevne underliggende system for regeringsanliggender. Initiativet er blevet teknisk understøttet af det lokale blockchain-projekt Bytom. Systemet tilbyder førsteklasses sikkerhed med Bystacks en-mainchain + multi-sidekædearkitektur og har oprindeligt oprettet fire blockchain-noder.

Faktisk startede testkørslen i maj, og der er genereret mere end 3 millioner blokke i de sidste 6 måneder. De genererede blokke har drevet mange applikationsscenarier. 

Systemets konstruktion er også en indikator for, at der i fremtiden vil være uafhængige og kontrollerbare blockchains, der vil understøtte flere regeringsanliggender og blockchain-scenarier. 

Ma Qianli, administrerende direktør for Bytom’s Bytack sagde, 

I modsætning til POC (Proof of Concept) -produktet blev Government Service Chain frigivet efter seks måneders testkørsel og en masse forskningsarbejde, der vil gøre fremskridt med blockchain plus statslige servicemodeller og tjene folket med bedre e-forvaltningserfaring.

Beboere skal gennemgå identitetsgodkendelse for at drive forretning med myndighedsorganer. Fremadrettet synkroniseres identitetsoplysningerne også i regeringens servicekæde, så beboernes identitetsoplysninger kan have mere gyldighedsperiode og bredere anvendelsesområde. Desuden vil behovet for at gå frem og tilbage mellem overordnede afdelinger blive elimineret. I fremtiden, når flere afdelinger bliver en del af kæden, bliver det i stigende grad let at koordinere regeringsanliggender på tværs af afdelinger, byer og provinser. 

People’s Bank of China skal sætte industristandarder på tværs af den finansielle sektor

Yifei Fan, PBoC næstformand i det nationale tekniske udvalg fortalte for nylig, at banken sigter mod at forbedre implementeringen af ​​nye teknologier i den finansielle sektor. Interessant nok er blockchain også på listen. Nogle af disse inkluderer skytjenester og kunstig intelligens. 

”Den finansielle sektor mangler enten standarderne eller har brug for at opdatere de eksisterende standarder. De nuværende regler for finansielle tjenester er ikke klare og stærke nok til at styre udviklingen af ​​høj kvalitet i branchen. ” 

Han sagde, 

Interessant nok kommer erklæringen efter, at to andre industristandarder blev oprettet af regeringen. Én til registrering af alle nye blockchain-projekter og 11 fintech-produktkategorier til digitale betalinger. 

Alibaba’s Ant Financial Working Towards Singapore Virtual Bank License

Alibaba Groups Ant Financial, det kinesiske online betalingsfirma er sagde at ansøge om en digital banklicens i Singapore. Desuden vil Monetary Authority of Singapore udstede op til fem nye digitale banklicenser. Disse inkluderer yderligere ikke-bankaktører. Dette giver operatører tilladelse til at levere en række finansielle tjenester og tage indskud fra detailkunder med den fulde digitale banklicens. 

Desuden har reglen bedt ansøgerne om at indsende deres ansøgninger inden 31. december, hvorefter MAS forventer at annoncere succesrige ansøgere i midten af ​​2020. 

Det forventes at udstede fem virtuelle banklicenser inklusive 2 virtuelle banklicenser og 3 virtuelle banklicenser. Dette vil gøre det muligt for Fintech-virksomheder at vedtage avanceret teknologi og dataanalyse for at levere bedre banktjenester til en relativt lav pris.

Shanghai til at undersøge lokale krypto-udvekslinger

Shanghai-embedsmænd er klar til at inspicere lokale krypto-udvekslinger. Desuden er Kinas nedbrud på den sociale medieplatform Weibo, der forbyder offentliggørelse af indlæg ved hjælp af “Blockchain og Crypto Trading” på samme tid, nok til at antage, at sikkerheden omkring krypto i Kina ikke er nær og vil tage lang tid.

Ikke kun denne blanding af odds har endnu et twist til det, i et andet tilfælde planlægger Kina at belønne sine soldater i kryptoer. Blockchain-baserede tokens gives til soldater, der scorer høje karakterer fra lærere i deres træningsperiode. Desuden kan soldater også få kryptobelønninger, når de udfører bestemte opgaver eller udmærker sig inden for deres felt.

Kina kan nationalisere OTC-skriveborde

I en nylig interview med Luke Martin nævnte Dovey Wan, grundlæggeren af ​​Primitive Crypto, at det er meget sandsynligt, at alle likviditetskanaler inklusive OTC-skriveborde og børser i den nærmeste fremtid bliver nationaliseret. Hun sagde,

”Der er en mulighed i den meget nær fremtid, at alle likviditetskanaler inklusive OTC-skriveborde og børser skal nationaliseres. De (den kinesiske regering) kan påvirke likviditeten og dApps. ”

Desuden var der diskussioner om de mulige fordele ved en digital Renminbi. På dette kommenterede Wan at det “det vil centralisere den monetære magt tilbage til PBoC.” Hun nævnte også, at det vil hjælpe med at bremse Kinas “skyggebankproblem”, der beløber sig til 10 billioner dollars i aktiver. Faktisk, mens den digitale RMB har til hensigt at være en direkte erstatning for Kinas fiat, vil det fjerne det privatliv, der tilbydes af den traditionelle valuta, og vil blive registreret på Kinas centralbank.

Styr regulering og kontrol, klem ned kryptovalutahandel – PBOC Shanghai Office

I en nylig udvikling er Shanghai Financial Stability Joint Conference Office og Shanghai hovedkvarter for People’s Bank of China indstillet på at klemme ned på kryptohandel. De vil aktivt overvåge virtuelle valutas forretningsaktiviteter inden for jurisdiktionen. Når det først er opdaget, vil det bortskaffes med det samme, og det vil blive forhindret i at ske tidligt. I meddelelsen hedder det yderligere,

Når det først er opdaget, vil det bortskaffes med det samme, og det vil blive forhindret i at ske tidligt. Investorer bør være forsigtige med ikke at blande blockchain-teknologi med virtuel valuta. Der er flere risici i finansiering og handel med udstedelse af virtuel valuta, herunder falsk aktivrisiko, forretningssvigtrisiko, investeringsspekulationsrisiko osv. Investorer bør øge deres bevidsthed om risikoforebyggelse og pas på at blive narret.

Også, hvis investorer opdager forskellige former for forretningsaktiviteter og organisationer eller virtuelle valutaer, kan de rapportere til de regulerende myndigheder. Borgere, der mistænkes for at begå forbrydelser, kan sendes til den offentlige sikkerhed.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me