Top 3 Crypto-kampagner til april 2020

Den sidste måned har været en interessant tid for kryptovalutaverdenen. De fleste kryptokurrencymarkeder var vidne til et rekordstort nedbrud i midten af ​​marts, inden de inddrev de fleste af deres tab i april. 

Det samlede kryptokurrencymarked ser ud til at være i en stærk genopretningstilstand, og mange kryptokurver og kryptoprojekter har oplevet en dramatisk stigning i aktivitet takket være den lockdown, som de fleste lande oplever. I mellemtiden kæmper traditionelle markeder som aktieindekser og de fleste råvarer og valutaer stadig med at komme sig.

I lyset af den nuværende markedssituation er et stort antal kryptoprojekter begyndt at lancere kampagner for at give de hjemmehørende noget at se frem til og deltage i, hvor nogle af disse tilbyder seriøse priser til førende deltagere. 

Med dette i tankerne er her tre af de mest interessante kampagner, der i øjeblikket foregår lige nu.  

KuCoin x Newscrypto Cashback-program

Newscrypto er en blockchain-informationsplatform med et simpelt mål – hjælp alle, uanset midler eller erfaring med at forstå det grundlæggende i kryptovalutahandel.

For at opnå dette tilbyder Newscrypto en bred vifte af undervisningsmaterialer gennem Newscrypto-skolen, som giver lektioner om vigtige brancheemner, herunder kryptovaluta-grundlæggende, handelsbasics, mønter og strategier og mere. 

Platformbrugere kan også få adgang til en bred vifte af samfundsforudsigelser, diagrammer for populære kryptovalutaer, en liste over kommende luftdrops og flere mere avancerede værktøjer med deres præmieplaner. Premium-planer kan betales i sin egen native utility token Newscrypto Coin (NWC) og låser op for adgang til flere kraftfulde funktioner, herunder sentimentindikatorer, arbitrage og ydeevneværktøjer.

KuCoin, en populær kryptovalutaudveksling, kører i øjeblikket en kampagne for NWC-tokenholdere, kaldet Newscrypto Cashback-program. Børsen tilbyder 60% årlig interesse for brugere, der låser Newscrypto-mønter på platformen i en 90-dages periode. Brugere kan maksimalt låse op for 200.000 NWC (i øjeblikket værd ~ $ 5.565), og kampagnen lukkes for nye deltagere, når et fast loft er nået. 

Deltagelse i Newscrypto Cashback-programmet er så simpelt som at deponere NWC på din KuCoin-tegnebog og derefter trække det tilbage til LOCKNWC-adressen på platformen. 

StormGain-møntkonkurrence

StormGain, er en hastigt voksende handelsplatform for kryptovalutaderivater, der specialiserer sig i evige futures for kryptokurrency.

Ligesom de fleste cryptocurrency-futures-udvekslinger tillader StormGain sine brugere at handle på gearing – hvilket i det væsentlige giver dem mulighed for at multiplicere deres eksponering for markedsbevægelser og potentielt gøre små bevægelser til store gevinster (eller tab). StormGain adskiller sig dog fra konkurrencen ved at tilbyde en brancheførende 200x gearing til sin BTC / USDT-kontrakt og levere gratis signaler til at hjælpe brugerne med at træffe de rigtige handelsbeslutninger. 

StormGain kører også en af ​​de største kryptovalutahandelsturneringer nogensinde, men med et lille twist. I stedet for at kræve, at brugerne konkurrerer ved hjælp af rigtige penge, er StormGain-brugere nødt til at tage de 50.000 Tether (USDT) demo-penge, der er leveret på deres StormGain-demo-konto, og bruge dem til at vende det største overskud, de muligvis kan, inden slutdatoen for konkurrencen.

Som en del af StormGain-møntkonkurrence, de 500 brugere, der skaffer det højeste demo-handelsoverskud inden for konkurrenceperioden, deler en præmiepulje på 100.000 USDT, og den første trader vinder 5.824 USDT. 

Konkurrencen slutter den 9. april 2020, så der er ikke længe tilbage at konkurrere. 

Suterusu Validator Node Competition

Suterusu er et relativt nyt blockchain-projekt, der er designet til at tillade andre blockchains som Bitcoin, Litecoin eller praktisk talt andet at starte et andet lag, der beskytter privatlivets fred.. 

For at opnå dette bruger Suterusu en ændret version af zk-SNARKs brugt af Zcash, kendt som zk-ConSNARKs. Disse zk-ConSNARK’er muliggør tillidsfuldt privatliv og forbedret skalerbarhed, samtidig med at behovet for en betroet opsætning og de sikkerhedsmæssige bekymringer, som dette medfører. 

Takket være zk-ConSNARKs og Suterusu Virtual Machine (SuterVM), blokkæder af alle typer for at tilføje et ekstra lag af fortrolighed over deres grundlæggende funktioner – muliggør private betalinger på offentlige blockchains, private smarte kontrakter, anonym afstemning og mere, alt sammen uden behov for at ændre basislaget.

Suterusus kampagne er lidt forskellig fra de to foregående, vi nævnte, da det er en konkurrence mellem Suterusu validator node indehavere. Disse validatorer modtager en andel af Suterusu-blokbelønningen, men kan også deltage i Validator Node-konkurrencen for at vinde op til 2 millioner SUTER (ca. $ 1.760) pr. Dag indtil 23. april 2020. 

Interesserede deltagere kan registrer dig for at være en valideringsnode på konkurrencesiden for Validator Node. Hver dag vinder nummer 1-valideringsnoden med antallet af SUTER delegeret til dem 2M SUTER-prisen, som derefter deles med alle dens delegatorer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me