Emerging DeFi sigter mod at rydde op i decentraliseret finansiering ved at fokusere på vigtig infrastruktur

DeFi-branchen vokser med stormskridt, men er stadig tilbøjelig til individuelle mangler. Med lidt fokus på forsikring, revision og baggrundskontrol vil branchen stagnere. Emerge DeFi er her for at levere alle disse tjenester.

De aktuelle DeFi-fejl

De fleste decentrale finansieringsplatforme og tjenester ser ud til at falde for de samme faldgruber. At sammensætte arbejdende smart kontraktkode er den nemme del, men at beskytte brugere kræver en anden tilgang. Der er ikke nok fokus på forsikring, revision, baggrundskontrol eller launchpad-tjenester til nye tokens.

Opbygning af denne infrastruktur er afgørende for fortsat at fremme DeFi-bevægelsen. Hvis brugerne ikke kan drage fordel af forsikring, vil de fortsat miste penge til tyveri, hacks og smartkodeproblemer. I hele 2020 har der været for mange hændelser af denne art. Udviklere kan ikke forudse alle mulige resultater, men projekter har brug for en vis anvendelse af berørte brugere. Desværre er det ikke tilfældet i dag.   

Find den rigtige løsning

Emergi DeFi er et projekt, der fokuserer på den langsigtede bæredygtighed af decentraliseret finansiering snarere end personlig gevinst. Det er en altomfattende platform, der tjener flere formål, som alle har til formål at indvarsle den næste generation af Defi-løsninger. 

Token Launchpad og forfremmelse

Nye DeFi-projekter skaber ofte deres token – en tilgang, der ofte mangler koordination eller incitamenter. Emerge DeFi tilbyder en løsning til influencere, iværksættere og teams, der ønsker at lancere et token. Opbygning af et decentraliseret finansieringsmærke udgør mange vejspærringer, som alle kræver en specifik tilgang for at overvinde dem.

For token-salg-aspektet introducerer Emerge DeFi mange tilpasningsmuligheder. Uanset om man vil låse likviditet eller udføre KYC-verifikation, er det afgørende for enhver token-lancering at præsentere en aura af tillid. 

Tiltrækning af influencere er et kerneaspekt ved at gennemføre et vellykket tokensalg. Imidlertid er influencere ikke ivrige efter at beskæftige sig med anonyme hold. I DeFi-branchen offentliggør de fleste grupper af udviklere ikke deres identitet. Emerge DeFi kan udføre en baggrunds-KYC-kontrol for at afgøre, om det pågældende projekt er troværdigt. 

Forsikring & Revision er nødvendig

På grund af den gennemsigtige karakter af DeFi-smarte kontrakter er enhver i stand til at gennemgå koden. At forstå karakteren af ​​disse kontrakter ligger imidlertid over de fleste menneskers løngrad. Det er af denne grund, at projekter skal gennemgå koderevisioner, før de frigiver deres platform. Det sker dog ikke næsten nok som det burde. 

Det samme gælder for forsikring, et aspekt der næsten ikke eksisterer i DeFi-scenen. En af de få forsikringsudbydere – Cover Protocol – har for nylig lidt et hack. Et tydeligt tegn på, hvordan ting skal gøres anderledes og hurtigere end senere. Emerge DeFi tilbyder løsninger til forsikring og revision for at sikre, at fremtidige projekter ikke lider under disse tilbageslag. 

Forårsrengøring i decentraliseret økonomi

Da forårssæsonen er rundt om hjørnet, er tiden inde til at rydde op i “rodet” i decentraliseret finansiering i dag. Alt for mange ubeskyttede, ureviderede og uforsikrede projekter findes i dag, som alle kan koste brugerne penge. I betragtning af antallet af hacks og svindel, der finder sted i denne branche, mister Defi legitimitet i en alarmerende hastighed. 

At have en komplet løsning er et vigtigt første skridt. Blockchain-teknologien giver mulighed for innovative ideer og koncepter, men den kan ikke vokse uden den korrekte infrastruktur og de rette værktøjer. Der er meget mere i denne branche end markedsføring, salg, PR og salg tokens. Uden den nødvendige tekniske infrastruktur til revision og forsikring vil decentraliseret finansiering aldrig få bredere vedtagelse. 

Hvis decentraliseret finansiering vil blive taget alvorligt, skal den give den samme grad af tryghed og sikkerhed som traditionel finansiering. I dag er branchen ikke i stand til at gøre det endnu. Løsninger som Emerge DeFi kan ændre fortællingen, men har stadig alt at bevise. 

Konklusion

I dag fokuserer decentraliseret finansiering primært på afkastopdræt og spekulation. En anden tilgang er nødvendig for at gå til det næste niveau og udgøre en trussel mod centraliseret finansiering. Fokus på sikkerhed, ansvarlighed, auditabilitet og forsikring er nødvendigt for at nå det næste niveau. Indtil disse byggesten og infrastruktur er på plads, har DeFi ringe eller ingen almindelig appel. 

Løsninger som Emerge DeFi fremhæver behovet for langsigtet tænkning snarere end at fokusere på kortsigtede løsninger og overskud. Legitimering af decentraliseret finansiering vil kræve meget tid og kræfter. Kryptovalutaindustrien vinder først nu anerkendelse efter næsten et årti med læring. Fællesskaber og hold har brug for at bruge disse lektioner til at fremskynde vedtagelsen af ​​DeFi. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me