Ovatko Bitcoin-karhut takaisin Maulingille?

BTC USD on nyt trendiltään voimakkaassa laskussa, ja laskusuhdanteita on syyskuussa, lokakuussa ja marraskuussa 2019. Vallitseva hinta on noin 7350 dollaria BTC-yksikköä kohti, huomattavasti alhaisempi kuin 50 päivän liukuva keskiarvo 8331,03 dollaria ja 200 päivän liukuva keskiarvo 9416,32 dollaria. Nykyisten teknisten indikaattoreiden perusteella BTC USD -parin kääntöpisteet osoittavat seuraavat tasot: kääntöpiste 7903,55 dollaria, ensimmäinen vastustaso (R1) 9246,96 dollaria ja toinen vastustaso (R2) 10 922,16 dollaria. Ensimmäinen tukitaso (S1) on 6228,35 dollaria ja toinen tukitaso (S2) 4884,94 dollaria.

Lähde: StockCharts BTC USD Bollinger -nauhat

Bollingerin nauhat (20,2) ovat tärkeä tekninen indikaattori myös kryptovaluuttakaupassa. Nämä taajuudet kaappaavat tyypillisesti noin 90% digitaalisen valuutan hintatoiminnasta, ja kun hintakehitys kaistan yläpuolella, se osoittaa, että Bitcoin on yliostettu. Tämä on vahva merkki siitä, että korjaus tapahtuu, ja myyntitoiminta on todennäköistä. Kun Bitcoinin hinnat ovat bändin yläpuolella, on hyvä myydä kryptovaluutta. Nykyisten Bollingerin nauhojen mediaanihinta on 7722,10 dollaria, kun taas vallitseva hinta on noin 7 350 dollaria yksikköä kohti. Bollingerin nauhojen yläpää on noin 8752,36 dollaria, ja alemman kaistan hinta on 6 691,83 dollaria..

Vaikuttaa epätodennäköiseltä, että BTC USD nousee kohti 200 päivän MA: taan, koska vallitsevan hinnan ja lyhyen ja pitkän aikavälin liukuvien keskiarvojen välillä on nyt merkittäviä eroja. BTC USD: n hinnassa ei ole tapahtunut sivusuuntaista konsolidointia, jossa kauppiaat todennäköisesti näkevät Bollingerin nauhat sulkeutumassa noin Bitcoinin hintaan. Voimme odottaa hintatason tapahtuvan, kun Bollingerin nauhat kiristyvät BTC USD: n hinnan ympärillä – toistaiseksi tuskin tapahtuu, ja se todistettiin viimeksi lokakuun puolivälissä, kun Bitcoin konsolidoitui 8300 dollarin rajan ympärille. Siinä vaiheessa näimme dramaattisen purkamisen kohti 9 416 dollaria viikkojen aikana, ennen kuin ylimääräinen konsolidointi tapahtui ja hinta putosi 7000 dollariin marraskuun lopulla.

Miksi Bitcoin Trending Bearish on?

Kryptovaluutta-areenan nielemä laskusuuntainen vauhti on tapahtunut 26. kesäkuuta 2019 lähtien, jolloin Bitcoin nousi korkeimmalle tasolle, noin 12 800 dollariin BTC-yksikköä kohden. Siitä lähtien maailman ranking-salausvaluutta on laskenut tasaisesti ja johdonmukaisesti nykyiseen tasoonsa, joka on noin 7350 dollaria yksikköä kohti. BTC USD aloitti kuitenkin vuoden 2019 näyttämättömällä tavalla, 3761 dollarilla yksikköä kohden. Jos käytämme joulukuun alussa vallitsevaa hintaa mittapuuna, tämä digitaalinen valuutta on tuottanut 100% tuottoa edellisvuodesta. Tämä ei selvästikään ole Bitcoinin näyttävää suorituskykyä huolimatta useista vetäytymisistä Q3 ja Q4, 2019. Tekniset indikaattorit ovat trendiltään laskevia, ja useimmat analyytikot pitävät Bitcoinia myyntitai neutraalina..

Jotkut analyytikot huomauttavat joulukuun olevan erityisen merkittävä kuukausi Bitcoinille. Palautetaan mieleen, että joulukuussa 2018 Bitcoin nousi pohjaan, kun hinta nousi 3166 dollariin yksikköä kohden. Jos palataan takaisin joulukuussa 2017, Bitcoin ylitti 20 000 dollaria yksikköä kohti. Suuri kysymys on, mitä tapahtuu koko joulukuun 2019 aikana? Jo todisteet ovat trendiltään laskussa hintojen liikkuessa huomattavasti matalammiksi. Tosiasia on, että elinkeinonharjoittajat ovat menettämässä BTC USD: tä peräkkäisten viikkojen tappioiden ja hylkäysten jälkeen useilla keskeisillä vastustasoilla. Ne, jotka uskovat, että Bitcoin on menettänyt korkeuden, ovat varmasti perusteltuja heidän mielipiteissään, ja RSI (Relative Strength Index) tukee laskusuuntausta.

Jotkut keinottelijat uskovat, että Bitcoinin dramaattiset laskut johtuvat vähäisessä määrin Kiinan pyrkimyksistä torjua kryptovaluutta. Digitaalinen valuutta menetti 3000 dollaria hieman yli kuukaudessa lokakuusta marraskuuhun 2019. Kiinan hallitus on taipuvainen rajoittamaan salausvaluutan kanssa työskentelevien yritysten toimintaa. Tämä merkitsee dramaattista muutosta pääministerin halusta helpottaa blockchain-tekniikan käyttöönottoa. Kiinan keskuspankki (PBOC) on ottanut kovan linjan kryptovaluutanvaihtoon, ja tämä on lähettänyt markkinat lepatukseen. Tällä uudella Bitcoinin hyökkäyksellä, jota kutsutaan nimellä “China Crackdown”, on voimakas laskusuuntainen vaikutus digitaalivaluuttaan. Onneksi Bitcoinille ei ole vieras whipsaw-toiminta finanssimarkkinoilla. Se nousee ja putoaa hylkäämisen myötä, ja tämä on sopusoinnussa maailman ranking-kriittisen valuutan kurssin kanssa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me