Massan käyttöönotto Bitcoin | Tässä ovat verkkosivustot, jotka hyväksyvät BTC: n maksettavaksi

Bitcoin on yleisimmin käytetty kryptovaluutta, koska monet verkkosivustot ja yritykset hyväksyvät sen maksuna palveluistaan ​​ja tuotteistaan. Tässä on luettelo sivustoista, joiden avulla käyttäjät voivat maksaa BTC: llä.

Ylivarasto

Ylivarasto on suosittu tuhansien tuotteiden jälleenmyyjä monille suunnittelumerkkeille ja kodintuotteille. Sivusto oli ensimmäisten vähittäiskauppiaiden joukossa, joka lisäsi tukea Bitcoinille vuoden 2014 alussa. Käyttäjät voivat ostaa mitä tahansa vaatteista, kodinsisustuksesta, elektroniikasta ja lisävarusteista Bitcoinilla.

Newegg

Newegg on jättiläinen tietokonelaitteiden jälleenmyyjä, jonka vuotuinen liikevaihto on 2,7 miljardia dollaria. Yhtiö integroi Bitcoin-maksut vuonna 2014, jolloin asiakkaat voivat ostaa tietokoneita, kannettavia tietokoneita, näytönohjaimia, emolevyjä ja muita komponentteja BTC: n avulla. Vain Newegg-asiakkaat Yhdysvalloista pystyvät maksamaan tällä hetkellä Bitcoinilla.

eGifter

eGifter on paras lahjakorttisivusto, joka on antanut asiakkaiden ostaa lahjakortteja verkossa Bitcoinin kautta jo useita vuosia. Käyttäjät voivat ostaa satoja lahjakortteja parhaimmilta tuotemerkeiltä, ​​kuten Adidas, Nike, Domino’s Pizza ja jopa Walmart.

Shopify-kaupat

Shopify on verkkokaupan ohjelmisto, jota käyttää yli 500 000 verkkokauppaa. Vaikka Shopify ei tue itse Bitcoinia, se antaa verkkokaupoilleen mahdollisuuden integroida Bitcoin-maksut BitPayn kautta. Heidän verkkosivustonsa mukaan tuhannet Shopify-kauppiaat tukevat jo BTC: tä heidän tavaroidensa ja palvelujensa ostamisessa.

Microsoft

Microsoft on yksi maailman jättiläisistä, ja yritys lisäsi Bitcoin-tuen vuoden 2014 alussa, kun BTC kävi kauppaa noin 300 dollaria.

Asiakkaat voivat käyttää BTC: tä maksamaan elokuvista, peleistä ja sovelluksista, jotka ovat saatavilla Windows- ja Xbox-kaupoissa.

WholeFoods

WholeFoods on Amazonin omistama yritys, ja vaikka sen emoyhtiö ei ole vielä ottanut käyttöön Bitcoin-maksuja, elintarviketuotteiden jälleenmyyjä ilmoitti mahdollistaneensa BTC-ostot yhteistyössä Flexa-maksuportin kanssa.

AT&T

Televiestintä yhtiö äskettäin lisännyt Bitcoin-maksut vaihtoehtona puhelinlaskuilleen. AT&T totesi, että tämän toteutuksen tarkoituksena oli tarjota asiakkaille “kyky maksaa haluamallaan menetelmällä”. BTC-maksuja helpottaa BitPay-maksuprosessori.

ExpressVPN

ExpressVPN on vakiintunut virtuaalisen yksityisen verkon tarjoaja, jonka avulla asiakkaat voivat käyttää Internetiä turvallisesti ja nimettömästi maksamalla tilauksia Bitcoinilla.

PureVPN

PureVPN on toinen VPN-palvelu, joka tukee bitcoin-maksuja tietoturvasuunnitelmiinsa.

Wikipedia

Suosituin online-tietosanakirja, Wikipedia on auttanut ihmisiä vuodesta 2014 lähtien tekemään lahjoituksia sivustolleen bitcoineilla.

WikiLeaks

Wikileaks on maailmanlaajuinen voittoa tavoittelematon sivusto, joka sallii arkaluonteisten tietojen nimettömän julkaisemisen, joita ei yleensä paljasteta yleisölle. Koska PayPal ja kaikki suuret luottokorttiyhtiöt estivät käyttäjiä lahjoittamasta Wikileaksille, sivusto kääntyi kryptovaluuttojen suhteen.

WikiLeaks alkoi hyväksyä lahjoituksia Bitcoinissa vuodesta 2010, jolloin Bitcoin oli alle dollarin.

4Chan

4chan on tuntematon kuvatauluyhteisö, joka ilmestyi jo vuonna 2003, ja tällä hetkellä sillä on yli 22 miljoonaa sivukatselua kuukaudessa, mikä tekee siitä yhden käytetyimmistä sivustoista maailmassa. Vaikka käyttäjät voivat rekisteröityä ilmaiseksi, on olemassa “Pass” -ominaisuus, joka on kuin premium-jäsenyys. Passin voi hankkia vain Bitcoinilla, Bitcoin Cashilla, Ethereumilla ja Litecoinilla.

Namecheap

Namecheap on verkkotunnuksen rekisteröinti- ja web-palveluntarjoaja, jolla on yli 10 miljoonaa verkkotunnusta hallinnassa. Vuonna 2013 yritys integroi Bitcoin-tuen, jotta asiakkaat voivat ostaa verkkotunnuksia kolikon kanssa.

CheapAir.com

CheapAir.com on online-matkatoimisto Yhdysvalloista, joka on toiminut 1980-luvulta lähtien. Yritys otti Bitcoin-maksut käyttöön vuodesta 2013, jolloin asiakkaat voivat käyttää kolikkoa lento- ja hotellivarausten maksamiseen. Vuonna 2018 heidän oli keskeytettävä BTC-vaihtoehto, koska Coinbase lopetti palvelunsa kauppiaille, mutta siirtyi pian toiseen maksuprosessoriin.

Travala

Travala on sivusto, jonka avulla voit varata hotelleja ja majoitusta ympäri maailmaa yli 500 000 hotellista. Bitcoinin lisäksi matkustajat voivat maksaa varauksistaan ​​myös XRP, BNB, TUSD ja monilla muilla digitaalisilla kolikoilla.

Travelbybit

Toinen online-matkanvaraussivusto, joka hyväksyy BTC: n, on Travelbybit. Täällä käyttäjät voivat varata hotelleja ja lentoja käyttämällä Bitcoinia, Binance Coinia (BNB), Litecoinia (LTC) ja Tetheriä (USDT). Sivusto tarjoaa myös 10%: n palkkion Bitcoinissa niille, jotka varaavat palveluitaan.

Greitai

Greitai on hakualusta lennoille, hotelleille ja autonvuokrauksille. Sinulla on myös mahdollisuus varata käyttämällä Bitcoinia ja 20 muuta kolikkoa.

Destinia.com

Destinia.com on espanjalainen matkatoimisto, joka hyväksyy myös bitcoin-maksut integroimalla sen BitPay-palveluun. Käyttäjät voivat varata yli 190 000 hotellista ympäri maailmaa. Useat matkustajat ovat kuitenkin huomanneet, että kaikkia lentoja ei voida maksaa Bitcoinilla, eikä ole luetteloa lennoista tai lentoyhtiöistä, joille he voisivat käsitellä Bitcoin-maksuja.

airBaltic

Latvian lentoyhtiö airBaltic oli ensimmäisten kaltaisten yritysten joukossa, joka otti bitcoinit käyttöön maksuna. Flyerit voivat varata lentoja BTC: llä 60 kohteeseen Euroopassa, Lähi-idässä ja Venäjällä.

Neitsyt galaktinen

Ihmiset eivät voi vain maksaa maapallon lennoista BTC: llä, mutta he voivat myös varata lennon avaruuteen. Neitsyt galaktinen on avaruusyritys, jonka nettovarallisuus on 7 miljardia dollaria ja joka lisäsi marraskuussa 2013 Bitcoinin maksuvaihtoehtona.

Playboy

PlayBoy on ollut toiminnassa vuodesta 1953, joten se on yksi aikuisten viihdealan vanhimmista yrityksistä. Kuten useimmat lehdet, yhtiö päätti siirtää sisällönsä verkkoon.

Yhtiö ilmoitti maaliskuussa 2018 hyväksyvänsä salausmaksut PlayBoy TV -palvelunsa premium-ominaisuuksista.

PornHub

PornHub on suosittu aikuisten viihteen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa premium-tilauksia, mutta monet käyttäjät välttivät perinteisten pankkitapojen käyttöä, koska se pysyi tapahtumahistoriaansa.

Tämän vuoksi yritys integroi alun perin maksut Vergen kryptovaluuttaan, mutta myöhemmin se hyväksyi Bitcoinin, Ethereumin ja Litecoinin liittymiinsä.

Johtopäätös

Tämä on ollut luettelo joistakin verkkosivustoista, jotka hyväksyvät BTC: n maksuksi. Tietenkin on satoja muita online-alustoja, jotka tukevat Bitcoin-maksuja ja jotka voit tarkistaa.

Esillä oleva kuva: trendcapitol.com/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me