Binance Coin Price Prediction 2019: Mitä on varastossa Binancen BNB-kolikolle?

Binanssirahan hintaennuste

Yksi merkittävimmistä kolikoista, jotka erottautuivat vuonna 2019, oli ehdottomasti Binance-kolikko (BNB). Tämänpäiväisessä artikkelissa keskustelemme Binance Coinin hintaennusteesta vuodelle 2019.

Mikä on Binance-kolikko?

Binance Coin (BNB) on suositun salausvaihdon Binance natiivi tunnus. Binance Coin lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2017 ERC20-tunnuksena. Huhtikuussa BNB-kolikko siirrettiin omaan Binance-lohkoketjuunsa.

Kolikko on suunniteltu helpottamaan tiettyjä toimintoja Binance-alustalla ja Binance-ketjussa. Aluksi kolikko sai kauppiailta huomiota, koska kolikolla maksaminen vähentää kauppamaksuja.

BNB: n hinta nousi korkeimmalle maksimihinnalleen 39,30 kolikkoa kohden 22. kesäkuuta 2019, mikä tuotti 466 prosentin voittoa viimeisten kolmen kuukauden aikana.

Lähde: lompakon sijoittaja Tällä hetkellä Binance Coin (BNB) käy kauppaa 24,92 dollaria markkina-arvolla 4 497 868 164 USD, ja tällä hetkellä markkinoilla on 155 536 713 BNB. Ympärivuorokautinen hintaliikkeen taulukko osoittaa, että 235703117 dollaria vaihdetaan. Kolikko on tällä hetkellä kuudes salaus markkina-arvon mukaan.

Binance Coin (BNB) -hinnoitteluanalyysi

Volyymit kasvavat, ja BNB / USD-pari on edelleen nousussa. Tällä hetkellä kaupankäynnin arvo on asetettu yli 30 dollariin.

Jos hintojen pitäisi laskea, markkinat todennäköisesti laskevat edelliselle tasolle 28, 26 ja 24 dollaria.

Kolikon ollessa jatkuvasti liikkeellä 30 dollarin ympärillä, 11. heinäkuuta, kolikko alkoi laskea kohti 20 dollarin tasoa. BNB: n kaupankäynnin kohteena on tällä hetkellä 24,92 dollaria ja tappio -1,40% 24 tunnin aikana.

Keskipitkän aikavälin näkökulmasta BNB / USD-pari käy läpi laskusuuntauksen, joka on trendillä korkeammilla ja korkeimmilla matalilla. Äskettäistä hintojen laskua ei ole vielä pidettävä laskusuuntaisena, ja monet asiantuntijat ennustavat nousua pian.

Lähde: Tronweekly

Jos BNB: n hintaa toistaiseksi tukeneet härät tuovat hinnat takaisin kriittiselle vastustasolle, markkinat nousevat jälleen nousuun.

Mikä on merkittävää BNB: ssä, on se, että laskusuunta vaikuttaa siihen vähemmän kuin muut kryptovaluutat. Binance Coinin monet käyttötapaukset huippupörssissä auttavat myös sen hinta-arvoa. On havaittu, että salaus onnistuu näkemään kasvun myös markkinoiden laskun aikana.

Kehityksen kannalta Binance-ketjun mainnet toimii pääpalveluna Binance DEX: n päällä. Binance Coinin lohkoketjulla on dPoS-yksimielisyys 11 solmusta, jotta varmistetaan hajauttaminen pBFT: n kautta, samanlainen kuin NEO.

Binance ilmoitti myös, että sillä on suunnitelmia integroida BNB Trust Walletiin ensimmäisenä mobiililaitteena.

Markkinaennusteet kolikoiden hinnan ennustamiselle

BNB: tä pidetään yhtenä kolikoista, joilla on eniten kasvupotentiaalia tulevaisuudessa. Alla on lueteltu joitain tärkeimpiä Binance Coin -hintaennusteita vuodelle 2019 salauksen ennustajilta.

Digitaalinen kolikon hinta

Digitaalinen kolikon hinta on julkaissut ennusteensa jokaiselle vuodelle 2019. Sivusto ennusti, että vuoden 2019 loppuun mennessä Binance Coinin hinta on 22,86 dollaria, joka ei ole kaukana nykyisestä arvostaan.

Kolikkofani

Kolikkotuuletin on tehnyt erittäin optimistisen Binance Coin -ennusteen, jossa kolikko saattaa osua 109 dollariin vuoden 2019 loppuun mennessä ja vuoden 2020 loppuun mennessä se saavuttaa 390,815 dollaria..

Salausmaa

Salausmaa verkkosivustolla on vähemmän optimistinen ennuste, jonka mukaan BNB saattaa laskea seuraavina kuukausina ja saattaa heikentyä 6,4202 dollariin.

Kolikkokytkin

Kolikkokytkin esitti artikkelissaan erittäin konservatiivisen ennusteen, ennustamalla kolikon nousevan 25 dollariin vuoden loppuun mennessä. He tekivät myös ennusteensa seuraavalle vuodelle toteamalla, että “Binance-kolikon odotetaan saavuttavan 49,85 dollaria vuoden 2020 loppuun mennessä.”

Lompakko-sijoittaja

Lomake Lompakko-sijoittajaBinance Coinin hintakaavio on saavuttanut kaikkien aikojen ennätyksensä vuodelle 2019. Sivusto ilmoitti, että vaikka laskusuhdanneita onkin, BNB todennäköisesti ylläpitää nousutrendinsä tulevaisuudessa.

Salaussivusto teki Binance-kolikon hintaennusteen 41,91 dollaria vuoden loppuun mennessä.

Kaupankäynnin eläimet

Kaupankäynti petoja julkaisi myös kuukausittaiset Binance Coin -hintaennusteet, joiden mukaan BNB saattaa pudota 12,33 dollariin vuoden 2019 loppuun mennessä, melkein sen nykyinen arvo.

Vaikka BNB: n heinäkuussa 2019 ennustetut kolikot ovat ylittäneet lähes 200%, niiden pitkän aikavälin ennusteiden mukaan kolikon kasvu jatkuu seuraavina vuosina.

“Binance Coin -hinnan ennustetaan nousevan 26,64 dollariin joulukuun 2019 alkuun mennessä. Odotetun enimmäishinnan on 33,91 dollaria, vähimmäishinnan 23,06 dollaria. Binance Coinin hintaennuste kuukauden lopulle on 27,13 dollaria. “

Kolikon ennustaja

Kolikon ennustaja on tehnyt Binance Coin -ennusteita lyhyille 7 päivän, 4 viikon ja 3 kuukauden jaksoille.

Nämä ovat numero, jonka he antoivat edellä mainituille aikatauluille:

  • 7 päivää: 38,11 dollaria
  • 4 viikkoa: 45,82 dollaria
  • 3 kuukautta: 60,26 dollaria

SalausNewz

“Binance Coin on ollut yksi vakaimmista valuutoista, joihin markkinoiden vaihtelut eivät vaikuta, ja se on antanut hyvät tuotot tänä vuonna kaikille sijoittajille. Mutta parasta on vielä tulossa. BNB voi käydä kauppaa noin 50-100 dollaria tämän vuoden loppuun mennessä. “- ennustettiin Salaus Newz.

U.Tänään

U.Tänään ei ota huomioon, että kolikko saattaa pudota, niin kuinka optimistisia he ovat ennusteessaan. Heidän Binance Coin -hinnoittelunsa on yksi positiivisimmista kaikista, ennustamalla BNB: n lyövän huikeat 1354,66 dollaria kolikkoa kohti ensi vuonna.

Johtopäätös

Salausmarkkinoiden ennustaminen on mahdotonta, on olemassa useita tekijöitä, menneitä trendejä ja indikaattoreita, jotka voivat auttaa kauppiaita ennakoimaan seuraavaa laskua tai nousua.

Laaditusta luettelostamme Binance Coinin hintaennusteista eri ennustepisteistä voimme havaita, että Binancen alkuperäisellä salauksella on enimmäkseen positiiviset näkymät vuodelle 2019 ja seuraaville 2-5 vuodelle.

Vaikka asiat näyttävät nyt olevan kunnossa, kun Binance on huippupörssi, joka laajenee jatkuvasti ja tuo uutta kehitystä, BNB hyötyy varmasti suuresta käyttäjäkunnasta, koska sillä on monia käyttötapauksia ja etuja.

Esitelty kuva: Cryptoline News

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me