Kaikkien aikojen huonoimmat Bitcoin-vedot

On aika laskea kaikkien aikojen suurimmat Bitcoin-vedonlyönnit. Soitamme heille vetoja ennusteiden sijasta, koska olkaamme rehellisiä, kaikki Bitcoin-harrastajat, jotka lukevat viimeisimmät ennusteotsikot, luultavasti sijoittavat rahaa markkinoiden vedonlyöntiin siitä, että se nousee tai laskee ja on heille kannattava pyrkimys. Se ei ole vain Bitcoinille tarkoitettu idea. Kysy sijoittajalta, jonka rahan menettäminen millä tahansa markkinoilla on houkutus kertoa, että sijoittaminen voi myös olla uhkapeliä.

Sukelletaan syvemmälle näihin ennusteisiin, jotka ovat menneet pieleen?

Suurin Bitcoin-hintapanos epäonnistui

Ensisijaisen paikan täytyy mennä itse McAfee-virustorjuntaohjelmiston perustajalle, John McAfee. Takaisin Heinäkuussa 2017 juuri ennen tekniikan historian suurinta Bitcoin-hintakuplaa hinta nousi, McAfee tweeted surullisen että jos hinta ei noussut 500 000 dollariin vuoden 2020 loppuun mennessä, hän söisi omansa … sanotaanko liite? Hän teki alun perin ennusteen, kun bitcoinin hinta oli reilusti alle 5000 dollaria. Vaikka nykyinen hinta on yli 7000 dollaria Yhdysvalloissa, kertoimet ovat McAfee parempi valmistautua maukkaaseen ateriaan. Se, että hän sanoi sen olevan typerää. Se, että hän kaksinkertaisti tarjouksensa sanomalla tekevänsä sen kansallisessa televisiossa, on vain hullua.

Fundstratin perustaja ennustaa 25 000 dollaria

Thomas Lee on Fundstratin perustaja, sijoituspalveluyritys, jolla on hallussaan 5,1 biljoonaa dollaria varoja. Hän ennusti kerran 25 000 dollarin bitcoin-hinnan vuoden 2018 loppuun mennessä. Sen sijaan, että nouseva markkinatunnelma ottaisi hinnan ja lähettäisi hinnan kuuhun, Karhut voittivat ja hinta laski 3700 dollariin, kun taas Bitcoin-harrastajat ovat ehdottomasti onnellisia siitä, että Lee on edelleen Nouseva tekniikka, on turvallista sanoa, että hänen tuotantonsa oli kaukana. Luojan kiitos, että hän ei lyönyt vetoa mistään salaustuotteista kryptovaluutta-urheiluvedonlyönnin kautta.

Bitcoin menee nollaan

Joe Davis on Vanguardin, joka on yksi maailman tunnetuimmista sijoituspalveluyrityksistä, pääekonomisti. Se on yritys, joka hoitaa monia sijoitusalan parhaista indeksirahastoista. Hän sanoi kerran, että Bitcoinin perusperiaatteilla on nolla perusarvoa ja että keskuspankit olisivat suurin uhka Bitcoinille. Vaikka Bitcoinin hinta on laskenut viime kuukausien aikana, se on silti kaksinkertainen arvoinen kuin se oli, kun Davis teki kauhean panoksensa.

Huono veto vedonlyöntiyhtiöltä

Uhkapelaajat, jotka usein käyttävät BitcoinGG: tä, ovat todennäköisesti tietoisia siitä, että vedonlyöntisivusto Bodog (suositun Bovada-tuotemerkin alullepanija) hyväksyy Bitcoinin. He eivät ehkä tiedä, että Bodogin omistaja, miljardööri Calvin Ayre ei todellakaan usko, että projektilla oli kaikki. Kuten muutkin tämän luettelon ihmiset ajattelevat, että Bitcoin on jonain päivänä 0 dollarin arvoinen, myös Ayre uskoo, että Bitcoinilla ei ole perusarvoa.

Vaikka hän on varmasti älykäs liikemies, kuten mikä tahansa miljardööri olisi, Ayren ennusteen tulisi olla jyväsuola. Ei siksi, että hän ei tiedä mitään Bitcoinista. Hän tietää todella paljon. Hän sattuu omistamaan verkkosivuston coingeek.com. Mutta syy siihen, että hänen ennusteensa herätti kulmakarvoja, johtuu siitä, että hän on Bitcoin SV -projektin suuri kannattaja. SV tarkoittaa Satoshin visio. Ayre ja monet muut uskovat, että Bitcoin SV ja sen koodausrakenne vastaavat paremmin Bitcoinin tuntemattoman perustajan Satoshi Nakamoton alkuperäisiä aikomuksia.

Ayre on niin suuri projektissa, että hän mainostaa sitä aktiivisesti omalla verkkosivustollaan ja liittyi ryhmään, joka yritti patentoida projektin omana..

250 000 dollaria tai 10 bitcoinia

Tone Vays on Bitcoinin sosiaalisen median vaikuttaja ja entinen sijoituspäällikkö Bear Sternsissä. Maaliskuussa hän pani pöydälle panoksen mahdollisille pelaajille, jotka lupasivat Bitcoinin hinnan laskevan alle 2 000 dollaria vuoteen 2024. Hän on valmis antamaan ensimmäisen henkilön ottamaan panoksen toisen puolen 250 000 dollaria, jos hän on väärässä. Mutta jos hän on oikeassa, hän haluaa 10 bitcoinia. Kun otetaan huomioon bitcoinin tarjonnan leikkaaminen puoleen vuonna 2020 ja puolittuminen jälleen vuonna 2024, kortit ovat selvästi pinottuja Vaysia vastaan.

Siinä on joitain pahimpia Bitcoin-ennustevetoja, jotka on tapahtunut viimeisen puolentoista vuoden aikana. Älä kuitenkaan ole liian kova näiden kavereiden suhteen, he eivät ole ainoita, jotka tekevät typeriä ennusteita. Jopa kaikkien aikojen suurin sijoittaja ei usko Bitcoiniin.

Warren Buffett on sanonut vuosia, että Bitcoinilla ei ole perusarvoa. Hänellä voi olla oikeus ja vain aika näyttää, kumpi puoli voittaa pitkällä aikavälillä, mutta sekä Buffett että muut tämän luettelon henkilöt eivät välttämättä asu tarpeeksi kauan selvittääksesi. Bitcoinilla on aina ihmisiä, jotka sijoittavat siihen. On vaikea kuvitella, että se olisi koskaan täysin arvoton.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me