Viisi suosituinta Bitcoin-pokerisivustoa koronaviruksen aikana

Koska koronavirustapausten määrä maailmanlaajuisesti vaikuttaa yli miljoonaan ihmiseen, siellä on todennäköisesti monia BTGG-lukijoita, jotka yksinkertaisesti pyytävät häiritsemään nyt tapahtuvaa.

Yksi tapa rauhoittaa ahdistusta on lyödä pokeripöytiä ja yrittää kaksinkertaistaa Bitcoin. Aikana, jolloin kaikki etsivät mielenrauhaa, turvallisuutta ja mahdollisuutta päästä vaikeimman tilanteen paremmalle puolelle, on järkevää pelata vain luotetuimmilla Bitcoin-pokerisivustoilla ajan viettämiseksi.

Tarkastellaan viisi parasta verkkosivustoa ja katsotaan, mitkä operaattorit tarjoavat pokerinpelaajille parhaan bangin Bitcoinilleen.

Ignition Poker

Ignition Poker on vasta olemassaolonsa neljättä vuotta. Se on yhä suositumpi, koska se on Bitcoin-pokerialusta, joka hyväksyy amerikkalaiset pelaajat. Kaikki alustat eivät. Siitä on nopeasti tulossa loistava vaihtoehto muille suurimmille pelaajille online-pokerissa. Pelaajien, jotka haluavat lisätä ylimääräisen 25% pankkitililleen, ei tarvitse välttämättä olla huolissaan voittamisesta pöydissä. Pelkästään Bitcoinin tai Bitcoin Cashin tallettaminen Ignition Poker -tilille saa käyttäjille 25%: n tervetuliaisbonuksen. Se on niin yksinkertaista!

Ignition Poker antaa pelaajien istua nimettömästi pöydän ääressä. Sivusto tarjoaa erittäin antelias turnaustakuu ja on optimoitu mobiililaitteille, joten pelaajat voivat laittaa pokerimerkkinsä pöydän keskelle mistä tahansa mistä tahansa laitteesta..

Sivusto tarjoaa 24 seitsemän tukea ja vaikka kryptovaluutta on paras tapa tallettaa varoja, pelaajat voivat käyttää myös perinteisiä menetelmiä, kuten luottokortteja, pääsemään peliin.

America’s Cardroom

America’s Cardroom on yksi kaikkien tarkastelemiemme Bitcoin-ystävällisten pokerisivustojen vanhimmista valtiomiehistä. Muista, että pelkkä pokerihuone on Bitcoin-ystävällinen, ei tarkoita, että sivusto olisi keksitty vain kryptovaluutta-harrastajille.

America’s Cardroom on 19. toimintavuotensa aikana ja tarjoaa yli 1000 erilaista peliä. Useimmat muut pokerisivustot, jotka markkinoivat itseään Bitcoin-ystävällisinä sivustoina, voivat palvella vain kovimpia blockchain-harrastajia, mutta American Cardroom palveli alun perin paljon laajemmalle yleisölle ja toimii edelleen tänään.

Amerikan Cardroomin hienoa on, että sivusto hyväksyy yli 40 kryptovaluuttaa. Tärkein haittapuoli on, että Windows-käyttäjien on ladattava ohjelmisto kirjautumista varten.

BetOnline ja SB Poker

BetOnline / SB Poker alkoi tarjota online-pokeripelaajille pelipaikkaa vuonna 2004. Siitä lähtien verkkosivuston suosio on kasvanut. BetOnline keskittyy vedonlyöntiin, mutta SB Poker on foorumi, joka tarjoaa kaikki korttihuoneet.

SB Poker on saatavana useimmissa maissa, mukaan lukien Yhdysvallat ja Kanada. Australialaiset näyttävät olevan outoja miehiä tällä alustalla (ei hätää, on olemassa monia muita vaihtoehtoja). SB Poker aloitti vain Bitcoinin hyväksymisen, mutta nyt se vie DASH: n, Litecoinin, Ethereumin ja Bitcoin Cashin.

Minimitalletus ja nostot SB Pokerilla ovat vain 20 dollaria, kun taas suurin nostokorvaus on 10000 dollaria. Noston käsittely kestää vain 48 tuntia.

Bodog Poker ja Bovada Poker

Bodog ja Bovada ovat samojen toimijoiden omistuksessa, joten on järkevää koota ne yhteen. Huomaa, että Bovada Poker on avoinna vain amerikkalaisille ja Bodog Poker on tarkoitettu vain kanadalaisille.

Molemmat sivustot ovat erinomaisia ​​aloittelijoille, koska vähimmäistalletusvaatimus on vain 10 dollaria. Keskustele pohjan mahdollisuudesta päästä peliin! Enimmäisnosto on 9500 dollaria ja suurin talletus 5000 dollaria. Muut Bitcoin-pokerisivustot saattavat sallia korkeammat rajat, mutta useimmille pelaajille yllä olevien rajoitusten pitäisi olla riittäviä. Pelaajat, jotka haluavat pelata luotettavan tuotemerkin pokeripöydissä, menisivät hyvin Bodogin tai Bovadan kanssa.

Intertops

Vaikka Intertops-tuotenimi ei ole yhtä tunnettu kuin Bodog, aivan kuten kilpailijatkin, Intertops aloitti hallitsevana voimana fiat-uhkapelimaailmassa ja hyppäsi Bitcoin-vaunulle useita vuosia salauksen syntymisen jälkeen.

Intertops hyväksyy vain Bitcoinin, joten vaihtoehtoisia kolikoita käyttävien on etsittävä muualta.

Hyvä asia Intertopsin valinnassa on, että se on pelaajien saatavilla ympäri maailmaa, paitsi Australia. Se on loistava alusta aloittelijoille, koska pelaaja voi tallettaa enintään 2500 dollaria. Vaikka pokeriharrastajat saattavat nähdä tämän haittapuolena, käteispelejä rakastavalle pelaajalle on vähemmän todennäköistä, että massiivisen bankrollin pelaajat kiusaavat kilpailua..

Siellä se on! Viisi suosituinta Bitcoin-pokerisivustoa, jotka on tarkistettava tämän koronaviruspandemian aikana. Jokainen näistä sivustoista tarjoaa korkean yksityisyyden, kyvyn aloittaa pienellä vähimmäistalletuksella ja mahdollisuuden istua pokeripöydässä ja ansaita enemmän Bitcoinia käyttämällä hyvää pokeristrategiaa. Onnea valitsemassasi pokerihuoneessa!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me