Täydellinen opas päivittäiskauppaan Bitcoinilla vuonna 2019

Haluat aloittaa kaupankäynnin bitcoinilla, mutta et tiedä miten? Halusitpa sitten sijoittaa Bitcoiniin ostamalla Bitcoinia tai olet vain kiinnostunut päivittäisestä kaupankäynnistä ostamalla ja myymällä Bitcoinia lyhyessä ajassa, opit kaiken mitä sinun tarvitsee tietää, jotta voit lopulta aloittaa kaupankäynnin tällä kryptovaluutalla.

Fiat Gateway

Ensinnäkin sinun on siirrettävä fiat-rahasi vaihtotilille. Tätä varten on monia erilaisia ​​vaihtoa, mutta kätevin ja helpoin tapa ostaa Bitcoin on siirtymällä Coinbaseen ja ostamalla se suoraan luottokorteilla. Jos olet valmis käyttämään ylimääräisiä tunteja selvittääksesi, kuinka voit lähettää fiatsi vaihtoon, säästät paljon maksuja, mutta sinulla on myös paljon enemmän kaupankäyntimahdollisuuksia, jotka liittyvät tilien avaamiseen asianmukaisissa pörsseissä..

Turvallisin pörssi

Paras kryptovaluutanvaihto on turvallisinta käyttää ja tallentaa rahaa ja kryptovaluuttoja. Erittäin tärkeitä kriteerejä ovat myös kuinka monta kolikkoa voit todella käydä kauppaa, kuinka paljon maksuja pörssissä käyminen, kuinka paljon voit nostaa ja tallettaa, kuinka kauan tarkistaminen kestää ja kuinka nopeasti tuki vastaa pyyntöihisi. Olen kerännyt luettelon parhaista vaihdoista käytettäväksi, varsinkin jos sinulla on eurooppalainen tai yhdysvaltalainen pankkitili.

Paras ja kätevin vaihto, jos haluat yhdistää pankkitilisi ja nostaa fiat suoraan vaihtotilillesi, on KRAKEN. Tilin avaaminen, vahvistaminen ja pankkitilin linkittäminen vie vain muutaman päivän. Vaiheet ovat erittäin helppoja, ja kun se on tehty, voit ostaa suoraan Bitcoinia. Kun olet ostanut Bitcoinin, on hyvä siirtää Bitcoin suojattuun pääkirjakoteloon, jonka yksityisen avaimen omistat vain sinä..

Bitcoin (BTC) -päivän kaupankäyntiopas

Bitcoin (BTC) -päivän kaupankäyntiopas

Bitcoinin turvallinen tallentaminen

Kullekin kryptovaluutalle voit luoda digitaalisen lompakon, johon pääsee vain yksityisellä avaimella. Kun se on määritetty oikein, kenelläkään ei koskaan ole yksityistä avainta vieressäsi. Tämä tekee kirjaimellisesti mahdottomaksi saada salausvaluuttasi varastetuksi, koska kukaan muu kuin sinulla ei ole yksityistä avainta, joka antaa pääsyn lompakkoon. Toisaalta, jos olet kadottanut yksityisen avaimen, kukaan ei voi auttaa sinua pääsemään takaisin lompakkoosi. Tämä tarkoittaa, että sinun on oltava hyvin varovainen yksityisen avaimen suhteen. Paras idea on kirjoittaa se täydelliseen ja vakaaseen skriptiin, jonka sitten tallennat turvalliseen paikkaan.

Toinen, kätevämpi mutta myös kalliimpi tapa on ostaa TREZOR tai LEDGER NANO S. Molemmat antavat sinulle pääsyn lompakkoon, jonka yksityistä avainta ei ole kenelläkään muulla, mutta sinä et kuitenkaan tarvitse yksityistä avainta koko ajan . Tarvitset vain Trezor- ja Ledger-ohjeiden ohjeiden noudattamisen.

Paras pörssi kauppaa Bitcoin

Kun tämä on poissa tieltä, voimme vihdoin jatkaa Bitcoinin ostamista ja kauppaa koskevaa opasta. Paras vaihto Bitcoin-kaupankäyntiin on ehdottomasti Binance, koska sillä on lukuisia kauppapareja ja sen tiedetään olevan erittäin luotettava ja turvallinen. Joten, voit mennä eteenpäin ja lähettää Bitcoinisi Bitcoin-lompakkoosi Binance-tililläsi, kun olet perustanut tällaisen tilin.

On olemassa useita muita kryptovaluutanvaihtoja, joiden turvallisuus on kuitenkin kyseenalainen, kuten Kucoin, Bibox, Huobi, OkEX, BitMex, Upbit, Hitbtc, Bitfinex ja monet muut.

Marginaalikauppa

Jos haluat aloittaa marginaalikaupan (avata lyhyitä ja pitkiä positioita lainatulla rahalla), paras valinta on BitMex ja Bitfinex. Molemmilla on etuja ja haittoja. Toisaalta Bitfinex näyttää voittosi ja tappiosi reaaliajassa, mikä tekee siitä erittäin kätevän päivittäisen kaupan Bitcoinilla. Toisaalta Bitmexiä ei syytetä taloudellisista vaikeuksista, mikä uhkaa merkittävästi varojasi Bitfinexillä.

On suositeltavaa pysyä poissa molemmista pörsseistä, jos et tiedä tarkalleen mitä tehdä. Ole varovainen, että marginaalikauppa voi aiheuttaa valtavia tappioita.

Hyödyllisiä salaustyökaluja

Jos haluat pysyä ajan tasalla salauksen kokonaismarkkinoiden viimeaikaisista hintaliikkeistä silmänräpäyksessä, sinun on ehdottomasti lisättävä Coinmarketcap ohjelmistoosi. Sen avulla voit etsiä jokaista kryptovaluutta, tarkistaa sen markkina-arvon, määrän ja sen, missä pörsseissä sillä käydään kauppaa. Voit käyttää sitä myös tällaisten projektien verkkosivustojen tai pörssien URL-osoitteiden tarkistamiseen.

Viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on avata tällaisten tietojenvaihtoon liittyvät väärät URL-osoitteet, mikä voi johtaa varojesi varastamiseen.

Toinen erittäin hyödyllinen tarkasteltava työkalu on Coinmarketcal, joka kerää kaikki tulevat tapahtumat cryptocurrency- ja blockchain-maailmassa. Tämä voi olla erittäin hyödyllistä härkämarkkinoilla, joilla monet ihmiset käyvät kauppaa vain “osta huhut, myy uutiset”.

Hyödyllisiä salausuutissivustoja

Jos olet vakavampi Bitcoinin ja kryptovaluuttojen suhteen, saatat päivittää itsesi päivittäin viimeisimmillä Bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja koskevilla uutisilla tärkeimmillä kryptovaluuttasivustoilla, kuten CoinDesk, CoinTelegraph tai Cryptonews. Tämä voi auttaa sinua Bitcoin-kaupankäynnin päätöksenteossa, koska negatiiviset tai positiiviset otsikot saattavat vaikuttaa Bitcoinin ja kryptovaluuttamarkkinoiden hintaliikkeisiin..

Tekninen analyysi

Jos olet kiinnostunut Bitcoinin ammattimaisesta päivittäiskaupasta, kannattaa ehdottomasti harkita Tradingviewn tarkistamista, koska se antaa sinulle mahdollisuuden tehdä teknisiä analyysejä kaikenlaisille kaavioille, joissa on kaikenlaisia ​​indikaattoreita. Vaikka se maksaa kuukausimaksun, se on ehdottomasti rahan arvoinen, jos olet tosissasi kauppaa Bitcoinilla.  

Sähke & Facebook-ryhmät

Sähke on tullut suosittu kryptovaluuttojen kautta. Löydät paljon hyödyllisiä ryhmiä sähkeestä ja Facebookista. Salausyhteisö käyttää enimmäkseen näitä kahta alustaa yhteydenpitoon ja keskusteluun keskenään. Lisäksi jokaisella projektilla on oma sähereryhmä tai kanava, josta voit ottaa suoraan yhteyttä projektin kehittäjään tai vain pitääksesi ajan tasalla suosikkiprojektisi uusimmista uutisista.

Kuinka päivittäistä kauppaa Bitcoinilla

Tietysti tämä riippuu suuresti kaupankäyntityylistäsi. Yksi asia on varma: päivittäinen kaupankäynti Bitcoinilla ei välttämättä poikkea merkittävästi muiden varojen tai arvopapereiden kaupasta. Useimmat Bitcoin-kauppiaat luottavat EMA: hin, Fibonacciin, RSI: hen ja MACD: hen, tuki- ja vastustasoihin sekä kynttilänjalka-analyysiin ja -määrään. Itse asiassa suosittelen erittäin, että käytät Fibonacci-työkalua, 200 ja 50 EMA: ta sekä oppia nousevia ja laskevia eroja RSI: ssä ja MACD: ssä. Vaikka nämä kaikki ovat erittäin hyödyllisiä indikaattoreita, sinun on aina pidettävä silmällä hintaa ja määrää. Monille kokeneille kauppiaille hintatoiminnalla ja volyymillä on eniten merkitystä nousu- tai laskutrendien suhteen.

Siksi sinun tulisi oppia kynttilänjalka-analyysi ja lukea tason 2 tilauskanta.

päivän kaupankäynnin bitcoin-opas

Johtopäätös

Bitcoin-kaupankäynti voi olla erittäin kannattavaa, mutta pääsylle on ehdottomasti este. Sinun on ehdottomasti oltava erittäin varovainen väärissä URL-osoitteissa, lompakkosi turvallisuudessa ja valitsemissasi kolikoissa ja pörsseissä. Jos olet kiinnostunut erosta Bitcoinin ja Bitcoin Cashin välillä, sinun kannattaa ehdottomasti harkita tämän artikkelin lukemista.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me