Forex-signaler USA-session Kort, 11. november – UK Economic Data skuffer, men GBP samler sig om Farages kommentarer

Prishandlingen på de finansielle markeder i dag har været temmelig stille, og jeg forventede, at det ville blive endnu mere stille og til sidst dø ud, når vi går mod slutningen af ​​den europæiske session, da de nordamerikanske markeder er lukket for erindringsdagen. Selvom vi har set en anstændig prishandling i GBP-par under den europæiske session. GBP / USD steg omkring 120 kerner højere tidligere. Men det kom ikke fra BNP-rapporten, som viste, at den britiske økonomi fortsætter med at svækkes, da alle komponenter savnede forventningerne, og mange af dem kom negativt.

Det britiske BNP faldt i løbet af august og september, men i 3. kvartal som helhed udvidede det britiske BNP sig med 0,3%, hvilket betyder, at Storbritannien snævert undgik en teknisk recession, efter en nedgang på 0,2% i 2. kvartal. Men økonomien fortsætter med at svække, som de sidste to månedlige BNP-rapporter har vist. Derudover faldt produktion, industriproduktion og byggeri igen i september, mens forretningsinvesteringerne faldt fladt i 2. kvartal.

Så GBP bevægede sig ikke meget med disse tal, men Nigels Farage-kommentarer om UK-valg sendte GBP højere. Tidligere på måneden hørte vi Brexit-partilederen Farage sige, at hans Brexit-parti ville kæmpe på alle fronter om det britiske valg, der afholdes den 12. december. Men i dag sagde han, at han ikke vil udfordre det konservative partis pladser og i stedet vil fokusere på at tage pladser væk fra Labour. Det går til fordel for Tories og sænker det ulige ved et hængt parlament efter valget. Selv om situationen ikke er så klar, er GBP stukket af med disse kommentarer.

Den europæiske session

  • Fransk industriproduktion – Industriproduktionen har været ustabil i Frankrig og har medført store fald i to ud af de sidste tre måneder. Sidste måneds rapport viste, at industriproduktionen faldt med 0,9% i august, mens denne måned forventedes produktionen at være steget med 0,4% i september. Men det gik glip af forventningerne på 0,3%. Private lønninger kom ind på 0,3% som forventet i samme måned, men august blev revideret lavere til 0,2% fra 0,3%. Handelsbalanceunderskuddet steg også yderligere i dag.
  • Pompeo taler i Berlin – Den amerikanske udenrigsminister Pompeo taler i Berlin og siger til det tyske publikum, at din egen efterretningschef har sagt, at Huawei ikke kan stole på. Med henvisning til Nord Stream 2 gasrørledningen sagde Pompeo, at vi ikke ønsker, at Europas energiforsyning afhænger af Putins indfald. Vi søger alle nationer hjælp til at bringe Teheran tilbage til forhandlingsbordet. NATO har brug for at vokse og ændre sig, ellers risikerer det at blive forældet. Vi ønsker mere handel med Europa. Irrationelt at tænke på Rusland som en værdig partner i Mellemøsten. Amerikanske officerer er stadig på jorden i Syrien, vi trak os ikke tilbage. Kina i dag undertrykker folk med taktik.
  • RBNZ nedsætter renten i det næste møde? – New Zealands Reserve Bank har sænket renten to gange på de sidste mange møder, hvilket bragte dem ned med 75 basispoint. De er stoppet med at sænke satserne, men oddsene læner sig mod en anden sænkning af det næste møde. RBNZ
  • Skotlands premierminister taler om Brexit – Skotlands første minister Nicola Sturgeon fremsatte kommentarer tidligere i dag. Hun sagde, at hvis der er et hængt parlament, så vil hendes parti søge at danne en progressiv alliance for at låse konservative ud af regeringen. Hvis SNP vinder valget i Skotland, ville spørgsmålet til det britiske parlament være: “Hvad giver dig ret til at stoppe uafhængighedsafstemning?” SNP vil se på at danne alliancer i parlamentet for at stoppe Brexit. Ville drive en hård handel for at støtte et parti til at danne regering.

Den amerikanske session

  • Canadisk boligrapport – Byggetilladelser faldt i Canada med mere end forventet og kom ind på -6,5% i september mod -2,0% estimeret. Den foregående måned blev også revideret lavere til 5,6% fra 6,1%. Boligtilladelser blev også negative på -10,7% i september med enfamilietilladelser på -8,7% og flere tilladelser på -12,1%.
  • Canadisk beskæftigelsesrapport – Beskæftigelsesrapporten fra Canda er frigivet, og ledigheden forblev uændret på 5,5% som forventet. Men nettoændringen i beskæftigelse kom på -1,8k mod 15k estimeret. Den foregående måned forblev uændret på 53,7k. Fuldtidsbeskæftigelse var på -16,1k vs + 2,5k forventet. Dette er et negativt tegn, men det kommer efter en stærk måned, hvor fuldtidsbeskæftigelse steg med omkring 70.000. Deltagelsesgraden forblev uændret på 65,7% mod 65,7% estimeret.
  • FEDs Bostic-tale – Atlanta FED-præsident Bostic talte på Bloomberg TV for et stykke tid siden og sagde, at han synes, at FED er lidt imødekommende. Vi har ikke så meget plads i en afmatning, og risici for økonomien er stadig derude, meget er ikke løst. Det er yderst konkurrencedygtigt at udfylde job på entry level. Vi ser konkurrence, og det vises i lønninger og lønspring for folk, der skifter job. Jeg ville sandsynligvis have afvejet mod rentenedsættelse i oktober.

Trades in Sight

Bearish GBP / USD

  • Tendensen har været baisse i denne uge
  • USD er blevet bullish
  • MA’er skubber prisen lavere

200 SMA leveres solid modstand for GBP / USD i dag

GBP / USD har været temmelig hausse de seneste uger, da udsigterne til et no-deal Brexit-scenario er faldet betydeligt. Men tendensen har skiftet i denne uge, da opmærksomheden vendte sig mod USD. Glidende gennemsnit har leveret modstand til dette par på tilbagetrækninger højere og skubbet tendensen lavere. I dag ser vi en lille retrace højere, der ligner mere konsolidering. Men 200 MA (lilla) er blevet modstand, hvilket forhindrer dette par i at klatre højere. Så jeg tror, ​​at konsolidering måske snart er overstået.

Afslutningsvis

USD har været bullish hele ugen, og det skaber nye højder i dag, så det ser ud til, at Buck vil afslutte ugen på rette fod. Skønt havne i de sidste par timer også har tiltrukket nogle bud. Så det ser ud til, at markedet forbereder sig inden weekenden, da handlende positionerer sig bare for at være forsigtige, da alt kan ske i weekenden – en krig kan starte.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me