Forex-signaalit Yhdysvaltain istuntoseloste, 11. marraskuuta – Ison-Britannian taloudelliset tiedot hävisivät, mutta GBP-rallit Faragen kommenteista

Hintatoiminta rahoitusmarkkinoilla on tänään ollut melko hiljaista, ja odotin sen hiljentyvän vielä enemmän ja lopulta kuolevan, kun suuntaamme kohti Euroopan istunnon loppua, koska Pohjois-Amerikan markkinat ovat suljettuina muistopäivänä. Vaikka olemme nähneet jonkin verran kunnollista hintatoimintaa GBP-pareittain Euroopan istunnon aikana. GBP / USD kasvoi aiemmin noin 120 pistettä korkeammalla. Mutta se ei tullut BKT-raportista, joka osoitti, että Ison-Britannian talous heikkenee edelleen, koska kaikki osat menettivät odotukset ja monet heistä olivat negatiivisia.

Ison-Britannian bruttokansantuote supistui elo- ja syyskuussa, mutta kolmannella vuosineljänneksellä bruttokansantuote kasvoi 0,3%, mikä tarkoittaa, että Yhdistynyt kuningaskunta vältteli vain vähän teknistä taantumaa sen jälkeen, kun toisella vuosineljänneksellä 0,2% supistui. Mutta talous heikkenee edelleen, kuten kaksi viimeistä kuukausittaista BKT-raporttia ovat osoittaneet. Sen lisäksi teollisuus, teollisuustuotanto ja rakentaminen supistuivat jälleen syyskuussa, kun taas yritysten investoinnit laskivat tasaisesti toisen vuosineljänneksen aikana.

Joten, GBP ei liikkunut paljoakaan näiden lukujen suhteen, mutta Nigelin Farage-kommentit Ison-Britannian vaaleista nostivat puntaa nousuun. Aiemmin tässä kuussa kuulimme Brexit-puolueen johtajan Faragen sanovan, että hänen Brexit-puolueensa taistelee kaikilla rintamilla 12. joulukuuta pidettävissä Ison-Britannian vaaleissa. Mutta tänään hän sanoi, ettei hän haasta konservatiivipuolueen paikkoja, vaan keskittyy paikkojen ottamiseen pois Labourilta. Se menee torien hyväksi ja alentaa kummankin riippuvaa parlamenttia vaalien jälkeen. Vaikka tilanne ei ole niin selvä, GBP on karannut näiden kommenttien kanssa.

Euroopan istunto

  • Ranskan teollisuustuotanto – Ranskassa teollisuustuotanto on ollut epävakaata, ja se on laskenut huomattavasti kahdessa viimeisen kolmen kuukauden aikana. Viime kuukauden raportin mukaan teollisuustuotanto väheni elokuussa 0,9%, kun taas tässä kuussa tuotannon odotettiin kasvavan 0,4% syyskuussa. Mutta se menetti odotukset, jotka olivat 0,3%. Yksityisten palkkojen määrä oli 0,3% odotetusti samasta kuukaudesta, mutta elokuu tarkistettiin alemmaksi 0,2%: iin 0,3%: sta. Myös kauppataseen alijäämä kasvoi edelleen.
  • Pompeo puhuu Berliinissä – Yhdysvaltain ulkoministeri Pompeo puhuu Berliinissä sanomalla saksalaiselle yleisölle, että oma tiedustelupäällikkösi on sanonut, että Huaween ei voida luottaa. Viitaten Nord Stream 2 -kaasuputkeen Pompeo sanoi, että emme halua, että Euroopan energiansaanti riippuu Putinin mielikuvista. Etsimme kaikkien kansojen apua Teheranin palauttamiseksi neuvottelupöydälle. Naton on kasvava ja muutettava, muuten se voi vanhentua. Haluamme lisää kauppaa Euroopan kanssa. Irrationaalista ajatella Venäjää kelvollisena kumppanina Lähi-idässä. Yhdysvaltain upseerit ovat edelleen maassa Syyriassa, emme vetäytyneet. Kiina tänään tukahduttaa ihmiset taktiikoilla.
  • RBNZ laskee korkoa seuraavassa kokouksessa? – Uuden-Seelannin keskuspankki on laskenut korkoja kahdesti viimeisimmissä kokouksissa, mikä on laskenut niitä 75 peruspistettä. He ovat lopettaneet korkojen alentamisen, mutta kertoimet ovat taipuvaisia ​​kohti uutta koronlaskua seuraavassa kokouksessa. RBNZ
  • Skotlannin pääministeri puhuu Brexitistä – Skotlannin ensimmäinen ministeri Nicola Sturgeon esitti kommentteja aiemmin tänään. Hän sanoi, että jos on ripustettu parlamentti, hänen puolueensa pyrkii muodostamaan edistyksellisen liittoutuman konservatiivien sulkemiseksi hallituksesta. Jos SNP voittaa vaalit Skotlannissa, kysymys Yhdistyneen kuningaskunnan parlamentille olisi: “Mikä antaa sinulle oikeuden lopettaa itsenäisyysäänestys?” SNP pyrkii muodostamaan liittoja parlamentissa Brexitin lopettamiseksi. Ajoisi kovaa neuvottelua tukeakseen puoluetta hallituksen muodostamiseksi.

Yhdysvaltain istunto

  • Kanadan asuntoraportti – Rakennusluvat laskivat Kanadassa odotettua enemmän ja olivat syyskuussa -6,5% verrattuna arvioituihin -2,0%. Myös edellinen kuukausi tarkistettiin alemmaksi 5,6 prosenttiin 6,1 prosentista. Asumisluvat olivat myös negatiivisia -10,7% syyskuussa, yhden perheluvan luvut -8,7% ja moniluvat -12,1%.
  • Kanadan työllisyysraportti – Candan työllisyysraportti on julkaistu, ja työttömyysaste pysyi ennallaan 5,5 prosentissa. Työllisyyden nettomuutos oli kuitenkin -1,8 tuhatta arvioitua 15 tuhatta. Edellinen kuukausi pysyi ennallaan 53,7 tuhannessa. Kokopäiväisen työllisyyden arvo oli -16,1k vs + 2,5k odotettavissa. Tämä on negatiivinen merkki, mutta se tulee voimakkaan kuukauden jälkeen, jolloin kokopäiväinen työllisyys kasvoi noin 70 000. Osallistumisaste pysyi ennallaan 65,7 prosentissa verrattuna arvioituun 65,7 prosenttiin.
  • FED: n Bostic Speaking – Atlantan FED: n presidentti Bostic puhui Bloomberg TV: ssä jonkin aikaa sitten sanoen, että hänen mielestään FED on hieman mukautuva. Meillä ei ole niin paljon tilaa laskusuhdanteessa, ja taloudelle aiheutuvat riskit ovat edelleen olemassa, paljon ei ole ratkaistu. Perustason työpaikkojen täyttäminen on erittäin kilpailukykyistä. Näemme kilpailua ja se näkyy palkoina ja palkan hyppyinä työpaikkaa vaihtaville ihmisille. Olisin luultavasti erimielinen lokakuun koronlaskusta vastaan.

Kaupat näköpiirissä

Laske GBP / USD

  • Trendi on ollut laskeva tällä viikolla
  • USD on kääntynyt nousuun
  • Myyntiluvan haltijat painavat hintaa matalammaksi

200 SMA: lle tarjotaan vakaa vastus GBP / USD: lle tänään

GBP / USD on ollut melko nouseva viime viikkoina, koska sopimuksettoman Brexit-skenaarion näkymät ovat heikentyneet huomattavasti. Mutta trendi on muuttunut tällä viikolla, kun huomio kiinnittyy Yhdysvaltain dollariin. Liukuvat keskiarvot ovat tarjonneet vastustuskykyä tälle parille korkeammilla takaiskuilla ja työntäneet trendin matalammaksi. Tänään näemme pienen paluun, joka näyttää enemmän konsolidoinnilta. Mutta 200 MA (violetti) on muuttunut vastustukseksi, mikä estää tätä paria nousemasta korkeammalle. Joten luulen, että vakauttaminen saattaa olla ohi pian.

Tiivistettynä

USD on ollut nousussa koko viikon ja se on nousemassa tänään, joten näyttää siltä, ​​että Buck päättää viikon oikealla pohjalla. Vaikka turvapaikat ovat viime tuntien aikana houkutelleet myös joitain tarjouksia. Joten näyttää siltä, ​​että markkinat valmistautuvat ennen viikonloppua, koska kauppiaat asettavat itsensä vain olemaan varovaisia, koska viikonlopun aikana voi tapahtua mitä tahansa – sota voi alkaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me