Unibright ICO -katsaus ja täydellinen analyysiraportti

UNIBRIGHT ICO -katsaus

Nykyinen yritys, jolla on hyvät kokemukset yhdistettynä vaikuttavaan luetteloon kumppaneista ja asiakkaista, Unibright ICO on paljon menossa siihen. Ympäristössä, jossa blockchainilla on niin paljon potentiaalia ja ihailua, projekti, joka voi integroida olemassa olevat yritykset blockchain-tekniikalla, näyttää varmasti houkuttelevalta. Siksi olemme ryhtyneet tarjoamaan sinulle Unibright ICO -katsaus ymmärtää mitä sillä on tarjottavanaan sijoittajille.

Tärkeitä seikkoja

 • Tunnusmyynnin aloituspäivä– 10. huhtikuuta 2018 klo 13.00 UTC (14:00 CET)
 • Suurin tarjonta – 150 miljoonaa rahaketta
 • Hinta – 1 UBT = 0,14 USD
 • Vähimmäismäärä (mukaan lukien kaikki ennakkomyynnit) – 2200000 dollaria
 • Enimmäismäärä (julkinen merkkikauppa) – 13 542 375 USD
 • Hyväksytyt kryptovaluutat – ETH, BTC, muut Shapeshift.io -sivuston kautta

Arvoarvo: Blockchain-pohjainen liiketoimintojen integrointi

Yritys määrittelee Unibright “yhtenäisenä kehyksenä blockchain-pohjaiseen liiketoimintojen integrointiin ja joukkoa sovelluksia, jotka hyödyntävät tätä kehystä.”

Kehittäjien tiimi, jolla on yli kahden vuosikymmenen kokemus liiketoiminnan integroinnista UBT ICO on integroitua blockchain-tekniikka nykyiseen liiketoimintaan.

Uskomalla, että blockchain-tekniikka on vasta yleistymässä, projektin tavoitteena on mahdollistaa turvallinen ja tehokas liiketoiminnan integrointi tekemällä tämän tekniikan käytöstä kannattavampaa ja toteuttamiskelpoisempaa. Lisäksi yritys ylpeilee olevansa “luottavainen, että sillä on hyvät mahdollisuudet tulla ensimmäiseksi blockchain-pohjaisen liiketoiminnan integraation tarjoajaksi”.

Arviointiaika!!

 • Monimutkainen valkopaperi

Projektin valmistelupaperi on erittäin yksityiskohtainen selittäessään sen käsitettä, kehystä ja ekosysteemiä siitä, miten Unibright saa aikaan liiketoiminnan estoketjun integraation. Esittelemällä yleisölle haasteet ja niihin liittyvät ratkaisut valkoinen paperi puhuu projektin moninkertaisista käyttötapauksista ja tarjoaa myös erilaisia ​​malleja.

Saatavilla on projektin prototyyppi, joka yhdistää tällä hetkellä yrityksen SAP-järjestelmän Ethereumin älykkäisiin sopimuksiin. He keskittyvät toisen neljänneksen työkaluosaan, joka on beetaversioina valmis kesäkuun loppuun mennessä. Taustajärjestelmän osat, kuten kartoitusmoottori ja koodin luonti, on jo kehitetty prototyypille, kun taas käyttöliittymää ei ole vielä integroitu.  

Mitä tulee yleisöön, yritys käyttää verkkolompakkoa. Yhtiön julkaisu tarjoaa selkeän myyntijakauman, jossa noin 50 prosenttia myynnistä menisi alustan kehittämiseen, jopa 20 prosenttia varataan mallien luomiseen yrityskäyttöön, PR- ja markkinointiosastolle annetaan 15 prosenttia osuus ja loput 15 prosenttia myyntituotoista menevät bootstrap-pilot-asiakkaille ja perustavat kumppanuuksia teollisuudelle.

 • Joukkueen profiili & Vaikuttava luettelo kumppaneista & asiakkaita

Projektilla on Saksassa keskittynyt 14 hengen tiimi, ja sillä on toimitusjohtaja, teknologiajohtaja sekä muut osastot, kuten suunnittelu, markkinointi ja viestintä. Noin puolet tiimistä työskentelee projektin neuvonantajina.

Unibright ICO -katsausUNIBRIGHT ICO: Joukkue

 • Marten Jung – toimitusjohtaja, perustaja ja Blockchain Developmentin johtaja
 • Stefan Schmidt – CTO, yksi perustajista, ohjelmistoarkkitehtuurin johtaja
 • Patrick Lowry – toimitusjohtaja & Toimitusjohtaja, pääomasijoittaja, jolla on 8 vuoden kokemus. PwC-tilintarkastaja ja startup-perustaja / talousjohtaja, jolla on MBA, CPA -lisenssi.
 • Professori Günter Schmidt – Mallineuvoja, yli 40 vuoden kokemus matemaattisesta mallinnuksesta, abstraktiosta ja konkretisoinnista

Tiimissä on pohjimmiltaan korkeasti koulutettuja ja osaavia ihmisiä, joilla on vuosien kokemus omalta alaltaan. Neuvontaryhmässä on runsaasti laajaa kokemusta alalta.

Kumppanuudet: Nimillä kuten Microsoft Partner, Chainium, Ambisafe, Iconiq lab ja Zuhlke, tämä saksalainen yritys on valmis.

Asiakkaat – Aivan kuten kumppanit, Unibrightilla on jo nimessään suuria asiakkaita. Samsung, Lufthansa, Unilever, Siemens, ABB, Nestle Waters, Radeberger, DG Verlag, RHI Magnesita ja OpenStorage AG.

Unibright ICO -katsausUNIBRIGHT ICO: Parametrit

 • Bisnesmalli

Kun otetaan huomioon blockchain-tekniikan kasvava kysyntä ja kasvu, Unibrightin esittämällä idealla on merkittävä painoarvo. Lisäksi tavoitteena on helpottaa ammattitaitoisten blockchain-insinöörien saatavuuden vaikeuksia, soveltaa älykkäitä sopimuksia blockchain-ketjuihin, integroida blockchain nykyiseen liiketoimintaan ja muuttaa blockchain-tiedot hyödyllisiksi, projekti käsittelee päteviä ongelmia ja tuo esiin laillisia ratkaisuja.

Unibright-tunnus (UBT) vapauttaa yhteensä 150 miljoonaa, joiden tarkoituksena on vahvistaa Unibright-kehystä. Jotta voisit rekisteröityä Unibrightin älykkäisiin sopimuksiin, sinun on maksettava Unibright-merkkeinä, mikä on ainoa käytettävissä oleva vaihtoehto.

Lisäksi, jos haluaa käyttää Unibrightin lisäpalveluita, sanotaan älykkäät sovittimet nykyisen ERP-järjestelmän integroimiseksi lohkoketjuun, Unibright Token on ainoa tapa saada se.

Tunnusmyyntiä hoitaa blockchain-palveluiden ja ICO-ratkaisujen tarjoaja Ambisafe Financial, joka on onnistuneesti hallinnoinut yli 15 tunnusten myyntiä aiemmin.

 • Taustatekniikka: Ethereum-pohjainen ERC20

Projekti perustuu Ethereum-lohkoketjuun, joka on tällä hetkellä tunnettu ja eniten käytetty tekniikka ICO-projekteissa. Projektilla on 7 potilasta, joilla on dynaaminen kokemus alalta kuten lohkoketju, kryptovaluutta, toiminnanohjausjärjestelmä, käynnistys ja strategia..

UBT ICO ei tarjoa sellaisia ​​ehtoja, joita sijoittajan on noudatettava, vaikka he ovat antaneet kaikki yksityiskohdat koko projektistaan, tavoitteestaan, jonka he haluavat saavuttaa, kehyksestä ja tulevaisuuden odotuksista.

 • Salausmyynnin joustavuus

Yritys on perustettu Saksaan, jossa rahakkeet ovat pohjimmiltaan apuohjelmia, ja ICO: n operaattoreiden on täytettävä tietyt ehdot.

150 miljoonan rahakkeen Unibright-tunnuksen jakelu on suurin osa, joka on 67 prosenttia näistä tunnuksista julkiseen myyntiin. Aikaisemmille ostajille 9 prosenttia varataan, kun taas 12 prosenttia menee kylmävarastojen likviditeettireserviin. Joukkueesta 6 prosenttia rahakkeista menee tälle osastolle, joka on lukittu 12 kuukaudeksi, ja loput 6 prosenttia kohdistuu laki- tai merkkikauppakuluihin.

Tietoturva on varmasti yrityksen näkökulma, koska sekä liiketoiminnan integrointiin että lohkoketjuun liittyy turvallisuutta salauksen ja validoinnin kannalta, mutta samalle ei ole erityisiä tietoja.

 • Yhteisön hyväksyntä

Tiimi on asettanut LinkedIn-profiilinsa saataville yhdessä Xingin kanssa, josta voit saada jäsenten kaiken ammatillisen ja koulutuksellisen pätevyyden. Yrityksen osalta he ovat läsnä Telegram-kanavalla, jossa on yli 7000 jäsentä. Telegramin lisäksi heihin voi myös ottaa yhteyttä Facebookissa, Twitterissä, Mediumissa ja Redditissä.

Unibright ICO -katsausUNIBRIGHT ICO: Arviot

Keskimääräinen arvio: 8,5 / 10

 • Tiekartta

Projektin vaihe:

Emoyhtiö on tarjonnut SAP-ratkaisua vuodesta 1989 lähtien, ja sillä on yli 20 vuoden kokemus yritysten integroinnista, joka siirtyi blockchain-tekniikkaan noin 4 vuotta sitten.

Juuri tällä hetkellä projektin etenemissuunnitelman mukaan merkkikauppa tapahtuu tämän vuoden ensimmäisellä puoliskolla eli huhtikuussa 2018. Toteutusvaihe tapahtuisi tämän vuoden toisella neljänneksellä, kun taas täysin toimiva tuote tulee vuoteen 2020.

Punaiset liput:

Yrityksellä ei ole Githubissa saatavilla koodejaan, jotka voivat toimia sitä vastaan, vaikka he haluavatkin luoda testausstrategian tulevaisuudessa ja saada mallinsa muilta yrityksiltä. Kun otetaan huomioon blockchainin luontainen monimutkaisuus, yritysintegraation idea ei ole niin yksinkertainen ja sujuva kuin miltä se näyttää, haasteena olisi saavuttaa se.

Projektin houkutteleva piirre on sen kumppanit ja tiimi, mutta tällaisen hienostuneen tuotteen toteuttaminen vie paljon aikaa. Sijoittajana tarvitaan muutakin kuin vain idea, johon luottaa.

Huomautus sijoittajille

Unibright ICO projekti tarjoaa meille selkeän mutta erittäin teknisen valkoisen kirjan sekä malleja ja teknisen asiakirjan, jossa puhutaan äärimmäisen yksityiskohtaisesti Unibright-kehyksestä ja ekosysteemistä. Emoyhtiön omistaminen ja jonkin verran samanlaisen liiketoiminnan harjoittaminen vuosikymmenien ajan toimii varmasti projektin eduksi. Liiketoimintamalli yhdessä tiiminsä kanssa osoittaa myös uskottavuutta. Houkuttelevasta ideasta huolimatta ongelma tulee tosiasiallisessa integraatiossa. Yritys puhuu varmasti suurista puheista, mutta toteutus on se, missä yrityksen on näytettävä jotain merkittävää.

Metodologia

ICO: n arvioimiseksi noudatamme luetteloa parametreistä, jotka ovat periaatteessa KPI: itä (Keskeiset suorituskykyindikaattorit) hankkeen nimittäin:

 • Valkoinen paperi – Koodin tai prototyypin saatavuus, varojen jakautuminen, lompakko joukosta
 • Joukkueen profiili – Joukkueen vahvuus ja maine
 • Bisnesmalli – Ongelma ratkaistu, tarkoitus & tunnuksen ja taloudellisen mallin hyödyllisyys
 • Taustatekniikka – Blockchain-infrastruktuuri, termien selkeys & ehdot ja token-ohjelmisto
 • Salausmyynnin sietokyky – Perustaminen, tunnusten jakelu, oikeudelliset riskit ja turvallisuusnäkökohdat
 • Yhteisön hyväksyntä – Selkeys & viestinnän taajuus ja sosiaalisen median läsnäolo

Esittämällä oikeita kysymyksiä säilytämme tuotteidemme eheyden ja elinkelpoisuuden ICO-arvostelu samalla kun noudatetaan luokitusmenetelmää, joka perustuu tietyn tekijän kriittisyyteen. Esimerkiksi elementteille, kuten token-apuohjelmalle ja varojen erittelylle, on annettu suurin merkitys, kun taas tiimin jäsenten maine ja suunnitelmat houkutella käyttäjäkantaa ovat keskitason kriittisiä.

Meillä on joukko vankkoja ammattilaisia, jotka arvioivat ICO-hankkeita täysin puolueettomasti.

Varoitus: Coingape julkaisee ICO-projektiarvostelut vain tiedoksi. Se ei ole kutsu investointeihin. Kun teet sijoituspäätöksiä, suorita henkilökohtainen arviointisi ja ota yhteyttä neuvonantajaan.

Haluatko tarkistaa Coingapen ICO: n? Kerro meille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me