Kuinka saada suuria voittoja kryptovaluutan vaihdossa

Voitko?

Lyhyt vastaus on, ettet voi.

Mutta on joitain vinkkejä sijoittamiseen, jotka tekevät tappioriskistäsi paljon pienemmän. Ja mahdollisuutesi hyötyä on paljon suurempi.

Lähtötilanne vs. Noobs

Ensinnäkin, kun näemme monumentaalisen nousun Bitcoinissa, Ethereumissa ja Litecoinissa seuraavien kolmen tai viiden vuoden aikana, voidaan olla varma, että nämä kolme pää- ja ”peruskolikkoa” nousevat edelleen taivaalle. Tästä huolimatta on täydellinen aika siirtyä BTC: stä alt-kolikoihin, joiden ostokustannukset ovat alhaiset. Ja miksi? Koska kun näemme jotain Vergen nousevan sentistä dollariin, ne, jotka sijoittivat siihen penniäkään, näkevät satakertaisen tuoton (ROI)..

Ensimmäiset asiat ensin

Joten tässä on tärkeää, sinun on pidettävä BITCOININ OSTAMINEN. Sillä välin sinun täytyy ottaa pieniä nippuja siitä ja sijoittaa se Binancen tai muun vastaavan kaltaisen pörssin kautta siihen, mitä kutsutaan tiukasti “altcoineiksi”. Yksinkertaisesti, he ovat juoksija (t). Toistaiseksi. Vaikka kuten vaihtoissa, paras saattaa olla vielä tulossa. Näemmekö toisen valuutan ottelun bitcoin-dollari-dollari? Ehdottomasti. Ei vain heti. Mutta on huomattavaa, kuinka nopeasti jotkut niistä kasvavat. Otetaan esimerkiksi se tosiasia, että Vergen arvo on viimeisen viikon aikana viisinkertaistunut. Se nousi penniästä kahteen, kolmeen, neljään, viiteen viikossa.

Aikajana

Tämä tarkoittaa, että jos joku investoi 1000 dollaria Vergeen viime viikolla, hänen sijoituksensa olisi tänään arvokkaan viiden tuhannen dollarin arvoinen. Se on 4000 dollarin palkka yhden viikon ajan istuessasi ja katsellessasi lippua kertoa sinulle, että investointisi on nousussa.

Tajunnanräjäyttävä

Koskaan aikaisemmin valuutan tai hyödykkeiden historiassa emme ihmiskunnana ole nähneet tällaista nousua. Missä tahansa. Koskaan. Kryptovaluutan vakaana hyödykekaupan muodollisen nousun täydellinen syvyys on mennyt tyhjästä sananlaskuiseen 160MPH: iin kymmenessä lyhyessä vuodessa. Se on todella merkittävä!

Täällä jäädäkseen!

Kryptovaluutta on täällä. Ja niin kauan kuin kolikoita louhitaan, liiketapahtumia tarkistetaan ja uudet vaihtoehtoiset valuutat “suurelle kolmelle” esittelevät jatkuvasti itsensä, valtavan tuoton sijoitusmahdollisuudet eivät ole vain mahdollisia, mutta mikä on niin erinomaista, että voimme sanoa rahoitusmaailma; ja mikä on melkein parasta kuiskata; ne ovat TODENNAISIA.

Todennäköisyys?

Sijoitus on todennäköisyyden kysymys. Kukaan ei voi ennustaa, mitä yksi mies tekee. Mutta on mahdollista ennustaa suurella tarkkuudella, mitä keskimääräinen mies tekee. Siksi sijoittajat luottavat niin voimakkaasti suuhun. Sekä markkinoiden katsominen itselleen.

Mitä ostaa

Tämä on peli, jossa kaikki voittavat. Varsinkin jos annat ystävillesi vinkkejä siitä, mitä ostaa. Näin se alkaa; joku kysyy: “mitä on hyvä ostaa juuri nyt …” Kokenut sijoittaja vastaa hämmentämättä jotain, kuten “Osta ADA, IOTA, XVG ja mahdollisesti Ripple, jos sinulla on rahaa siihen. Mutta PITÄ OSTA BITCOIINI, Eetteri ja LITECOIN. “

Mikä on tärkeää

Joten mikä on tärkeää ja äärimmäisen arvokasta ymmärtää, on, että vaikka sinun on käytettävä salausta, kuten bitcoin, eetteri tai Litecoin, ostaaksesi varajäsenet, sinun on sitten täydennettävä investointejasi itse bitcoiniin. Ja Eetteri. JA LITECOIN. Et voi vain kuluttaa investointejasi bitcoiniin, ETH: hin ja LTC: hen altcoinien ostamisen hyväksi ja odottaa, että sinulla on täysin kehittynyt salkku tulevina vuosina. Altcoineilla on MASSIIVISTA kasvupotentiaalia, mutta “suuressa kolmessa” on ehkä jopa enemmän kasvumahdollisuuksia.

Hiero?

Tässä on hieroa. Sillä kun siirrät omaisuuttasi bitcoinista Vergeen. Verge-olentojen hinta kaksinkertaistuu, sitten kaksinkertaistuu uudelleen, sitten kaksinkertaistuu jälleen. Se jatkaa tällä polulla! Joten on ihana aika ostaa Verge.

– Mitä sitten hierotaan?

Valitettavasti näet sitten bitcoinin hinnan nousevan meteorologisesti. Aivan kun otat rahasi pois BTC: stä ja laitat sen XVG: hen! Joten mikä antaa? Kuinka voit säilyttää vahvan läsnäolon bitcoinissa ja altcoineissa? Se vie rahaa. Sijoitettu viisaasti, oikeaan aikaan.

Rajoittamaton vesihuolto

Bitcoin kasvaa kuin rikkaruoho, jolla on rajoittamaton vesihuolto. Se on janoinen ja saa niin paljon juotavaa kuin se pystyy käsittelemään. Siksi näemme viivästyksiä ostotilauksissa. Kaivostyöläiset tuskin pystyvät vastaamaan kysyntään juuri nyt. Se on mennyt yli kuukauden ajan $ 15.5K: sta $ 19.2K: iin. Kuinka tämä on mahdollista?

Tarjonta ja kysyntä

On vain tietty määrä bitcoineja, jotka voidaan kaivaa. Ja milloin tahansa tämän hyvin rajoitetun omaisuuden kysyntä kasvaa räjähdysmäisesti. Hinnan nostaminen. Lisäksi, kun ihmiset vetävät rahaa BTC: stä ja asettavat sen sanomaan, XVG, IOTA, Ripple tai ADA … nuo bitcoinit palaavat takaisin liikkeeseen. Tai pikemminkin käydään kauppaa niille, joilla jo on näitä vaihtoehtoisia kolikoita.

Rajoitettu määrä

On tärkeää ymmärtää; Vaikka kolikoita on vain tietty määrä, niiden arvo nousee jatkuvasti, mikä tekee niistä arvokkaampia joka peräkkäinen päivä. Kaatuvatko markkinat koskaan? Potentiaalisesti; muiden valuuttojen noustessa bitcoin, eetteri ja Litecoin laskevat hieman täällä ja siellä. Mutta TREND on sen jatkuva nousu, ylöspäin ja ylöspäin.

Miljoona dollaria

BTC: n ennusteet osoittavat, että valuutta saattaa nousta 1 miljoonaan dollariin kolikkoa kohti vuoteen 2020 mennessä. Se on vain kahden lyhyen vuoden päässä. Vain noin 700 päivää jäljellä, kunnes kolikot, joiden arvo on tänään 16 K, ovat kukin miljoonan dollarin arvoisia. Tämä; on todella jännittävä aika elää ja investoida, koska kun on mahdollisuus saada niin dramaattisia voittoja investoinneista, nyt on aika ostaa.

– Itse asiassa eilinen oli aika ostaa

Tämä stimuloi markkinoita ohjaavaa kiireellisyyttä. Mikä nostaa hintoja ylöspäin, mikä puolestaan ​​stimuloi markkinoita.

Se on kiehtovaa

Ja kun kysyt ystäviltäsi ja sijoittajiltasi vinkkejä mitä ostaa; Kuuntele heitä. Mutta tutki koko ajan omalla ajallaasi mitä kolikot OVAT, joita sinua on kannustettu ostamaan. Joillakin on hyvin erilaiset puolet kuin toisilla. Ja erilaiset dynaamiset vastaukset markkinoilla.

Ajattelu pitkällä aikavälillä

Esimerkiksi, jos olet pitkäaikainen sijoittaja, kuten meidän kaikkien pitäisi olla, on äärimmäisen tärkeää jatkaa bitcoinin ostamista. Eetteri. Ja Litecoin.

Potkaise itseäsi

Potkkaat kuvaannollisesti ja kirjaimellisesti itseäsi, jos et. Ja miksi? Koska jos voit pudottaa jopa 1000 dollaria tänään, siihen mennessä, kun bitcoin saavuttaa 1 miljoonan dollarin parissa (sanoin melkein vähän) … koska 2020 näyttää olevan muutaman vuoden päässä. Se ei ole! 2020 on tulossa nopeasti.

Ja jos et halua menettää sitä, mikä voi olla suurin investointimahdollisuus ihmiskunnan historiassa, niin NYT on aika ostaa. 2020 ei ole muutaman vuoden päässä. Se on vain pari. Muista, että 700 päivän merkki on lähestymässä nopeasti. Aikana, jonka kului tämän artikkelin kirjoittamiseen, olemme juuri paljon lähempänä päivää 699.

Ennusteet

Tästä syystä: kun BTC osuu 1 miljoonaan dollariin / kolikko, niukan 1000 dollarin sijoituksesi arvo on 52 083 dollaria ja muutos. Se riittää ostamaan talon joissakin osissa maailmaa. Tai mukava auto. Tai korkeakouluopetus lapsillesi. Se riittää sijoittamaan sitten uudelleen Vergeen, joka on tuolloin noin .60 dollaria, ja kun se saavuttaa 1,00 dollaria, 52 000 dollaria on parempi arvo 87 000 dollaria..

Joten näet, kuinka alle neljän vuoden aikana 1000 dollarin sijoitus voi muuttua lähes 90 000 dollariksi.

Samalla kryptovaluuttainvestointien algoritmilla voit ottaa 100 dollarin sijoituksen ja muuttaa sen helposti 9000 dollariksi. Vuoteen 2021 mennessä.

Ja merkitse sanani, nämä tulevat päivämäärät ovat tulossa paljon aikaisemmin kuin tajuamme. Osta nyt. Lyhyt vastaus kysymykseen: “Kuinka voin ansaita paljon rahaa sijoittamalla kryptovaluuttaan?” Vastataan yksinkertaisesti tällä:

Osta se

Ja katsele, kun sijoituksesi kukkii kuin kukka auringossa. Tai vielä parempi, KENTTÄ kukkia.

Yhteenvetona. Toivomme, että nämä tiedot auttavat sinua ja että muistat, kun sijoitat lyhytaikaisiin kasvukolikoihin, kuten IOTA, Verge, ADA, Ripple ja muut, että sinun on täydennettävä kassaasi sananlaskun suuressa kolmessa. Ne ovat koko tämän järjestelmän perusta. Tervetuloa blockchain-tekniikan maailmaan. Se tulee olemaan erittäin hyvä kymmenen vuotta sijoittajille, jotka voivat odottaa hiljaa, tarkkailla markkinoita ja tehdä viisaita sijoituksia.

Kerro meille ajatuksesi bitcoinista alla olevissa kommenteissa tai kirjoita meille osoitteessa [sähköposti suojattu]

Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me