Keplertek [KEP] ICO: n tarkistus ja täydellinen analyysi

Keplertek ICO -katsaus

Yleiskatsaus

Robotiikka ja tekoäly (AI) ovat mitä tulevaisuus on. Tällä hetkellä robotiikalla on yli miljardin dollarin markkinapaikka, joka yhdessä tekoälyn kanssa mullistaa innovaatioiden maailman. Blockchain-tekniikan myötä tämä ala on avannut uusia mahdollisuuksia muuttaa ihmiskunnan tulevaisuutta. Kepler ICO pyrkii saavuttamaan juuri tämän. Kuulostaa mielenkiintoiselta, oikein! Riittävän tehokas jopa investointiesi tekemiseen. Mutta mitä Kepler Platform tarjoaa sinulle? Meidän perusteellinen Keplertek ICO -katsaus joka sisältää yksityiskohtaista on löytää vastaukset sijoituskysymyksiisi.

Tärkeät päivämäärät:

 • Tunnuksen myynti alkaa: 26. kesäkuuta 2018 – 17. heinäkuuta 2018
 • Tunnuksen ennakkomyynti: 22. toukokuuta 2018 – 5. kesäkuuta 2018
 • Suurin tarjonta: 100 000 000
 • Tunnus myytävänä: 50 000 000
 • Pehmeä korkki: 10000000 USD
 • Kova korkki: 62.500.000 USD
 • Hinta: 1 KEP = 1,25 USD
 • Hyväksyy: ETH, BTC

Keplertek: Blockchainin käyttämä tekoäly & robotiikan ekosysteemi

Kepler Technology pyrkii rakentamaan innovatiivisen ja kansainvälisen ekosysteemin tekoälyn kehittämiseen & Robotiikka. Hyödyntämällä blockchain-tekniikkaa foorumi siltaa kuilun ihmisten välillä, joilla on ideoita ja teknistä taitotietoa, ja niiden välillä, joilla on taloudellisia resursseja idean toteuttamiseksi.  

Keplertek-tiimin mukaan se on ”keskus, johon samanmieliset ihmiset voivat muodostaa yhteyden ja muodostaa oikeudellisesti sitovia ryhmiä toteuttamaan ideaa kehitysvaiheesta massatuotantoon käyttäen Keplertekin resursseja ja hakemaan rahoitusta Keplertekin enkelisijoittajien ja riskirahastojen verkostosta. . ”

Kepler Technology tuo kehittäjät, sijoittajat ja asiakkaat yhteen ympäri maailmaa rekisteröimällä käyttäjät tiettyihin ryhmiin tavoitteiden, taustan ja tarkoituksen perusteella.

Nyt arvioinnin aika!!!

 • Yksityiskohtainen valkopaperi

Kepler-tekniikan julkaisu on ammattimaista, yksityiskohtaista ja erittäin hyvin koottua. Se koostuu 59 sivusta, ja siinä puhutaan alustasta, ekosysteemin liiketoimintamallista, tunnuskuvasta, hyödyistä eri osallistujille sekä riskien arvioinnista ja hallinnasta.

Hanke ei tarjoa tietoja prototyypistä. GitHubissa ei ole koodia, joten otimme yhteyttä Keplertek-tiimiin, joka sanoi:

“Tällä hetkellä työskentelemme alustan beetaversiolla, joka tulee esiin ennen ICO: ta.”

No, se on progressiivista, jos he julkaisevat beta-version ennen ICO: ta, mutta voimme vain odottaa ja katsoa toistaiseksi.

ICO-rahastojen budjetointi

ICO: lla näin kerätyt varat jaetaan siten, että 12 prosenttia tästä menisi Kepler-alustan tuotekehitykseen. 8 prosenttia varoista osoitetaan liiketoiminnan kehittämiseen ja strategisiin kumppanuuksiin, joihin sisältyy uusien organisaatioiden perustaminen, turvalliset kumppanuudet ja yhteistyöt.

Tilojen rakentamiseen, robotiikan testausta ja tuotantoa varten tarvittavien laitteiden hankintaan sekä infrastruktuurirakentamiseen osoitetaan 20 prosenttia varoja.

Viestintä- ja markkinointiosasto saa 9 prosenttia näistä varoista, mukaan lukien yhteisön rakentaminen, markkinointikampanjat, PR ja palkkaaminen, kun taas 10 prosenttia menee vararahastoihin, jotka “tarjoavat likviditeettiä tulevaa rahapolitiikkaa ja alustan toimintoja varten”.

 • Joukkueen profiili

21 hengen tiimi, jolla on asiantuntemusta ohjelmistotekniikasta, verkkosivujen kehittämisestä, markkinoinnista, budjetoinnista, tutkimuksesta & kehitys ja lohkoketju. Joukkueeseen oli helppo lähestyä, ja otimme yhteyttä ryhmään saadaksemme perusteellisen käsityksen projektista.

Keplertek ICO - JoukkueKeplertek ICO – Joukkue

Giorgi Topuria– Toimitusjohtaja, kaksinkertaisen maisterin tutkinnolla kansainvälisessä liikeoikeudessa sekä yritys- ja kauppaoikeudessa Topuria pääsi salausteollisuuteen vuonna 2014 sijoittamalla bitcoiniin.

Givi Dolidze– Perustaja ja varatoimitusjohtaja. Dolidze on aikaisemmin työskennellyt PwC: n kanssa tilintarkastajana ja kirjanpitäjänä.  

Irakli Eliashvili– Teknologiajohtaja, Eliashvili on työskennellyt tietotekniikan ja palvelualalla ammattikorkeakoulututkinnolla kandidaatin tutkinnossa erikoistumalla matematiikkaan ja fysiikkaan.

 • Bisnesmalli

Kepler-tekniikka esittelee oman KEN-tunnuksensa, joka on sen oletusvaluutta kaikille ekosysteemin asutuksille. ERC20-yhteensopivaa tunnusta KEP: ää voidaan käyttää tuotteiden, robottien, tekoälyn tilauspalveluiden ja lisenssien ostamiseen sekä ideoiden rahoittamiseen..

Tämän merkin välttämätön piirre on korkea likviditeetti, jota vahvistaa yrityksen omaisuuden arvo, jonka maa varmistaa edelleen.

Tunnus listataan myös pörssiin, mikä tarkoittaa sitä, että Kepler-alustan kasvaessa myös sen alkuperäisen tunnuksen arvo nousee. Olimme hieman skeptisiä “pörssissä”, johon se listattaisiin, minkä suhteen Keplerin johtaja totesi luottavaisesti “Tulemme listalle yhdestä viiden parhaan pörssin joukosta”, ja se on ehdottomasti jotain, mitä odotamme.

keplertex ICO TiedotKeplertek ICO – Tiedot

 • Taustatekniikka

Projekti perustuu suosittuun Ethereum-lohkoketjuun, mutta kun se vapauttaa ICO: nsa, tiimi alkaa työskennellä oman lohkoketjunsa parissa. Nimitetty blockchain-asiantuntija ja varannut 8 prosenttia ICO-varoista blockchain-tarkoitukseen, joukkue on omistautunut heti päästä.

Pienin sijoitus on myös esitetty, mikä on 50 USD tai 0,1 ETH.

ICO: lle määritellään selkeät ehdot ja ehdot, ja siinä kerrotaan KYC-vaatimuksen tarpeesta. Lisäksi alustan rekisteröijien on suoritettava manuaalinen seulonta huolellisuuden varmistamiseksi.

 • Salausmyynnin joustavuus

Kepler Technology on Georgian osakeyhtiö, joka on rajoittanut merkkimyyntinsä Yhdysvaltain kansalaisille.

Tunnuksen jakelu: Kaikista 100 000 000 KEP-tunnuksesta 61 prosenttia merkkejä on myynnissä. Joukkueelle jaetaan 10 prosenttia rahakkeista, jotka on lukittu 12 kuukaudeksi. Toinen 10 prosenttia menee ylimmälle johdolle ja neuvonantajille, jotka ovat vaikuttaneet projektin onnistumiseen. 20 prosenttia tästä osuudesta siirretään heille heti ICO: n päättymisen jälkeen, kun taas loput 80 prosenttia lukitaan 6 kuukaudeksi.

Keplertek-yritys saa 10 prosenttia rahakkeista, joita käytetään kumppanuuksiin, liiketoiminnan kehittämiseen, markkinointiin, tuleviin kuluihin ja strategisiin yritysostoihin. Loput 4 prosentin rahakkeet menisivät vararahastoihin, joita Kepler-tiimi hallinnoi ja jotka olisivat lukittuina 12 kuukaudeksi.

Turvallisuus: Kepler-alusta toteuttaa investointisektorilla älykkäitä sopimuksia, jotka tarjoavat turvallisuuden kerroksen investoinneille. Luomalla oma estoketjunsa se pyrkii lisäksi turvaamaan tiedot, vähentämään petoksia ja lisäämään luottamusta.

Kun neuvonantajina toimii 6 henkilöä, Kepler Technologiesilla on blockchain- ja ICO-asiantuntijoita, joilla on laaja kokemus alalta.

 • Yhteisön hyväksyntä

Yrityksellä on virallinen “aloita yhteisön rakentaminen” -vaihe, joka on varattu helmikuulle ennen ICO: n ennakkomyyntiä toukokuussa. Facebook, Twitter, Youtube ja Bitcointalk ovat joukkueen tekemiä sosiaalisen median valintoja. Kepler Technologiesin virallisella Telegram-ryhmällä on lähes 15 000 jäsentä, mikä on hyvä määrä.

 • Tiekartta

Projektin vaihe:

Vuodesta 2016 lähtien tiimi on koottu Kepler Technologiesille, ja etenemissuunnitelma noudattaa peruslähestymistapaa. Tällä hetkellä projekti on ICO-vaiheessa, joka on ajoissa, mutta sillä on useita virstanpylväitä tuotteen alfa-lanseerauksen, lohkoketjutestauksen ja kampuksen rakentamisen kanssa. Jokainen näistä päävaiheista on kuitenkin monimutkainen prosessi, joka vaatii yksityiskohtaisen kuvauksen, joka puuttuu.

Suurimmat esteet:

Suunnitelmana on rakentaa oma lohkoketju, joka ei ole helppo saavutus yhdistettynä kampuksen rakentamiseen. Keplertekin näkökulmasta esteen saaminen “tarpeeksi alttiudelle huipputeknologiayhteisössä tarvittavien kumppanuussopimusten hankkimiseksi maailman parhaiden riskirahastojen ja teknologiakeskusten kanssa” on este..

Keplertek ICO – Arviot

Keskimääräinen arvio: 7,7 / 10

Huomautus sijoittajille

Tiimi on olennainen osa projektin menestystä, ja Keplertek-tiimillä on dynaamista kokemusta teollisuudesta myös blockchain-asiantuntijoiden kanssa. Edistyneellä ajatuksella yhdistää robotiikka sekä tekoäly ja Blockchain, projektilla on vankka käsite, joka voi olla vallankumouksellinen. Tästä huolimatta projektista puuttuu prototyyppi, vaikka sen beetaversio odotetaan julkaistavan pian, jota meidän on pidettävä silmällä. Ja oman lohkoketjun kehittäminen on helppo sanoa kuin tehdä. KEP-tunnuksen likviditeettikerroin, jonka markkina-arvoa lisää pörssiin listattavan yrityksen arvo, on varmasti jännittävä.

Metodologia

ICO: n arvioimiseksi noudatamme luetteloa parametreista, jotka ovat periaatteessa projektin KPI: itä (Key Performance Indicators):

 • Valkoinen paperi – Koodin tai prototyypin saatavuus, varojen jakautuminen, lompakko joukosta
 • Joukkueen profiili – Tiimin vahvuus ja maine
 • Bisnesmalli – Ongelma ratkaistu, tarkoitus & tunnuksen ja taloudellisen mallin hyödyllisyys
 • Taustatekniikka – Blockchain-infrastruktuuri, termien selkeys & ehdot ja token-ohjelmisto
 • Salausmyynnin sietokyky – Perustaminen, tunnusten jakelu, oikeudelliset riskit ja turvallisuusnäkökohdat
 • Yhteisön hyväksyminen – Selkeys & viestinnän taajuus ja sosiaalisen median läsnäolo

Esittämällä oikeita kysymyksiä säilytämme tuotteidemme eheyden ja elinkelpoisuuden ICO-arvostelu samalla kun noudatetaan luokitusmenetelmää, joka perustuu tietyn tekijän kriittisyyteen. Esimerkiksi elementteille, kuten token-apuohjelmalle ja varojen erittelylle, on annettu suurin merkitys, kun taas tiimin jäsenten maine ja suunnitelmat houkutella käyttäjäkantaa ovat keskitason kriittisiä.

Meillä on joukko vankkoja ammattilaisia, jotka arvioivat ICO-projektit täysin puolueettomalla tavalla.

Haluatko, että Coingape tarkistaa ICO: n? Kerro meille

Varoitus: Coingape julkaisee ICO-hankekatsauksia vain tiedotustarkoituksiin. Se ei ole kutsu investointeihin. Kun teet sijoituspäätöksiä, suorita henkilökohtainen arviointisi ja ota yhteyttä neuvonantajaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me