Binance Launchpad “Mismanages” BitTorrent [BTT] Token Sale, Community Unhappy

reklame Phemex

Med al spænding opbygges omkring BitTorrent token salg, Binance Launchpad havde en fantastisk at bevise sig selv som den bedste token lanceringsplatform. Men desværre forstyrrede platformen i et afgørende øjeblik, hvilket efterlod samfundet ulykkeligt.

Ikke mange mennesker kunne abonnere på ICO

Da token-salget var en af ​​de populære, blev der bygget meget spænding omkring det, og mange investorer ønskede et stykke af de samlede 54 milliarder tokens, der skulle sælges. Mens Binance Launchpad så ud til at have alle eksklusive rettigheder til at udføre sagen i BitTorrent ICO, så det ikke ud til, at tingene var gået som Justin Sun eller CZ ville have ønsket at gå.

Selvom ICO gik igennem, stod Binance Launchpad-platformen overfor en overbelastningsoplevelse. Platformen blev flaskehalset selv med undervurderet efterspørgsel, og det samme blev rapporteret af CZ ved hjælp af hans Twitter-konto

Damn, uanset hvor meget du forbereder dig, har du stadig problemer med flaskehalse. Selv caching af caching var overbelastet. Stadig under estimeret efterspørgsel.

– CZ Binance (@cz_binance) 28. januar 2019

Undskyld for den overbelastede oplevelse. Og tak for din støtte! Nogle problemer løses til det næste.

– CZ Binance (@cz_binance) 28. januar 2019

CZ nævnte endvidere, at det tog 18 minutter at afslutte ICO på grund af et systemproblem, som ellers bare ville have taget 18 sekunder og tydeligt indrømmede at

Begge sessioner afsluttede. Tog cirka 18 minutter på grund af et systemproblem ville det have taget 18 sekunder ellers. Efterspørgslen var astronomisk.

– CZ Binance (@cz_binance) 28. januar 2019

Det problem, som de fleste brugere stod overfor, var forårsaget af “cache / låsning” -knappen “bekræftelse af brugeraftale”. CZ nævnte også, at de fleste stresstest fra holdet inden ICO var fokuseret på købsprocessen, og dette knapproblem blev ikke dækket grundigt nok.

knappen fungerede ikke i 10 minutter, men fra de allerførste minutter blev det vist, at 28% solgte, hvis knappen ikke fungerede for alle, hvordan er dette muligt?

– Алексей (@ he090279kap) 28. januar 2019

Fuld gennemsigtighed. Problemet oplevet i dag var forårsaget af "bekræftelse af brugeraftale" knap caching / låsning. De fleste stresstest fokuserede på købsprocessen, denne del blev ikke dækket grundigt nok. Ordren på de modtagne anmodninger blev bevaret.

– CZ Binance (@cz_binance) 28. januar 2019

Selvom dette var et rent teknisk problem, gik det ikke godt med investorerne, der ventede ivrigt på BitTorrent ICO. Disse investorer delte deres utilfredshed med CZ

Var meget dårlig oplevelse i BTT ICO.

Kunne ikke få en enkelt BTT.

– Sikandar Bakhit (@sikandarmks) 28. januar 2019

Du bør lade os aftale vilkår og indtaste catchpa under sessionen, før nedtællingen var 0. Fordi hvad dit grundlæggende siger er af alle de solgte tokens, læste ingen faktisk T&Cs som det ville have været umuligt. Derfor overholdt ingen!!

– Tuka (@sphud) 28. januar 2019

Nogle abonnenter sad fast på den tomme skærm

Undskyld, men det sugede, det var det, jeg observerede alle disse minutter pic.twitter.com/OzFXCejFgN

– Jeg er bare et nummer (@ iamjustanumber8) 28. januar 2019

Ifølge andre Twitter-brugere var det kun 339 investorer, der købte hele ICO

@cz_binance denne ico var et rod. Captcha fungerer ikke, 339 investorer køber alt

– Mehdi Abou (@Mehdi__Abou) 28. januar 2019

Tron at have luftdrop til dem, der gik glip af

Da samfundet gjorde en tilbageslag på ICO’s dårlige forvaltning, besluttede Tron-teamet at lave en lille Airdrop for folk, der forsøgte at afgive ordrer, men ikke lykkedes at købe. Det samlede antal og andre detaljer blev ikke offentliggjort pr. Nu

På grund af overvældende krav indvilligede Tron-teamet generøst i at lave en lille luftdrop for folk, der forsøgte at afgive ordrer, men ikke lykkedes at købe. Nøjagtige numre offentliggøres snart.

– CZ Binance (@cz_binance) 28. januar 2019

Det ser ud til, at Justin Sun udfylder hullerne, der blev skabt af Binances tekniske problemer ved at give nogle luftdrops, men Binance er nødt til at rette sin platform, hvis den har brug for at holde sin launchpad i gang og få flere token-lanceringer på den.

Vil Binance rette sine fejl på sin launchpad-platform? Fortæl os dine synspunkter om det samme

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me