Mitä Trump / Bidenin puheenjohtajakausi tarkoittaa Bitcoinin [BTC] hinnoille?

mainos Phemex

Mikään muu kuin pandemia ei ole yhdistänyt maailman ihmisiä. Kun kamppailemme yhdessä toisen koronaviruksen aallon kanssa yhdistettynä uusiin lukkoihin, Bitcoin on onnistunut nousemaan korkeammalle tasolle, jota ei ole nähty pari vuotta. Toinen tärkeä tapahtuma on aivan kulman takana ja riippumatta siitä, kuka voittaa Yhdysvaltain vaalit tänä vuonna, monet kannattajat ovat sitä mieltä, että Bitcoin on selkeä voittaja.

Trumpin tai Bidenin arvoitus on herättänyt epävarmuutta. Perinteiset rahoitusmarkkinat eivät ole suuri epävarmuuden fani. Bitcoin ei kuitenkaan näytä välittävän siitä yhtä paljon.

Kuinka tulevat Yhdysvaltain vaalit vaikuttavat Bitcoinin [BTC] hintoihin?

Presidentti Donald Trump ei ole suuri Bitcoin-fani. Hänen kantansa oli varsin ilmeinen, kun hän sanoi surullisen sanan, että “Bitcoin perustuu ohut ilmaan”. Sydämenmuutos, hänen toisella kaudella, näyttää erittäin epätodennäköiseltä.

Toisin kuin Trumpin enimmäkseen hands-off-lähestymistapa, asiat voivat olla hyvin erilaiset, jos nykyinen varapresidentti Joe Biden voittaa. Muista unohtaa, että hän osallistui surulliseen Twitter-hakkerointiin, joka petollisesti tarjosi kaksinkertaistamaan määritetylle tilille lähetetyn Bitcoin-summan 30 minuutin kuluessa. Mutta hänen twiittinsä heti hakkeroinnin jälkeen nosti varmasti monien kulmakarvat. Tämä sattuu olemaan Bidenin ainoa Bitcoiniin liittyvä twiitti.

Hänen kabinettivalintansa puhuivat myös paljon. Yhdysvaltain nykyinen senaattori ja entinen Kalifornian oikeusministeri Kamala Harris ei ehkä ole julkisesti maininnut kantaansa Bitcoiniin, mutta hänen tiimillään on kuitenkin salausystävällinen kasvot – Ryan Montoya, Sacramento Kingsin entinen johtaja.

Minulla ei ole Bitcoinia, enkä koskaan pyydä sinua lähettämään minulle mitään.

Mutta jos haluat hakea Donald Trumpista yhden aikavälin presidentin, voit tehdä sen täällä: https://t.co/8XtBjuU5fX

– Joe Biden (@JoeBiden) 16. heinäkuuta 2020

Tämä voi olla miljoonan dollarin kysymys siitä, mitä kummankin voitto tarkoittaa Bitcoinille. Vaikka siihen ei ole selkeää vastausta, spekulaatioita lukuun ottamatta, voidaan turvallisesti todeta, että Bitcoinin asiat ovat vasta alkaneet ja sillä on vielä pitkä matka. Ei ole väliä kuka voittaa, ei ole mitään pysäyttämistä Bitcoin.

Ei-korreloiva luonto

2020 on ollut villi vuosi. COVID on olemassa, maailmantalous on ottanut tullia, globaalit indeksit eivät ole onnistuneet, sitten on tulossa yksi maailman vaikutusvaltaisimmista ja kehittyneimmistä maista. Huolimatta siitä, että niin suuri geopoliittinen tapahtuma kuin perinteisesti tuo markkinoille sekaannusta, tämä voi kuitenkin olla aika, jolloin Bitcoin lopulta kehittyy korreloimattomaksi omaisuudeksi.

Bitcoin on kaventanut markkinoiden epävarmuutta parin viime kuukauden aikana. Olipa kyseessä BitMEX-tapaus, KuCoin-hakkerointi tai DeFi-mania, maailman suurin kryptovaluutta on hitaasti, mutta tasaisesti noussut halutulle 14 000 dollarin tasolle. Historiallisesti ottaen Bitcoinia ja muita kryptovaluuttamarkkinoita ovat ohjaaneet FUDit ja FOMOt. Ja tästä syystä teollisuus sai tunnetuksi olevan liian epävakaa. Mutta näin ei ollut tänä vuonna. Avaruus on osoittanut vakavaa sietokykyä siitä, että negatiiviset uutiset heiluttavat sitä. Avaruuteen törmänneet institutionaaliset jättiläiset ovat olleet yksi suurimmista tekijöistä.

Mahdollisuus Bitcoinista tulla itsenäisemmäksi tulevina päivinä oli jotain, jonka myös väitti OKEx viimeisin raportti, jossa väitettiin,

“Lokakuussa yhden kuukauden korrelaatio Bitcoinin ja S: n välillä&P 500 vaihteli suuresti, saavuttaen kuukauden puolivälissä 57%, pudoten sitten nopeasti 6%: iin, ennen kuin se palautui 33%: iin vinousdatan mukaan. Tulevaisuuden Yhdysvaltain vaalien jälkeen Bitcoinilla voi olla suurempi mahdollisuus siirtyä pois makrotapahtumista ja tulla itsenäisemmäksi. “

Bitcoin on käynyt läpi kaksi Yhdysvaltain vaalia – tarkalleen vuonna 2012 ja 2016. Ei ollut kauan sitten, mutta siitä lähtien omaisuusluokka on yleensä edennyt pitkälle, ja johtopäätösten tekeminen kahden edellisen tapahtuman perusteella ei välttämättä ole viisas. Kuitenkin historiallisesti marraskuu on yleensä vahva kuukausi BTC: lle, koska se kirjasi viisi voittoa ja kaksi tappiota mediaanituotolla 10,97% vuodesta 2013.

Lähde: OKEx

Institutionaalinen tuki

Jäljittääkö Bitcoin USD: tä? On mahdollista, että Bitcoin-pariskunta jäljittelee hyvin Yhdysvaltain dollaria huolimatta siitä, että se on yhä vähemmän sidoksissa myöhäisten makromarkkinoihin. Institutionaalisista jättiläisistä on tullut HODL Bitcoinin viimeisimmät osallistujat. Monien jättiläisten joukossa MicroStrategy ja Square ovat satunnaisesti kaksi merkittävintä yritystä, jotka ovat paljastaneet kertyvän Bitcoinin. Institutionaaliset sijoittajat ovat pyrkineet lisäämään Bitcoin-allokaatioitaan huolimatta BTC-arvon lyhytaikaisesta laskusta. Laillisuuden ohella Bitcoin on saanut myös perinteisiä teollisuuden asiantuntijoita, jotka voivat hillitä markkinoiden villiä vaihteluita.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me