Voita “Crypto Exchange Blues” vastaamalla näihin viiteen tärkeään kysymykseen

Jos olet vasta aloittamassa kryptovaluuttaa tai olet syvemmällä, olet kahlaamassa ekosysteemiin, jolla on jonkin verran monimutkaisuutta. Useimmat aloittelijat tietävät, että vaihtovaihtoehtoja on erilaisia, mutta harvat heistä ymmärtävät näiden vaihdosten vertailun toisiinsa. Tällä hetkellä kauppiaiden suurimpia kysymyksiä voi olla pörssien ja niiden operaattoreiden legitiimiydestä ja uskottavuudesta. Mutta on muitakin kysymyksiä, joihin on vastattava. Kiinnitä huomiota näihin suuriin yleisiin huolenaiheisiin, joita ihmisillä on, kun he syövyttävät salausta. Saat enemmän tietoa siitä, mitä siellä on, ja pystyt paremmin hallitsemaan omaa varallisuutta.

Tässä on viisi kysymystä, joita kauppiaat usein kysyvät itseltään salauksen ostamisen puolivälissä:

1. “Kuka on tämän takana?”

Tällä hetkellä kryptovaluuttakauppa ja sijoittaminen ovat jossain määrin hieman aseen alla.

Yksi näkyvimmistä esimerkeistä on BitMex-vaihto. Vain muutama kuukausi sitten tämä oli yleinen paikka harjoittaa liiketoimintaa vaihtamalla yksi salaus tai fiat-omaisuus toiseen.

Nyt toimitusjohtaja Arthur Hayes on pidätettynä, ja muita huippujohtajia haetaan Hallituksen tutkijat väittävät, että BitMex-operaattorit eivät ryhtyneet riittäviin toimiin rahanpesun torjumiseksi tai vaativat sidosryhmille oikeanlaisia ​​tarkastuksia ja todistuksia. Tällä ei ole taipumusta herättää luottamusta!

Myöskään BitMex ei ole ainoa esimerkki. OKExin johtaja Star Xu pidätettiin myös viime aikoina, ja monet muut operaattorit ovat nyt kuumalla paikalla, kun Yhdysvaltain ja Kiinan kaltaisten maiden liittovaltion sääntelyviranomaiset suhtautuvat vakavasti rekisteröimättömien ja lisensoimattomien kryptovaluuttatoimien torjuntaan..

Tässä mielessä yksi kauppiaan suurimmista alkukysymyksistä on – kuka on tämän alustan takana? Toimivatko ne sääntöjen mukaisesti vai vain siivittävätkö ne?

2. “Onko tämä Exchange-yhteensopiva?”

Ensimmäisen kysymyksen jälkeen olet kauppiaiden miettinyt, onko tietty pörssi rikkonut sääntelyviranomaisten asettamia normeja.

Yleensä monet maat vaativat operaattoria saamaan tietyn toimiluvan (tai toimittamaan avoimet sääntelyraportit) varmistaakseen, että vaihto toimii tietyllä tavalla. Muuten erityyppisten rahanpesun ja petosten mahdollisuus on melko laaja.

Monissa tapauksissa on suhteellisen helppoa selvittää pörssin hyvät uskot sääntelyn suhteen. Mutta ennen kuin virastot alkoivat muuttua aggressiivisiksi pörssien suhteen, kauppiaat eivät aina tehneet tätä tutkimusta. Sitten he huomasivat olevansa sokeita, kun heidän suosikkipörssi kaatui! Jopa suosittuja pörssejä, kuten Binance, jotka näyttivät tekevän kaiken oikein ja joiden pitäisi todennäköisesti tarkastella KYC-sääntöjään nykyisen sääntelytoiminnan valossa.

3. “Entä jos menetän?”

Jotkut kryptovaluutta-kauppiaat tuntevat melko hyvin terminologian ja sen, kuinka käydä kauppaa fiatilla salausta varten, tai päinvastoin. Heillä on jonkinlainen strategia omaisuuden hankkimisessa, kustannusperusteen selvittämisessä ja viime kädessä voitonotossa, kun kolikot ovat nousseet.

Heidän huolensa ovat enemmän kryptovaluuttamarkkinoiden volatiliteetista. Ja se on epävakaa. Sitä ei voida kiistää. Sinun tarvitsee vain tarkastella Bitcoin-arvoja aikaisemman huippunsa välillä 20 000 dollaria ja nykyisen arvonsa noin 16 500 dollaria. Bitcoinin menettäminen tai saaminen puolet tai enemmän arvosta vaatii tuskin mitään, joten kauppiaat voivat olla ymmärrettävästi huolissaan.

Pörsseissä, kuten Currency.com, kauppiaat voivat hyödyntää reaaliaikaisia ​​hintahälytyksiä ja lukita taatut stop-loss-tilaukset auttaa estämään salaman kaatumiset tai tietyn salausmarkkinan muut spontaanit palot. Tarjolla on myös työkaluja lompakon säilytykseen ja useita resursseja aloittelijoille, jotta kaikesta tulee läpinäkyvämpää.

4. “Mikä helvetti on marginaalikauppaa?”

Currency.com tarjoaa myös suuremman vipuvaikutuksen kuin jotkut muut pörssit. Joissakin tapauksissa elinkeinonharjoittajat voivat käyttää useita satoja kertoja alkuinvestointinsa arvoon pelaamaan kryptovaluutta.

Tärkeintä on kuitenkin ymmärtää riskisi. Kaupankäynti marginaalilla tarkoittaa, että jos häviät, olet koukussa saadaksesi paljon suurempia takaisinmaksuja kuin mitä alun perin asetit markkinoille.

Toinen hyvä vinkki on hyödyntää salausjohdannaisia, kuten futuureja ja optioita, joissa saatat pystyä hyödyntämään enemmän ilman, että joutuisit maksamaan vuoria rahaa, jos pelisuunnitelmasi ei ole täysin ohi. Ainutlaatuinen optiokaupan strategia antaa kryptovaluutta-faneille enemmän vaihtoehtoja. He voivat jahtaa palkkioita nostamatta riskiä perinteisellä tavalla, mitä teet, jos ostat oman pääoman tai omaisuuden marginaalilla.

5. “Mitkä ovat valintani?”

On myös tärkeää, että vaihdossa on paljon erilaisia ​​omaisuusluokkia. Talousjulkaisuissa puhutaan usein kryptovaluutan “rampeista”, joissa fiat-valuutanhaltijat voivat helposti vaihtaa digitaaliseksi omaisuudeksi. Elinkeinonharjoittajat arvioivat myös kryptovaluuttapareja, jotka mahdollistavat kääntämisen tai monipuolistamisen kryptovaluutta-strategiassa. Yli 1500+ omaisuutta ja kyky käydä kauppaa omaisuuden tokenointimahdollisuuksilla, Currency.com yhdistää huolellinen määräysten noudattaminen ja vakiintunut kaupankäynnin legitiimiys, jossa on laaja uusi valikoima vaihtoehtoja suojauksille, hajauttamiselle ja viime kädessä salauksen ja defi-sijoitusten innovoinnille. Se on todella uusi maailma, ja elinkeinonharjoittajat voivat luottaa siihen, että he muuttavat, jos he tietävät, että pörssi pelaa palloa sääntelyvirastojen kanssa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me