Ripple Lead på spørgsmål – Studerende søger afklaring for at fremme XRP over Bitcoin i Stanford University

reklame Phemex

Jeg stødte på et tweet, som ‘Pierre Rochard’ havde sendt den 24. januar 2019. Det fik min opmærksomhed, da jeg læste Mr. Rochard hævdede ”Susan Athey‘(Bestyrelsesmedlem for Ripple og Stanford-økonom) blev bestukket af Ripple for at promovere falske oplysninger om Bitcoin. Han delte disse oplysninger med et skærmbillede, som ‘Prof. Athey blokerede ham ‘på Twitter sociale medier.

Korrupt akademi er i fuld krisetilstand

Stanford-økonom blev bestukket af Ripple (XRP) for at promovere falske oplysninger om Bitcoin

Hold øje med svindlere, bedragere, charlatans og conartists! pic.twitter.com/lwwiE8AIG9

– Pierre Rochard [⚡️] (@pierre_rochard) 24. februar 2019

Studerende søger klarhed fra Stanford Professor

Det startede med studerende ved Stanford University ved navn ‘Conner Brown’, der delte snap af e-mail på Twitter, som han hævdede – allerede havde delt med professor. I henhold til erklæringen fra den studerende har Susan Athey, der er økonomiprofessor ved Standford Graduate School of Business, delt ‘flere fejlinformationer’ om Bitcoin sammenlignet med XRP ‘.

https://t.co/7Z9PAb98Qb

– Conner Brown ⚡️ (@_ConnerBrown_) 24. februar 2019

Selvom præsentationen på handelshøjskolen er en måned gammel – men den studerende for ikke at høre noget fra professoren via e-mail – tog twitter og delte den samme e-mail for at få et klart billede. Posten lyder som følger: (E-mail i detaljer)

Susan Athey er uenig studerendes krav

Det er værd at nævne, at Prof.Athey sammen med The Economics of Technology Professor ved Stanford Graduate School of Business. – også er bestyrelse for Ripple Labs.

Efter tweetet er professor Athey uenig i de studerendes påstand og tog Twitter den 24. februar 2019 og forklarer, at ‘hun ikke var professor i klassen – snarere en gæsteforelæser i klassen med Ripple-rolle afsløret. Med hendes ord;

Hej-jeg var gæsteforelæser i denne klasse med Ripple-rollen afsløret, ikke professoren; Conner kontaktede aldrig mig eller delte dette brev med mig; hans beskrivelse af mit foredrag er en karikatur, og jeg er uenig i hans karakteriseringer af foredraget.

– Susan Athey (@Susan_Athey) 24. februar 2019

Med kravet fra prof. Athey bad den studerende igen om dias, som hun havde præsenteret under præsentationen, og på anmodning delte prof. Athey præsentationen (som nedenfor)

Her er mine dias. I modsætning til hvad du måske synes fra Conners indlæg, er foredraget og diasene meget høje, intuitive, da dette var MBA-klasse uden baggrund i blockchain. Bare forsøger at give det store billede såvel som nogle af udfordringerne. https://t.co/fI5bQ9HxKn

– Susan Athey (@Susan_Athey) 24. februar 2019

Halvsvaret stadig

Præsentationsskemaerne satte ikke ‘fuld punkt’ i samtalen – Pierre Rochard og anden kryptoentusiast begyndte at stille spørgsmålstegn ved ‘lydversion af præsentationen og afsløringen’. Som sådan fortsatte hr. Rochard med at spørge ‘Uden lyd’ …

Uden lyden, bare baseret på det indholdsmæssige indhold af lysbillederne, kommer denne præsentation ud som en Ripple (XRP) infomerciel.

– Pierre Rochard [⚡️] (@pierre_rochard) 24. februar 2019

Desuden XRP-entusiast, der favoriserer Ripple og dets oprindelige token, ‘blev involveret i samtale’ og siger ‘XRP-sammenligning med BTC er god, når det kommer til betaling. Navnlig bruger ‘Elliptic Herb’ ved at beundre XRP for Payment personligt hævder, at “BTC er dårlig for betaling, fordi det er langsomt”.

Jeg tror, ​​at el-argumentet kun er relevant, hvis du direkte sammenligner den samme brugssag. XRP er for betalinger, BTC for SoV. Det kan være bedre at sammenligne direkte energiforbrug af LN-txns med XRP-txns. Personligt synes jeg BTC er dårligt for betalinger, fordi det er langsomt.

– Elliptisk urt (@EllipticHerb) 24. februar 2019

Som et svar hævder Rochard ‘BTC fortsætter med at være langt mere likvid end XRP’.

Fair, min opfattelse er, at begge butikker med værdi og betalinger kræver likviditet, og BTC fortsætter med at være langt mere likvid end XRP. Måske kan XRP bæredygtigt vokse sin likviditet hurtigere end BTC og til sidst overhale den, men jeg er skeptisk, da vi ikke engang har XRP-futures endnu.

Så som nu venter kryptoentusiaster (især Bitcoin maksimalister) på yderligere afklaring fra Prof.Athey. Mens derimod XRP-entusiaster, der tager en forekomst af XRP som en god måde at betale, stille opmuntrer de positive sider af det.

For at bemærke – intet er endnu afsluttet, og her præsenterer jeg kun den åbne erklæring fra prof. Athey, påstande om studerende og min interaktion med Pierrce Rochard.

Bliv hængende med Coingape, da vi er ved at undersøge, hvad Prof. De siger om studerendes krav – Enhver mening i mellemtiden er velkommen.

Hvad synes du påstanden virkelig er etisk? Eller tror du noget mangler?

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me