Hvad betyder Trump / Biden formandskab for Bitcoin [BTC] priser?

reklame Phemex

Intet bedre end pandemien har forenet verdens mennesker. Da vi kæmper sammen med den anden bølge af Coronavirus kombineret med nye lockdowns, har Bitcoin formået at svæve højere til niveauer, der ikke er set i et par år. En anden vigtig begivenhed er lige rundt om hjørnet, og uanset hvem der vinder det amerikanske valg i år, er mange tilhængere af den opfattelse, at Bitcoin er den klare vinder.

Trump eller Biden’s gåde har udløst usikkerhed. De traditionelle finansielle markeder er ikke en stor fan af usikkerhed. Bitcoin ser imidlertid ikke ud til at have noget imod det så meget.

Hvordan kommende amerikanske valg vil påvirke Bitcoin [BTC] priser?

Præsident Donald Trump er ikke en stor fan af Bitcoin. Hans holdning var ganske tydelig, da han sagde de berygtede ord, at “Bitcoin er baseret på tynd luft”. En hjerteskift i hans andet valgperiode virker yderst usandsynlig.

I modsætning til Trumps for det meste hands-off tilgang kunne tingene være meget forskellige, hvis den nuværende vicepræsident Joe Biden vinder. For ikke at glemme var han involveret i det berygtede Twitter-hack, som svigagtigt tilbød at fordoble ethvert Bitcoin-beløb, der blev sendt til den angivne konto inden for 30 minutter. Men hans tweet nedenfor lige efter hacket hævede sikkert mange øjenbryn. Dette er tilfældigvis den eneste Bitcoin-relaterede tweet fra Biden.

Hans kabinetvalg talte også bind. Den nuværende amerikanske senator og tidligere justisminister i Californien, Kamala Harris, har måske ikke offentligt nævnt sin holdning til Bitcoin, hendes hold har dog et kryptovennligt ansigt – Ryan Montoya, den tidligere CTO for Sacramento Kings.

Jeg har ikke Bitcoin, og jeg vil aldrig bede dig om at sende mig noget.

Men hvis du vil chippe ind for at gøre Donald Trump til en engangsformand, kan du gøre det her: https://t.co/8XtBjuU5fX

– Joe Biden (@JoeBiden) 16. juli 2020

Dette kan være et spørgsmål på en million dollars om, hvad begge gevinster betyder for Bitcoin. Selvom der ikke er noget klart svar på den ene, undtagen spekulationer, kan det med sikkerhed erklæres, at ting lige er startet for Bitcoin, og det har en lang vej at gå. Uanset hvem der vinder, er der ingen stopper for Bitcoin.

Ikke-korreleret natur

2020 har været et vildt år. Der er COVID, den globale økonomi har taget en vejafgift, de globale indekser har undladt at udføre, så er der et forestående valg af en af ​​verdens mest indflydelsesrige og udviklede lande. På trods af at en så stor som denne geopolitisk begivenhed traditionelt kaster markedet med forvirring, kan dette dog være det tidspunkt, hvor Bitcoin endelig udvikler sig til et ikke-korreleret aktiv.

Bitcoin har trukket væk fra usikkerheden på markedet i løbet af de sidste par måneder. Det være sig BitMEX-sagen, KuCoin-hacket eller DeFi-manien, verdens største kryptokurrency er langsomt, men støt steget tættere på det eftertragtede niveau på $ 14.000. Historisk set har Bitcoin og resten af ​​kryptokurrencymarkedet været drevet af FUD’er og FOMO’er. Og det var grunden til, at industrien blev kendt for at være alt for ustabil. Men det var ikke tilfældet i år. Rummet har vist en vis alvorlig modstandsdygtighed over for at blive påvirket af de negative nyheder. De institutionelle giganter, der strejfer ind i rummet, har været en af ​​de største faktorer.

Muligheden for, at Bitcoin blev mere og mere uafhængig i de kommende dage, var også noget, der blev hævdet af OKEx seneste rapport, der argumenterede,

”I oktober var en måneds korrelation mellem Bitcoin og S&P 500 svingede bredt og nåede 57% i midten af ​​måneden og faldt derefter hurtigt til 6%, før den vendte tilbage til 33% pr. Data fra skæv. Ser vi frem, efter det kommende amerikanske valg, kan Bitcoin have en større chance for at bevæge sig væk fra makrohændelser og blive mere uafhængig. ”

Bitcoin har gennemgået to amerikanske valg – netop i 2012 og i 2016. Der var ikke længe siden, men siden da er aktivklassen generelt kommet langt, og det er måske ikke muligt at drage konklusioner baseret på de to foregående begivenheder. klog. Historisk set er november dog normalt en stærk måned for BTC, da den registrerede fem gevinster og to tab med et medianafkast på 10,97% siden 2013.

Kilde: OKEx

Institutionel støtte

Vil Bitcoin efterligne USD? Der er chancer for, at Bitcoin-par efterligner den amerikanske dollar meget godt på trods af at de bliver mindre og mindre bundet til makromarkeder for sent. Institutionelle giganter er blevet de seneste deltagere i HODL Bitcoin. Blandt mange giganter er MicroStrategy og Square tilfældigvis de to mest fremtrædende virksomheder, der har afsløret akkumulerende Bitcoin. De institutionelle investorer er klar til at øge deres Bitcoin-tildelinger uanset kortvarige fald i BTC-værdi. Sammen med legitimitet har Bitcoin også fået traditionelle brancheeksperter, som kunne mindske de vilde udsving på markedet.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me