Vaaka kuulo: “Meidän on tuotava Mark Zuckerberg tänne”, vaatii senaattori Sherman

mainos Phemex

Senaatin kuulemisprosessin toinen vaihe vaakojen parissa David Marcuksen kanssa alkoi hänen todistuksellaan. Asumis-, pankki- ja kaupunkiasiainvaliokunnan ensimmäisessä vaiheessa keskityttiin Libran ehdottaman kryptovaluutan yksityisyyden ja turvallisuuden kysymyksiin.

Rahoituspalveluvaliokunta johti tänään kuulemistilaisuutta “Tutki Facebookin ehdottamaa kryptovaluutta ja sen vaikutuksia kuluttajiin, sijoittajiin ja Yhdysvaltain rahoitusjärjestelmään”. 

Heidän huolenaiheensa keskittyivät liiketoiminnan luonteeseen, suunnitelmiin, autonomian tasoon ja ennen kaikkea sen visioon rahoituspalvelualalla. Senaattorit olivat ilmeisesti huolestuneita haasteesta, jonka Vaaka asettaa tällä hetkellä keskuspankille. Senaattori Meeks totesi sen,

“[Se voi kaataa] koko keskuspankin ja vaikuttaa finanssipalvelualaan”

Valiokunnan puheenjohtaja Maxine Waters johti kokousta. Hän aloitti siitä, että vaikka David korostaa, että Facebook on yksi sadasta yhdistyksen jäsenestä, se johtaa tällä hetkellä yhdistystä. Hän sanoi,

“Muut yhdistyksen jäsenet eivät ole sijoittaneet rahaa”

David Marcus hyväksyi tosiasian, mutta totesi, että koodi on avoimen lähdekoodin eivätkä he hallitse koodipohjaa.

Onko se ETF, hyödyke vai valuutta?

Senaattori Foster otti esiin kysymykset volatiliteetista ja siitä, että heidän on selvitettävä vuoden 1940 laki, jonka tarkoituksena on suojata vuokranmaksijoita kohtuuttomilta vuokra-maksuilta eri kuukausina. Hän sanoi: “Tämä näyttää minulle ETF: ltä.”

David vastasi sanomalla,

“No ostaa Libraa sijoituksena sen vakauden vuoksi … Et voi käyttää ETF-maksua.”

Samanlaisia ​​epäilyjä herätettiin alussa myös muilla sääntelyviranomaisilla. David totesi sen,

”Vaaka ei ole arvopaperi, ei ETF, ehkä hyödyke. Suunniteltu maksuvälineeksi. “

Puheenjohtaja Waters totesi: “Se ei ole sitoutumista.”

Kongressinainen Moloney oli vakaasti ajatusta vastaan ​​ja totesi, että valuutat ja talouden vakaus ovat asioita, joita hallituksen on hoidettava. Hän asetti myös terveellisen tilan vapautukseen. Hän pyysi kirjattua sitoutumista pilottiohjelman julkaisemiseen pienessä mittakaavassa ennen varsinaista käynnistämistä. Hän sanoi,

“Valuutan luominen on hallituksen työtä … Aiotteko sitoutua pieneen pilottiohjelmaan, jossa on miljoona käyttäjää sääntelyviranomaisten luvalla … Haluatko tehdä sitoumuksen juuri nyt?”

Marcus lykkäsi sitoutumistaan ​​lukuun ottamatta sitä, että he omistautuvat pyrkimyksissään asettaa KYC- ja AML-määräyksiä ja noudattaa sääntöjä.

Vaikuttaa siltä, ​​että David Marcus on hallinnut diplomaattisten vastausten taiteen. Hän kieltäytyy sitoutumasta ja on myös lykännyt monia kysymyksiä vahvalla lausunnolla, joka vahvistaa seuraavan lausunnon,

Käytämme aikaa saadaksemme tämän oikeuden

“Zuckerberg ei voi tulostaa rahaa.”

Senaattori Shermanilla oli kaikkien muiden vaikutusvaltaisimmat näkemykset, kun hän varoitti David Marcusta ja Libra Associationia seurauksista, joita he kohtaavat tässä projektissa. Hän sanoi,

“Sata asianajajaa kertoo hänelle [Mark Zuckerbergille], mitä hän tekee, on laillista, joten hän on turvassa. Mutta jonkun tämän maan politiikan piirissä olevan on selitettävä Zuckerbergille, että jos kryptovaluutta käytetään rahoittamaan seuraava amerikkalaisia ​​vastaan ​​tehty upea terrori-isku. Sata asianajajaa, jotka seisovat peräkkäin 200 dollaria tunnissa, eivät suojaa hänen takaosaa amerikkalaisten vihalta. “

Lisäksi hän pyysi tiukasti Mark Zuckerbergin osallistumista valiokuntaan. Hänen mukaansa loppujen lopuksi Mark on tämän suunnitelman ainoa orkesterinjohtaja, ja se voi tehdä hänestä suuremman turvallisuusriskin, jolla hänellä tällä hetkellä on yksityisyyttä koskevia kysymyksiä.

Senaattorit eivät ole tyytyväisiä käsittelemään hyväksyntää tälle hankkeelle, koska Facebookilla on siinä rooli. Jotkut heistä ovat kuitenkin ylistäneet aloitetta ja innovatiivista näkemystä. Vaaka-assosiaatioille on kuitenkin tulevaisuudessa odotettavissa viivästyksiä ja paljon sääntelyesteitä.

Senaattorit kysyivät edelleen Vaaka- ja Calibra-kysymyksistä. Tällä hetkellä lehdistötilaisuudessa kokous on syvennyksessä. Bitcoinin hinta on reagoinut myönteisesti hajautetun luonteensa vuoksi.

btcusdBTC / USD 15 minuutin kaavio Bitstampissa (TradingView)

Bitcoin koski alinta noin 9000 dollaria aiemmin tänään. Sen jälkeen se on kuitenkin ollut nousussa. Bitcoinin hinta nousi 9577 dollarista, kun kokous alkoi koskettaa hetkellisesti yli 9800 dollaria.

Luuletko, että Vaaka saa lopulta vihreän signaalin? Ole hyvä ja jaa mielipiteitäsi kanssamme. 

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me